Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, túl sokat dumáltak, szal mindenre nem figyeltem oda 😊
www.cdgalaxis.hu
RelakS
Ja, meg a jótanácsaiktól is borultam:
Töltsön újra, Dr Freeman! 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Pedig mondja az egyik pofa!

"Dr Freeman, ne pazarolja a hoppereket, hasznosak!" 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

hinar
Hol lehet megvenni vagy megrendelni?
Csak magyar helyeket mondjatok....

Noninnyó
Valakinek megvan már? :

Half-Life.2.Collectors.Edition.DVD-PROVISION ( dec. 9-es )

Elvileg benne van minden, HL1 source is. Vélemények jöhetnek.
Üdv

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

[NST]Cifu
Esetleg meg lehet próbálni az itt leírtakat (ez egy frissités a Miles Sound Systemhez).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Egyelõre berakok egy linket, (meg beraktam még egyett) arra most sajnos nincs idõm, hogy ezt mind lefordítsam... <#buck>

Ja, mediumon igy szépen ki is csinálják a csajt.
ibrik
Hehhe, korán reggel gépelni nagyon tudok <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
A Vengeance-s verzióban a magyarítás NEM a HL2 mappába kerül a játék fõkönyvtárában.
Én már végigjátszottam a gammát és letzöröltem, de hajól emlékszem valami SteamApps\User.... mappákon belül található a hely, ahová a magyarítást kell "tenni".

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

antifreezeAIhint:
Amikor ismét összeakadtok a hajpántos csajjal egy felfelé menû liftnél a modern börtönblokkban, akkor hagyjátok, hogy kiszálláskor õ is irtsa az ellent, és õ menjen ki elõször, mert különben ledermed a liftben, és nem megy tovább.
PiszkosFred
A reg nem is, de a "newgame" nevu "csoda" igen. Majd utana nezd meg hogy van e ott hungarian konyvtar, vagy nincs. Nem hiszem hogy eleg a jatekot csak elinditani, jatszani is kell vele. (de talan ez le is van irva a readmeben)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én csak simán felkapkodtam õket GG-vel, és elbasztam jó messzire 😄 Nem is tudtam, hogy a magam oldalára lehet állitani õket...
Nekem egy csomószor csak útban voltak. Általában becsaltam õket egy kis mellékszobába valamelyik házban, aztán gránát. Máris folyamatosan tudtam haladni elõre 😊
Egy reg file soha az eletben nem fog neked konyvtarat letrehozni.. Es a magyaritashoz nem is kellene. A zipet jo helyre tomoritetted? (hl2/public)
Hi TSL16b, és a többiek!
HL2 magyarítás gondom van:

Kitömörítettem a fájlt (www.cheatland.hu/hl2), steam-hungarian.reg-et hozzáadtam a rendszerhez, elindítom a játékot, kilépek, de nem találom a hl2_hungarian mappát.(amit elvileg magától létrekellett volna hoznia, h abba tegyem a fájlokat)
Mi lehet a baj?
5CD-s Vengeance-m van.

nemcsakfeel
<#phone><#phone><#phone>

konzol parancsokat a faq ba pls<#heureka><#heureka><#phone><#phone><#phone>

*hihi ** *

nos, azt nem tudom ,mert telepítés után rögtön ráraktuk tesómmal a magyarítást, mert épp itt volt nálam , és mondta hogy kicsit nehéz, el lehet rontani, de mivel õ már magánál megcsinálta, inkább most gyorsan rárakja nekem, hogy tudjak vele játszani. magyarítással együtt indítottuk, de elsõre az sem volt jó. aztán nem csináltunk vele semmit, második indításra már jó volt

PiszkosFred
Vilagos, de halaisten a forum mostansag megint a jatekrol szol, nem a lamazasrol vagy warezlinkekrol, es ez igy jo ;]

mert szar az egész, én havertól szerezni savegame, aki pont átjutott 100 újratötés után és folytattam a lifttõl... nálam is ugyanez volt sajnos. próbálgasd töltsd vissza soxor és hátha, vagy keress savét.
hát igen, nagyon a lelkembe gázolt volna egy virtuális lámázás, van aki ezt komolyan veszi, vagy 2004-ben már ebbõl is lehet lekiismereti kérdést csinálni? dádádá egyébként szenk jú
Kenoby
Amikor a siklócsónakos rész végénél bemegyek az épületbe a zsilipnél, átvilágit egy csaj majd elkezd vezetni Eli-hez. Amikor odaér a lifthez akkor felhivja, majd miután megérkezik a lift a csaj megáll és les. Most mit tegyek?
Kiakadt a progi? Akárhányszor betöltöm akkor is mindig ezt csinálja.

PiszkosFred
Felnez, eszrevesz link, rakattint, elolvas idevonatkozo kerdest es valaszt, mosolyog mert megtudta amit kerdezett, es meguszott egy lamat...

Emberek, az igaz, hogy a half life 1-et megcsinálják, vagy -ták source-osra, fizika/grafika terén. Egy haveromtól hallottam, ne mtudom, hogy a nagy lázban álmodta-e ezt vagy tényleg volt szó ilyesmirõl?
RelakSfromhome
nembaj, újrakezdem, mert egyrészt megpróbálom értelmesen használni a bagázst, másrészt elhagytam egy rakás ládát, mert úgy gondoltam, hogy csak belenézek

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PiszkosFred
Egyetertek. Tobbet kerulgettem oket egy-egy folyoson, mint amennyi hasznuk volt. Egy-ket medicre azt mondom jol jott amikor felgyogyitott, de a tobbinek semmi ertelme nem volt eleinte. Aztan a 3 bolhas resznel mar igen, legalabb eltereltek a figyelmet rolam ;] Viszont a feeling miatt kellettek, az teny.

[NST]Cifu
Kicsit Spoiler!

Szvsz felesleges. Mindig lesz utánpótlás belõlük, amikor kell (ez engem enyhén idegesít, mert egyfelõl így "feláldozhatóak", lesz majd olyan rész, ahol úgy fognak hullani, hogy szinte futószallagon jön az utánpótlás... 😊)), másfelõl sok hasznukat max. akkor veszi az ember, ha rakétavetõ van náluk, és épen Strider-ek ellen kell küzdeni. De kb. ennyi. Folyton sikerül útba lenniük, nem lehet nekik normális parancsokat adni (vagy elküldöd õket valahova, vagy magadhoz hívod õket), nincs olyan, hogy húzódjanak fedezékbe, vagy éppen keressenek célpontott maguknak, egyszóval én erõsen kiábrándultam belõlük (esküszöm ennél a résznél visszasírtam az AntLion-okat. Sokkal hatásosabbak, és nem zavar, hogy uninteligensek, mert alapból azok - legalább klappol 😊)).

ati2002
<#wave>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

[NST]Cifu
És a magyarítás elött gond nélkül volt 5.1-es hang?

Andie
Na akkor elmondom én hogy oldottam meg <#eplus2>
Bár lehet, hogy meglincseltek.

Szóval ha szembeállunk a turret-tároló kamrákkal, mögöttünk a töltöpisztolyok, akkor jobbra kimegyünk a folyosóra, és kicsit elöre (de még mielött elérjük a következö összekötö folyosót), jobbkézre lesz egy erkély a fejünk fölött, kis korláttal. Fogtam, odahordtam az összes ládát, ami a környéken megtalálható, és igy fel lehet mászni az erkélyre. Jó mély, szépen el lehet benn bújni.
Fogtam, szétraktam a turreteket ahogy javasoltátok, és már másztam is fel, mint Rómeó, csakhogy én nem rózsát dobáltam aztán vissza a fószerek nyakába, hanem gránátokat 😊 Nomeg a nyilpuskával szépen ránagyitva aki feltünt az átkötö folyosóba, löttem fejbe 😊 Gyak. 0 élet és suit veszteség nélkül megcsináltam <#gun><#nyes>

Szóljatok, ha többet nem akartok látni <#hamm>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

RelakSfromhome
Ja, a börtönben a háromturretes részt úgy oldottam meg, hogy a nyitott cellát körberaktam turrettel, aztán bebújtam. Igaz, hogy a második katona föllökte mindhármat, de végülis nem is volt rás szükség.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Andie
Van ilyen, a Thief szériában. Ott a tolvajkulcsokkal tudod hatástalanitani az eldobott aknákat.

RelakSfromhome
Ehh, odaértem, ahol az ellenállók hozzám csatlakoznak, és csak úgy poénból nyomultam mint az õrült. A végén folyton kimurdeltek mellõlem 😄

Asszem holnap elkezdem elõlrõl, de mostmár komolyen.

amd 1700+ xp athlon, abit nf7 wiht ac 97 audio, ehhez legújabb hangdriver, rad 9600 + legújabb catalyst,m 756 mb ram, no virtual memory enabled. dir X 9.c. tünetek a telepítés és a magyarítás után jelentkeztek, pontosabban észleltem hogy nincs hang. alapból 5.1-re állítottam, de nem ment a hang new gaménál. vissza kilép, visszaállítom 4.0-ra a sound effect managerben (mert a hangfalaim 4.0, a fülhallgatóm 5.1 speedlink medusa, de 5.1-es beállításnál 4.0ban mennek a hangfalak ((máshogy nem is mehetne) és 5.1-ben a füllhalgató) gondoltam az kavar be neki, vissza 4.0, de úgy sincs a játékban hang. asztalnál szólt a zene. tesóm mondja hogy õ 2.0ban játszik,úgy jó, próbáljam úgy. próba, szerencse. megy, de nem nyugszom bele. vissza desktop, vissza 4.0ra, játékba belépek, és VAN HANG! ok, vissza kilép, 5.1-be átrak, játékba visszalép, átállít 5.1re, van hang. ..... viszont a játék lefagy. lehet hogy a hang miatt?vagy más? de a graf igen jól fut

PiszkosFred
No igen, de mondjuk mindez egy szepen aszfaltozott sugarut kozepen erdekesen mutatna. Ott hol lehetne elrejteni? ;]] (valami vilaghaborgos fpsben tuti van ilyen, vagy ha nincs majd lesz, mert az teny hogy igencsak jo otlet. A jatekmenetet viszont lelassitana, az mar egyszer biztos.)

ui: az aknakat kik hasznaljak vajon? A Combine vagy a lazadok?

[NST]Cifu
Pedig milyen feeling lenne, ha elõször is kézzel vagy késsel kéne kitapogatni (sajnos ugye nem rejtett aknák), és utána kézzel kéne hatástalanítani, majd átprogramozni... <#vigyor>

[NST]Cifu
Sajnos csak találgatni tudok... <#nemtudom>
Elkezdtem böngészni a Steampowered Support oldalán, eleddig két esetleg téged éríntõ dolgot találtam (miután nem tudom milyen hardverkörnyezetben áll a probléma, elég találgatós...): Elsõ, Második.

PiszkosFred
Annyit tegyunk hozza, hogy csak a GGvel tudod atkapcsolni sajat hasznalatra, mas esetekben aktivalja magat, es ha kozelebb megy, felugrik a levegobe es pusztit. Nem uj keletu ez a fajta akna, irl is hasznaltak/nak ilyen technikat. Persze reactivalas utan oda rakod ahova akarod, vagy ahogy mondtad elhajitod jo messzire ;]

Andie
Áh, remek. Köszi 😊

Szabyka : cl_showfps 0
Érdemes betenni az autoexec.bat-ba a HL2/bin-ben.

[NST]Cifu
A hoppereket lehet használni aknaként (ha zölden világit, akkor már "veled" van), és lehet használni gránátként, csak vágd neki a Combine katonálnak, szépeket repülnek tõle 😊)

Feltettem az Ai disable patchot, most folyton kiírja az fpst.Hogy lehetet levenni ? Valamint a konzolt mivel lehet behívni ? Thx!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

A Blueshift egy Half Life 1, a biztonsági õr szemszögébõl! <#gun>

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Andie
Ja, bocs, vissza az egész. valamiért elsöre 404 jött be <#kuss>

Andie
Ez igy, ebben a formában nem túl izgalmas játék. <#hehe>

Törölt felhasználó
gondolod az is eleg neki ha kiirom neroval azert azt nemhiszem

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

hat ird ki barmi massal
Andie
Mi ez a blueshift? Mesélj csak? Amolyan Thief-szerü játék? Érdekel!

Skacok, most értem oda, hogy jön utánnam kullancsként 4 ember, végre láttam messziröl egy lépegetöt, és kijutottunk az utcára. Találtam egy csomó ilyen földön lapuló, pirosan világitó aknaszerüséget. Kiabáltak is, valami olyasmit, hogy "ne pocsékold a hoppereket, mert használhatjuk öket .?.?.?. ellen!". A GG-vel fel tudom öket venni, akkor kéken világitanak, aztán ha óvatosan leteszem öket, akkor zölden. De mire valók ezek? Mit kellene velük csinálnom? És mér ne pocsékoljam? Mivel pocsékolom? Azzal, hogy felvettem öket a földröl? Nem lenne szabad?...

az jo mert nekem csak kettöt ir a codname gordont meg a dedicated servert namost en ezeket nemakarom kiirni
de ha bemegyek steamapps mappaba ott megvan minden gcf file
szoval nemtommivan amugy valaki akinek megvan elmondhatná h a bolti dvd/cd-n csak gcfek vannak e en ugytudom igen ezert remenykedtem h jolesz a steam://backup/-os cucc

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA