42676
-
MagyaR #36507 Köcsög Vavlésok : D!!!
Előbb-utóbb csak kiadják külön cd-ken a gamékat!!!!!!!!! -
FLeK0 #36506 A bolti sima valtozatot vagy a steamen vasarolt bronzot nem lehet boviteni, csak az ATi kuponosat. -
MagyaR #36505 Kérdés: ATi kuponom van, milyen változatot jelent ez?
Válasz: Alaphelyzetben Bronz, de bankkártyával ~2.500Ft-ért Ezüst, ~17.000Ft-ért pedig Arany változatra bővítheted. Ezt a Steam "Browse Games" menüjében tudod megcsinálni.
Csak ez ati kuponnal jó? Vagy nem értem, ezt az egészet : DDD -
MagyaR #36504 Akkor töltsem le a hl2-t törtbe (mivel máshogy nemis lehet:D) és az emperio másolatot.
De nem, mert a hl1:S-t vengancéba lelehet tölteni!!!
De utána nem indul el miután felrakom :((.
De hallottam olyat ill. itt a faqban van írva, hogy a bronz változatot ami nekem van kilehet bővíteni steamen keresztül silverré.
És, hogy ez kb. 2500 ft.
Ezt akkor, hogy kell? -
HL(1):Source nincs HL2 nélkül.
Viszont az EMPORIO és a Vengeance release is a bronz változatból készült (HL2 + CS:Source). Nekem olyan HL1:Source-m van az EMPORIO-hoz, hogy csak simán bele kell másolni és egy új parancsikont kell készíteni egy megadott szintaxis szerint, amivel el lehet indítani.
(Azt nem tudom, hogy a Vengeance-hez van-e hasonló, mert az enyém abban nem működött) -
FLeK0 #36502 kulon nem lehet hl:s-t venni. -
MagyaR #36501 de hogy kell azt hogy csak a hl:sourcét???? Nekem nem kell az egész szilver : D -
MagyaR #36500 Ésd azon belül mi a fenét kell nyomni? :D
Szinte bármire rányomok csak kijeleníti a listát, hogy miket tartalmaz, de buyt vagy valami ilyesmit nem látok : D.
Tehát megvenni. -
Kártya Gef4 Ti 4800se, de asszem félreértetted mert nem írtam le mindent, nemhogy a játékot a telepítőt se tudom elindítani UK féle DVD van meg és már a launcher.exe indítasa után jelentkezik a probléma. -
csatarij #36498 Hi, ott a ferugubóval kell azt a felkötözött katonát dobálni, mire a bogarak szétszedik, és felynitják a kaput! -
Kicsit egyértelműbben: most mit akarsz? A Steam-en keresztül akarod megvenni a játékot? Akkor rakd fel a Steam-et, és nézz el a Steampowered oldalára, ott kell a neked szimpatikus változatra bökni...
Vagy a HL:Source-ot akarod megvenni? Akkor meg a My Games alatt jobb klikk a HL:Source-on, és Purchase. -
MagyaR #36496 Vki elmondaná, hogy kell steamon keresztül letölteni a sourcét? :D.
Mer a faqba csak annyi van, hogy a Browse gameba. De ott ezer féle lehetőség van : D. -
FLeK0 #36495 Accountot nem lehet torolni/toroltetni, es az EULA ertelmeben atadni/eladni sem. -
Egyfelől az account törlés még nem biztos megoldás (elvileg elveszik a kulcs, bár ebben nem vagyok biztos) tehát az accountodat is át kell adnod (az új tulaj majd megváltoztatja az e-mail címet és a jelszót, így ő is biztonságban van). Másfelől viszont az ilyesmivel inkább az apróhírdetésbe leszel szives fáradni, az pont az ilyesmire van kitalálva. -
Kezd azzal, hogy milyen videókártyáról van szó, mert ezzel így nem sokat tudok kezdeni.
Itt a Steampowered Support oldala erről a hibáról
Innen:
1.: Frissebb driver (ez elvileg megvolt)
2.: A legújabb Dx felrakása (ez is megvolt)
3.: Kézzel kell beállítani a kártyádnak megfelelő Dx szinten, ehhez jobb gomb a Steam My Games alatti 'Half-Life 2'-őn, itt Propeties, majd a 'Launch Options' gomb, és ide írd be, hogy -dxlevel XX, az XX helyére a kártyádnak megfelelő Dx verzió kerül, tehát mondjuk Gf2-nél: -dxlevel 70, e fölött pedig próbáld meg ezt: -dxlevel 80. -
4D #36492 Jajj most tényleg ez a szint vazz..?? Először is az accountot lehet törölni, másodszor meg kurvára nem jött be a gamma, és gondoltam hátha vkinek nincs az origra zséje. Elég szomorú, lehet a tudatállapotod, hogy pozitívat fel sem tételezel valakiről. Bár ezzel csak magadnak ártasz hosszútávon kis ember. -
Végig olvastam a GYIKot és használtam a topic keresőt is, és nem találtam semmit az "UNABLE TO INIT SHADER SYSTEM" errora, felraktam a 66.93-t és directx9.0c-t is, a probléma változatlan megvan. A kártyám nem támogatja a dx9-t, de ettől tudtommal még indulni kellene.
5let? Ne azt hogy vegyek új kártyát/gépet :) -
Ilyen nekem is volt.
Mondtam neki hogy New Game.
Elindulás után F9 és folytat. -
diegoam #36489 csak akkor ugye úgy illene hirdetni, hogy szélessávú! internet szükséges hozzá, arra meg végképp nem számíthat az ember, hogy már a demo-t sem lehet normálisan kipróbálni, na mindegy hanyagoljuk a játékot, annyira nem fontos, bár kiváncsi lettem volna rá. De köszönöm a választ. -
Persze miutan jol beregisztraltad magad, sokra mennek vele.
-
4D #36487 Emberek, ízlések és pofonok ugye,... Eladnám az orig HL2-met 6ezerért,tokkal vonóval, mert sorry nem jött be.
Ha valakit érdekel privátban megbeszéljük. -
Nincs. Ez a HalfLife 2 - ergo, csak menj előre!
A fejlesztők annyira bénák voltak, hogy el sem tudsz tévedni, csak arra menj, amerre menni is tudsz és oda fogsz jutni!
===============================
.:i2k:. from meló
-
xavier #36485 Hi
Elakadtam a gémben a vége felé.Azon a pályán ahol romvárosban kell nyomulni és elméletileg egy nagy lovasszobros térhez kell elérnem,de sehogy sem tudok oda eljutni a romoktól.
van valami trükk?
thx -
Demeter #36484 Tört a gém és az a fura, hogy eddíg működött rendesen. -
Eredeti vagy tört játék? Ha eredeti, akkor a Steam-et enged ki a netre rendesen (tűzfal). -
Demeter #36482 folytatnám: to Steam servers was lost "
Naszóval egy kicsit idegesítő, vajom mivégre csinálja ezt? Tudnátok segíteni ezügyben, hogy miképp is orvosoljam a problémát??
Thx! -
Demeter #36481 Üdv!
Skacok egy gyors kérdésem volna a gémet illetően. Már a vége felé járok de volt egy kis kihagyás a gémben (kb. egy hét). Most mikor folytatni szeretném ott ahol abbahagytam a betöltésre klikkelve ezzel a hibaüzenettel dob ki a win-be:
" Source - fatal error. Could not acquire necessary game files because the connection -
A Half-Life 2-t nem modemes felhasználók számára tervezték... -
Az én HL1:Source változatom egy RAR fájl volt (Half-Life Source Working GUSoldier.rar), ami tartalmazott egy \HL1 és egy \RESLIST nevű mappát. Ezt a két mappát be kell másolni a HL2 mappájába.
Ennyi a telepítés.
Elindítani meg úgy kell, hogy csinálsz egy új ikont a következő parancssorral:
"x:\.......\Half-Life 2\hl2.exe" -game hl1 -steam
(az "x" és a kipontozott rész a Half-Life 2 mappájának elérési útját jelöli, ahová kicsomagoltad az EMPORIO-release-t - feltéve, hogy a mappa neve "\Half-Life 2") -
csákány nem tudddddd valaki segggggggggíteni a hl1 source-ban?
nem tudok telepíteni a tört emporio változat van meg... -
diegoam #36477 Sziasztok, lenne egy problémám, de még a demoval. A PCguru DVD mellékletén rajta van a HL2 demója de nem tudom hogyan kell telepíteni. A következőkig eljutottam, hogy Telepítés, ekkor feljön a mappája, ahol van egy exe fájl ami feltelepítette a STEAMet. ott regisztráltam, ez idáig stimmel. utána a játékok kiválasztásánál (a Steamen keresztül) kiválasztom a HL2 demo-t, elkezdi előkészíteni, majd egy idő után kiírja, hogy előreláthatólag 550 perc xx mp múlva ok a dolog. A GYIK-ban olvastam, hogy 100%-on kell állni, akkor van meg minden, na nálam most 81%-on áll és kiírja, hogy update szükséges. Kérdés,hogy akkor most ennyi idő alatt ezt akarja végrehajtani? megjegyezném, hogy modemes internettel rendelkezem és azért vettem meg az újságot, mert nem tudom letölteni a demot, ugyhogy egy pöttyet ideges leszek ha most röpke 9 órát kéne arra várnom, hogy játékra alkalmas legyen a demo (persze ez egyéni szoc.problémám):). köszönöm a segítséget előre is. -
skristof #36473 lol
most jut eszembe h végig sem vittem
sőt....
bazzeg, időhiány suxxx -
MagyaR #36472 Jóde elvileg semmi közének se kell lennie a warezosnak a boltival.
Amúgy asszem megy a bolti még : D.
Egy megoldás maradt.
A 36407es hozzászólásban leírtak.
CSAK OTT NEM MEGY A "EZT" LINK, EZÉR HIÁBA VAN MEG A STEAM_DOWN AZ MAGÁBA SEMMIT SE ÉR.
Vki nem tudna adni egy linket ahonnan leszedhetném az "ezt" link alatt álló progit vagy nemtom mit. -
Légyszi segítsen aki tud..
Elakadtam a kövessétek Freemant pályán, az épület tetején van egy ember aki nem tud mozdulni a mesterlövészektől.Kigránátozom a lövészeket de az ember kiabál hogy menjünk de nem mozul.. a lövészek ki vannak gránátozva..
Kérlek segítsetek mi a baj.. bug? -
ne is -
És a bolti HL2 megy még legalább ?
Szerintem se szórakozz bolti és warez kombinációjával...jobb a békesség. -
én biztos nem töltenék warezt a legális Steamem közelébe... -
MagyaR #36467 lehet, hogy mer eredeti a gamém és az ba****szik valamit?
-
MagyaR #36466 NEM MEGY A HL:SOURCE!
Letöltöttem egy warezos oldalról és amikor föl rakom akkor elvileg az asztalon levő exe fájlával lehetne elindítani, de, azt írja ki, hogy a HL2.exe hibát talált ezér bezárja a progit.
Mi a fuck lehet ez? Nemigaz, hogy sohase fogom tudni kipróbálni a hl1:sorcét :DDD -
MagyaR #36457 Figy! Nekem emgvolt másoltba régen a game és azzal kezdtem el tolni.
Aztán felraktam eredetibe, de előtte egy külön mappába átmásoltam a másolt gamém mentéseit.
Azt amikor felment az eredeti beraktam ezeket a mentéseket és ugyanúgy tuttam folytatni.
Tehát valószínűleg tudod őket használni.