Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andie
Cifu! Feltöltöttem az átfogalmazott, javitott Half-Life Story-t, lécci nézd át, és ha arra érdemesnek találod, tedd ki a faq végére! (esetleg ha gondolod, átteszem html-be, ha igy txt-ként kicsit puritán).

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Jöhetne má' a TeamFortress 2...

Mindegy.Ez a sentry gun-os okosság még játék közben jött.Miért ne?Lehet a gravity gunnal vagy csak simán is cipelni.De kár hogy csak ott lehet használni.Elvittem volna a végig, még a Citadelbe is elcipeltem volna ha engedi a gép.

RelakSfromhome
He? Próbálom ma este <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Gondoltam tegnap kipróbálom,hogy Nova Prospektbõl elviszem magammal a sentry gun-t át a portálon, hátha ott is lehet tovább használni, de sajnos ez már annyira nem ment...jó poén lett vóna.
Egyébként remek ötlet ott cipelgetni, én egy rakás lõszert megspóroltam vele, ráadásul automata és mindig eltalál mindent...

Hmmm... Úgy látom sikerült rosszul feltennem a kérdést 😊 Naszóval:

Én ott akadtam meg amikor csak gravpuskád van alig mész egy keveset elõre a pályán és 2 felé mehetsz csak. Az egyik úton egy térdig érõ korlát zárja el az utam mögötte nagy energiamezõvel. A másik úton egy folyosó van ahol pont a kanyar elõtt van egy energia pajzs.
Na én itt ragadtam le 😊
Smuge
mert

Kandurex
Hijack? Indulhat a format barátom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Smuge
Van megoldás én is azt hasznalom és nemkérbe cd-t. hijack_hl2.zip - gamecopywordrol lelehet szendni

CaviaR
Feltettem ezt a Half-Life_2_Fixall_P_1.rar-t és megy is az AI. Most voszint ha megmozdítom az egeret beszaggat még a hang is. Ha csak simán rohangálok, megy 65 fps-sel.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Azt szeretném kérdezni hogy valaki szedte le a wandoo ról a dvds változatot mert ott hogy kell átugrani azt a hülye progit ami elõjön?
amikor a játékot akarom elindítani elõjön az a szar és nem tudok mit csinálni!
létsz valaki segítsen!

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

[NST]Cifu
Ne NERO-val, hanem CloneCD-vel vagy Alcohol-al másoljad, hátha...
Ettõl függetlenül erõsen kétlem, hogy akkora strapának lenne kitéve a lemez...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Merrefelé nyomjátok a deathmatchet? Vannak állandó helyek jófejekkel?
Mivel másoltad le?
Sziasztok!
Eredeti (5 cd-S) HL 2 feltelepítve, regisztrálva, mûködik.
A gond az, hogy minden alkalommal kéri az 1. cd behelyzését ha játszani akarok.
Mivel félek, hogy a strapa miatt az eredeti cd sérülhet, lemásoltam neroval, de a másolt cd-vel nem indul el a játék, holott (látszatra)
a két cd fájl állománya teljesen megegyezik.
Van valami megoldás arra, hogy a másolt cd-vel is mûködjön?
Elõre is köszönet ha vki veszi a fáradtságot a válaszra.
PiszkosFred
Végeredményben semmi és ez csak az én személyes hülyeségem, de "nyomtatható" tökéletesen tükrözi a funkciót magát, az igekötõ már szerintem felesleges. Vagy van másfajta nyomtatás is esetleg? ;] De lehet hogy hosszú és fárasztó napom volt, és csak ezért tûnik furcsának, ebbõl ne csinálj a problémát, az egész FAQ miatt minden elismerésem a tiéd.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

gpm
Tobb mint 1 hete belinkeltem mar, de meg mindig jok a boritok.<#vigyor1>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

[NST]Cifu
Mi vele a probléma?

PiszkosFred
ez=ezen

PiszkosFred
Tényleg nem kötekedni akarok, de ez a "KINYOMTATHATÓ" szócskán megakadt a szemem és elidõztem a jelentésén... ;]

Törölt felhasználó
Áldott légy <#worship>
[NST]Cifu
Akkor a lelked békét talált, mert frissitettem vele a FAQ-ot. <#vigyor2>

Törölt felhasználó
De! A lelkem békés nyugodalma 😛
[NST]Cifu
Anno még én is belinkeltem egyszer, de végülis berakhatom, ezen nem múlik semmi... <#vigyor>

Törölt felhasználó
Jaja, nagyon hasznos lenne, ha bekerülne a FAQ -ba, régebben rábukkantam, de elfelejtettem a címet, úgyhogy nagyon kapóra jött!

Cifu, hajrá! 😊
[NST]Cifu
Részemrõl megbeszéltük. <#vigyor>

PiszkosFred
Huh, van par igazan szep darab. Reszemrol koszonom a linket.

PiszkosFred
A vicc az, hogy hasonlo modon mar ki kellett "kapcsolnod" par energiamezot, azt hogy oldottad meg? ;]

janos666
Igen! Leülsz a gép elé, rákattintasz a "Start new game"-re, start, betölt, lõsz arra aki elkezd rád lõni, mész, mész, mész, még mindíg mész, ne zarvarjon ha néha töltõcsík is megjelenik vagy ha sokat kell lõni, HOPPÁ, jön is a credit. Ügyes voltál!
janos666
Na, egy viszonylag szépen kifelytett, végleges (angol, de még én is megértem<#idiota>) leírás azoknak akik FX-en szertnék DX90-ben játszani a HL2-t.

- Find the file dxsupport.cfg (half-life 2\bin\), make a copy of it and put it in a safe place.

- Open it with notepad and locate the line about the ATI Radeon 9800 PRO settings, it should look like this:

"84"
{
"name" "ATI Radeon 9800 PRO"
"VendorID" "0x1002"
"MinDeviceID" "0x4E48"
"MaxDeviceID" "0x4E48"
"m_nDriverVersion_Build" "6240"
"DefaultRes" "1024"
"CentroidHack" "1"
}

- Select and copy everything from "VendorID"... to the "}" (6 lines)

-Than locate your card name, in my case NVIDIA GeForce FX 5950 Ultra, and change everything from "VendorID" to the "}" with the ATI settings. After the change it should look like this:

"355"
{
"name" "NVIDIA GeForce FX 5950 Ultra"
"VendorID" "0x1002"
"MinDeviceID" "0x4E48"
"MaxDeviceID" "0x4E48"
"m_nDriverVersion_Build" "6702"
"DefaultRes" "1024"
"CentroidHack" "1"
}

If you have more than one entry of your card (very likely) just replicate the "copy and paste" with all of them (double check it before you go on, you can easily do it using the FIND command in notepad).

-Save it and close it.

-Find the hl2\cfg\ directory and locate the config.cfg file and move it in a safe place, out the cfg folder (so you force HL2 to rebuild the settings for the game, which means HL2 has to read the new dxsupport.cfg file we have just modified.

-On the STEAM menu click on playgames, right click on HL2, propriety, launch options, you write: -heapsize and a number that is the equal of half of your total ram (this just speeds up a little bit HL2, I've removed the little pauses during the autosaves with this) and -dxlevel 90. You have to type dxlevel 90 in the launch option just the first time, than you can take it off. If you leave it HL2 will reset your video settings every time you start the game.

-Using the ATI path you wont need to type the other commands known to force the water reflection (mat_dxlevel 90 and mat_clipz 0), if you did so make sure to take them off (deleting the autoexec.cfg file for example)
Cowek
Figyelj oda, és mindig csináld amit a többiek mondanak :-)

http://www.f1-info.hu/

Valaki tud nyomatni egy értelms és jó végigjátszást?

Me0w
Omega van nvidiahoz is, nem csak atihoz 😊 es igen a 61.77-re gondolok 😊 (1.6177 😛)

Together we'll fly someday...

TSL16b
Úgy látszik, azzal a kiadással vagy nem mûködik a magyarítás, vagy máshogy kell beizzítani, de nem tudom, hogyan.

TSL16b
Ha kiveszed a golyókat belõlük, eltûnnek a mezõk.

A játék vége felé mikor már csak gravitorpuskkád van , hogy lehet áthúzni az energiamezõkön? Sehogy sem bírom lekapcsolni õket 😞
Hi!
HL2 magyarítás gond:
Kitömörítettem a fájlt, steam-hungarian.reg-et hozzáadtam a rendszerhez, elindítom a játékot, kilépek, de nem találom a hl2_hungarian mappát. Mi lehet a baj?
5CD-s Vengeance-m van.

Akit érdekel, és sztem a FAQ-ba is kerülhetne:

HL2 CD és DVD borítók, stb

Andie
Cifu : "leforditom", aztán betesszük, ok? Mingyár nekiállok. (csak találjam meg a linket 😊 )

Me0w : omega? nvidiánál? 61.77-re gondolsz? No majd felrakom este.

Lobster
Chaos! Cifu!

Köszi a gyors reakciót és a segítséget a multis faq update-ben! Jó ez a fórum nagyon, lámástul is... 😉

Thx

Me0w
6177-es omega driver van fent (http://downloads.guru3d.com/download.php?det=890), a hl2-ben pedig amit lehet maxon, a felbontas meg 800x600x32. Alulra az infoba azt irja, hogy dx8 hw, dx9 sw.

Together we'll fly someday...

Skiper
ja, de én azért elég sokat okosodtam belõle <#vigyor5>

gyuri http://gyur6.uw.hu

[NST]Cifu
Azért nem raktam azt be, mert szvsz valami iszonyúúú...

Andie
Akkor meg olvass vissza, asszem tegnap linkelt be valaki egy magyar, ám nem túl magyaros forditást 😊

Elsõre senki sem kap lámát.
Az általánosban van topik, ahol ez elõtte ki volt tárgyalva.
De az angol. Én meg németes vook, és nemértem nekem magyar kell.

Andie
IGen. Itt fent a FAQ-ban ezt IS megtalálod.

gpm
Ezt szvsz akkor sem kellene lamapontokkal buntetni.
Mondjuk a lama pontokkal sem ertek teljesen egyet, ha valaki nagy okorseget csinal akkor ban, ha meg kicsit szobeli figyelmeztetes...igy mintha kicsit tul lenne bonyolitva.
Mielott bevezetesre kerult, csinaltam volna egy szavazast, elvegre a forum a userekert van.
Persze nekem is tele szokott lenni a hocipom a regota ismetlodo IQ blaster kerdesekkel. 😄

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Tud valaki egy olyan helyet, ahol leírják magyarul a hl1 és a hl2-nek a történetét?

Skiper
igen. inkább írd föl a fejlécbe, szerintem jobb úgy <#miaz>

gyuri http://gyur6.uw.hu

Ez nem durva hozzáállás, hanem sokaknak elegük van abból, hogy a játéktopicok azzal vannak tele, hogy ezt meg azt a warezt honnan tudom letölteni... ha egyszer leirja valaki azzal semmi gond, azzal már sokkal inkább, ha utána 10 hozzászólásonként megkérdezi valaki...