Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(Másik ok: nem szórakozok cdvel)
2. felinstallálod
3. elintézed a steamet
4. updatel
5. megy a hl2dm.
(nincs warez téma akkor kihal a topik?)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egyébként is fék, mert hiányzik a HUD <#vigyor1>#vigyor1>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Azért ez sántít egy kicsit.
1. Nem dolgozom a Valve-nél.
2. Nem a megjelenés utánról van szó, hanem arról, hogy már kész az motor és amíg a csapat nagy része az új dolgokat rakja a helyére, addig egy kisebb csapat (4-5) a már egyszer elkészült játékot felhasználva modernizál. A CS-en miért látszik, hogy új a motor?
Egyszerûen csak pénz szaga van a dolognak.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Nos, ok gozerovel fejlesztettek a masodik reszt. Neked is volt 5-6 eved, megsem csinaltad meg. Meg altalaban, ha megjelenik egy jatek, akkor nem szokta a fejlesztoceg a megjelenes utan elkezdeni atirni egy uj motorra. Most meg kezdjek el tovabbfejlesztett motorral a HL2-t is, vagymi?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A pixel es vertex shaderekrol mar ne is beszeljunk, de ezek 99%-a csak DX9 modba valo kapcsolaskor jonnek elo, ha a videokartyad is tamogatja (GeForceFX/ATI 9ezernemtudommennyi)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ez szerintem nem és meg 20ezer pengõt.
Kicsit szomorú lettem :-(
Büntetõpontot elfogadja, nem panaszkodik...
[merlinw.org]
lenne egy-két kérdésem (biztos volt már ezekrõl szó, de ez a 34xxx hozzászólás kissé elvette a kedvem a böngészéstõl <#idiota>#idiota> )
- Lehet az EMPORIO-féle változattal multizni, vagy az csak és kizárólag a Deviances verzióval lehetséges? (és ha lehet, akkor pontokba szedve leírhatná valaki, hogy hogyan)
- Az EMPORIO-féle változatban lévõ "AI_DISABLED" c. hibajelenséget ki lehet írtani véglegesre, mert a konzolba való beírás csak ideiglenesen oldja meg ezt a gondot!?
elõre is köszönet. <#integet2>#integet2>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Bazinga!