Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Lehet , h Collectors EDT+amit linkeltel az jo, de mi koze a FAQ-ban az 1-4. irt cuccokhoz?
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
A Vengeance nem is csinalt ilyet.
Tényleg nem mûködik? Mert akkor törlöm a linket.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ami be van linkelve 5.-nek a FAQ-ban,az nem tudom mire jo, de szvsz semmire.(Info honnan van?)
Half-Life 2 (c) Valve Update 4 *CRACKED* VENGEANCE
NFO
Ez viszont javit jo sok bugot.😄
Itt nem fog semmi elsüllyedni. Tudod miért? Mert van FAQ, ahol bent lesz a link a magyarításra. Totál feleslegessé vált a másik topik, látszott ez abból is, hogy naponta rendszeresen lesüllyedt a topiclistában az elõzõ oldalra. Ettõl kezdve pedig csak arra szolgált volna, hogy aki az itteni szabályozásokat lusta betartani, az oda irja a HL2-s sirámjait.
Btw, ha már ennyire okos vagy, észrevehetted volna azt is, hogy aki a moderálásokkal kapcsolatban nyilvánosan flamet szít, duplán lesz megbüntetve. A reklamáció helye ugyanis privátban van.
Kérdés: HL2DM-et lehet tört változattal játszani?
ki lehetne egesziteni a kovetkezovel:
6. Half-Life 2 (c) Valve Update 4 *CRACKED* VENGEANCE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nekem az elsõ rész is kicsit zizis volt, fõleg amikor az idegen világban kellett Lara Croftot megszégyenító akrobatamutatványokat bemutatni. Ettõl függetlenül még mindig azt mondom, hogy egy elég eredeti és nem túl nyálas/sablonos történetrõl van szó, és ez mindenképpen dicséretes...
Apró elszórt foszlányokon, pl. a Black Mesa East-en egy újságkivágásokkal teli falrészen, egyes szövegekbe belehalgatva, stb.
Megjegyzem én is csak egy részét találtam meg ezeknek, szóval aki valóban kiváncsi a háttértörténetre, annak alaposan ki kellett nyitnia a szemét és a fülét. A Half-Life Saga Story Guide pedig összegyûjtötte ezeket a kis infómorzsákat.
Ja, és találtam egy ilyet: Vezerthetõ Strider mini-MOD
De ezek az infók hol voltak a játékban? Vagy csak az angoltudásom ennyira gané?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tessék, itt egy oldal, amely leírja hogy lehet kicserélni a célkeresztet. Talán ez segít valamit...
Amik nem szerepelnek a Story-ban:
2: Még mindig nem értem, mit kerestünk azon a vonaton (jobban kellett volna figyelni a half-life végén?)
G-Man oda teleportált minket, hogy bejussunk a City-17-be.
5: mire volt jó a végén amit csinálni kellett?
Dr.Breen el akart menekülni a földrõl a teleportálóberendezés segítségével, mi szétlõttük azt, így nem tudott elmenekülni és valószinüleg meghalt.
6: a Black Mesa mit keres cirill betûs területen?
A Black Mesa kutatóintézet Új Mexikóban volt, ott játszódott a HL1. Eli Valace (a fekete bõrû tudós) itt hoztott létre egy saját kutatólabort a felkelés támogatására, és akasztófahumorral Black Mesa East-nek keresztelte.
7: a City 17 ránézésre valami keleteurópai rettenet. Ha ez igaz, akkor mit keres a környékén sivatag és tengerpart? (persze, pl fekete tenger partja, de akkor meg a sivatag problémás)
A Story-ban le van írva, hogy a Combine nekikezdett a föld átformálásához, valószinüleg ennek eredménye.
1: zárlatos gravity gun rulez 😊
2: Még mindig nem értem, mit kerestünk azon a vonaton (jobban kellett volna figyelni a half-life végén?)
3: még mindig nem értem, mit kerestek arrafelé a headcrab-ek és fertõzött/mérgezett variánsai, a plafonról lógó izékkel és oroszlánhangyákkal (antlion) együtt, és hogy a francba békült ki az ember és a elektrosokkos faj.
4: ki a halál ez a dr Breen, és miért mondja, hogy megmenti az emberiséget?
5: mire volt jó a végén amit csinálni kellett?
6: a Black Mesa mit keres cirill betûs területen?
7: a City 17 ránézésre valami keleteurópai rettenet. Ha ez igaz, akkor mit keres a környékén sivatag és tengerpart? (persze, pl fekete tenger partja, de akkor meg a sivatag problémás)
Asszem a hl2 valahogy nem tett rám akkora benyomást, mint a hl1. Azt kedvem volt mégegyszer elkezdeni, ezt nem hiszem. Persze, azóta én is változtam, de valahogy ehhez nincs kedvem mégegyszer nekiállni. Kár érte.
Kb 5 sec utan ilyet szol nekem a Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE (5CD) + Half-Life 2 (c) Valve *CD Version Upgrade* VENGEANCE + Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update (c) Valve VENGEANCE kombo
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy operában nem tom megy e a középsõ gombos verzio már rég használtam nagyon de tab-os browsereknél ált szokott 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
arrol nem is beszélek hogy 20 percig telepitödik!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
amugy meg szvsz igy a jó mert igy van választási lehetõséged és ugy nyitod meg ahogy akaor dugy emg annak is uj ablakban nyilna meg aki nem akarja uj ablakba nyitni... 😊
Bazinga!
amugy gyik meg nfo, láss is ne csak nézz...
Bazinga!
a krédésekre meg kell cisnálni egy faq-t azt kész, szerintem... 😊
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.