42676
-
Zsoldos #36547 Miert, mit lehetne beszelni rola :) mindenkinel ugyanaz tortenik amikor jatsza.. Mikor ment a 'roham' akkor se a jatek volt a tema, hanem 98%-ben a warez, a bugok, a steam, meg a flame, neha vki elakadt, mert nem tudta hogy csak loni kell :) -
Az, hogy tört játékod van.
Azzal semmi sem garantált. -
tehen_m #36545 Lenne egy kis gondom. :D
Megvan a provision hl2ce+hl2deathmatch.rar+update1 (faq alapján)
A multi nem megy steam valid....
Mi lehet a gond? -
THX meg probalkozom vele! -
Vissza a robbanóhordós terembe le a létrán,átúszni a csövön... -
Ott ahol felmaszok es sok robbanasra alkalmas hordok vannak aztan 1 kis lyukon atmenve elforgatok egy tolozarat es egesz terem tele lesz vizzal ott merre kell menni utana? -
Emlékeztek mikor kijött a DOOM3 majd egy intenzív roham után elcsitult a fórum. Akkor volt aki ennek a játéknak is ezt jósolta, lehet hogy igaza lett?
Van már valami említére méltó mod? Nem érdekes cuccok, valami amiben történet is van... -
GamCopyWorld - Half-Life 2
MegaGames - Half-Life 2
Válogass... -
Ezzel már így tökéletesen működik, htx:) -
van egy kis problémám... az emporio-s DVD-változatot töltöttem, le, és a FAQ azt írja, hogy kellene hozzá egy client.dll, hogy ne álljon le a game egy-két perc után. Igen ám, de a FAQ-ban levő link (csatarij.uw.hu, és azon belül a bin.zip) nem működik! Honnan szerezhetném meg ezt a file-t?
köszi előre is... -
ez a HL2 deathmatch iszonyat jó!:)))
igaz nekem a TDM jobban bejön,mint hogy mindenki mindenki ellen...
tudtok magyar szervereket? -
Bircsike #36536 Van benne valami! Kösz szépen!
-
Csak éppen te addig nem tudsz a Steam-re felcsatlakozni, amikor ő játszik, lévén az accountodat használják.
Ezen kívűl gondold meg, két okból is, az egyik az, hogy elvileg emiatt a Valve letilthatja az accountodat (kérdés tesz-e ilyet, de a lehetőség fentáll), a másik az, hogy ezzel vissza is élhet a haverod, szóval kérdés mennyire bízol meg benne. :) -
Felteszem egy tört változatról van szó. Korábban sokaknak jelentkezett a probléma, állítólag WinXP SP2 megoldja, vagy a Windows Installer 3.0 feltelepítése. -
Bircsike #36533 De ebből baj nem lesz, ugye? Olyan mintha én játszanék rajta, nem? -
Feltelepíteni fel tudja, de aktiválni nem, hacsak nem adod oda neki a saját Steam accountodat is. -
Bircsike #36531 Gyorsan tud valaki válaszolni? Van nekem egy eredeti HL2-őm és feltelepítettem működik, minden rendben. A haveromnak ha odaadom akkor ő feltudja telepíteni még, vagy már nem? -
Amikor föl akarom telepíteni a játékot a HL2 telepítője egyszerűen nem reagál, hiába nyomom meg a NEXT-et vagy a CANCELT, vagy az X-et, teljesen 'lefagy', és csak úgy tudom bezárni a CTRL+ALT+DEL menüben a Folyamatoknál lövöm ki... Valami ötlet? -
Half-Life 2 all access cheat + cheat-kódok
Maga az "all access cheat" (minden fejezet elérhető) letölthető a lap alján lévő hl2uc.zip linkről. -
dia #36528 sziasztok
Segítsen valaki elszállt a gépem és kellenének a mentések mert eléggé a végén voltam már. Honnan tudnám letölteni? -
Verseghy #36527
-
csatarij #36526 ja az a HL1! -
csatarij #36525 A 2005. év első PCGURUJÁBAN megtalálod! -
Verseghy #36524 Hát.. Ha nincs más, jó lesz. -
1500 MB-os változat van belőle, nem hiszem, hogy arra vágysz...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Verseghy #36522 Hi, HL2 Quick Done-t keresek, tudtok segíteni? -
Hali!
Nem tudja valaki, hogy a CS: Source Update 6-ot honnan lehet letölteni?
-
LoL, tényleg így van.
BTW anno már párszor realizáltuk, hogy az alap HL a High Def. packal szebb, mint a mostani kutyulék (az csodálatos, hogy szépen néz ki a víz, de elég hülye az összehatás, ha hozzá vesszük az alacsony felbontású textúrákkal teli hátteret...). -
FLeK0 #36519 Nagyjabol csak a viz, a robbanas meg a ver effektek valtoztak meg, a jatek teljesen ugyanazt adja, legfeljebb picit elfogadhatobban mai szemmel nezve. plusz mintha nehezebb lenne; easyn sem halnak meg az ellenfelek egy lablovestol a magnumbol. -
MagyaR #36518 Habár sajnos nincs akkora különbség a hl1:source és a sima hl1 között, mint a cs 1.6 és a cs source között.
A textúrákon és a modelleken semmit se változtattak sajna.
De azér mégis jobb lehet.
Legalább akkor vki adjon már egy linket ahol képeket nézhetek róla!!! -
MagyaR #36517 Nem lehet úgy sajna megvenni.
Hiába nyomok ott rá a pur...-ra csak kijeleníti egy képben a hl2-t és leírja, hogy mit tartalmaz a hl2 silver,gold,bronz csomagai.
Ennyi!!!!!!!!
Szemetek a Valvésok mi???
Megkell venni 20000 ftér a silver csomagot, hogy tuggyak jáccani a hl1:sourceval.
Külön mérnem adják ki a gamékat???
Nem fogok 20 évet várni míg külön megjelennek : DDDD -
jól -
Pontosan! -
Vizbe lemerulsz, korbeforogsz, es lent lesz 1 juk amin tovabb mehetsz.
Ha jol emlexem. -
BomBa #36513 Hali!
Eddig eljutottam, de innen nemtudok továbbmenni, mert nem lehet semerre. Ha valaki tudja a megoldást légyszíves írjon!
-
Érdekes ahogy olvasom a fórumot egy csomóan ennél a résznél akadnak el pedig tök egyszerű. Csak egy kis fantázia kell a játékhoz és mindent meg lehet benne oldani! ;) -
Gravgunnal vissza kell borítani az autót! -
Sziasztok!
Haverom elakadt SGítsetek!
Én nem láttam csak meséli. ( Neki nincs netje) Azt mondja hogy egy autót talál amit valami elektromágneses daru felemel de aztán le is ejti és az autó összetörik. Autóval nem tud elindulni. Aztán itt elakadt már 2 hete. Lehet hogy csak béna ? Mondjatok valmit, Okéé? -
Hmm... Ez most egy kicsit zűrős: a Launcher.exe indítása után közli, hogy 'Cannot init shader system'? Ez elég furcsán hangzik... -
Steam-en keresztül sem? Ezen csodálkoznék. Akkor miért van 'Purchase' a My Games alatt a HL:S-nél?