Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ugyhogy mindenkeppen bukta varhatom a csomagot
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
ha a billentyûbeállításoknál kiszedem arra meg xarik magasról. ugyanúgy megnyitja az indításnál a konzolt és ilyen 50x50-es képet berak menüháttérnek x-((
Miután nem tudom, pontosan hogy mûködik az EMPORiO (sem más tört verzió), csak találgatni tudok: ha valami parancssoros vagy parancsikonos indítás van, akkor töröld ki belõle a "-console" részt. De az Options billentyûzetbeállító részénél az Advanced gombra kattintva is kikapcsolhatod.
2.: A topic alljáig visszaolvasol legalább, egész pontosan a #33862-es hozzászólásig.
A probléma ott van, hogy rajtad ez sem segít, mert nincs CD-d, amirõl ISO-t csinálhatnál... Sajnos ez a CD-ellenõrzés eléggé problémás dolog...
BAZZEG nemlehet valahogy ezt kikerülni<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
Letöltöttem ezt a HL2 retail DVD verziot,de amint betöltödik a játék a menüjébe,keményen kifagy és nyom a gép egy restartot!Elvileg van valami offline HL2 install.exe ami asteamot kiiktatja,ez rendben is van!De attol még kifagy az egész!Más forumon azt mondták hogy mennie kéne,viszont a könyvtárban van csomo másik file amik vannak az eredetiben is!Nemkéne azokat is használni?
Client.dll \ Steam.dll \ stb. ilyenek vannak!Aki tudna megoldást a problémámra léccike irjon!Köszönöm
Nem vágom a programozást nagyon, de úgy tünik, hogy ez egy C++ hibaüzenet.
Sajnos semmit sem találtam, ami a HL2-höz kötötten támpontott nyújtana, de szvsz valamiféle hardver/szoftver probléma lehet (ilyenkor jönnek a nagy bölcseletek: másik driver, hardveres gyorsítást leveszed, végsõ esetben win reinstall...)
dirX 9.c, catalyst legújabb, géperõforrás megfelelõ, más játékkal nem fagy sosem
runtime error !
blblabla....\hl2.exe
R6025
-pure virtual function call
Nincsenek magyar szerverek? Mert a külföldi szervereken elég nagy a lag 😞
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Tudom, hogy láma kérdés de honnan lehet letölteni a v7-es protocolt?
Half-Life 2 (c) Valve/Sierra Update 3 *CRACKED* VENGEANCE
<#conf>#conf>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Follow Freeman"-nél a romos ház tetején- középen csak két ajtó, körbe semmi. a lépegetõk lõnek mint állat- mit kell csinálni? Lépegetõt nem sikerült kilõni :-(((
Uninstall........install+procedura a Steammal. Fasza. Inkább angol felirat+pasuse, oszt ez a bizti.
<#gunyos1>#gunyos1>
Adversus solem ne loquitor
valami olyat hallottam hogy ki kell szedni a konzol indulását.
de azt hogyan? (emporijóm van)
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Nem akarom fantáziátlansággal vádolni a valvét, mert eddig a HL2 pont az ellenkezöjéröl gyözött meg, mint már irtam volt - de ezek a fent emlitett védd-magad dolgok már ilyen utolsó szalmaszál jellegü megoldásnak tünnek nekem. Amikor még érzik, hogy kéne valami, de már ötlet nincs, micsináljunk, hát fingassuk meg jól a playert, nyomjunk rá 150 szörnyet/kommandóst/ürhajót/stb, aztán ha ezt is túléli, akkor legalább elmondhatja, hogy izgi volt a vége. Hát sztem ez minden, csak nem izgalom. 1szóval sztem ez kimaradhatott volna. Node mostmár húzok haza, azt meglátom mennyire válnak be a lenti jótanácsok 😊
Ja, és kipróbáltam a mat_dlevelt! - vagy mit. Sajna nem müködött. Szépen bevette, 80-al is, 90el is, clipz-eltem is, de semmi eredmény. A viz ugyanolyan, minden ugyanolyan. Kivéve, hogy a consol tele lett piros warningokkal meg hibákkal (map, textura és egyéb betöltési probléma, hiány, stb).
Én már látom, igy fogom végigvinni <#shakehead>#shakehead>
Én is megpróbáltam, de mikor szembejött két ormányos sörétespuskával, kicsit megfeküdtem...
Ezt eljátszottam párszor, majd azt mondtam, hogy jó, akkor ez így zsákutca, gondolkodni kellene valami alternatív életbenmaradási lehetõségen... 😊
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Ha olyan hl2 -õm van ami Launcher.exe -vel indul el csak , ugy van feltörve, de rajta van a cstrike is, akkor azt hogyan inditsam el hogy menjen a cs?
(-customgame cstrike pl?)
azért van igy mert nem telepítve lett hanem simán átmásolva.
pl, az érdekelne hogy amivel a cs-t inditjátok parancsikont ha megnézitek a tulajdonságát akkor abban benne van az a sor ami érdekel
a hl2.exe customgame cstrike vagy nem tudom.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Semmi garancia, hogy még holnap is mûködni fog.
Ha faq-ban észrevehetõbb kerüljön oda.
Csak halkan, mert ez illegális...