42676
-
Hali segítenétek, haver elkaadt, kb a játék felénél (azt írja 7-8.chapter vége) és nem tud mit csinálni mert el van akadva az egyik NPC... -
Köszi a helpet, a gamecopyworld-ön van cucc a megagames szintén törölve lett. Mégeccer köszi. -
A GameBurnWorld-ről MINDEN HL2-vel kapcsolatos anyagot töröltek hónapokkal ezelőtt.
Próbáld inkább a GameCopyWorld-öt vagy a http://www.megagames.com/gcracks.html -t. -
A GYIK-ban található patch forrása nem okés. Gondolom törölték a Gameburnworld-röl. -
nics=nincs
Asszem a 3 db HL2 verzióm jközül valamelyik kettőt le kéne már törölnöm (Shift+Del). Túl sokat tudó vagyok.
-
Kizárt dolog, hogy nics (leellenőriztem)...
A DVD-n keresd... -
RENOVACOACH #36581 Ja warezes változat -
RENOVACOACH #36580 nincs vengeance kőnyvtáram
-
RENOVACOACH #36579 végignéztem de nem találtam milyen jav kéne -
RENOVACOACH #36578 sp2 fent van -
Fel rakni valami javítást, vagy SP2-tőt. Ha a fórumban használod a keresőt, akkor azt hiszem, hogy rá fogsz bukkani valahol. -
A játék szabályos telepítését követően a Vengeance könyvtárban lévőket használd és akkor nem lesz gond.
===============================
.:i2k:. from meló
-
RENOVACOACH #36575 elolvastam de semmi -
RENOVACOACH #36574 HI
Half-Life 2 Collector's Edition (DVD) PC nekem ez a verzio van meg hogy tudnék életet lehelni bele. a stremet fel kell teleepitei? mert ha felrakom onnan nincs tovább
bocsi Nagy betüért -
1. Ne kiabálj, senki sem szereti a hangoskodókat, kapcsold ki a Caps Lock-ot, ha írsz.
2. Olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket!
3. Ha ott sem találsz rá megoldást, olvass vissza pár oldalt. Ha így sem találtál megoldást rá, részletesebben írd le a problémát (milyen gépre telepítetted, milyen verziód van, hogyan telepítetted, stb.) talán segíteni is tudnak a többiek.
4. Ha ezeket nem tartod be, némi büntetőpont és/vagy ban lesz a jutalmad... -
Szinkron: a szöveges magyarítást készítő úriembertől függ minden. Ugyanis, szövegkönyv nélkül nem megoldható a szinkronizálás...
===============================
.:i2k:. from meló
-
RENOVACOACH #36571 FELTELEPITETEM SAJNA AZT IRJA KI CANT LOAD FILESYSTEM_STEAM_DLL
HOGY TOVÁBB? -
Nekem is provision CE-m van. Az provision_update_1 + FIX-el ment rendesen minden játéka, a HL2:DM-t és a HL':s-t is kipróbáltam, de főként a CS:S-t használtam (minthogy már december elején kijátszottam a HL2-t és egy 2. körrel megvárnám a beígért szinkront: TÉNYLEG! LESSZ/VAN SZINKRON?), csak miután updatelték és ráraktam az emporio_update9.1-et érdekes dolgokat produkál (pedig azt mondták nem lessz baj): a HL1:S-ben ha új játékot kezdenék tölt és kilép az asztalra, a tréningpályát viszont végig lehet tolni (lgalább megnéztem 1X, nem nis tudtam hogy ctrl nyomvatarva + space nagyobban ugrik mint space + ctrl a végén...) A HL2 része megy ha új játékot kezdek, de mentést nem tölt vissza (az emporio updatekbe a faszér nem lehet beletennni azt a pár MB-t ami a HL2 többi filejait is frissíti, nem csak azt ami a CS:S-hez kell, végül is van emporio_HL" is...), a HL2:DM elindul, de crackelt szerver hilján még nem bírtam kipróbálni megy-e. A CS:S meg megy ahogy kell (crackelt szervereken). -
ha warez, a steam-et felrakja a telepítő kapásból, majd mikor accot akar csináltatni, meg ilyenek, nyomsz egy exitet, és folytatod a telepítést.
Akkor lehet még gáz ha volt előtte a gépeden más hl2 verzió. Olyankor registrí takarítás segít (steam bejegyzésekre koncentrálj) -
telepítsd újra a steam-et -
én szinglizek.. mp-re vannak más játékok, amiket arra találtak ki:D
cod, q3, ut2k4... hl-el eszembe sem jutott multizni:D
Viszont mint történetorientált fps jó, mégha scriptelt, ill amiket hurrogtatok itten:)
Szórakozásnak, munka utáni kalandozásnak tökéletes.
Provision verzió a fix után rendesen megy különleges bugok nélkül, ill a HL1 source is. -
Half-Life 2 SP Map Pack Vol.1 - Size: 24.70 MB
tudtok erről vmit?
nem hivatalos link -
RENOVACOACH #36565 HI
Half-Life 2 Collector's Edition (DVD) PC nekem ez a verzio van meg hogy tudnék életet lehelni bele. a stremet fel kell teleepitei? mert ha felrakom onnan nincs tovább -
qper #36564 nekem ettől a programtól komolyan néha a hajam hullik ki (pedig imádom)
Valamiért a mai napon nem akar elindulni őkelme, kattintok az ikonjára, a vinyó dolgozik vagy két mp-ig, aztán jön a nagy semmi. Próbálom online-ban, offline-ban, sehogy sem indul. Minden més alkalmazás tökéletesen fut, ez többszöri újraindítás után sem akar...
Tegnap még játszottam vele, azóta nem történ semmilyen hardware-software update. Valaki tud esetleg segítséget nyújtani?
/a progi természetesen eredeti/ -
tehen_m #36563 Én is azt használom. (neked müxik a dm?) -
pedig az segít...
Azt nézem, csak én használok provision CE változatot?
Csak mert azzal sosem volt semmi gondom... és HL1S is megy -
Jol van azért nem kell rajtam összeveszni:DD
Az a baj hogy én már sokszor újrakezdtem a pályát de nem használt.Quickload se nagyon habár azt még ne sokat próbáltam -
tiroxine #36560 Erre a "Could not acquire necessary game files because the connection to steam servers was lost" problémára van már megoldás? Előfordult már a topicban, de senki nem adott rá választ.
5 cd-s Vengeance-os változat van. KREKKELÉS ELVÉGEZVE. -
Szinkronhangról mi hír?? -
tehen_m #36558 Azért írtam le mert hátha találkozott valaki ezzel a hibával és tudja rá a megoldást.
TE:"Az, hogy tört játékod van." -tényleg?
Azzal semmi sem garantált." -Épp ezért kérdeztem.(hsz.em első mondata)
"Te meg mást sem csinálsz, csak pofázol ész nélkül..."
Ez inkább rád vonatkozik.ok:kicsit se próbálsz segíteni(ez tul képpen nem baj) csak az a gond hogy felesleges,rossz,hosszadalmas megoldásokat javasoltál lehrernek.(miközben te is tudtatad az egyszerűbbet.)
A pár darab quicksave/quickload megoldás meg az esetek többségében bejött.(ha esetleg nem akkor is érdemesebb először ez kipróbálni minthogy a pálya elejétől kezdeni...) -
Na idefigyelj! A te problémádnál leírtad, hogy a FAQ szerint jártál el. AZON KÍVÜL MÁS MEGOLDÁS NINCS!
Ha úgy nem sikerült, akkor nincs a problémádra megoldás, ezért írtam neked, amit írtam (#36546)
Egyik tört játéknál sem garantált a jó működés (főleg ilyen steam-es "biztonsági" megoldással, amilyennel a Valve dolgozik)
Te meg mást sem csinálsz, csak pofázol ész nélkül...
Tisztára olyan vagy, mint a viccbeli agresszív kismalac...
A másik problémánál pedig az esetek többségében nem jön be (vagy csak véletlen siker) a quicksave/quickload megoldás. Viszont a pálya újrakezdése szinte mindig garantálja a megoldást. -
tehen_m #36556 Oké hogy nekem nem segit (hülyeségeket ir) ezt nem tettem szóvá.
Azt viszont szóvá tettem hogy Herr Lehrer -nek mond baromságokat. -
tehen_m #36555 A megoldás #36551 ez te b******!
-
EMBER!!! Ne legyél már ilye fa... !
Olvass vissza és rájössz, hogy tényleg ez a megoldás. -
nemtom miről csacsogsz. elolvastam amit válaszoltak Neked.
miért is nem segített???
-
tehen_m #36552 Hogy ha nem akarsz segíteni akkor inkább ne válaszolj... -

már tényleg régen volt ez a kérdés, ezért leírom hogy mondjuk nyomj egy F6-ot, majd egy F9-et.....
-
Kezdd újra a pályát - erre nem létezik más megoldás.
A te változatoddal még sok ilyen helyzet lesz. -
Szevasztok!Mielőtt még elküldenétek a gyíkba elolvastam a GYIKot.Emporios warezes HL" és volt egy olyan gondom hogy nem mozogtak az ellenfelek betöltés után,de leszedtem valami crackfixet vagy mit és megjavullt.De most megint van egy gondom.ODaérek motorcsónakkal egy helyre ahova bemegyek,leellenőriznek meg minden és egy csajjal elmegyünk valami lifthez.Feljön a lift és utána a csaj csak ott áll és nem csinál semmit én se tudok megnyomni semmit.Itt mi lehet a baj? -
Miért? Az ut2004 esetén is volt olyan flém, hogy még, aztán kijött, most meg pang a topik, havonta 1-2 beírás van