Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takraj
magyarul elvileg ugyanazokat a bugokat javítja

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
azt nem tudom, de az biztos, hogy ugyanaz az nfo fájl, mint a 4-es vegenance-nek...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

gpm
De a FAQ-ban a multinal az 1-4. ig irt dolgokat csak osszeb@ssza.

Lehet , h Collectors EDT+amit linkeltel az jo, de mi koze a FAQ-ban az 1-4. irt cuccokhoz?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

gpm
Tenyleg, a Vengeance verzioval legalabbis nekem nem, lehet mas verzohoz jo(mas mukodo multi verziorol meg nem hallottam😄), de a Vengeance-est csak leepiti.
A Vengeance nem is csinalt ilyet.

takraj
Valaki felkeresett itt a fórumon, megadta az icq számát és átküldtem neki és mûködött tökéletesen (Collector's Edition)

[NST]Cifu
Takraj-tól, #34231-es hozzászólás.
Tényleg nem mûködik? Mert akkor törlöm a linket.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

gpm
Ami 5.nek van linkelve : bemasoltam es el sem indul a multi.<#vigyor1>

gpm
Nem azt takarja.
Ami be van linkelve 5.-nek a FAQ-ban,az nem tudom mire jo, de szvsz semmire.(Info honnan van?)

Half-Life 2 (c) Valve Update 4 *CRACKED* VENGEANCE
NFO
Ez viszont javit jo sok bugot.😄

[NST]Cifu
Én eddig azt hittem, hogy az 5. pontban szereplõ link ezt takarja... <#nezze>

Hmm most látom csak a sirámjaidat... jobb lett volna ha nem veszem észre, mindjárt elsirom magam úgy sajnálom a "portálodat"... ennyi hülyeséget össze hordani..
Itt nem fog semmi elsüllyedni. Tudod miért? Mert van FAQ, ahol bent lesz a link a magyarításra. Totál feleslegessé vált a másik topik, látszott ez abból is, hogy naponta rendszeresen lesüllyedt a topiclistában az elõzõ oldalra. Ettõl kezdve pedig csak arra szolgált volna, hogy aki az itteni szabályozásokat lusta betartani, az oda irja a HL2-s sirámjait.

Btw, ha már ennyire okos vagy, észrevehetted volna azt is, hogy aki a moderálásokkal kapcsolatban nyilvánosan flamet szít, duplán lesz megbüntetve. A reklamáció helye ugyanis privátban van.
gpm
A FAQ ezt a reszet:
Kérdés: HL2DM-et lehet tört változattal játszani?
ki lehetne egesziteni a kovetkezovel:

6. Half-Life 2 (c) Valve Update 4 *CRACKED* VENGEANCE

RelakS
Ott azért néztem, hogy akkor most vatafak, merre ugorgyak 😄 Aztán megoldottam 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Köszi azért, majd megnézem az oldalt 😊
Van ja, pl amikor abban a lézeres szobában kell ugrálgatni, meg mikor nem szabad a homokba lépni a bogarak miatt, stb...
RelakS
Pedig van a hl2-ben is belõle, ha jól emlékszem

Ja az ilyen super marios ugrálós részeket én sem birtam soha.
[NST]Cifu
Hát dunno...
Nekem az elsõ rész is kicsit zizis volt, fõleg amikor az idegen világban kellett Lara Croftot megszégyenító akrobatamutatványokat bemutatni. Ettõl függetlenül még mindig azt mondom, hogy egy elég eredeti és nem túl nyálas/sablonos történetrõl van szó, és ez mindenképpen dicséretes...

PiszkosFred
Azaz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A strider az emlyik? A hosszúlábú gépágyús jószág?
Nekem az elsõ rész sztorija okés volt de a Hl2 még a SagaStoryGuideal is zizis...

[NST]Cifu
De ezek az infók hol voltak a játékban? Vagy csak az angoltudásom ennyira gané?

Apró elszórt foszlányokon, pl. a Black Mesa East-en egy újságkivágásokkal teli falrészen, egyes szövegekbe belehalgatva, stb.
Megjegyzem én is csak egy részét találtam meg ezeknek, szóval aki valóban kiváncsi a háttértörténetre, annak alaposan ki kellett nyitnia a szemét és a fülét. A Half-Life Saga Story Guide pedig összegyûjtötte ezeket a kis infómorzsákat.

Ja, és találtam egy ilyet: Vezerthetõ Strider mini-MOD

RelakS
Jah, a sivatagra meg a baromi magas stégek miatt lehet az a válasz, hogy az már tengerfenék volt egykor.

De ezek az infók hol voltak a játékban? Vagy csak az angoltudásom ennyira gané?

PiszkosFred
Az is van picit keletebbre, szal ugy nagyjabol az egesz beleillik abba a "kepbe", ahogy az amerikai nep gondolja/latja a kelet eu+orosz tereseget ;]

[NST]Cifu
Itt nem a tengerpartal volt a gondja RelakS-nak, hanem azzal, hogy kelet-európa + tergerpart + sivatag így egyszerre.

[NST]Cifu
Felteszem elég érthetõ, hogy senki sem válaszolt: nem lehet olyan módszerrel megváltoztatni a szinét, mint pl. a HL1-ben vagy a Quake3-ban volt.

Tessék, itt egy oldal, amely leírja hogy lehet kicserélni a célkeresztet. Talán ez segít valamit...

PiszkosFred
Azert keleten is vannak tengerpartok - foleg a mar emlitett Fekete tenger videken, Romaniaba es Bulgariaba igencsak sokan jartak "annakidejen" nyaralni, nem nagoyn kell oda terraformalas. De azt azert nem art elfelejteni hogy ez scifi, es mint olyan elrugaszkodhat a valosagtol kemenyen, es meg is teszi. Leszamitva a szennyezett folyokat es csatornakat, mert az tenyleg valosaghu volt ;]

Valaki légyszi: #33996
[NST]Cifu
SPOILER

Amik nem szerepelnek a Story-ban:

2: Még mindig nem értem, mit kerestünk azon a vonaton (jobban kellett volna figyelni a half-life végén?)

G-Man oda teleportált minket, hogy bejussunk a City-17-be.

5: mire volt jó a végén amit csinálni kellett?

Dr.Breen el akart menekülni a földrõl a teleportálóberendezés segítségével, mi szétlõttük azt, így nem tudott elmenekülni és valószinüleg meghalt.

6: a Black Mesa mit keres cirill betûs területen?

A Black Mesa kutatóintézet Új Mexikóban volt, ott játszódott a HL1. Eli Valace (a fekete bõrû tudós) itt hoztott létre egy saját kutatólabort a felkelés támogatására, és akasztófahumorral Black Mesa East-nek keresztelte.

7: a City 17 ránézésre valami keleteurópai rettenet. Ha ez igaz, akkor mit keres a környékén sivatag és tengerpart? (persze, pl fekete tenger partja, de akkor meg a sivatag problémás)

A Story-ban le van írva, hogy a Combine nekikezdett a föld átformálásához, valószinüleg ennek eredménye.

Szerintem ha valakinek bejön a multi, vagy a single részt többször akarja nyomni, érdemes megvenni eredetiben. Biztos nagyon sok mod lesz hozzá, esetleg kiegészítõ. A Valve nagyot alkotott ezzel a szar steam-mel 😊 Ha a warezolókal el akarja hessegetni a szerverrõl, kiad egy fal update-et ami secperc alatt letöltõdik a legális verziókba, a többiek meg addig nem nyomják, amíg fel nem töri valaki az újat, tehát várnia kell. És a warezolók nem szeretnek várni 😉 Valószínûleg ezért is megveszik sokan. Megosztja a közvéleményt ez a netes aktiválás meg frissítés, de hasznos a készítõknek. Eddig még ez a legjobb "védelem".
Eztet nem tudta senki megmondani, nekem is csinálja egy ideje, talán 3 napja. Nem sikerült rájönnöm az okára, de ez a Vengeance kiadás monnyon le szerintem. Lassú a töltés mint az állat, ezzel a hubával meg nem tudok mit kezdeni és elég idegesítõ. Nálam egyébként csak akkor jön, ha mentek. Az Emporióval végignyomtam elõször és a két f6-f9 trükkön kívül semmi bajom nem volt, sokkal gyorsabban töltött például. Az újrajátszáshoz feltettem az új verziót, aztán csak a szívás van vele, most épp a DM sem megy, hiába az update.
RelakS
Nemtom, valahogy olyan fura ez a történet...

Törölt felhasználó
Óvassad el a FAQ-ban az elõzményeket! 😛
RelakS
Végigjátszottam. Tapasztalatok:
1: zárlatos gravity gun rulez 😊
2: Még mindig nem értem, mit kerestünk azon a vonaton (jobban kellett volna figyelni a half-life végén?)
3: még mindig nem értem, mit kerestek arrafelé a headcrab-ek és fertõzött/mérgezett variánsai, a plafonról lógó izékkel és oroszlánhangyákkal (antlion) együtt, és hogy a francba békült ki az ember és a elektrosokkos faj.
4: ki a halál ez a dr Breen, és miért mondja, hogy megmenti az emberiséget?
5: mire volt jó a végén amit csinálni kellett?
6: a Black Mesa mit keres cirill betûs területen?
7: a City 17 ránézésre valami keleteurópai rettenet. Ha ez igaz, akkor mit keres a környékén sivatag és tengerpart? (persze, pl fekete tenger partja, de akkor meg a sivatag problémás)

Asszem a hl2 valahogy nem tett rám akkora benyomást, mint a hl1. Azt kedvem volt mégegyszer elkezdeni, ezt nem hiszem. Persze, azóta én is változtam, de valahogy ehhez nincs kedvem mégegyszer nekiállni. Kár érte.

Ilyenkor mi van?

Kb 5 sec utan ilyet szol nekem a Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE (5CD) + Half-Life 2 (c) Valve *CD Version Upgrade* VENGEANCE + Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update (c) Valve VENGEANCE kombo

Malakai
Nagyon szépen köszönöm! Akkor valószinüleg inkább ezt a verziót írom majd ki... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akkor oks 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Törölt felhasználó
Nyilván megy, különben nem örültem volna meg ennyire te! 😊
látod mouse gestures is egy jó megoldás 😊
amugy operában nem tom megy e a középsõ gombos verzio már rég használtam nagyon de tab-os browsereknél ált szokott 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Törölt felhasználó
Ááááá! Kösz a tippet😊) Opera használó vagyok, a mouse-gestures elkötelezett híve, de ezt a trükköt nem ismertem!
RelakSfromhome
És értelmet nyert a poén

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

<#eljen>

Tatyla
szép és jó ez a collector's edition de a css-t és a hl2DM-t nem sikerült életre kelteni online!
arrol nem is beszélek hogy 20 percig telepitödik!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PiszkosFred
Olyan felesleges errol beszelni hogy uj ablak vagy nem, mikor latod hogy akinek szuksege lenne ra, NEM OLVASSA! Grr.. Pedig DE JO LENNE eheh ;]

hát ajobbclickes verzio macerás, jobb az 1db középsõ click 😊
amugy meg szvsz igy a jó mert igy van választási lehetõséged és ugy nyitod meg ahogy akaor dugy emg annak is uj ablakban nyilna meg aki nem akarja uj ablakba nyitni... 😊

precision
Vann IE-ben is ilyen lehetõség: jobbklikk/hivatkozás megnyitása új ablakban...csak gondoltam alapból jó lenne ha új ablakban nyilna

Bazinga!

jobb név lett volna a sötétfény vagy a sötétség vagy hasonlo, elgalább illene hozzád... 😛
amugy gyik meg nfo, láss is ne csak nézz...

használj firefoxot vagy operát vagy valami hasonlot és akkor középsõgombal klikkelõs uj ablakban megnyilos..., szerintem...

precision
Egy észrevétel! Ha a bannerre klikkelek jobb lenne ha új ablakban nyilna meg az oldal szerintem!

Bazinga!

most irtad: születtet egy komoly magyaritás..., ha már megszületett és kész akkor minek egy oylan topic ahol a magyaritásban résztvevõk tanácskoztak róla? 😊
a krédésekre meg kell cisnálni egy faq-t azt kész, szerintem... 😊

hát elég nagy faszság volt bezárni, már bocs a kifejezésért, pedig sok 100 hozzászólás volt benne nem értem mi volt vele a baj, ha már itt vagyunk hagy tegyek egy megjegyzést a magyarítás a collector's editionnal is tökéletesen mûxik köszi mindenkinek aki rész vett benne...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.