Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsön újra, Dr Freeman! 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Dr Freeman, ne pazarolja a hoppereket, hasznosak!" 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Half-Life.2.Collectors.Edition.DVD-PROVISION ( dec. 9-es )
Elvileg benne van minden, HL1 source is. Vélemények jöhetnek.
Üdv
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Én már végigjátszottam a gammát és letzöröltem, de hajól emlékszem valami SteamApps\User.... mappákon belül található a hely, ahová a magyarítást kell "tenni".
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Amikor ismét összeakadtok a hajpántos csajjal egy felfelé menû liftnél a modern börtönblokkban, akkor hagyjátok, hogy kiszálláskor õ is irtsa az ellent, és õ menjen ki elõször, mert különben ledermed a liftben, és nem megy tovább.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
HL2 magyarítás gondom van:
Kitömörítettem a fájlt (www.cheatland.hu/hl2), steam-hungarian.reg-et hozzáadtam a rendszerhez, elindítom a játékot, kilépek, de nem találom a hl2_hungarian mappát.(amit elvileg magától létrekellett volna hoznia, h abba tegyem a fájlokat)
Mi lehet a baj?
5CD-s Vengeance-m van.
*hihi ** *
Kiakadt a progi? Akárhányszor betöltöm akkor is mindig ezt csinálja.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Szvsz felesleges. Mindig lesz utánpótlás belõlük, amikor kell (ez engem enyhén idegesít, mert egyfelõl így "feláldozhatóak", lesz majd olyan rész, ahol úgy fognak hullani, hogy szinte futószallagon jön az utánpótlás... 😊)), másfelõl sok hasznukat max. akkor veszi az ember, ha rakétavetõ van náluk, és épen Strider-ek ellen kell küzdeni. De kb. ennyi. Folyton sikerül útba lenniük, nem lehet nekik normális parancsokat adni (vagy elküldöd õket valahova, vagy magadhoz hívod õket), nincs olyan, hogy húzódjanak fedezékbe, vagy éppen keressenek célpontott maguknak, egyszóval én erõsen kiábrándultam belõlük (esküszöm ennél a résznél visszasírtam az AntLion-okat. Sokkal hatásosabbak, és nem zavar, hogy uninteligensek, mert alapból azok - legalább klappol 😊)).
Bár lehet, hogy meglincseltek.
Szóval ha szembeállunk a turret-tároló kamrákkal, mögöttünk a töltöpisztolyok, akkor jobbra kimegyünk a folyosóra, és kicsit elöre (de még mielött elérjük a következö összekötö folyosót), jobbkézre lesz egy erkély a fejünk fölött, kis korláttal. Fogtam, odahordtam az összes ládát, ami a környéken megtalálható, és igy fel lehet mászni az erkélyre. Jó mély, szépen el lehet benn bújni.
Fogtam, szétraktam a turreteket ahogy javasoltátok, és már másztam is fel, mint Rómeó, csakhogy én nem rózsát dobáltam aztán vissza a fószerek nyakába, hanem gránátokat 😊 Nomeg a nyilpuskával szépen ránagyitva aki feltünt az átkötö folyosóba, löttem fejbe 😊 Gyak. 0 élet és suit veszteség nélkül megcsináltam <#gun>#gun><#nyes>#nyes>
Szóljatok, ha többet nem akartok látni <#hamm>#hamm>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Asszem holnap elkezdem elõlrõl, de mostmár komolyen.
ui: az aknakat kik hasznaljak vajon? A Combine vagy a lazadok?
Elkezdtem böngészni a Steampowered Support oldalán, eleddig két esetleg téged éríntõ dolgot találtam (miután nem tudom milyen hardverkörnyezetben áll a probléma, elég találgatós...): Elsõ, Második.
Szabyka : cl_showfps 0
Érdemes betenni az autoexec.bat-ba a HL2/bin-ben.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
Skacok, most értem oda, hogy jön utánnam kullancsként 4 ember, végre láttam messziröl egy lépegetöt, és kijutottunk az utcára. Találtam egy csomó ilyen földön lapuló, pirosan világitó aknaszerüséget. Kiabáltak is, valami olyasmit, hogy "ne pocsékold a hoppereket, mert használhatjuk öket .?.?.?. ellen!". A GG-vel fel tudom öket venni, akkor kéken világitanak, aztán ha óvatosan leteszem öket, akkor zölden. De mire valók ezek? Mit kellene velük csinálnom? És mér ne pocsékoljam? Mivel pocsékolom? Azzal, hogy felvettem öket a földröl? Nem lenne szabad?...
de ha bemegyek steamapps mappaba ott megvan minden gcf file
szoval nemtommivan amugy valaki akinek megvan elmondhatná h a bolti dvd/cd-n csak gcfek vannak e en ugytudom igen ezert remenykedtem h jolesz a steam://backup/-os cucc
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA