42676
-
Dzsio #35959 Halihó két gyors kérdésem lenne:
1. DVD Vengeance változatom van, telepités után rányomtam a DVD-n lévő vegeance könyvtárban lévő hl2 installert és mostmár tudok játszani, csak kell hozzá a Steam. Csináltam egy gyors fake accountot, de félek, hogy lebukom, mert állandoan online vagyok. A kérdés az, hogy jogos a félelmem, vagy nem lehet baj belőple? Mennyire biztonságosak ezek a tört változatok?
2. Letöltöttem a HL1 Source Vengeance változatát. Elinditom a telepitot, de az elso sornál (enabling.......steam.org) egyszerűen leáll és nem hajlandó továbbmenni? Mit csinálok rosszul, hogyan kéne fellinstallálni?! -
vassyg #35958 nálam is volt ez a hiba, valószínűleg beszart a script és nem hajlandók kinyítni a kaput. Én azt csináltam, hogy elölről keztem az egész csónakos részt, és hanyagold a visszatöltéseket, az "ai disabled"-es dolgok miatt elszállhatnak a scriptek. -
pacsi.hát elég érdekes de a régi gépemen (1,8 celeron fx 5200 256 ram) azon nem volt gond a game.de azt uj gépemen ami( 2,4 es intel és fx5700 512 ram) beszaggat a játék (hang&kép) idegesitöen de általában az elején vagy ha tul sok eksön van a képen.valakinek van valami ötlete mitöl lehet?2 verzio is megvan a gameböl de mindketövel ezt csinálja.,
email:[email protected] -
csucsu31 #35956 sos kellene nekem egy dll fille a neve d3d9.dll
kerlek segitsetek -
Borg #35955 Nekem bent van a cd, de most hogy modnod, tényleg nem pörgeti css előtt... -
Szvsz ott eseményfüggetlen trigger aktiválódik a lyányka közelében, szal ez inkább olyan fehérpulcsi esetnek tűnik. -
Nos ahogy látom lehet purgálni a faq-ban elkövetett okoskodásomat a no-cd -vel kapcsolatban. HDD halál miatt újra kellett húznom a játékot rewined gépen, jó ideje el sem indítottam (épp ezért), meglepődve tapasztaltam hogy már nem is kér cd-t, gondolom vmelyik update hatására. Egy pirospont a valvenak. -
aha,lehet :( -
De az is scriptelve van. Valamit tuti nem csinált még meg báttyó02.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
a tekerenytyüt nem lehet kinyitni,mivel nincsen áram,és ez azzal müxik -
Akkor nyitják ki, ha beszédbe elegyedik a lázadóval.
akkor valami gáz lehet,mert nem csinál semmit a csaj,csak áll egyhelybe :( -
Elvileg ezt ki kéne hogy nyissák neked.Mitán beszáltál. -
Szerinted, az első képen lévő tekerentyű miért van?!
na ittvan két másik kép is,itt nem tudok továbbmenni:
-
Ezzel nem vagy egyedül!!!! Az egyik haveromnál is ezt csinálja. Nálam megy :D -
másik oldalrol csinálj képet!vagy olvasd el ezt s rájösz,de keresd meg a oldalon a pályát ahol tartasz! -
persze,de le van zárva egy nagy vassal,és nem lehet átmani tőle. -
szálj be s egyenesen előre azt barra! -
sziasztok,itt ennél a résznél mit kell csinálni,hogy ki tudjak menni azzal a kis motoros jármüvel? az ott álló csaj nem csinál semmit:
-
Akkor ezeket nézd meg ITT
Sok helyen feltűnik -
Jaj igen. bocsi! -
így már megy, túl sok volt a http:// -
A lap nem jeleníthető meg... -
Hi!
Multkor jáccottam vele, és észrevettem vmit. Aztán még több helyen is láttam. Gondoltam ha vkit érdekel és esetleg nem latta akkor nézze meg vagy keresse föl azt a helyet..:)
-
Ezt mar ugy tudom, hogy cafolta a Vivendi. Masreszt nem igazan arrol volt szo, hogy osszefognak az EA ellen, ez mar sztem eros sarkitas... -
Érdekességképpen:
Vivendi + Ubisoft?
[2005. január 05. @ 21:24 - sHadeS]
Üzlet, üzlet, üzlet. Nem van jól ez így szerintem, de hát ki vagyok én, hogy ellenszegüljek a kiadóvállalatok pénzügyi szakembereinek? Arról van ugyanis szó, hogy a Vivendi Universal és az Ubisoft közösen lép harcba a kiadóóriás Electronic Arts ellen. Na azért ne tessék szó szerint érteni a harcot, mindössze ellensúlyozni akarják az EA tagadhatatlan fölényét. Ez mondjuk olyan szempontból jó lehet, hogy egy kis versenyre készteti a fejlesztőket, ergo csak és kizárólak első osztályú matériát kapunk ezentúl a kezeink közé... reméljük.
forrás: GameStarOnline -
Hogy jöjjön el értük a mumus! -
FLeK0 #35931 Valoszinuleg nem ok nem engedik, a Vivendis megallapodas miatt van igy, hogy akinek csodajatek kell vegyen Collector's kiadast.- -
Ez akkor is elszomorito :(
Ezt nem tartom szepnek a Valvetol, hogy a boltiakat nem engedik upgrade-elni. Mert penzt huztunk ki a zsebukbol? Mert amit mi vettunk, azon nekik kevesebb volt a hasznuk? Szomoru vagyok. -
FLeK0 #35929 Az nem, de kb. uj menun, vizeffekten meg par hangon kivul semmiben nem ter el az eredetitol, egyszerubb ha azt jatszod ujra. -
Hat ennek nem orulok :(
Es HL1:Source is megvasarolhato ilyen modon? Ha igen, milyen arban? -
FLeK0 #35927 Nem lehet, de a dod:Source-ot megveheted majd kulon olcsobban ha van hl2-d. -
Hat nem tudom, hogy muxik ez az egesz.
Itt a forumon allandoan csak azt olvasom, hogy nekem ez meg ez a verzio van (ami persze mind krekkelt). Es eddig talan 1 embert olvastam itt a forumon a sokbol, aki bannolva lett. Tehat sokkal tobben vannak, akiket nem talal meg a Valve.
Meg mit tud tenni tkp? Letiltja a masolt jatekokat netrol. Vagy a masik eset, hogy valakinek van eredeti Valve cucca, es melle bejatszik egy nemeredeti, es azt bebukhatja, ez a veszelyesebb.
Nekem mondjuk eredetim van HL1 es HL2 is, igy nem aggodom. Viszont szerettem volna a bolti verziomat upgradelni steamen ezustr, hogy legyen HL1:S-em is, mert azzal is szivesen jatszanek. Legutobbi infoim szerint ezt nem lehetett megtenni (lehet mostmar?)
Gondoltam ra, hogy akkor letoltom a warez verziot, de a franc sem fogja kockaztatni azt, ami mar megvan! -
A hír régi, csak MEGINT kikerült a Hardwired-re... -
A patcheket nem tölti le magától?Azt nekünk kell külön? -
Borg #35923 Beszarok, megint rányomtam az update newsra, és megint riaszt az usdm :D -
Since #35922 Valahogy csak kilehet játszani, nem? Akkor inkább nemjátszom neten vele ha accomat elveszik :-) -
LOLLER, a VALVE megint bannolt 30000 usert! :)))
A szépséges karácsonyi ünnepek elején számos Steam játékos arra ébredt másnap, hogy valahol egy messzi és távoli internetes sikátorban találták magukat a Half Life 2-be történt becsatlakozást követően. Kósza adatfoszlányok tekergőztek mindenfelé és elfeketedett adatkutakból az örökre elveszett netrunnerek tébolyult sikoltásai szűrődtek ki. Néhány óra elteltével megérkezett Dog és minden - összesen 30 000 - érintettet jól nyakon vágott, elkobozta az accountjaikat, amiért valami huncut kalóz manővert próbáltak alkalmazni a rendszeren. Ezzel a lépéssel a lehentelt hekker wannabík száma 50 000-re emelkedett.
Forras: HARDWIRED
Bocs, ha a hir regi (karacsonyi unnepek alatt csapott le, de most olvastam frisskent meg csak.) -
még úgy is elmegy,de mostmá baxa a csőröm