42676
  • MagyaR
    Köcsög Vavlésok : D!!!
    Előbb-utóbb csak kiadják külön cd-ken a gamékat!!!!!!!!!
  • FLeK0
    A bolti sima valtozatot vagy a steamen vasarolt bronzot nem lehet boviteni, csak az ATi kuponosat.
  • MagyaR
    Kérdés: ATi kuponom van, milyen változatot jelent ez?
    Válasz: Alaphelyzetben Bronz, de bankkártyával ~2.500Ft-ért Ezüst, ~17.000Ft-ért pedig Arany változatra bővítheted. Ezt a Steam "Browse Games" menüjében tudod megcsinálni.

Csak ez ati kuponnal jó? Vagy nem értem, ezt az egészet : DDD
  • MagyaR
    Akkor töltsem le a hl2-t törtbe (mivel máshogy nemis lehet:D) és az emperio másolatot.
    De nem, mert a hl1:S-t vengancéba lelehet tölteni!!!
    De utána nem indul el miután felrakom :((.
    De hallottam olyat ill. itt a faqban van írva, hogy a bronz változatot ami nekem van kilehet bővíteni steamen keresztül silverré.

És, hogy ez kb. 2500 ft.
    Ezt akkor, hogy kell?
  • ibrik
    HL(1):Source nincs HL2 nélkül.
    Viszont az EMPORIO és a Vengeance release is a bronz változatból készült (HL2 + CS:Source). Nekem olyan HL1:Source-m van az EMPORIO-hoz, hogy csak simán bele kell másolni és egy új parancsikont kell készíteni egy megadott szintaxis szerint, amivel el lehet indítani.
    (Azt nem tudom, hogy a Vengeance-hez van-e hasonló, mert az enyém abban nem működött)
  • FLeK0
    kulon nem lehet hl:s-t venni.
  • MagyaR
    de hogy kell azt hogy csak a hl:sourcét???? Nekem nem kell az egész szilver : D
  • MagyaR
    Ésd azon belül mi a fenét kell nyomni? :D
    Szinte bármire rányomok csak kijeleníti a listát, hogy miket tartalmaz, de buyt vagy valami ilyesmit nem látok : D.
    Tehát megvenni.
  • ullrich
    Kártya Gef4 Ti 4800se, de asszem félreértetted mert nem írtam le mindent, nemhogy a játékot a telepítőt se tudom elindítani UK féle DVD van meg és már a launcher.exe indítasa után jelentkezik a probléma.
  • csatarij
    Hi, ott a ferugubóval kell azt a felkötözött katonát dobálni, mire a bogarak szétszedik, és felynitják a kaput!
  • [NST]Cifu
    Kicsit egyértelműbben: most mit akarsz? A Steam-en keresztül akarod megvenni a játékot? Akkor rakd fel a Steam-et, és nézz el a Steampowered oldalára, ott kell a neked szimpatikus változatra bökni...

Vagy a HL:Source-ot akarod megvenni? Akkor meg a My Games alatt jobb klikk a HL:Source-on, és Purchase.
  • MagyaR
    Vki elmondaná, hogy kell steamon keresztül letölteni a sourcét? :D.
    Mer a faqba csak annyi van, hogy a Browse gameba. De ott ezer féle lehetőség van : D.
  • FLeK0
    Accountot nem lehet torolni/toroltetni, es az EULA ertelmeben atadni/eladni sem.
  • [NST]Cifu
    Egyfelől az account törlés még nem biztos megoldás (elvileg elveszik a kulcs, bár ebben nem vagyok biztos) tehát az accountodat is át kell adnod (az új tulaj majd megváltoztatja az e-mail címet és a jelszót, így ő is biztonságban van). Másfelől viszont az ilyesmivel inkább az apróhírdetésbe leszel szives fáradni, az pont az ilyesmire van kitalálva.
  • [NST]Cifu
    Kezd azzal, hogy milyen videókártyáról van szó, mert ezzel így nem sokat tudok kezdeni.

Itt a Steampowered Support oldala erről a hibáról

Innen:
    1.: Frissebb driver (ez elvileg megvolt)
    2.: A legújabb Dx felrakása (ez is megvolt)
    3.: Kézzel kell beállítani a kártyádnak megfelelő Dx szinten, ehhez jobb gomb a Steam My Games alatti 'Half-Life 2'-őn, itt Propeties, majd a 'Launch Options' gomb, és ide írd be, hogy -dxlevel XX, az XX helyére a kártyádnak megfelelő Dx verzió kerül, tehát mondjuk Gf2-nél: -dxlevel 70, e fölött pedig próbáld meg ezt: -dxlevel 80.
  • 4D
    Jajj most tényleg ez a szint vazz..?? Először is az accountot lehet törölni, másodszor meg kurvára nem jött be a gamma, és gondoltam hátha vkinek nincs az origra zséje. Elég szomorú, lehet a tudatállapotod, hogy pozitívat fel sem tételezel valakiről. Bár ezzel csak magadnak ártasz hosszútávon kis ember.
  • ullrich
    Végig olvastam a GYIKot és használtam a topic keresőt is, és nem találtam semmit az "UNABLE TO INIT SHADER SYSTEM" errora, felraktam a 66.93-t és directx9.0c-t is, a probléma változatlan megvan. A kártyám nem támogatja a dx9-t, de ettől tudtommal még indulni kellene.
    5let? Ne azt hogy vegyek új kártyát/gépet :)
  • Bullet
    Ilyen nekem is volt.
    Mondtam neki hogy New Game.
    Elindulás után F9 és folytat.
  • diegoam
    csak akkor ugye úgy illene hirdetni, hogy szélessávú! internet szükséges hozzá, arra meg végképp nem számíthat az ember, hogy már a demo-t sem lehet normálisan kipróbálni, na mindegy hanyagoljuk a játékot, annyira nem fontos, bár kiváncsi lettem volna rá. De köszönöm a választ.
  • Promi #36488
    Persze miutan jol beregisztraltad magad, sokra mennek vele.
  • 4D
    Emberek, ízlések és pofonok ugye,... Eladnám az orig HL2-met 6ezerért,tokkal vonóval, mert sorry nem jött be.
    Ha valakit érdekel privátban megbeszéljük.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs. Ez a HalfLife 2 - ergo, csak menj előre!
    A fejlesztők annyira bénák voltak, hogy el sem tudsz tévedni, csak arra menj, amerre menni is tudsz és oda fogsz jutni!

===============================
    .:i2k:. from meló
  • xavier
    Hi

Elakadtam a gémben a vége felé.Azon a pályán ahol romvárosban kell nyomulni és elméletileg egy nagy lovasszobros térhez kell elérnem,de sehogy sem tudok oda eljutni a romoktól.
    van valami trükk?

thx
  • Demeter
    Tört a gém és az a fura, hogy eddíg működött rendesen.
  • [NST]Cifu
    Eredeti vagy tört játék? Ha eredeti, akkor a Steam-et enged ki a netre rendesen (tűzfal).
  • Demeter
    folytatnám: to Steam servers was lost "

Naszóval egy kicsit idegesítő, vajom mivégre csinálja ezt? Tudnátok segíteni ezügyben, hogy miképp is orvosoljam a problémát??

Thx!
  • Demeter
    Üdv!

Skacok egy gyors kérdésem volna a gémet illetően. Már a vége felé járok de volt egy kis kihagyás a gémben (kb. egy hét). Most mikor folytatni szeretném ott ahol abbahagytam a betöltésre klikkelve ezzel a hibaüzenettel dob ki a win-be:

" Source - fatal error. Could not acquire necessary game files because the connection
  • takraj
    A Half-Life 2-t nem modemes felhasználók számára tervezték...
  • ibrik
    Az én HL1:Source változatom egy RAR fájl volt (Half-Life Source Working GUSoldier.rar), ami tartalmazott egy \HL1 és egy \RESLIST nevű mappát. Ezt a két mappát be kell másolni a HL2 mappájába.
    Ennyi a telepítés.
    Elindítani meg úgy kell, hogy csinálsz egy új ikont a következő parancssorral:
    "x:\.......\Half-Life 2\hl2.exe" -game hl1 -steam
    (az "x" és a kipontozott rész a Half-Life 2 mappájának elérési útját jelöli, ahová kicsomagoltad az EMPORIO-release-t - feltéve, hogy a mappa neve "\Half-Life 2")
  • odex
    csákány nem tudddddd valaki segggggggggíteni a hl1 source-ban?
    nem tudok telepíteni a tört emporio változat van meg...
  • diegoam
    Sziasztok, lenne egy problémám, de még a demoval. A PCguru DVD mellékletén rajta van a HL2 demója de nem tudom hogyan kell telepíteni. A következőkig eljutottam, hogy Telepítés, ekkor feljön a mappája, ahol van egy exe fájl ami feltelepítette a STEAMet. ott regisztráltam, ez idáig stimmel. utána a játékok kiválasztásánál (a Steamen keresztül) kiválasztom a HL2 demo-t, elkezdi előkészíteni, majd egy idő után kiírja, hogy előreláthatólag 550 perc xx mp múlva ok a dolog. A GYIK-ban olvastam, hogy 100%-on kell állni, akkor van meg minden, na nálam most 81%-on áll és kiírja, hogy update szükséges. Kérdés,hogy akkor most ennyi idő alatt ezt akarja végrehajtani? megjegyezném, hogy modemes internettel rendelkezem és azért vettem meg az újságot, mert nem tudom letölteni a demot, ugyhogy egy pöttyet ideges leszek ha most röpke 9 órát kéne arra várnom, hogy játékra alkalmas legyen a demo (persze ez egyéni szoc.problémám):). köszönöm a segítséget előre is.
  • skristof
    lol
    most jut eszembe h végig sem vittem
    sőt....

bazzeg, időhiány suxxx
  • MagyaR
    Jóde elvileg semmi közének se kell lennie a warezosnak a boltival.
    Amúgy asszem megy a bolti még : D.

Egy megoldás maradt.
    A 36407es hozzászólásban leírtak.
    CSAK OTT NEM MEGY A "EZT" LINK, EZÉR HIÁBA VAN MEG A STEAM_DOWN AZ MAGÁBA SEMMIT SE ÉR.
    Vki nem tudna adni egy linket ahonnan leszedhetném az "ezt" link alatt álló progit vagy nemtom mit.
  • MarkBlade
    Légyszi segítsen aki tud..
    Elakadtam a kövessétek Freemant pályán, az épület tetején van egy ember aki nem tud mozdulni a mesterlövészektől.Kigránátozom a lövészeket de az ember kiabál hogy menjünk de nem mozul.. a lövészek ki vannak gránátozva..
    Kérlek segítsetek mi a baj.. bug?
  • bodesz
    ne is
  • Nemcso
    És a bolti HL2 megy még legalább ?
    Szerintem se szórakozz bolti és warez kombinációjával...jobb a békesség.
  • M@TriX
    én biztos nem töltenék warezt a legális Steamem közelébe...
  • MagyaR
    lehet, hogy mer eredeti a gamém és az ba****szik valamit?
  • MagyaR
    NEM MEGY A HL:SOURCE!
    Letöltöttem egy warezos oldalról és amikor föl rakom akkor elvileg az asztalon levő exe fájlával lehetne elindítani, de, azt írja ki, hogy a HL2.exe hibát talált ezér bezárja a progit.

Mi a fuck lehet ez? Nemigaz, hogy sohase fogom tudni kipróbálni a hl1:sorcét :DDD
  • MagyaR
    Figy! Nekem emgvolt másoltba régen a game és azzal kezdtem el tolni.

Aztán felraktam eredetibe, de előtte egy külön mappába átmásoltam a másolt gamém mentéseit.
    Azt amikor felment az eredeti beraktam ezeket a mentéseket és ugyanúgy tuttam folytatni.

Tehát valószínűleg tudod őket használni.