Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm a segíteni akarást, habár okosabb nem lettem. azt hittem hogy egy általános hibáról van szó, mivel én még csak most telepítettem a harmadik, 2,615 gb-s verziót, eddig nem is próbáltam az elõzõeket. majd a leírás szerint telepítettem rá a magyarítást. és bár elsõ két indításkor nem volt hang, azért vhogy magától rendbe jött, elõször levettem 2 speakerre, majd 4re, majd 5.1-en is megy már, bár a kezdeti 5.1 tök néma volt. szóval azt hittem más is találkozott már ezzel a hibával ebben a játékban, mint pl a full s.warriorban a cfg fájlban kellett állítani ha jól emléxem a resolutiont, és utána meg is javult. kár hogy ez ettõl bonyolultabb, de talán sikerül megoldanom

biza. a fileok meglegyenek az a lenyeg.
[NST]Cifu
Az, hogy melyik acc.-al töltötted le a .GCF-efeket, elvileg lényegtelen.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nem is mükszik amikor bejön h kilehet választami h mit akarok kiirni nincsen ott se a hl2 se a css ugyhogy remenytelen pedig letöltöttem az összes preloadot de masik reggel azt a masikat meg letiltottak a valvosok
ugyhogy mindenkeppen bukta varhatom a csomagot

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

[NST]Cifu
Sajnos nem, ugyanis az csak a .GCF fileokat írja ki, gondolom a dobozos változaton nem csak az van az elsõ CD-n...

ha igy steam://backup/ kiirom akkor az eleg lesz neki szerintetek?????

nembaj azért kösz esetleg más??
[NST]Cifu
Akkor sajnos ötletem sincs... <#nemtudom>

köszi de a parancsikonban az emporiosnál nincs konzol rész
ha a billentyûbeállításoknál kiszedem arra meg xarik magasról. ugyanúgy megnyitja az indításnál a konzolt és ilyen 50x50-es képet berak menüháttérnek x-((
[NST]Cifu
Bezárod a konzolt, és kész...

Miután nem tudom, pontosan hogy mûködik az EMPORiO (sem más tört verzió), csak találgatni tudok: ha valami parancssoros vagy parancsikonos indítás van, akkor töröld ki belõle a "-console" részt. De az Options billentyûzetbeállító részénél az Advanced gombra kattintva is kikapcsolhatod.

oks bocs h nemolvastam vissza csak melbevagott a dolog hogy nemtok jaccani meg

[NST]Cifu
1.: Ott van fent egy olyan, hogy "Gyakran Feltett Kérdések". Rákatintt, elolvas.
2.: A topic alljáig visszaolvasol legalább, egész pontosan a #33862-es hozzászólásig.

A probléma ott van, hogy rajtad ez sem segít, mert nincs CD-d, amirõl ISO-t csinálhatnál... Sajnos ez a CD-ellenõrzés eléggé problémás dolog...

#33897-es kérdésemre válaszoljatok Pls!!
Na kepzeljetek hogy jartam ugyebar karacsony meg minden es abban a szerencses helyzetben vagyok h Angliaban is elnek rokonok hat mit kerek tölük HL2-t meg azt h küldjek el a serialt korabban mert nembirom kivarni amig ideer a csomag jo elküldik emailben meg is kaptam kb 20perce örülök meg minden letörlöm az emporios verzsönt new reg steamon irom a serialt hogy regeljem a gcf fájlokat erre mit ir ki tegyem be a cd-t
BAZZEG nemlehet valahogy ezt kikerülni<#idiota><#falbav>

Helloka all!
Letöltöttem ezt a HL2 retail DVD verziot,de amint betöltödik a játék a menüjébe,keményen kifagy és nyom a gép egy restartot!Elvileg van valami offline HL2 install.exe ami asteamot kiiktatja,ez rendben is van!De attol még kifagy az egész!Más forumon azt mondták hogy mennie kéne,viszont a könyvtárban van csomo másik file amik vannak az eredetiben is!Nemkéne azokat is használni?
Client.dll \ Steam.dll \ stb. ilyenek vannak!Aki tudna megoldást a problémámra léccike irjon!Köszönöm
[NST]Cifu
Csak úgy kiváncsiságképpen beírtam a Google-ba, és elég érdekes dolgok jöttek ki...
Nem vágom a programozást nagyon, de úgy tünik, hogy ez egy C++ hibaüzenet.

Sajnos semmit sem találtam, ami a HL2-höz kötötten támpontott nyújtana, de szvsz valamiféle hardver/szoftver probléma lehet (ilyenkor jönnek a nagy bölcseletek: másik driver, hardveres gyorsítást leveszed, végsõ esetben win reinstall...)

Helló, a sima HL2-es deszmeccshez van valahol valami jó pálya? Olyan szarokon szokták nyomni... Vagy egy olyan szerver, ahol jó pályákon nyomják?

ez mitõl lehet ?

dirX 9.c, catalyst legújabb, géperõforrás megfelelõ, más játékkal nem fagy sosem

runtime error !

blblabla....\hl2.exe
R6025
-pure virtual function call

[NST]Cifu
A sebességen egy keveset.

Nemtudjátok h a ATI Catalyst 4.12BÉTA mit javít a HL2-n?

Végre sikerült! <#smile>

Nincsenek magyar szerverek? Mert a külföldi szervereken elég nagy a lag 😞
Köszi Piszkos, eddig még nem sikerült kilönöm egyet sem, inkább nekik engem :-((( De most hajrá
ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Ja, ezért tetszett nekem az összes közül a BlueShift a legjobban, nem kellett a hadisten avatarját játszani benne hanem tényleg beletudtam magam élni a Nekem-ebbõl-elég-lépjünk-le-innen feelingbe <#eljen>

Hi! Problémám lenne: A Nova project vége felé (egész pontossan közvetlenül a sokat emlegetett turretes-védd magad rész után) jelentkezett az a hiba, hogy kb 2 percenként akad egy nagyot a játék. Idáig nem volt ilyen, de most már ha újat kezdek akkor is megjelenik a probléma. Az Emporiós és a Vengace-es verzóval is produkálja. Volt már valakinékl ilyen?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

hi,
Tudom, hogy láma kérdés de honnan lehet letölteni a v7-es protocolt?

Honnan tudnám ingyen letölteni:

Half-Life 2 (c) Valve/Sierra Update 3 *CRACKED* VENGEANCE
<#conf>
PiszkosFred
Van ott egy "raketas lada" benne ugyebar unlimited utanpotlassal. Azzal szedd le a bolhakat, majd pedig az egyik gerendan massz vegig es ugorj ki az utcara, arra lesz a tovabb. De a bolhakat ki kell loni, addig nincs tovabb. (megjegyzem en is majd 20 percig tokoltem a teljesen csendes mappon a bolhak likvidalasa utan, mert nem talaltam merre is van tovabb. De altalaban azert megtalalhato)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok,
"Follow Freeman"-nél a romos ház tetején- középen csak két ajtó, körbe semmi. a lépegetõk lõnek mint állat- mit kell csinálni? Lépegetõt nem sikerült kilõni :-(((
Eredeti játékot magyarosított már közületek valaki sikeresen? Én megpróbáltam (önmagát installáló magyarítás ), jól megszoptam. A Steam eldobott a fenében, mint a GG.
Uninstall........install+procedura a Steammal. Fasza. Inkább angol felirat+pasuse, oszt ez a bizti.
<#gunyos1>
Éppen ezért szerintem ha eleget nyaggatják õket még, akkor jönni fog a hivatalos nocd a retail verzióhoz is.
Viszont ez nem is a vége még 😊 Nemtom, szerintem beleillik az összképbe. A sarok mögül kilövõs-mesterlövész elöl bújkálós részek is jók, aztán van benne esztelen hent is, amikor "a goló nem fontos csak a halál számít" 😊 (Kitalálja-e valaki, hogy melyik filmben elhangzott mondatot fordítottam ki ezzel?)
Moby
A módszernek épp az a lényege, hogy a progiban nem változtatsz, a DT-ben sem (pedig azt meg is tehetnéd), csupán a windows beállításaiban. Namost annyira azért nem bátor a Valve (ill senki sem), hogy ha esetleg meg is teszi azt (bár a saját érdekükben remélem, hogy ilyen eszükbe sem jut), hogy a registrymet vagy a hdd-met scannelik, az esetleg napvilágra kerüljön, és onnantól nekik is és nekem is az lesz a legkisebb problémánk, hogy buktam a játék árát... Az egész kérdéskör vhol ott válik okafogyottá, hogy ha mindezt "letöltõsben" veszem meg, akkor ugyanezt kapom, csak a cd pörgettyû nélkül.

Adversus solem ne loquitor

menü héttere nem játék háttere 😛
hogy lehet megcsinálni hogy a játék háttere normális legyen?
valami olyat hallottam hogy ki kell szedni a konzol indulását.
de azt hogyan? (emporijóm van)
Andie
Csak el ne felejtsek macskakaját venni a nagy rohanásban... <#rolleyes>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Andie
Egyébként eléggé rühellem ezeket a védd-magad-amig-megjön-az-erösités szituációkat. AvP primal huntban is volt a végén egy ilyen, hogy a garázsban 3 turrettel kellett a beözönlö alienek ellen megvédeni magadat. Képtelenség volt. Legalábbis én 3 napok keresztül 2-2 órát téptem a hajam, és quickloadoltam. Mig a végén rájöttem, hogy van a túlsó sarokban egy ládarakás. Azt körberaktam turrettel, aztán felmásztam a rakás terejére. Hát nemgondolnám, hogy ez a hivatalos megoldás, de nekem csak is sikerült, ezt is vagy ötödjére.
Nem akarom fantáziátlansággal vádolni a valvét, mert eddig a HL2 pont az ellenkezöjéröl gyözött meg, mint már irtam volt - de ezek a fent emlitett védd-magad dolgok már ilyen utolsó szalmaszál jellegü megoldásnak tünnek nekem. Amikor még érzik, hogy kéne valami, de már ötlet nincs, micsináljunk, hát fingassuk meg jól a playert, nyomjunk rá 150 szörnyet/kommandóst/ürhajót/stb, aztán ha ezt is túléli, akkor legalább elmondhatja, hogy izgi volt a vége. Hát sztem ez minden, csak nem izgalom. 1szóval sztem ez kimaradhatott volna. Node mostmár húzok haza, azt meglátom mennyire válnak be a lenti jótanácsok 😊

Jaja, amikor meglattam a health meg suit toltot egymas mellett plusz a 3 turretet, mar akkor sejtettem hogy itt sok ver fog folyni 😊
Szt merre? Mer velem mindenki nemetul beszel 😊 Jo lenne madzsarokat is latni valahol 😊
Nem hiszem hogy bevált módszer, de ott a káosz közepén nem volt idõm taktikán gondolkodni 😊 Aztán csak sikerült úgy is. Szeritem ha még 1-2x meghaltam volna, én is a kempelõs pakolászás felé fordulok...
Andie
Oké, kipróbálom! Csak már ottlennék. Ehelyett itt döglök a melóhelyen, dolgozni meg semmi kedvem (webszerver alkalmazás, brrr...)

Ja, és kipróbáltam a mat_dlevelt! - vagy mit. Sajna nem müködött. Szépen bevette, 80-al is, 90el is, clipz-eltem is, de semmi eredmény. A viz ugyanolyan, minden ugyanolyan. Kivéve, hogy a consol tele lett piros warningokkal meg hibákkal (map, textura és egyéb betöltési probléma, hiány, stb).
Én már látom, igy fogom végigvinni <#shakehead>

[NST]Cifu
Atya-gatya, a szaladgálás ezek szerint ennyire bevált megoldás? 😊)

Én is megpróbáltam, de mikor szembejött két ormányos sörétespuskával, kicsit megfeküdtem...
Ezt eljátszottam párszor, majd azt mondtam, hogy jó, akkor ez így zsákutca, gondolkodni kellene valami alternatív életbenmaradási lehetõségen... 😊

Én szaladgáltam 😊 valahányadikra sikerült is.
hl2exe -steam -game cstrike ennyi.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Bone-Cracker
Segitsetek ha tudtok.
Ha olyan hl2 -õm van ami Launcher.exe -vel indul el csak , ugy van feltörve, de rajta van a cstrike is, akkor azt hogyan inditsam el hogy menjen a cs?
(-customgame cstrike pl?)
azért van igy mert nem telepítve lett hanem simán átmásolva.
pl, az érdekelne hogy amivel a cs-t inditjátok parancsikont ha megnézitek a tulajdonságát akkor abban benne van az a sor ami érdekel
a hl2.exe customgame cstrike vagy nem tudom.
natürlich!

Nyomjátok multiba, népek?
Na ezt a részt többféleképpen is megcsináltam. A legegyszerûbb, hogy fogsz egy sentry gunt és (ha szembeállsz a fegyverekkel) a bal oldali folyosón van egy kis helyiség. Oda beviszed, leállítod az ajtó felé, beállsz mellé/mögé a shotgunnal, azt hadd szóljon. Ha gránátot dobnak be, dobd ki. Ha kell muníció, kiszaladsz-beszaladsz. Szóval ez így könnyû, ha pörgõset akarsz, szaladgálj kint körbe-körbe, azt hent 😊
RelakS
észrevehetõbbnek KELLENE lennie, de a sok majom cseszik beleolvasni, és itt teszi fel huszonhetedszer ugyan azt a kérdést, ami miatt Borg már lámázott is egy szaftossat 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sajnos nemtudom meddig fog élni az ftp, de akit érdekel ezek a dolgok az minél elöbb probálja letöltelteni.
Semmi garancia, hogy még holnap is mûködni fog.
Ha faq-ban észrevehetõbb kerüljön oda.

Csak halkan, mert ez illegális...