42676
  • Since
    Miért kell mindenféleképpen magyarosítás? Nemértem :-) Tanuljatok angolul emberek :)
  • ThugEdge
    volt olyan vkinek,hogy a vengeance dvd verzet felrakta offlineban,aztán ráhajintotta a magyarítást ment is faszán,de ahogy onlineban próbálkozott utána már a magyarítással nem indult el,gondolom a steam buherál vmit a háttérben
  • Since
    Az oké, átolvastam vagy 4x, de akkor se megy tovább a next gombon a telepítés, bár lehet én vagyok a láma, de nem megy fel ez a Collectors Edition :-)
  • balint08
    ohh
  • 12346
    pls vki válaszoljon erre.
  • z0ty #35914
    töltöm is :D remélem műxik
  • TDC Geronimo
    FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Since
    Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE (5CD), ezzel lehet online is játszani?
  • Since
    Királyság, akkor nem én voltam a láma hogy nemtaláltam el a next gombot. Tehát melyik verzió működik illetve melyik verziót lehet felinstallálni és melyiket lehet nyomni neten?
  • z0ty #35910
    nekem sp nélkül se műxik
  • Since
    Ez egy install nélküli verzió, mappákat fel kell másolni a merevlemezre és csumi. Ezzel megy a multi?
  • Since
    Az Offline Retail verzióval lehet neten játszani?
  • JohnnySmith
    up
    Cifu SWG? :DDDDDD
  • Since
    SP2vel sem működik. Mi lehet a gond? Nemértem egyszerűen.
  • Since
    Lejött SP2 megnézem hogy ezzel mükszik-e..Neked hány gigás az image fájlod?
  • Since
    én is ezt szedtem le
  • Since
    benyomódik igen, csak nem megy tovább
  • takraj
    lazán, provision
  • takraj
    Ha rákattintasz benyomódik a next gomb?
  • Since
    Takray neked SP2-vel lazán elfogadta a next gombot és továbbment a hl2 telepítése? Melyik collectors editionod van meg?
  • Since
    De az a gáz, hogy ha a cancel-re nyomok rá nemlép ki a telepítőből :-) Gondolom ezért nem megy a next :-)
  • Since
    Pedig szívesen kipróbáltam volna a játékot, de hát sajna így ebből nem lesz semmi :-(
  • Since
    Hát próbálok én mindent, 4 sarok next gombon, felül alul 1mm, nagyítóval :-) Nem megy :)
  • takraj
    Már nem tudom, hogy én írtam-e, de nekem SP2-m van mindenesetzre, és azzal nincsenek ilyen problémák... :D
  • Noninnyó
    Legalul! Hogy mondjam másképp? A legalsó 1 mm-eres részen kb. :)
  • Since
    Hogyhogy a legalsó részén? Középen a next gombon, vagy a sarkában? :-) Bárhogyan is klikkelek nemtörténik semmi :-) Tudsz mondani x, y koordinátákat hogy melyik pixelre kattintsak rá? Ja a felbontásom 1024/768 :-)
  • Noninnyó
    A Next gomb legalsó részére klikkelj, ott működik.
  • Since
    Visszaolvasgattam, Te nem azt írtad hogy SP2vel nincsenek ilyen problémák és simán tovább megy a next parancsra? Azt hiszem te voltál legalábbisd a logódból ítélve :-)
  • z0ty #35891
    működik?
  • Since
    persze :-) különben nemtudnám feltenni steamet...az első telepítéskor steamet installálja, ott el kell olvasni a licnezt és acceptelni kell..utána jönne a hl2 telepítésde nextre nem reagál semmit.
  • ThugEdge
    az első ablaknál is végig görgetted?
  • Since
    Oké ha eljutok odáig, egyenlőre leálltam a next gombnál mivel nem megy tovább a hl2 teelpítő :-)
  • Since
    Hmm nem megy így sem, hl2nél nemtudok a nextre kattintani, hiába próbálom Tab-bal illetve enterrel vagy simán egérrel :-) Loller :)
  • ThugEdge
    majd írd mán meg,hogy műxik-e magyarításostúl is
  • takraj
    Már sokadszor fordult elő a probléma... 1-ső ablaknál: valamiért nemjó a gomb... próbáld meg TAB gombbal kijelölni, oszt enter, nekem működött... 2-dik ablaknál (Licensz): Végig kell görgetni a lic.szerz.-t csak utána lehet a next-re kattintani...
  • Since
    Éppen beléptem steambe, telepíteném a hl2öt de nemcsinál semmit...
  • Since
    Ja igen egyébként a collectors edition van meg 2.9 giga anyag
  • Since
    Hmm nemértek valamit...Felrakom steamet, utána egyből telepítené half lifeot, de hiába bökök a next gombra nem csinál semmit. Tudnál segíteni? :-)
  • rezsofiz
    saD:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • takraj
    De, használ! Kell egy acc. meg egy pass. amit 5perc alatt meg is csinálhatsz + át kell írni egy fájlban az adatokat... tutira működik...