Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
mászkálj, mindenütt van kiút... ahol olyan holo-kapu van, ott a közelben van energiatartály is...(kis gombócok 1-3-ig)
abból kiveszed a gravi-val a gömböket, eldobálod õket és megszûnik a holo-kapu áramellátása, ergó át tudsz rajta menni.
konkrét jobbra-balra infóm, nincs már nem emléxem, de nem nagyon lehet eltévedni a pályán. (2x vittem végig) jah és tudnod kell ugrálni... bár itt sztem nem fontos...
sok skiert !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

rage
Itt nem lehet bevágni kézigránátot a bezárt részbe ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Nem rémlik a hely
Vagyis olyan szempontból nem, hogy ott elakadtam volna...

Azokat jobban megjegyeztem

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tatyla
tök állat az új Club 3D Radeon 9800 Pro-m teljesitménye!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

threeman
Nem, túl messze van. Csak beledobálni lehet dolgokat, de semmi értelmes nem történik.

rage
Nem lehet a jobb gombbal azt a villogó izét eltüntetni onnan ?
Pont amirõl a képet készítetted.

threeman
Nekem meg a #34008-as problémám ég mindig fenn áll. Nem tudja valaki (fõleg, aki már kijátszotta) hogy ott most mit kell csinálni ???

Persze hogy nem sikerült, nem is az elsõdlegest nyomogattam....
<#falbav>
rezsofiz
Nincs mit.

sazl : c

Köszi megpróbálom megint, bár már azt is nyomogattam.
rezsofiz
Használd a gravity gunt az elsõdleges funkciójával.

sazl : c

Hihetetlen.
A csaj felemel a kocsival, majd leejt a hülye mágnes miatt és azt mondja állítsam fel az autót és húzzak el.De nem tudom felállítani.
Segítsetek!!
Törölt felhasználó
Kár, hogy minimum 1 év mire valamelyikbõl egy kiforrott cucc válik. A többségbõl meg soha nem lesz semmi 😞

Én még a hagyományokhoz híven reménykedek legalább 2 hivatalos kiegészítõben is!
dikki*yysw
militarypapers.hu -t nem fedezted még fel magadnak? 😛

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

CarajoEsp
Nah végigtoltam.
A Végén szám tátva maradt és 12éves tesóm megjegyezte, hogy itt egy második dimenzióba lépett Gman. Én meg csak nézrem mint a lukinyúl😄D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

hát ez mind jónak hangzik cask gondolom megint a felébõl de inkább 90%ból semmi sem lesz 😞
pedig a bteches mod érdekelne pl 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ibrik
A Forsaken egy nagyon jó játék volt - talán még meg is van valahol a CD-je...
Szóval akkor Forsaken: Source??? <#vigyor>

Na jó, csak vicceltem - az olvasható infókból nem derül ki, hogy a MOD-nak köze van-e a nagy klasszikushoz.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Teljesen igazad van csak mar ugy beleeltem magam meg azert öszinten kit ne döhitene egy ien helyzet

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

[NST]Cifu
Hehe, megtaláltam Borg MOD-ját: HL2: Borg Wars. 😊)
Sajnos még eléggé minimál szinten áll, de remélhetõleg lesz belõle valami. Ez a MOD a Star Trek világában fog játszódni, és a Föderáció, a Borg és a 8472-es faj közötti háború lesz a középpontban.

Még pár MOD, amit most hírtelen említésre méltónak találtam:

Battletech: Mobile Infantry
A Battletech világában (vagy ha így ismerõsebb: Mechwarrior-sorozat, MechCommander-sorozat) a gyalogság (akár hagyományos, akár nehézpáncélos) és a hagyományos harcjármûvek közötti harcra építõ játék.

Cold War: Melting Point
Egy érdekes "mi lett volna, ha..." tipusú játék, amely a hidegháború egyik legsötétebb idejében, az 1962-es Kubai válság idejébe repít minket, ahol kitör a harmadik világháború..

Forsaken
Egy poszt-apokaliptikus játék, amely 2009-ben játszódik, a robadõlt nagyvárosokban, ahol háromrészre szakadt túlélõk küzdenek az életbenmaradásért.

Insurgency
Egy realisztikus, a modern harcmezõkön játszódóik, Iraktól a Balkánig. A játékosok rendes rajokba/szakaszokba osztva játszanak, rangalapú hierarchia, realisztikus fegyverek, stb.

Jedi: Timeline
Egy, a Star Wars világában játszódó Single- és Multi-player játék, Jedikkel, Sith-ekkel (mindig Shit-et írok elsõre 😊), lépegetõkkel, X-wingekkel...

JunkyardCorps
Aki szokta nézni a Discovery-n a Scrapheap-et/JunkyardWars-t (amikor két csapat egy roncstelepen található dolgok próbál mindenfélét összeállítani), akkor ez sem lesz ismeretlen, mert ez csak egy lépéssel megy tovább: az amerikaiak és az angolok egy roncstelepen található dolgokból mindenféle fegyvert és jármûvet eszkábálhatnak, és a cél a másik roncstelepének elfoglalása...

StarGate: BrokenOath
A Stargate:SG-1-en alapuló játék az emberiség és a Goa'uld-ok közötti háborúról.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

olvasom-olvasom 😊))
IMYke2.0.0.0
Tessék elolvasni a topik bannerjében lévõ Gyakran Feltett Kérdések link mögött rejtezõ lapot!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

már megvan a válasz 😊))) csak nem nyitottam ki a szemem 😊))
Hello

Kb 5 prece kezdtem el játszani vele és kiirja játék közben hogy
A.I. Disabled hogy lehet azt visszakapcsolni?

köszi!!!!!
threeman
Elakadtam!!! PLZ segítsetek, mert nagyon idegesítõ 😊
Van ott egy ILYEN, hátha errõl felismeritek a helyet. Tehát ez az a hely, ahol elvették a fegyvereim, és csak a gravitorpityu maradt, amivel dobálni lehet a dolgokat + most az emberkéket is. A képen lévõ cuccba már beledobáltam csókákat 8) de odamenni nem tudok, sõt sehova menni nemtok, minden le van zárva, csak leesni lehet a mélybe, bár ugrani nem tok space-szel <#schmoll2> Tehát itt mit kell csinálni??? Vagy ez valami bug, hogy nemtok ugrani vagy hogy le van zárva???
Csináltam is egy kis videót, ahol végigszaladom a terepet: EZ AZ , csekkoljátok, ha nem vágjátok hol vagyok.

Õszintén szólva nem értem mit pánikolsz. Mi olyat tud az eredeti játék, amit a tört verziókkal nem lehet megcsinálni? Egy hét múlva megérkezik a motyó, aztán örülhecc. Addig meg játssz a törttel.
dikki*yysw
Miért nem kérsz kölcsön egyet.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Törölt felhasználó
Nos, ha így van, akkor valóban bosszantó 😊
PiszkosFred
Uton vannak neki, de lassu a legiposta ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Törölt felhasználó
Hol hagytad a cédéket? Mindegy is, nem fogsz vele játszani az 1-es lemez nélkül.
IMYke2.0.0.0
Boooooooooooaaaaaaaaaaa!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Faszom nemigaz faszer kell cd ennek fasznak MIÉÉÉÉRT megvan eredeti serial csak nincsenek meg a cd-k es nemtok jaccani <#falbav><#falbav>
tudom hogy már irtam forumba ezugyben de gondoljatok bele mien szar most nekem megvan minden elsö eredeti gamém csak a cdk hianyoznak ÁÁÁÁÁ
keresek mindenhol nocdt de csak ezt a kiirom isoba az az eredetirölt talaltam a többi csak a törtekhez jo ha valaki tud valamit az ugy erdekeben tenni böffenjen ram THX

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

Skiper
ték. <#vigyor5>

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
õõõõõ

Skiper
höh.

igen, el kéne ovlasni nfo-t, nem poénbol van ott...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sziasztok! Nem tudja valaki hogyan lehet a crosshair színét megváltoztatni? Az opcióban nem találtam erre vonatkozó bejegyzést, gondolom valamelyik config fájlban lehet. Köfke!
mookid
sziasztok!
a vengeance-féle cd-s verzio van fönt nálam, ment is szépen, aztán feltettem a v7 protocolt és deathmatch addont és azóta az elsõ in-game töltés után kidob a játék azzal, hogy connection to steam server was lost.
tapasztalt valaki ilyet? van tippetek? köszi.

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

Volt már többször is restart, de mondjuk a WinPatrol-t még nem próbáltam. köszi 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Andie
Nálam doom3-ban volt ilyen. Beapplikáltam a szörnyek-nem-porladnak-szét mod-ot, igy kicsit látványosabb volt. Csakhogy ha már 4-5 hulla hevert a szobába, akkor iszonyatosan, de brutál módon belassult a game. 2-3 fps-em volt. És csak jöttek a gecik. Gyak jácchatatlan volt. Ilyenkor hiába töltöttem vissza f9-el, továbbra is ilyen lassú volt. Ki kellett lépnem, gép újraindit, aztán úgy visszatölteni. De ha újra összegyüjtöttem 1szobába a szörnyeket, akkor megint ugyanaz...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Andie
Gép restart volt? Lehet a windows memória, pl valami felzabálta, és nem adja vissza. Nézd át a géped, mi fut a háttérben. Javaslom a Winpatrol és az AdAware proggikat. Ha minden oké, akkor esetleg egy HL2 reinstall (mentések megtartásával ofkoz).
Ha még igy sem oké, akkor sajna a szokásos rendszergazda szöveg : reinstall win...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Hi! Problémám lenne: A börtönös rész (asszem Nova project) vége felé (egész pontossan közvetlenül a sokat emlegetett turretes-védd magad résznél miután visszatér hozzád a csaj) jelentkezett az a hiba, hogy kb 2 percenként akad egy nagyot a játék, pedig nem változtattam semmit sem a gépen, sem a windowsban, sem a játékban. Idáig nem volt ilyen, de most már ha újat kezdek akkor is megjelenik a probléma. Az Emporiós és a Vengace-es verzóval is produkálja. Volt már valakinékl ilyen?<#idiota>

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

báttyó02
örök hála<#eljen><#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Zetorg
flashget.
jobb click a fileon és "minden letöltése flashgettel"

báttyó02
kérem segitsen valaki!!

báttyó02
szasztok,volna egy hülye kérdésem,de lécci ne lámázzatok miatta<#ravasz1>
szóval most töltöm a játékot a wanadoo-ról,és azt akarom megtudni,hogy hogyan lehet a fájlokat egyben leszedni,nem pedig 1enként. ha valami programmal,akkor lécci mondjátok el a nevét.
elõre is köszönöm

Ja.
Mayday
A Collector's Edition DVD.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mármint micsoda?

Én 9990-ért vettem tõlük a HL2-t.
CD-galaxistól pont most hívtak hogy hétfõn küldik. 20ezer, de korlátozott példányszámban van, siess.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

RelakS
<#idiota>

Nembaj, én majd este megpróbálom magammal vinni õket, mert kevesebb golyó kell akkor. Ha meg nem áll odébb az egyik, akkor átugrom õket 😄

Nameg:
Hoppá!
Bocsánat, Dr Freeman! <#idiota>

Nesze! (és ad egy segélycsomagot. Ez a másik ok, amiért legalább a vöröskeresztes pofát megtartom)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE