Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
akkor azt az elõzõ chaptert szerintem érdemes lett volna. 😊 Nem olyan hosszú és akkor minden részletet ismernél, amúgy néha követem a topicot de soka szemét aztán pár dolgon átsiklok.

amúgy jó rész a nagy doggy rohangál, meg a levegõbõl leránt egy repülõgépet meg hasonló finomságot, aztán megbontja nekünk a Citadel-t 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

rezsofiz
Látom nem olvasol vissza😊
Le kellett törölöm Steamet, és elment az összes mentésem. Én pedig pont a citadell bejutásánál voltam, és ott kezdõdött az újabb chapter. Aztán egy csalással onnan folytattam, mert nem akartam elõröl kezdeni az egész gamet.. lol

sazl : c

M@TriX
én a magyarokat jobban szeretem...

ritkán jut idõm multizni, amúgy én a CSSrõl beszélek, nem a HL2DMrõl.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nagyon helyes... Milyen szervereken? Én fõleg osztrák, meg németeken szoktam, mert nekem azokon nagyon jó a ping.

M@TriX
naná 😊

Hahó, ti multiban szoktátok nyomni?

Barni
azt nemtom, de ha tudsz segíteni akkor kérlek segíts!

Avanti Italia!

provision ubdate 1-et honnan lehet leszedni és nem torrentes mert ahoz hülye vagyok

Shep
Honnan lehet leszedni azt a videot amiben egy srác végigviszi a gamet marha gyorsan?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Barni
én tudok küldeni, a kérdés az hogy a mentést hol találom

Avanti Italia!

windows installer 3.0 ezt felrakva végre felinstalálta a gémszt.. valaki tudna küldeni 1 kimentett állást a végérõl ? nincs kedvem 4x is végig nyomni..a citadella elõtti pálya érdekelne amikor azokat a nyakiglábakat kell nyirbákolni.
Barni
csáó
nem láttam a faq-ban, azért kérdem meg itt.
a mentések hol találhatóak?

Avanti Italia!

M@TriX
hát akkor marhára "akasztottad"...

rezsofiz
Már akasztottam csak kíváncsi voltam rá hogy hogy kellett bejutni.

Pontosan hol is vagy? úgy jutsz el a toronyba (a citadella egész pontosan), hogy a Dog felnyitja a citadella falának egy részét, és te bemászol, majd ugrálsz balra jobbra, és bejutsz a citadella alján!

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

rezsofiz
Volna egy kérdésem. A Toronyba hogyan jutottunk be? Mert nekem volt egy kis gondom és egybõl a tornyos chapter elején kezdtem, szal a Follow Freeman fejezet végét már nem játszottam végig. Történt valami említésreméltó azalatt a kis rész alatT?

Szerintem megérdemelsz egy büntetõpontot! olvasd el a GYIK-ot!

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

Pharaoh
CSak azt a részét, ami a warezes verziókról szól, most lejebb megtaláltam, a steam-eset is. CSak azt hittem hogy benne van a steam a játékban, mint a cs-ben,

hinar
Honnan lehet a jó magyarosítást letölteni?

[NST]Cifu
A GyÍK-ot fogadok nem olvastad el... <#rolleyes>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Pharaoh
De hogy indítom a steam-et? Nem látok steam.exe féleséget.

M@TriX
mostmár megy a magyarítás is. Az 1.0t kell leszedni, de nem elég bemásolni a resource könyvtárba, ugyanis a megváltozott a filerendszer. a GCF buherátor meg sem tudja nyitni (még 😊 az újabb verzió majd biztos).

Ellenben a hungarian.reg-el mûködik a dolog, de nem kell keresni könyvtárat, a hl2/resource-ba kell bemásolni a "hungarian" fileokat. Ahova régen az englisht kellett.

Offline hiba. A magyarítás után, nem biztos, hogy annak a hatására, de megy már offline-ban. Lehet azért, metr vagy 2x elindítom amikor még online voltam és aztán próbáltam offline. Ez a 2 alternatíva lehet.

Amúgy az új karival nagyon brutál a gém. A "Reflection World", sokat dob a játékon.

Ezt:
Half.Life.2.UPDATE.1.CRACKFIX-PROViSiON
Elindítod a Steamet és abban tudsz kreálni.
Annak a könyvtárnak az elérési útját írd oda, ahol a Steam.exe van.
Pharaoh
Ja, még egy lenne. Milyen fix-et kell feltenni?

Pharaoh
Én is kérdeznék egyet: Hogy csinálok steam accountot?

"2. A SteamApp.cfg töltsd fel az adataiddal (a Steam.exe könyvtárával is!!!)"
ezt nem értem, bocs h lami vagyok..😛 milyen exe könyvtár???
Nekem így megy minden:
az update és a fix felrakása után:
1. Csinálj egy Steam accountot.
2. A SteamApp.cfg töltsd fel az adataiddal (a Steam.exe könyvtárával is!!!)
3.A Steam.dll.off fájlt nevezd át Steam.dll-re
4. Indítsd el a Steam-et
5.- Indítsd el a játékot (a Launcherrel)

A steamapp.cfg-be ezeket kellett beírni:
SteamInstallPath="Steam könyvtárad elérési útja"
SteamAppUser=username
SteamUserPassphrase="jelszó"

Idézõjelek létére és nem létére is figyelj!

Ez a multihoz kell, single-ben akarod nyomni, akkor a Steam.dll-t újra át kell nevezni steam.dll.off-ra.

Jó lenne ezt beírni a FAQ-ba, hogy ne kelljen mindig ujra betenni ide, ha kérdezik!!
jhaaa, nem csak a cs nem megy, hl2, hl1 se indul el😞((
na nekem ezzel a ce vel ez a bajom:

ezt csináltam:
feltettem hl2 ce -provision
elõtte feltette a steam et.. accom van, beloginoltam
aztán Half Life 2 Update 1 provision, leírtak szerint kicsomi, =
installdirbe overwrite all.....
jahh, nekem e emghajtón van egy valve mappa, abban van így:
Valve\Steam
Valve\Half-Life 2
azon is agyaltam h ez a gond, mert másnak automatikusan--- a =
steam\steamapps\user be teszi...de nekem NINCS olyan mappa.!
nos felteszem, meg van még egy provision update 1 fix. azt is =
felteszem, az installdirben vagy egy launcher.exe, provision-ös, my cracked games el😊
itt rákattintok h dx 9 es legyen, meg online play, aztán cs =
source...majd ezt írja ki:
debug assertion failed:
Program: E:\Valve\Half Lifee 2\hl2.exe
File: Src\EngineClientManager.cpp
Line: 1351
nRet > 0
(Press retry to debug the application - JIT debugging must be enabled)
és Leállítás, Ismét, Kihagyás gomb..😞(
ha online play no, akkor ezt mikor csatlakozni akarok szerverhez
"steam validation failed"
eccerûen nem értem, van aki szerint a hl2 dvd retail vengeance a =
jó....de másoknak meg ez is megy....
bocs a litániáért😊)))
köszi, Bye, DarkLyrics
http://korall.srv.hu/download/WindowsInstaller-KB884016-v2-x86.exe
windows installer 3.0 kell csak és kész semmi sp2 szarság
hinar
Felakartam rakni az az eretedi verzióhoz a magyarosítást és nem müködõt. Folyamatosan a "steam" hibát generált.
Serintem a "steam" nem engedte.
Tud valaki erre megoldást...

Gondolom a szar telepítõprogihoz
a. a microsoft installer sp2-es verziója kell
b. .net framework 1.1 kell.

Sok ilyen van, de ettõl még nem kell SP2 hozzá, max a fentiek közül valamelyik, vagy mindkettõ.
Kaszi46
én 4 helyen telepitetetm az utóbbi idõben hl2ce provision verziót, ebbõl 3 helyen nem ment sp2 nélkül.

*Posse*T.W.D*

ja és ez a Half-Life.2.Collectors.Edition.DVD.READ.NFO-PROViSiON verzióra vonatkozik
imyke:"Mint már annyiszor leírtam: a HalfLife 2 egyetlen verziójához sem szükséges az XP Service Pack 2!!!" szerintem meg szükséges..
nekem alap xp nem ment. próbaképpoen tettem el sp2-t azzal fel lehetett instalálni.. aztán norton ghostal visszatöltöttem a régi windowsomat,és azzal nem engedi továbbtelepiteni a steam után.. de amúgy csak kérdezd végig azokat akiknek eddig megakadt a telepitáés. most jönnek sorba a privát üzenetek hogy sp2vel fel ment nekik is...
Gravipuskával állítsd talpra.

hello bocs de nem találtam elöbb de mit kell csinálni annál a résznél amikor adaru leejti a kocsit és nem lehet vele menni?

__|__ ________(*)________

_Atti_
eh..istenem ha eccer neki igy indult el..sztem öld meg érte

nemtom mi a f-t kell pattogni..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

PiszkosFred
Kivalo megoldas az, jo is, de "sokadjara" vegigulve az utat mar UNALMAS es HOSSZU ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tep
Azért a HL1 elejének a hangulata , ötletessége még mindíg lenyûgöz. /az ojjektum belsejébe utazás/

\"SLICE of LIFE\"

RelakSfromhome
És ezt minden topikban megkérdezed? Ezért Pozor jár, ugye tudod?

Mellesleg ha a WinXP-s topikba beraktad, máshova minek szemetelsz?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0
Mint már annyiszor leírtam: a HalfLife 2 egyetlen verziójához sem szükséges az XP Service Pack 2!!!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tep
Nah , most már nekem is telepítõdik a HL2 CE.
Fel kellett rakni hozzá az SP2-õt.

\"SLICE of LIFE\"

rezsofiz
Kösz

ibrik
Half Life 2 all access cheat
Ez mindegyik fejezetet elérhetõvé teszi, aztán játék közben megváltoztathatod a nehézségi szintet, ha nem mediumon lenne.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

rezsofiz
Szereték megkérni valakit, hogy Medium nehézségû mentéseibõl küldjön el párat a 11.chapter vége felérõl! Nagyon szépen köszönöm.

[email protected]

Nem megy M@trix. 😞(