Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szabályok egyértelmûek, elfogad, fekszik, nyugszik, fórumozik.
Ha gondolod ezért is adj büntetõpontot egyet már úgy is kaptam jogtalanul legalább lessz mit gyûjtenem!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Addig is ajánlom figyelmedbe a fenti piros betûs mondatot.
A büntetõpontos részt nem találom
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
a többség? gyerek mi vagyunk a többség. egyetértek veled rage! de mindegy hadjuk. elvégre karácsony van. ne veszekedjünk. szerintem borg te meg gondold át!
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
csatarij.uw.hu
még nincs kész (fél óra)
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
NEM kötelezõ fórumozni, és fõleg nem kötelezõ ITT fórumozni. Ha valakinek nem tetszenek a szabályok, amik a többség normális fórumozását segítik elõ, lehet távozni. (persze hozzá kell tenni, hogy a legtöbb fórumon - főleg külföldön - eleve a warez téma tiltott)
Ja, és ezennel erről a vita lezárva. Ez a topic nem a szabályozások megtárgyalásáról szól. Azok csak azért vannak, hogy mindenki betartsa őket.
De mindenkitõl el kell várni, hogy azonnal profin tudja használni a fórumot még akkor is, ha mondjuk ma regisztrált be elõször?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ja és nem tudom miért kell büntetõpontod kapnod mikor nem logikailag tévedtem el hanem vmi hiba volt az én verziómban. Szerintem ebben lehet egymásnak seggíteni, tehetek én arról,h az a köcsög beragadt oda csak játékhiba semmi más.
mucika, hallottál már a fórum keresõrõl? alul... kurvára nem kell 35k hozzászólást elolvasni, csak beirja hogy mire akar választ kapni, és ki tudja keresgélni. Ilyen egyszerû.
Nem kell itt a mártírt meg a hőst játszani, a szabályozásnak megvan a maga értelme. Mint irtam egyetérteni nem feltétlenül kell, csak elfogadni.
Igen sokan megkapják majd a játékot.
Akár eredetiben, akár másoltan.
(Több helyen egy másolt DVD is lehet bizony nagy értékû ajándék...)
Nos, egészen valószínû, hogy sokan életükben elõször fogják telepíteni a programot, s most fognak beleütközni azokba a problémákba, amik nektek már 2 hónapja az agyatokra megy.
Illetõ hallja, hogy van valami sg.hu , ahol van HL2 fórum,
gondolja, beírja oda , megkérdi azoktól, akik már hónapok óta nyomják a programot.
Szemét módon nem olvassák el mind a 35000 hozzászólást...
Válaszként ennyit kap : Hess picsába, büntetõpont!
Hát, én a helyükben azt hiszem, messze kerülném utána azt az
oldalt, melynek címe www.sg.hu , s lehetõleg ismerõseimnek sem ajánlanám utána...
Érdekes lenne ez a hozzáállás más területeken is
"Jó napot kívánok, a Budaörsi Tesco telefonszámát szeretném megudni"
"Menj az anyádba, ma már tízen kérdezték"
"De hát én nem tudom..."
"Hülye vagy, benne van a telefonkönyvben, nézd meg ott.
Egy hétig ez a szám büntetésbõl most nem kapcsolható"
😊
Nem kell egyetérts velem, elég ha csendben tûröd a dolgokat.
ANGOL!
Köszi.
HL2 probléma (DVD verzió):
játékot image-bõl indítom, de bármit csinálok (new game, vagy csak várok 1 percet), "connection to steam server lost. Cannot load game files" vagy valami hasonló hibaüzenettel 2 percen belül elszáll, utána cannot read memory xy felkiáltással.
Mi lehet a hiba? Tud valaki segiteni?
(meg ugye 2 hete végignyomtam már)
Tegnap este 1 ik ismerosomnek vegre meglett az uj gepe, megkapta a hl2 -ot is.Szidta mint a bokrot a hl2 -ot, mert elakadt.
Elkezdtem faggatni, hogy hol.
Kiderult, hogy meg a leg elejen ahogy a vasutallomasrol kijon, es meglatja a nagy teret, szobrot , na mar itt elakadt.😊
Mar uninstallalni akarta a jatekot szidta ossze vissza.😊lol
Mondtam is neki, hogy kar is tovabb "szenvednie" vele, ha mar a leg elejen elakad.
Azert elarultam neki a "megfejtest".😊))
másnak is van ilyen gondja ?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az alatt az idõ alatt csomó hasznos dolgot is lehetne csinálni ahelyett, hogy bambán várok. 😊