Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
abból kiveszed a gravi-val a gömböket, eldobálod õket és megszûnik a holo-kapu áramellátása, ergó át tudsz rajta menni.
konkrét jobbra-balra infóm, nincs már nem emléxem, de nem nagyon lehet eltévedni a pályán. (2x vittem végig) jah és tudnod kell ugrálni... bár itt sztem nem fontos...
sok skiert !
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vagyis olyan szempontból nem, hogy ott elakadtam volna...
Azokat jobban megjegyeztem
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Pont amirõl a képet készítetted.
<#falbav>#falbav>
A csaj felemel a kocsival, majd leejt a hülye mágnes miatt és azt mondja állítsam fel az autót és húzzak el.De nem tudom felállítani.
Segítsetek!!
Én még a hagyományokhoz híven reménykedek legalább 2 hivatalos kiegészítõben is!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A Végén szám tátva maradt és 12éves tesóm megjegyezte, hogy itt egy második dimenzióba lépett Gman. Én meg csak nézrem mint a lukinyúl😄D
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
pedig a bteches mod érdekelne pl 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szóval akkor Forsaken: Source??? <#vigyor>#vigyor>
Na jó, csak vicceltem - az olvasható infókból nem derül ki, hogy a MOD-nak köze van-e a nagy klasszikushoz.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
Sajnos még eléggé minimál szinten áll, de remélhetõleg lesz belõle valami. Ez a MOD a Star Trek világában fog játszódni, és a Föderáció, a Borg és a 8472-es faj közötti háború lesz a középpontban.
Még pár MOD, amit most hírtelen említésre méltónak találtam:
Battletech: Mobile Infantry
A Battletech világában (vagy ha így ismerõsebb: Mechwarrior-sorozat, MechCommander-sorozat) a gyalogság (akár hagyományos, akár nehézpáncélos) és a hagyományos harcjármûvek közötti harcra építõ játék.
Cold War: Melting Point
Egy érdekes "mi lett volna, ha..." tipusú játék, amely a hidegháború egyik legsötétebb idejében, az 1962-es Kubai válság idejébe repít minket, ahol kitör a harmadik világháború..
Forsaken
Egy poszt-apokaliptikus játék, amely 2009-ben játszódik, a robadõlt nagyvárosokban, ahol háromrészre szakadt túlélõk küzdenek az életbenmaradásért.
Insurgency
Egy realisztikus, a modern harcmezõkön játszódóik, Iraktól a Balkánig. A játékosok rendes rajokba/szakaszokba osztva játszanak, rangalapú hierarchia, realisztikus fegyverek, stb.
Jedi: Timeline
Egy, a Star Wars világában játszódó Single- és Multi-player játék, Jedikkel, Sith-ekkel (mindig Shit-et írok elsõre 😊), lépegetõkkel, X-wingekkel...
JunkyardCorps
Aki szokta nézni a Discovery-n a Scrapheap-et/JunkyardWars-t (amikor két csapat egy roncstelepen található dolgok próbál mindenfélét összeállítani), akkor ez sem lesz ismeretlen, mert ez csak egy lépéssel megy tovább: az amerikaiak és az angolok egy roncstelepen található dolgokból mindenféle fegyvert és jármûvet eszkábálhatnak, és a cél a másik roncstelepének elfoglalása...
StarGate: BrokenOath
A Stargate:SG-1-en alapuló játék az emberiség és a Goa'uld-ok közötti háborúról.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kb 5 prece kezdtem el játszani vele és kiirja játék közben hogy
A.I. Disabled hogy lehet azt visszakapcsolni?
köszi!!!!!
Van ott egy ILYEN, hátha errõl felismeritek a helyet. Tehát ez az a hely, ahol elvették a fegyvereim, és csak a gravitorpityu maradt, amivel dobálni lehet a dolgokat + most az emberkéket is. A képen lévõ cuccba már beledobáltam csókákat 8) de odamenni nem tudok, sõt sehova menni nemtok, minden le van zárva, csak leesni lehet a mélybe, bár ugrani nem tok space-szel <#schmoll2>#schmoll2> Tehát itt mit kell csinálni??? Vagy ez valami bug, hogy nemtok ugrani vagy hogy le van zárva???
Csináltam is egy kis videót, ahol végigszaladom a terepet: EZ AZ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
tudom hogy már irtam forumba ezugyben de gondoljatok bele mien szar most nekem megvan minden elsö eredeti gamém csak a cdk hianyoznak ÁÁÁÁÁ
keresek mindenhol nocdt de csak ezt a kiirom isoba az az eredetirölt talaltam a többi csak a törtekhez jo ha valaki tud valamit az ugy erdekeben tenni böffenjen ram THX
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
a vengeance-féle cd-s verzio van fönt nálam, ment is szépen, aztán feltettem a v7 protocolt és deathmatch addont és azóta az elsõ in-game töltés után kidob a játék azzal, hogy connection to steam server was lost.
tapasztalt valaki ilyet? van tippetek? köszi.
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Ha még igy sem oké, akkor sajna a szokásos rendszergazda szöveg : reinstall win...
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
szóval most töltöm a játékot a wanadoo-ról,és azt akarom megtudni,hogy hogyan lehet a fájlokat egyben leszedni,nem pedig 1enként. ha valami programmal,akkor lécci mondjátok el a nevét.
elõre is köszönöm
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Én 9990-ért vettem tõlük a HL2-t.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nembaj, én majd este megpróbálom magammal vinni õket, mert kevesebb golyó kell akkor. Ha meg nem áll odébb az egyik, akkor átugrom õket 😄
Nameg:
Hoppá!
Bocsánat, Dr Freeman! <#idiota>#idiota>
Nesze! (és ad egy segélycsomagot. Ez a másik ok, amiért legalább a vöröskeresztes pofát megtartom)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE