Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
Elég idöben...

Bérbe vehet? reklámfelület...

precision
LoáL! 😊

Bazinga!

Csuhai G
Hát a Half-life 2-bõl!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

precision
Mibõl?

Bazinga!

Csuhai G
Kijött a demó!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Nem, a steam az nem internetes keresõ, hanem egy kliens program, amivel hozzáférhetünk Valve dolgokhoz (HL2, DM, CS stb.)

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

takraj
A steam nem is "internetes keresõ"....

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

[NST]Cifu
A Steam nélkül nem megy a játék, olyannyira, hogy a Steam könyvtára alá telepíti be a dolgokat. Mindenképpen fel kell installálnod újra a Steam-et, ha a SteamAps könyvtár tartalma megmaradt, akkor csak újra be kell jelentkezned, és kész. Ha törölve lett az minden, akkor elõrõl telepítheted fel az egészet, plusz oda lettek a config filejaid és a mentéseid is...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

uninstalláltam a steam internetes keresõt mert idegesített hogy alapból betöltõdik meg próbál töltögetni, de így nem megy a játék. vhogy meg lehet csinálni hogy ne kelljen az egészet újratelepíteni ?

Ja lehagytam a számlaszámomat.bocsi

Te szegény 😊
Már mondam.Ha kifizeted ezer örömmel.
(Másik ok: nem szórakozok cdvel)

1. kiveszed az 5cd-t a dobozból
2. felinstallálod
3. elintézed a steamet
4. updatel
5. megy a hl2dm.
Kihagytam korábban: Ha valaki tudja hogy hogyan kell sp2-vel elindítani a hl2dm-et az ossza meg velünk.thx
(nincs warez téma akkor kihal a topik?)

Tatyla
huuuuu de álllllat grafika!!!!!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Persze azért is fizetni kell.

Magic Boy
34689-re is válaszolna valaki?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

takraj
nem

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Rafaelo
ja bocs

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Rafaelo
az emporio iso változat jó szerintetek?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mayday
Igy sem lett volna kotelesseguk ezt megcsinalni! Ez csak egy bonusz dolog, fogd fel ajandekkent! Ok HL2-t fejlesztettek, es igazandibol orulhetnenk, hogy ezt is pluszban megkapjuk!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

RelakSfromhome
Ez még hányszor lesz beszúrva különbözõ méretekben?

Egyébként is fék, mert hiányzik a HUD <#vigyor1>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Magic Boy
Halflife2 iso 1910 Mb Õ lehet teljes verzió?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

"Neked is volt 5-6 eved, megsem csinaltad meg. Meg altalaban, ha megjelenik egy jatek, akkor nem szokta a fejlesztoceg a megjelenes utan elkezdeni atirni egy uj motorra."

Azért ez sántít egy kicsit.
1. Nem dolgozom a Valve-nél.
2. Nem a megjelenés utánról van szó, hanem arról, hogy már kész az motor és amíg a csapat nagy része az új dolgokat rakja a helyére, addig egy kisebb csapat (4-5) a már egyszer elkészült játékot felhasználva modernizál. A CS-en miért látszik, hogy új a motor?

Egyszerûen csak pénz szaga van a dolognak.
edios
Ez nagyon LOL kép!😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Itt jobban latszik, hogy gagyi a grafix, a bal oldalon tok elmosodott minden. <#nyes>
precision
Nem azt mondta hogy ugyanaz hanem hasonlít 😊)

Bazinga!

Bocsi nem olvastam vissza!

biztos nem, mert ez NAGYOBB! <#idiota>

Valahogy hasonlít a #34660-ra...
Johnny23
reméljük az már ténleg ilyen lesz a külsõ terek "grafikai megvalósítása" szempontjából<#rolleyes>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
hja<#eljen><#eplus2><#buck>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Half Life 3

Most találtam Humoros és Aranyos képek - tomsolo

_Atti_
vki továbbfeljleszthetné a strider modot egy kis városi cirkáláshoz😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

[NST]Cifu
Tévedsz. Nincs.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mayday
5-6 ev alatt megcsinalhattak volna...
Nos, ok gozerovel fejlesztettek a masodik reszt. Neked is volt 5-6 eved, megsem csinaltad meg. Meg altalaban, ha megjelenik egy jatek, akkor nem szokta a fejlesztoceg a megjelenes utan elkezdeni atirni egy uj motorra. Most meg kezdjek el tovabbfejlesztett motorral a HL2-t is, vagymi?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Tibor
Van demo!

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Azert a garafika jelentosej javult textura szinten is!!!
A pixel es vertex shaderekrol mar ne is beszeljunk, de ezek 99%-a csak DX9 modba valo kapcsolaskor jonnek elo, ha a videokartyad is tamogatja (GeForceFX/ATI 9ezernemtudommennyi)
Biztos bennem van a hiba. Én többet vártam, ha már fizetni kell érte. Ez így bonus is lehetett volna a bronz változathoz.
RelakSfromhome
Meg nem is igérték, hogy újratextúrázzák. Az ég még frankó lett, meg hogy beleerõltettek némi részletezõ textúrát, így helyenként kb olyan lett, mint az Unreal volt anno (csak ott céltudatosabban használták a dolgot 😄)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

A grafikai effekteken kívül még a fizikai rendszert is belerakták és az nagyon Cool dolog.
Sajnos kipróbáltam a HL1 source-t. Az effekteken kívül nem láttam semmi változást. Legfeljebb még a grafikai hibákat javíthatták. Azért cc. öt-hat év alatt megcsinálhatták volna rendesen is a texturák átírását. A többi úgyis tökéletes volt.
Ez szerintem nem és meg 20ezer pengõt.
Kicsit szomorú lettem :-(
1 gyors kérdés a VENGEANCE verzióhoz van half life 1 ?
MerlinW
Kattint - Gyakran Ismételt Kérdések <- Olvas
Büntetõpontot elfogadja, nem panaszkodik...

[merlinw.org]

Solid Snake
Bünti pontot neki, mer megérdemli. 😊
Mayday
WOM <#banplz>

bélanéni
sziasztok,

lenne egy-két kérdésem (biztos volt már ezekrõl szó, de ez a 34xxx hozzászólás kissé elvette a kedvem a böngészéstõl <#idiota> )

- Lehet az EMPORIO-féle változattal multizni, vagy az csak és kizárólag a Deviances verzióval lehetséges? (és ha lehet, akkor pontokba szedve leírhatná valaki, hogy hogyan)

- Az EMPORIO-féle változatban lévõ "AI_DISABLED" c. hibajelenséget ki lehet írtani véglegesre, mert a konzolba való beírás csak ideiglenesen oldja meg ezt a gondot!?

elõre is köszönet. <#integet2>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

precision
Zsír grafikája lesz. Majd biztos kelleni fog neki az új pentinyúm 10-es meg a dzsíforsz 8as 😊

Bazinga!

Adi
WOW!
Ez a HL3?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01