42676
-
Since #35919 Miért kell mindenféleképpen magyarosítás? Nemértem :-) Tanuljatok angolul emberek :) -
volt olyan vkinek,hogy a vengeance dvd verzet felrakta offlineban,aztán ráhajintotta a magyarítást ment is faszán,de ahogy onlineban próbálkozott utána már a magyarítással nem indult el,gondolom a steam buherál vmit a háttérben -
Since #35917 Az oké, átolvastam vagy 4x, de akkor se megy tovább a next gombon a telepítés, bár lehet én vagyok a láma, de nem megy fel ez a Collectors Edition :-) -
balint08 #35916 ohh
-
pls vki válaszoljon erre. -
töltöm is :D remélem műxik -
FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Since #35912 Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE (5CD), ezzel lehet online is játszani? -
Since #35911 Királyság, akkor nem én voltam a láma hogy nemtaláltam el a next gombot. Tehát melyik verzió működik illetve melyik verziót lehet felinstallálni és melyiket lehet nyomni neten? -
nekem sp nélkül se műxik -
Since #35909 Ez egy install nélküli verzió, mappákat fel kell másolni a merevlemezre és csumi. Ezzel megy a multi? -
Since #35908 Az Offline Retail verzióval lehet neten játszani? -
up 
Cifu SWG? :DDDDDD -
Since #35906 SP2vel sem működik. Mi lehet a gond? Nemértem egyszerűen. -
Since #35905 Lejött SP2 megnézem hogy ezzel mükszik-e..Neked hány gigás az image fájlod? -
Since #35904 én is ezt szedtem le -
Since #35903 benyomódik igen, csak nem megy tovább -
lazán, provision -
Ha rákattintasz benyomódik a next gomb? -
Since #35900 Takray neked SP2-vel lazán elfogadta a next gombot és továbbment a hl2 telepítése? Melyik collectors editionod van meg? -
Since #35899 De az a gáz, hogy ha a cancel-re nyomok rá nemlép ki a telepítőből :-) Gondolom ezért nem megy a next :-) -
Since #35898 Pedig szívesen kipróbáltam volna a játékot, de hát sajna így ebből nem lesz semmi :-( -
Since #35897 Hát próbálok én mindent, 4 sarok next gombon, felül alul 1mm, nagyítóval :-) Nem megy :) -
Már nem tudom, hogy én írtam-e, de nekem SP2-m van mindenesetzre, és azzal nincsenek ilyen problémák... :D -
Legalul! Hogy mondjam másképp? A legalsó 1 mm-eres részen kb. :) -
Since #35894 Hogyhogy a legalsó részén? Középen a next gombon, vagy a sarkában? :-) Bárhogyan is klikkelek nemtörténik semmi :-) Tudsz mondani x, y koordinátákat hogy melyik pixelre kattintsak rá? Ja a felbontásom 1024/768 :-) -
A Next gomb legalsó részére klikkelj, ott működik. -
Since #35892 Visszaolvasgattam, Te nem azt írtad hogy SP2vel nincsenek ilyen problémák és simán tovább megy a next parancsra? Azt hiszem te voltál legalábbisd a logódból ítélve :-) -
működik? -
Since #35890 persze :-) különben nemtudnám feltenni steamet...az első telepítéskor steamet installálja, ott el kell olvasni a licnezt és acceptelni kell..utána jönne a hl2 telepítésde nextre nem reagál semmit. -
az első ablaknál is végig görgetted? -
Since #35888 Oké ha eljutok odáig, egyenlőre leálltam a next gombnál mivel nem megy tovább a hl2 teelpítő :-) -
Since #35887 Hmm nem megy így sem, hl2nél nemtudok a nextre kattintani, hiába próbálom Tab-bal illetve enterrel vagy simán egérrel :-) Loller :) -
majd írd mán meg,hogy műxik-e magyarításostúl is -
Már sokadszor fordult elő a probléma... 1-ső ablaknál: valamiért nemjó a gomb... próbáld meg TAB gombbal kijelölni, oszt enter, nekem működött... 2-dik ablaknál (Licensz): Végig kell görgetni a lic.szerz.-t csak utána lehet a next-re kattintani... -
Since #35884 Éppen beléptem steambe, telepíteném a hl2öt de nemcsinál semmit... -
Since #35883 Ja igen egyébként a collectors edition van meg 2.9 giga anyag -
Since #35882 Hmm nemértek valamit...Felrakom steamet, utána egyből telepítené half lifeot, de hiába bökök a next gombra nem csinál semmit. Tudnál segíteni? :-) -
saD:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
De, használ! Kell egy acc. meg egy pass. amit 5perc alatt meg is csinálhatsz + át kell írni egy fájlban az adatokat... tutira működik...