Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Ja, nomeg feszül az arcuk, hogy legközelebb majd ugyi nem warezolok, hanem azonnal megveszem. Persze. Legközelebb terhelem az adatbázisukat még1 loginnal, oszt hagyjanak békiben! 😄

Egyébként meg nem lenne a szankciókkal semmi bajom, ha lennének fokozatok, nem pedig a bolti lopásért kerékbetörés elvével mûködnének.

Be volt linkelve, hogy egy arc elküldte õket a francba a letiltás miatt.
Halál nyugodt stílusban kapott egy választ, hogy mittommennyi hamis kulcs meg hitelkártya bróbálkozás volt azzal az acc-al 😄 Na, az megérdemelte szvsz.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ja, warezt én is jó alaposan kisikáltam a gépbõl, meg új steam accountot hoztam létre az originalhoz. Jó is volt ezekszerint... :/
RelakS
be lehetne dobni a faq-ba, nem?

RelakS
Ja, mert annyi eszem nem volt, hogy mikor kipróbáltam a varezt, (a hamis kóddal unlockolni), azt egy másik loginnal csináljam. Késõbb megvettem, aztán szoptam. De már nemigazán izgat, mert a warezt frissítgetik, a multi meg nem nagyon izgat (bár mintha azt is megoldották volna)

Majd megveszem még1-szer, ha 1-2 év múlva lesznek kiegek hozzá, bár ahogy haladok a történettel, egyre kevésbé van kedvem a dologhoz.

Sziasztok!
Hátha van olyan akit érdekel:

Half-Life_2_Deathmatch_Addon-VENGEANCE
+
Half-Life_2_and_CS_Source_Protocol_v7_Update-VENGEANCE

ftp://213.140.22.237/cisco/basic/apps/me/filling/FW/MDa
(anonimous login)

Csak halkan, mert ez illegális...

Mi, téged letiltottak??
RelakS
Ja, nem érdekli õket.

Velem közölték, hogy kalóz tevékenyéget észleltek, ezért kitiltottak, és ha kell, eljárást foganatosítanak, mert így-meg-úgy az EULA-ban...

Szerintem a Valve nem nagyon fog foglalkozni azzal, hogy milyen formában piszkáltad meg a progit... hátha még a securomba is belenyúlsz, meg DT fut... szerintem ha valamilyen módon észreveszik, úgy letiltanak mint a sicc.
[NST]Cifu
Erre mondjuk nem akartam kitérni, de jogos, hogy ha a Valve a Steam-el "ránéz" a gépre, és látja, akkor akár le is tilthatja (bár ez messze zûrösebb ügy, mintha valaki hamis CD-kulcsot vagy bankkártyaszámot ad meg...).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hát nemtom. Engem is idegesít a CD-zés, de emiatt valahogy nem akarom kockára tenni a 9990ft-os accountomat...
[NST]Cifu

Moby
Linkeld be bátran, bár érzésem szerint aki érti is mirõl van szó, az nagy valószínûséggel már megoldotta ez a post elõtt 😊

Adversus solem ne loquitor

PiszkosFred
Én futottam körbe körbe mint a mérgezett egér, ugrálva, egy shotgunnal a kezemben, és minden "fordulóban" lõttem aki él is mozog. Aztán nyomtam egy - nálam már már szokásos ;] - rossz kvikszévet 1x healthal, és akkor kezdett érdekes lenni. Kopott is par milit a F9 (kviklod) gomb mire sikerult verben uszva, felholt allapotban tallkozni kedves Alyxszel, aki volt olyan draga, es bocsanatot kert amiert kesett. grrrr. Istenem, ha akkor nincs friendly fire kikapcsolva..... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Andie
Cifu : köszi a tippet, kb értem, most nincs elöttem a pálya 😊

haxoror : elsö nekifutásra énis ezzel próbálkoztam, de aztán volt, hogy ketten ugrottak elém, és akkor ment ám lefele a life-om, nyomták belém az olmot rendesen...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

[NST]Cifu
Engedelmeddel ezt linkbe beteszem a FAQ-ba, akit érdekel (és ért annyit hozzá, hogy ne kelljen lépésrõl lépésre leírni mit csináljon), az a késõbbiekben is megtalálhassa.

Moby
Arra nyilván nincs garancia, hogy ez a metódus az ettõl késõbbi securom verzióknál is mûködik/ni fog (HL2-ben sem a legfrissebb van), minthogy nem jó safediskhez sem, meg sokminden máshoz sem. Tonképp bármelyik idevágó DT-Securom fixáció megteszi ehelyett, de ennél egyszerûbb szvsz nincs.
"Amugy ez egy kész reg file?" - persze, ha ezen a porton ül a DT, akár mehet is kopipésztel.

Búj el az egyik turret helyére és kempeld szét shotgunnal a genyákat, így csak szembõl jöhetnek, ha fogytán a lõszer csinálj egy gyors elõre-hátrát a hullakupacba <#eljen>

"Ez a megoldás jó az összes securomos cucchoz"

egyelõre...

Amugy ez egy kész reg file?

A gépemen még ott csücsül a sims2 alcohol clonos cd isoja (aszem 4 v 5 cd) azzal már tuti nem menne, vagy mégis....
A SIM2-nél még csaka clonecd volt backlisted. Az alcohollal ésa daemonssal megy korektül.
Skiper
de csak attól lol, hogy szétfújtad a kaki zöld szpréddel !!!! <#idiota>

gyuri http://gyur6.uw.hu

Moby
Pedig van. Csinálsz egy NAGYON pontos isot, alcohollal, Securom 4.x/5.x profillal, lassú DMPS, lassú olvasással. Kb ennyi. Ki is hagyható az egész CD pörgettyû eképp:
ha eddig megvan az félig már jó, ez még nem fog mûködni DT-vel, Securom 5.xx-ben blacklisted a DT, abból meg ugye jó régi a legfrisebb is(3.47). Erre is van megoldás, le kell tiltani a hozzáférést (az ellenörzés miatt). Legegyszerûbb mód: csinálsz egy reg állományt amiben ez legyen:
--------------------------------------------
Windows Registry Editor Version 5.00

"Securomfix"="reg.exe add \"HKEY_LOCAL_MACHINE\\HARDWARE\\DEVICEMAP\\Scsi\\Scsi Port 2\" /v Interrupt /t REG_DWORD /d 0xf /f"

"Interrupt"=dword:0000000f
-------------------------------------
(a "-"-k értelemszerûen nem kellenek, csak az átláthatóság miatt tettem ide)
Namost ezzel csupán annyi van, hogy a futtatás elõtt ellenõrizni kell, hogy a scsi port 2-n van-e a DT(d347prt), mert az közel sem biztos, ha nem ott van, akkor annak megfelõlen kell átirni a reget(mind a 2 sorban term.). Ha megvan a reg le kell futtatni, és ennyi. Ez a megoldás jó az összes securomos cucchoz, és mivel a reg a startupba teszi (reboot után visszaállnak a jogosultságok, szal szükséges), a köv. win reinstallig nem is lesz gond az ilyen védelmekkel 😊
Ha mindennek ellenére azt játsza, hogy nem ir ki hibaüzenetet, viszont nem is indul el, akkor pontatlan az iso, tovább kell lassítani.

Hi!
Biztosra veszem, hogyn nem mindenkinek fussa egy vadiuj nvidiára, így ha valaki pl. egy geforce mx 440-nel probálkozik a gémmel akkor had adjak egy jó tanácsot.
Nálam alapból a 66-os, majd a forcew féle 70-s driver széria volt fent. A HL2 ezekkel is ment, de idõnként fura szaggatásokat mûvelt. Fõként amikor baromira megugrott a pillanatnyi textura mennyisége, de aztán ment tovább simán. Aztán vhol olvastam (eddig nem is tudtam, hogy van ilyen) korábbi detonator driverekrõl, melyket még a korai nvidias karikhoz fejlesztettek. Ezek alapból max 32 ill. 64 Mb-sak voltak. Gondoltam egyet és lecseréltem egy ilyen det drv-re a kari maghajtóját. A változás döbbenetes volt. A GÉM UGYANÚGY CSAK DX7-TEL HAJTOTTA MEG A KARIT HARDWERESEN. (Bocs a capslocklért.) Tehát a grafika minõsége semmit sem romlott, de nem is javult. De a sebesség! Ahol eddig berángatot, ott most max csk villan 2-t a hdd ledje azt megy is tov, de pillanatra sem akad meg. Ha 20 gránáttal szakítom szét a világot akkor is szuperül húz.
Nem tom' hogy mitõl lehet (talán a másképp kezeli a videomemot, buffert stb) de komolyan javaslom mindenkinek akinek egy kicsit régebbi nvidiája (64 mb-s) van.
Hogy honnét lehet ilyet leszedni, már én sem tom. Rákerestem az altavistán és kidobott pár linket.
"Kicsit" lol Mp map.

http://thenamelessphoto.com/

[NST]Cifu
Ez csak egy ötlet volt, sajnos nekem nincs jobb. Többen panaszkodnak erre a CD-ellenörzés dologra, de megoldást rá még nem olvastam sehol...

[NST]Cifu
SPOILER

Na elõször is, a Combine katonák akkor fognak jönni, ha az robotfegyverekhez nyúltál, tehát nem nyúkapiszka, elõször járd körbe a területett, és szedd össze a lõszereket, tölsd fel a HEV-et és az életerõt. A pálya úgy néz ki, hogy a két folyosórész két-két oldalán jönnek be a Combine katonák, a folyosórészeket pedig két átjáró köti össze, ebbõl az egyikben van ugye a robotfegyver tároló. Én úgy csináltam, hogy az ott található ládákkal és hordókkal eltorlaszoltam a nagyobb átjárót (tehát nem azt, amelyben a robotfegyver tároló van, hanem a másikat), így csak három irányból jöhetnek (annak a folyosónak a két végébõl, amelyben vagy és a tárolós átjáróból), úgy állítottam fel a három robotfegyvert, hogy egy "hátra" nézzen, kettõ meg "elõre" a szabadon hagyott átjáró felé. Én behúzódtam a sarokba, és amíg volt lõszer, addig pulzusfegyverrel, aztán SMG-vel segítettem be a robotfegyvereknek. Sajnos így sem könnyû, mert elõszeretettel hajigálnak be gránátokat, amelyek könnyen feldöntik a robotfegyvereket....

Thx!

\"Hard to see, the dark side is.\"

hideg van csezz!! + a nõmmel is msot szakítottam 😄
<#mf1>

Andie
Cifu, örülök, hogy segithettem! <#worship>

No most értem el ahhoz a részhez, ahol 3 turrettel kéne megvédeni a H alakú folyosót. Igy éjfél fele, 4 óra játék után be sem próbáltam. Elmentettem a tárolók elött <#fejvakaras>
Hogy is mondtátok, mi a bevált módszer? <#vigyor2>

(NST)Cifu!
Kössz a segítséget, lemásoltam Clone CD-vel, de így sem mûködik sajna.
Smuge!
Ha fölrakom a hijack_hl2-t, a Steam és a CS továbbra is fog mûködni a megadott accounttal?
Nem tudod mi az a formattálási figyelmeztetés Kandur EX-tõl?
RelakSfromhome
A börtön után van az a rész, ahol annyian elakadtak. Hát nemtom, de én ott csak a romokban voltam képes elakadni... Csak egy KICSIT kéne az egyes helyszíneken körülnézni, és nem lenne itt annyi "hogyantovább" kérdés...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ev1l FlOwEr
Neked nem bringáznod kéne ehelyett a szar számítógéppüfölés helyett ???

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Szép munka, gratula mindenkinek!!!

(de a kombájnnal (Combine) nem aratni szoktak? 😊 )

na sikerult..urjacsinaltam midnent es OK

mookid
engem pedig az update 7 telepítése után az elsõ töltésnél (játék közbeni töltés, az eleje elindul) kidob azzal, hogy 'connection to steam server was lost'... mit csináljak szerintetek? (patch nélkül ment.)

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

could not load library client

pontosan ezt irja ki a DM inditasakor

the following would be the destination directory for
the patch:

"C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\"

felraktam a v7 updatet de mar nem megy ra a 3-as update es a hl2😄M sem indul el...mi a szar van??

rezsofiz
<#eljen>

sazl : c

http://www.behun.net/content.php?article.81
Ezt elolvasod és máris profi leszel 😊

[NST]Cifu
Szép munka!

Frissitettem a FAQ-ot, és felraktam Andie fordítását IDE, elnézést a FAQ-ra hajazó desing-ért, de sajnos nincs se erõm, se tudásom komolyabbra...

Olyan mint a DC++, csak teljesen más 😊

Ehh, szép a fórum, de azért nem ártana vmi tájékoztató sem 😊

Shift = turbó ha minden igaz.
Oh, thanks! 😄

Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy az autós pálya legelején amikor beszállok az autóba, akkor, hogyan tudok átugrani az elsõ ugratón. Ugyanis bármilyen gyorsan futok neki mindíg be esek a leszakadt felûljáró mellé.
Valaki aki már végignyomta segítsen már PLZ. 😊
takraj
Fájlcserélgetõ rendszer!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

PiszkosFred
Felnéz - észrevesz keresõ - beír "torrent" - választ "fórum"-t - nyom entert - mosolyog.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Andie
Ezt nem én találtam ki, nekem is sántitott...

Bocs a láma kérdést, de elmagyarázná valaki, h mi az a bittorrent?

takraj
"Xennianokat" = "Xenieket"

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
"Xennian" = "Xeni"