42676
  • GAAMMEER
    Én csak most olvastam el a Half-Life történetét.Eddig alig tudtam 1-2 részletet, és meg kell hogy mondjam, nagyon jó ez a történet.Legalábbis nekem nagyon tetszik.
  • ibrik
    És ez már többször ki is lett tárgyalva.
  • Borg
    Ahogy a halflife2 dobozán is van, az installáláshoz minden esetben netkapcsolat kell (tehát a steamhez).
  • :)
    fel lehet tenni vhogy úgy a steamot hogy ne kelljen hozzá internet ? szóval elérhető vhogy úgy a half eredetivel steam instalos hogy ne kelljen netre fellépni ? tehát offline net nélkül felrakni a steamo progit és visszabackuőpolni a gamét.. +lehet vhogy csinálni ?nekem sajna mindig netet követelt a steam:(
  • ibrik
    A VIP-státuszt jelöli - decemberben mindenki kapott 1 hónap ajándék VIP-regisztrációt. A csillagok száma azt jelöli, hogy hány éve regisztráltad magad az sg.hu-n.
  • Mayday
    Azt, hogy hany eve regeltel az SG-n!
    Es reszvetunk!
  • MagyaR
    Amúgy m a fuckot jelentenek a nevek melletti csillagok?
  • MagyaR
    A fene. Eltört a jobb kezemen a kis ujjam. Ezér persze a fél karomat lekellett gipszelni : D.
    Most aztán télleg nagy élményt fog nyújtani a hl2 : D.
    Max vhogy egér nélkül jáccok.
    Vagy majd ha jön vki leváltom a kezemet : D.
    Habár az biztos, hogy minden saroknál min. 50 újraloadingolás lesz:D.
    hát lol. Ti mit tennétek ha tudnátok, hogy min. 1 hónapig szépszóval mondva baszhatnátok gépezni : D.

Ez a bal kézzel írás is az agyamra megy. Hát és ez csak az írás!!!
    Bedilizek addigra : D.
    De nem is a gép a legnagyobb gondom.
  • ThugEdge
    hali tudja-e vki,hogy hova kerülnek a fejezetek mentései,illetve melyik fileban tárolja ezeket,mert kipróbáltam azt,hogy kiszedtem a save-ből az összeset,de továbbra is tartja a fejezeteket,amiket eddig megcsináltam,jó lenne,mert ezeket megtartanám keményebb időkre:)
  • Mayday
    A spoiler azt jelenti, hogy valami olyan dolgot mondtal, vagy fogsz mondani, ami a sztoribol arul el reszletet, vagy mondjuk lelovod a poent.
    Tehat, ha mondjuk le akarod irni, hogy vegigjatszottad, k***a jo volt, de a vegen nem tetszett, hogy ... barmi, akkor elotte biggyeszd oda, vegig nagy betukkel, hogy SPOILER!
    Ezaltal, aki esetleg maga akarja felfedezni a jatekot, de kozben itt forumozik, kikeruli ezt a hozzaszolast.
    Tiszta? :)
  • andriska
    Szedd le a steamet installáld fel és utána nyomd fel a HL2-őt.
  • csatarij
    mi a franc az a spoiler?
  • M@TriX
    jönnie kell a kutyunak, talán AI disabled?
  • djcom
    Hie All!
    Elakadtam a játék vége felé.Ott amikor kilőttem a "lépegetőket"és utána leomlanak a falak.
    Onnan egyszerüen nem tudok továbbmenni.Nem lehet sehova mászni,se ugrani.Biztos már leírták vhol,de megköszönném ha vki segítene:)
  • hinar
    Csak az a gond hogy a steam intallálása nem indul el..
    A HL2 telepítése elindult, de úgye a mivel nincs fent a steam így a telepítés félbe szakad...
  • FLeK0
    akkor a gepedre kerult fel valami azota. nezz ra a cd meghajtokhoz esetleg hozzanyulo - cdirotol kezdve daemontools szeru - programokig mindenre, lehet azok zavarnak be vmi vedelembe.
  • hinar
    Már egyszer felraktam és játszottam vele...
    És egyik nap nem indult el a játék..
    És újra felakartam rakni és jött a probléma.
  • FLeK0
    ha rossz a cd, akkor vidd vissza a boltba. ha nem tud frissiteni, akkor tuzfalra vagy routerre nezz ra, biztos blokkolja valami.
  • hinárhaju
    A cd-ről nem indul el az installás.
    Azt akartam kipróbálni, hogy a Steampower oldalról letöltöm a steamet,de updatelni akarja és el sem indul...
    Nincs ötletem mit lehet csinálni..
  • :)
    valaki leakarja tölteni az eredeti gamét a hivatalos weblapról ingyen ??? az menjen ide klikk ide
    ovassátok el a 10494 hozzászólást:) én leszedtem az összeset(half2,cstrike,hlsource,hl2dm) valaki irt már ki dvdre olyanv erziót amit steamon keresztül töltött le ? az pls lökjön rám 1 privit! thx.
  • FLeK0
    pontosan mikor es mit (angolul) ir ki?
  • hinárhaju
    Úgy jártam, hogy fel akartam rakni a HL2-t és előszőr úgye a steam-t kell felrakmon és az alábbi hibaüzenetet kaptam:
    " A termék beállítási adatai hibásak.Forduljon a technikushoz"..
    Csak közlöm, hogy eredeti verzióról van szó.
    Tud valaki segíteni...
  • ka87
    Garry's mod az a neve, dirett ilyen fizikás baromságokra való
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem a munkát kritizáltam, vagy mégis - hiszen azt hittem, ez egy kész MOD...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • ka87
    sok nincs, csak alkottam gondoltam nézzétek meg ha nemteccik leveszem
  • IMYke2.0.0.0
    Most ennek mi értelme?

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • ka87
  • vfeco
    STEAM most dolgozik nálam :) CS:Source frissítés érkezik! Lesznek BOT-ok Ezt már vártam! Amugy HL2-DM-hez is jött le frissítés. Steam RulZ! Ez is az eredeti Key mellett szól! Gyakorlatilag azonnal problémamentesen jutsz hozzá az aktuális frissítéshez. Ez a fórum meg arról szól nagyrészt, hogy mit kell hovamásolni, melyikverzió, miértnemmegy, nemértem, holtalálok hozzá... brrrrrrr Szóval srácok! Szerintem évek óta az első gamma amire még én is azt mondom, hogy érdemes költeni.
  • ibrik
    Csak azt nem tudom, mi a fenének nekem írtad mindezt???
    Én tanácsoltam a tagnak, hogy használja a BitTorrent-et vagy a DC-t!
  • PiszkosFred
    Gondolom a spoiler fogalmával tisztában vagy... akkor használd is, mert megjelenési dátum ide vagy oda, még vannak akik esetleg nem szerezték meg a játékot. Köszi.
  • csatarij
    igen, jól tudod, ha a konzolba beirod: ai_disable 0 akkor nem lesz olyan probléma
    egyébként itt találsz hozzá fájlokat, ha netán mégis nem megy (liftes bug stb.)
    ja és az utolsó kocka a készitők, az előtte lévő pedig az amikor kinyirod dr. breen-t. Arról hogy két befejezése van nem tudok, esetleg az, hogyha nem szeded szét a teleportot, de nemtom.
  • csatarij
    van egy cikk az sg.hu-n a p2p hálozatokról. olvasd el, aztán válaszd ki a neked megfelelő hálózatot. ajánlom a DC++-t. DC++ használata
  • csatarij
    na ott ugrálni kell balra jobbra a csöveken, meg minden hogy átjuss.
  • vfeco
    Írjon, aki szokott HL2 DM-ezni neten! Szívesen játszanék magyar szerveren! Nagyon ott van a DM!!! :D Gyűjtenék Friend-be pár aktiv HUN HL2 DM Gamert! Nekem eredeti a gamma, de tudok HL2-t, DM-t, CS-t, CSS-t nyomni. Szóval azt mondom megéri legalább a bronzot megvenni. :))) Ati HL2 kupon RulZ! (sajna már nincs ilyen)
  • r0hamkuka
    Szeretnek venni HL2-ot CSS miatt. Tud valaki eladorol 5-6e tartomanyban? A [email protected] varom ha lesz 1altalan :) Koszi szepen.
  • andriska
    Lesz ott még több is! :DDD
  • jojo
    Basszus tényleg!
    Van 1 pár jó ötlet is ebben a gaméban!

A felkiáltójelet le lehetne venni rólam, majdnem 2 hete itt fityeg a nevem mellett!!!
  • tibor16
    Nem, nem tudsz választani. Oly anyira nem, hogy ha nem az előre kitalált úrtvonalon mész, nem tudsz továbblépni. Ezt én is nagyon hiányoltam.
  • Aquli
    Na végignyomtam, hát elég király volt, szerintem goty lett.
  • Dachande
    Nekem easy-n, meg hard-on is kinyílt mind a kettő!