42676
-
Nagyon úgy tünik, hogy nulla tapasztalatod van multijátékok terén, de azért próbálod itt osztani az észt....
-
Köszi!!! -
Nem csodalkoznek, ha torolnek a "hozzaszolasaid". -
Az energia gombot kikell szivnod. -
Elakadtam. Egy téren vagyok a csaj valami szerkezetet birizgál ami egy idö után kinyilik. Kétoldalról csomo katona jön, köztük 2 fehérruhás. A csaj valami nehézfegyvert emleget. Mit kell csinálni? Elöre is kösz! -
Játszottam megint egy kicsit és naon felba**tam magam. 7-szer szedtek le,mind a 7 fejlövés. Komolyan mondom több a fejet érő lövés,mint bármelyik más testrészt. Asszem ez nem az én játékom...
-
-
Ember,én nem azt mondtam,hogy ha állandóan le tk-z egy láma.Meg írták is,hogy 3 tk után kibasz a szerver.Szal még mindíg ugyanazt gondolom.
-
Majd mondd ezt akkor is, amikor negyedjere lo hatba a tarsad, egy szamodra teljesen tiszta szituacioban... Mit fogsz csinalni? Mosolyogni es josagosan bologatni, hogy megesik, semmi problema, te szereted a spectator uzemmodot? Csodallak a nyugalmadert ez esetben. -
tul vagy már rajta?remélem igen me ha nem akkor nem tom miva! -
Kösz, már tapasztaltam hogy nem fut a steam és így játszottam 1 kört. (jól kijöttem a gyakorlatból...) Egyébként a DOS-os steamengine ablak kiír valami hibát és beugrik egy ablak hogy "...local steam network is not runing...", leokézom és nem történik semmi, de ha ezután elindítom mégegyszer a CS:Sstart.bat-ot és bejön a CS:S abalaka akkor megy minden ahogy kell. (még mindíg nem az igazi ez a tört vezió, de lehet hogy a petch miatt van ; Egéybként nálam a steam "update news" részén a dec12-i a legutólsó update, nem az amit te beírtal, de lényeg hogy megy...) -
Borg #35988 Valszeg az nfot sem egészen angol anyanyelvű írta.
De azért az exited-et, és az existed-et ne keverd :) Ezekből az utóbbi a "létezett". Szal ne fusson a steam, az a lényeg :) -
Már megy egyébként (nem volt ehhez köze).
-
Aki megbosszulja a TK-t az egy ősparaszt tahó... -
igaz! -
Tudom hogy nem egészen a HL2-höz tartozik és a warezértetlenkedésbe halylik, de az "exitted" szó fordításával támadt egy kis gondom az NFO "For online mode make sure Steam is exitted!" sorában. Azaz nem értem "létezzen", azaz legyen elindítva a STEAM vagy legyen "kiléptetett", azaz zárjam be. Csakmert nem sikerül online játszanom, és nem-e ezzel van baj... (bár próbáltam már mindkét variációt) -
Borg #35983 2. Pár napja már van a szervereken döntési lehetőség. Ha lelőnek, egy menüből választhasz, hogy megbocsátod, felrobbantod a köv körre, vagy csak erre a körre megvakítod. (legalábbis sgc-n, meg bruten igy van) -
CUCLI #35982 hehe. engem is sokszor azé nyirnak ki mert filozom/nem látom ,hogy ct/t. -
Egyébként azt hozzá kell még tennem,hogy ritkán lövök meg csapattársat,még ritkábban tk-zom le,viszont sokszor lelőnek a késlekedés miatt,no és persze mondom ezzel van tele a képernyő xy megtámadta csapattársát. Ez sajnos tömeges probléma. 
-
Wahahahaahaahaha,akkor tudom mit kérek szülinapomra.

-
CUCLI #35979 de amúgyis van RADAR. tk elkerülése érdekében.
szal nem értem mit kell siránkozni. gyere inkább fárkrájozni
ott van csapatjelzés és lehet rambózni :DD
[
]
-
Arról nem is beszélve, hogy ott a radar, ahol fel vannak tüntetve a csapattársak, tehát még azt se lehet mondani, hogy nincs semmi támpont... -
A CS csapatjatek, ezert nem art tudni, melyik tarsad merre van. De ha rambozni akarsz, akkor sajnos merlegelned kell, hogy megkockaztatsz e egy TKt, vagy nem. -
Egyetértek,DE! Válaszok a pontjaidra:
1,messziről nem látszik és amiíg azt nézed vajon veled van addíg esetleg le lő...
2.Sajnos nagyon gyakran előfordul és tiszta anyázás az egész/legalábbis magyar szervereken,nem is járok már csak külföldire/
és elkerülhetőek lennének ezek a dolgok.
3.Erre a pontyra nincs commentem.
4.Ha nem lövöldözöl ész nélkül,akkor is előfordulnak a tk-k.
Szal abban egyetértünk,hogy jó játék,csak azért lehetne jobb is...
Én pl. a Soldier of Fortune 2-őt azért szeretem,mert van kihajlás,meg csapatmegkülönböztetés,csak sok a bug.
Uff,mi beszéltünk :) -
1.: A két oldal kinézete eléggé különböző (főleg most, mivel a CS:S-ben csak oldalanként egy-egy karaktermodel van), ha nem tudod megkülönböztetni, akkor az a te bajod.
2.: Ettől függetlenül előfordulhat, hogy véletlenül belelősz valakibe, sőt, akár le is lövöd. Ilyenkor szépen bocsánatot kér az ember az illetőtől. Ha az áldozat nem vérpistike, és ez csak olykor-olykor fordul elő, akkor valószinüleg elintézi egy 'np' üzenettel. Ha jól emlékszem, alaphelyzetben 3 TK után egyébként automatikusan kirúg a szerver.
3.: Ha mégse tudod megkülönbözteti az ellenféltől a csapattársat, akkor keres másik játékot.
4.: Az, hogy meg-e tudod sebezni a csapattársat, vagy sem, szerveroldali beállítástól függ, vannak CS:S szerverek, ahol nincs csapatsebzés, bár szerintem ez marhaság. Vigyázni kell a másikra, és nem ész nélkül lövöldözni.
Uff, én beszéltem. :) -
A HL2 DM-ben ott legalább nem tudod megsebezni a csapatársad.Szerintem ez a megoldás sem rossz. -
Én nem értem mért nem lehetett a CS-ben azt megcsinálni,hogy a csapattárs feje fölött ott lenne egyjelzés,hogy az ember tudja,hogy vele van. Így meg állandóan ezt látom : xy megtámadta csapattársát.És utána meg jönnek a fikázások,hogy lehetsz ilyen marha meg stb. Ez így nagyon nem jó. -
Xniper #35972 Hello
Mindenkinek az van amikor elveszik a fegyvereinket akkor nem lehet ugrani utána vagy csak nekem bugos, mer így nem lehet tovább jutni
meg még annyi hogy a crackolt cs:sorceval nem lehet gondolom neten jáccani. mer amúgy nekem elindul és látja a servereket, csak mivel nincs frissítésem azé nem tok csatlakozni hozzájuk
Előre is köszi a segítséget -
Ahh,thx -
updates are available and will be applied automatically when Steam is restarted.
Azaz a frisssítések elérhetők és letöltődnek a Steam újraindításakor... -
Hi!
Látom én is a frissítést,de hogy tudom azt letölteni? -
perkon #35968 \Valve\Steam\SteamApps\ itt vannak a gcf-ek ez az elérési út! A hibaüzenetben ezt az utat írja
Meg ilyet is kiír hogy Failed to startup Steam -
Borg #35967 Szép méretes steam update jött ki éppen:
Steam, Source Engine, HLDS Update Released
January 6, 2005, 5:48 pm · cliffe
Steam, Source Engine, and Half-Life Dedicated Server updates are available and will be applied automatically when Steam is restarted. The changes include:
Steam
* Pressing the cancel button while Steam is loading will bring up the offline dialog
* Fixed 100% CPU use on startup
* Fixed use of quoted parameters in "-applaunch" command lines
Source Engine
* Fixed exception info spam in debugger output window for SDK users
Half-Life Dedicated Server
* Enabled support for new query protocol (fixes HLTV server not appearing in the server browser)
Update - Fixed command line parameters being ignored when using desktop shortcuts for some games
Jókis warez vihar lesz itt megint a frissítésekkel, úgyérzem :/ -
Nézd meg, hogy az elérési út alatt vannak-e .gcf fájlok.
Az előző hozzászólásodban meg tényleg úgy fogalmaztál, hogy az isten sem érti meg -
perkon #35965 Nézd, visszaolvastam a dolgokat , megnéztem a faq-t is, és nem találtam olyan leírást miszerint lett volna valakinek is problémája a Vengeance-s verzióval install után majd crackelés után!
A probléma a következő: vengeance könyvtárból elindítom a hl2install.exe-t, és a hibaüzenet: Failed to open GCF archive: elérési út ,make sure its available and decrypted. -
Borg #35964 Gratulálok, te is ügyesen megfogalmaztad a problémádat. Így biztosan csakúgy tolonganak majd akik segíteni tudnak... -
perkon #35963 Hali!
Én most nyomtam fel a Vengeance-s 5 Cd-s változatot(mountolva), majd install után elindítottam a vengeance könyvtárban a hl2install-t,de hiba üzenetet írt ki. Mi ilyenkor a teendő?
Segítsetek! -
Gear #35962 Nálam (steames kuponos) működik szépen a magyarosítás, komplikálás nélkül. -
ai_disable 1...? -
Sziasztok, lenne egy alap kerdesem.
Sajnos a vinyom jo ideje meg volt halva, a napokban fogom ujratelepiteni. Persze teszem fel a HL2-t is. Eredeti, dobozos "bronz" verziom van, ezzel alapjaraton ment a magyaritas.
A kerdesem az lenne, hogy most, hogy jonehany frissites kijott a Steamen (nekem eddig csak az alap verzio, aktivalassal, peccs nelkul volt), szoval felpeccselve is megy-e a magyaritas siman, vagy esetleg kell valamit komplikalni vele?