Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy jó rész a nagy doggy rohangál, meg a levegõbõl leránt egy repülõgépet meg hasonló finomságot, aztán megbontja nekünk a Citadel-t 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Le kellett törölöm Steamet, és elment az összes mentésem. Én pedig pont a citadell bejutásánál voltam, és ott kezdõdött az újabb chapter. Aztán egy csalással onnan folytattam, mert nem akartam elõröl kezdeni az egész gamet.. lol
sazl : c
ritkán jut idõm multizni, amúgy én a CSSrõl beszélek, nem a HL2DMrõl.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ellenben a hungarian.reg-el mûködik a dolog, de nem kell keresni könyvtárat, a hl2/resource-ba kell bemásolni a "hungarian" fileokat. Ahova régen az englisht kellett.
Offline hiba. A magyarítás után, nem biztos, hogy annak a hatására, de megy már offline-ban. Lehet azért, metr vagy 2x elindítom amikor még online voltam és aztán próbáltam offline. Ez a 2 alternatíva lehet.
Amúgy az új karival nagyon brutál a gém. A "Reflection World", sokat dob a játékon.
Half.Life.2.UPDATE.1.CRACKFIX-PROViSiON
ezt nem értem, bocs h lami vagyok..😛 milyen exe könyvtár???
az update és a fix felrakása után:
1. Csinálj egy Steam accountot.
2. A SteamApp.cfg töltsd fel az adataiddal (a Steam.exe könyvtárával is!!!)
3.A Steam.dll.off fájlt nevezd át Steam.dll-re
4. Indítsd el a Steam-et
5.- Indítsd el a játékot (a Launcherrel)
A steamapp.cfg-be ezeket kellett beírni:
SteamInstallPath="Steam könyvtárad elérési útja"
SteamAppUser=username
SteamUserPassphrase="jelszó"
Idézõjelek létére és nem létére is figyelj!
Ez a multihoz kell, single-ben akarod nyomni, akkor a Steam.dll-t újra át kell nevezni steam.dll.off-ra.
Jó lenne ezt beírni a FAQ-ba, hogy ne kelljen mindig ujra betenni ide, ha kérdezik!!
ezt csináltam:
feltettem hl2 ce -provision
elõtte feltette a steam et.. accom van, beloginoltam
aztán Half Life 2 Update 1 provision, leírtak szerint kicsomi, =
installdirbe overwrite all.....
jahh, nekem e emghajtón van egy valve mappa, abban van így:
Valve\Steam
Valve\Half-Life 2
azon is agyaltam h ez a gond, mert másnak automatikusan--- a =
steam\steamapps\user be teszi...de nekem NINCS olyan mappa.!
nos felteszem, meg van még egy provision update 1 fix. azt is =
felteszem, az installdirben vagy egy launcher.exe, provision-ös, my cracked games el😊
itt rákattintok h dx 9 es legyen, meg online play, aztán cs =
source...majd ezt írja ki:
debug assertion failed:
Program: E:\Valve\Half Lifee 2\hl2.exe
File: Src\EngineClientManager.cpp
Line: 1351
nRet > 0
(Press retry to debug the application - JIT debugging must be enabled)
és Leállítás, Ismét, Kihagyás gomb..😞(
ha online play no, akkor ezt mikor csatlakozni akarok szerverhez
"steam validation failed"
eccerûen nem értem, van aki szerint a hl2 dvd retail vengeance a =
jó....de másoknak meg ez is megy....
bocs a litániáért😊)))
köszi, Bye, DarkLyrics
Serintem a "steam" nem engedte.
Tud valaki erre megoldást...
a. a microsoft installer sp2-es verziója kell
b. .net framework 1.1 kell.
Sok ilyen van, de ettõl még nem kell SP2 hozzá, max a fentiek közül valamelyik, vagy mindkettõ.
*Posse*T.W.D*
nekem alap xp nem ment. próbaképpoen tettem el sp2-t azzal fel lehetett instalálni.. aztán norton ghostal visszatöltöttem a régi windowsomat,és azzal nem engedi továbbtelepiteni a steam után.. de amúgy csak kérdezd végig azokat akiknek eddig megakadt a telepitáés. most jönnek sorba a privát üzenetek hogy sp2vel fel ment nekik is...
__|__ ________(*)________
nemtom mi a f-t kell pattogni..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"SLICE of LIFE\"
Mellesleg ha a WinXP-s topikba beraktad, máshova minek szemetelsz?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fel kellett rakni hozzá az SP2-õt.
\"SLICE of LIFE\"
Ez mindegyik fejezetet elérhetõvé teszi, aztán játék közben megváltoztathatod a nehézségi szintet, ha nem mediumon lenne.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
[email protected]