42676
  • Dzsio
    Halihó két gyors kérdésem lenne:
    1. DVD Vengeance változatom van, telepités után rányomtam a DVD-n lévő vegeance könyvtárban lévő hl2 installert és mostmár tudok játszani, csak kell hozzá a Steam. Csináltam egy gyors fake accountot, de félek, hogy lebukom, mert állandoan online vagyok. A kérdés az, hogy jogos a félelmem, vagy nem lehet baj belőple? Mennyire biztonságosak ezek a tört változatok?
    2. Letöltöttem a HL1 Source Vengeance változatát. Elinditom a telepitot, de az elso sornál (enabling.......steam.org) egyszerűen leáll és nem hajlandó továbbmenni? Mit csinálok rosszul, hogyan kéne fellinstallálni?!
  • vassyg
    nálam is volt ez a hiba, valószínűleg beszart a script és nem hajlandók kinyítni a kaput. Én azt csináltam, hogy elölről keztem az egész csónakos részt, és hanyagold a visszatöltéseket, az "ai disabled"-es dolgok miatt elszállhatnak a scriptek.
  • yofiu
    pacsi.hát elég érdekes de a régi gépemen (1,8 celeron fx 5200 256 ram) azon nem volt gond a game.de azt uj gépemen ami( 2,4 es intel és fx5700 512 ram) beszaggat a játék (hang&kép) idegesitöen de általában az elején vagy ha tul sok eksön van a képen.valakinek van valami ötlete mitöl lehet?2 verzio is megvan a gameböl de mindketövel ezt csinálja.,
    email:[email protected]
  • csucsu31
    sos kellene nekem egy dll fille a neve d3d9.dll
    kerlek segitsetek
  • Borg
    Nekem bent van a cd, de most hogy modnod, tényleg nem pörgeti css előtt...
  • Moby
    Szvsz ott eseményfüggetlen trigger aktiválódik a lyányka közelében, szal ez inkább olyan fehérpulcsi esetnek tűnik.
  • Moby
    Nos ahogy látom lehet purgálni a faq-ban elkövetett okoskodásomat a no-cd -vel kapcsolatban. HDD halál miatt újra kellett húznom a játékot rewined gépen, jó ideje el sem indítottam (épp ezért), meglepődve tapasztaltam hogy már nem is kér cd-t, gondolom vmelyik update hatására. Egy pirospont a valvenak.
  • báttyó02
    aha,lehet :(
  • IMYke2.0.0.0
    De az is scriptelve van. Valamit tuti nem csinált még meg báttyó02.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • báttyó02
    a tekerenytyüt nem lehet kinyitni,mivel nincsen áram,és ez azzal müxik
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nyitják ki, ha beszédbe elegyedik a lázadóval.

• báttyó02
    akkor valami gáz lehet,mert nem csinál semmit a csaj,csak áll egyhelybe :(
  • grebber
    Elvileg ezt ki kéne hogy nyissák neked.Mitán beszáltál.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerinted, az első képen lévő tekerentyű miért van?!

• báttyó02
    na ittvan két másik kép is,itt nem tudok továbbmenni:

• TDC Geronimo
    Ezzel nem vagy egyedül!!!! Az egyik haveromnál is ezt csinálja. Nálam megy :D
  • bricsi01
    másik oldalrol csinálj képet!vagy olvasd el ezt s rájösz,de keresd meg a oldalon a pályát ahol tartasz!
  • báttyó02
    persze,de le van zárva egy nagy vassal,és nem lehet átmani tőle.
  • bricsi01
    szálj be s egyenesen előre azt barra!
  • báttyó02
    sziasztok,itt ennél a résznél mit kell csinálni,hogy ki tudjak menni azzal a kis motoros jármüvel? az ott álló csaj nem csinál semmit:

• Seth
    Akkor ezeket nézd meg ITT
    Sok helyen feltűnik
  • Rage47
    Jaj igen. bocsi!
  • RelakSfromhome
    így már megy, túl sok volt a http://
  • andriska
    A lap nem jeleníthető meg...
  • Rage47
    Hi!
    Multkor jáccottam vele, és észrevettem vmit. Aztán még több helyen is láttam. Gondoltam ha vkit érdekel és esetleg nem latta akkor nézze meg vagy keresse föl azt a helyet..:)
  • Mayday
    Ezt mar ugy tudom, hogy cafolta a Vivendi. Masreszt nem igazan arrol volt szo, hogy osszefognak az EA ellen, ez mar sztem eros sarkitas...
  • rezsofiz
    Érdekességképpen:

Vivendi + Ubisoft?
    [2005. január 05. @ 21:24 - sHadeS]
    Üzlet, üzlet, üzlet. Nem van jól ez így szerintem, de hát ki vagyok én, hogy ellenszegüljek a kiadóvállalatok pénzügyi szakembereinek? Arról van ugyanis szó, hogy a Vivendi Universal és az Ubisoft közösen lép harcba a kiadóóriás Electronic Arts ellen. Na azért ne tessék szó szerint érteni a harcot, mindössze ellensúlyozni akarják az EA tagadhatatlan fölényét. Ez mondjuk olyan szempontból jó lehet, hogy egy kis versenyre készteti a fejlesztőket, ergo csak és kizárólak első osztályú matériát kapunk ezentúl a kezeink közé... reméljük.

forrás: GameStarOnline
  • andriska
    Hogy jöjjön el értük a mumus!
  • FLeK0
    Valoszinuleg nem ok nem engedik, a Vivendis megallapodas miatt van igy, hogy akinek csodajatek kell vegyen Collector's kiadast.-
  • Mayday
    Ez akkor is elszomorito :(
    Ezt nem tartom szepnek a Valvetol, hogy a boltiakat nem engedik upgrade-elni. Mert penzt huztunk ki a zsebukbol? Mert amit mi vettunk, azon nekik kevesebb volt a hasznuk? Szomoru vagyok.
  • FLeK0
    Az nem, de kb. uj menun, vizeffekten meg par hangon kivul semmiben nem ter el az eredetitol, egyszerubb ha azt jatszod ujra.
  • Mayday
    Hat ennek nem orulok :(
    Es HL1:Source is megvasarolhato ilyen modon? Ha igen, milyen arban?
  • FLeK0
    Nem lehet, de a dod:Source-ot megveheted majd kulon olcsobban ha van hl2-d.
  • Mayday
    Hat nem tudom, hogy muxik ez az egesz.
    Itt a forumon allandoan csak azt olvasom, hogy nekem ez meg ez a verzio van (ami persze mind krekkelt). Es eddig talan 1 embert olvastam itt a forumon a sokbol, aki bannolva lett. Tehat sokkal tobben vannak, akiket nem talal meg a Valve.
    Meg mit tud tenni tkp? Letiltja a masolt jatekokat netrol. Vagy a masik eset, hogy valakinek van eredeti Valve cucca, es melle bejatszik egy nemeredeti, es azt bebukhatja, ez a veszelyesebb.
    Nekem mondjuk eredetim van HL1 es HL2 is, igy nem aggodom. Viszont szerettem volna a bolti verziomat upgradelni steamen ezustr, hogy legyen HL1:S-em is, mert azzal is szivesen jatszanek. Legutobbi infoim szerint ezt nem lehetett megtenni (lehet mostmar?)
    Gondoltam ra, hogy akkor letoltom a warez verziot, de a franc sem fogja kockaztatni azt, ami mar megvan!
  • RelakS
    A hír régi, csak MEGINT kikerült a Hardwired-re...
  • andriska
    A patcheket nem tölti le magától?Azt nekünk kell külön?
  • Borg
    Beszarok, megint rányomtam az update newsra, és megint riaszt az usdm :D
  • Since
    Valahogy csak kilehet játszani, nem? Akkor inkább nemjátszom neten vele ha accomat elveszik :-)
  • Mayday
    LOLLER, a VALVE megint bannolt 30000 usert! :)))

A szépséges karácsonyi ünnepek elején számos Steam játékos arra ébredt másnap, hogy valahol egy messzi és távoli internetes sikátorban találták magukat a Half Life 2-be történt becsatlakozást követően. Kósza adatfoszlányok tekergőztek mindenfelé és elfeketedett adatkutakból az örökre elveszett netrunnerek tébolyult sikoltásai szűrődtek ki. Néhány óra elteltével megérkezett Dog és minden - összesen 30 000 - érintettet jól nyakon vágott, elkobozta az accountjaikat, amiért valami huncut kalóz manővert próbáltak alkalmazni a rendszeren. Ezzel a lépéssel a lehentelt hekker wannabík száma 50 000-re emelkedett.

Forras: HARDWIRED

Bocs, ha a hir regi (karacsonyi unnepek alatt csapott le, de most olvastam frisskent meg csak.)
  • ThugEdge
    még úgy is elmegy,de mostmá baxa a csőröm