Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a console-t úgy is lehet engedélyezni hogy beirod a parancsikonba: "...launcher.exe" -console!

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

janos666
Igen, pl az én accountom amit augusztus óta kínzok warezzal (vagy 5X töltöttem le tõlük a CS:S BETA-t amikor új frissítés jött ki és nem volt igazán megoldható a tört patchalés-vagy addigra már el is avult-, ehhez regisztráltam vagy 10 illegális kulcsot összesen vagy 20X, elég sokat CS:S-ztem az emporio_final-al, egyszer egy üres szerveren megnéztem milyen az a wallhack, csakhogy tudjam már miért szidnak néha embereket...) de még ma mégnéztem és ép, ott a CodenameGordon a MyGamesben és ajánlgatja hogy vegyem meg a HL2-t vagy legalább a demot töltsem le.
oké eladom😄
vagy lehet az ibéjre megyek vele, aztán beperel a valve, mert virtuális cuccot árusítok pénzért😊

rezsofiz
Hát igen, ez is egy megoldás, ez a legegyszûbb módszer hogy kész letiltanak mindenkit. Nem igaz hogy nincs valami enyhébb büntetés, pl amikor elõször csal akkor csak egy idõra kap bant, aztán amikor másodjára, akkor végleges, vagy akármi. Nemtom, de ez amit csináltak ez a lehetõ legegyszerûbb és "legkényelmesebb" megoldás. Most gondolok azokra is akik csak kipróbálják hogy milyen a csit, mert még nem volt vele dolguk.

A warezes dolog meg rendben van, azzal egyetértek hogy egybõl kitiltás jár érte.

sazl : c

tep
Fordulj a farakás felé és nyomd meg a jobb egér gombot, hogy megszorongassa a bogyót.

\"SLICE of LIFE\"

Gyerekek, nekem 1-2 lehetõleg magyar szervercím kellene ahova fel lehet menni, gyakni. Olyan ahol vannak is nem csak 2-3 bohóckodunk. Már elegem van a sok stájjer gyerkõccel kerketõzni.
Jöhet CS:S és HL:2-DM cím is. És gyertek fel minnél többen játszani.
ibrik
Azt próbáltad már, hogy elindulsz a kapu felé?
Biztos, hogy mindegyik "kiképzõgyakorlatot" végrehajtattad a hangyalesõkkel?

Csak azért kérdezek ilyeneket, mert azt írtad, hogy nem érted, mit mond a villámkezû. Nincs fent a magyarítás?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

RelakSfromhome
Jah, arról beszélek, de gyakorlatilag csak ólmod lesz

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Végrehajtottad a feladatokat? Bogárcsali, odaküldés, magadhozhívás, hmm?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Rudee
Elég sokat vártam, de nem történt semmi. Ki emeli fel? A bal oldali kis izé mondogat valamit, de nem értem. A két homokból elõjövõ bogarat már átjuttattam, de az se volt jó sokmindenre.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Meg kell várni míg kinyitják az ajtót. Ha türelmes vagy és vársz pár másodpercet szívesen megteszik neked sztem 😊
Amúgy tényleg felemelik a farakást.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Rudee
Itt mit kell csinálni? Megpróbáltam már átugrani, de a farakás tetejénél tovább nem jutok. Szétlõni se tudtam a dolgokat. Thx elõre is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Namármost abból a pattogó gránátból van öszzpasz 3 darab (ha egyrõl beszélünk).

RelakSfromhome
A nagy mordáj a pattogó gránátot kilõni képes géppityó

Nagy mordáj azaz???
Szép-szép h elkapok egy legyet meg hozzávágom de ez öszpasz egy ember és ennyi idõ alatt halomra lõnek.

RelakSfromhome
én összesen egy darab nyitott cellát találtam (még rács sem volt rajta), és a nagy mordájjal felszerelve nem jöttek be sem a legyek, sem a gránátok. Mondjuk néha elõkerült a shotgun is 😄 Mellesleg ha gravigunnal elkapsz egy legyet, és hozzávágod valakihez, a célpont nem fog örülni 😄

van yolan verzió eredetiben ami ugyanúgy kipakolja a filéket mint a PROViSiON verzió ? eredetire gondolok! nem warezra!
Egyébként éppen egy nyitott cellában kempeltem de mondom h az embernyesõk meg gránátok bejutnak oda is.

Elég sok nyitott cella van. Ha feltankoláson a ruhát meg hp-t érted az ugyanabban a cellában van ahol a gépágyúk.

RelakSfromhome
Van egy nyitott cella. Mielõtt felállítod akárhol a három fegyvert, tankolj fel. Ezután be a cellába, és ott csak egy kis nyílás marad, ahol lõhetnek. Ha kevés a muníció, akkor vagy kirohansz kb két másodpercre, vagy gravigun

Heh, nem gondoltam volna de sikerült felhúznom magam ezen a játékon is (én már csak ilyen vagyok). A Nova Prospektbe vagyok amikor valami elképesztõen sok katona jön folyamatosan. Volt 3 gépágyú, de rövid idõn belül azok is kidõltek így hát maradtam én (lehet, h nem pont a stratégiailag fontos helyekre állítottam õket de hát idõm se volt sok). A csaj (Alyx) mellesleg hihetetlenül nyugodt hangon tudatja velem hogy qrvára baszott sok katona fog még jönni. Én meg csak kempelek, ami még jó is lenne ha nem lennének az embernyesõk meg gránátok. Szal valami tipp? <#violent>

Hat igen evvel a letiltasos cuccal enis szivtam (valszeg azert mert az itt leirtakat követtem ) csak halistennek a regi generaton pakkos accomat tiltottak le a HL2-s meg ép de evvel nemfogok rendetlenkedni

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

PiszkosFred
grat a 35.000hez

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

IMYke2.0.0.0
nevetséges, hogy ilyen kerek számú accountot tíltanak...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

már sikerült elõcsalogatnom. van 1 olyan parancs h bot_add_ct vagy t de amikor beirom azt irja ki h failed tehát lehetne adni botot csak nem mükszik nekem😊
rage
Vagy írd be a shortcut elérési útjának végére,hogy -console

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Játék alatt jön elõ csak.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Engedélyeztem és most se jött elõ. nemtommivan
de hiába kattintok nem csatlakozik! nem történik semmi
rage
A console-t az advanced options-ben engedélyezd

Utána már elõbújik a megszokott módon
😊

Botokat nem tudom, úgy még nem játszottam
Csak online, "élõk" ellen 😊

RelakSfromhome
Újabb 30 ezer?! Az már összesen 50 ezer acc...

meg amikor csatlakozni akarok 1 szerverre akkor nem történik semmi! botok ellen hogy lehet játszani?
rage köszke mükszik is! csak a konzol nem bujik elõ a jol megszokott gombra! nem lehet valahol bebindelni?
Moby
Ezt osztom én is, csak 1 ponton hibázik az elmélet, és egyúttal az amit a valve tesz: mindezt egy olyan rendszerre építi ami enyhén szólva is lyukas. A végeredmény szempontjából édesmind1 mennyire morális vagy anyagi természetû a motiváció, de igazán egyik oladalon sem válik be. Van 60K userük, aki vmilyen formában garantáltan érintett warezolásban (hisz szegrõl-végrõl ezért kapott bant), viszont pénzt hagyott náluk, és ilyenformán jövõbeni potenciális vásárló (volt). Mi marad nekik ban után? Warez, hisz az vidáman mûködik a rendszerben a mai napig, viszont azt garantáltan megvásárolták, hogy a 60K userük egyike sem fog 1 centet sem a valve kasszájánál hagyni az élete hátralévõ részében, hisz 1x megtette mind1 miért, bannolták, viszont azután is ha nem is mosolyogva, de használhatja azt, amiért eleve nem kellett volna fizetnie. 60K elveszített vásárló nem kevés sehol a világban, és nem azért veszetették el õket mert kirúgták, hanem mert úgy rúgták ki õket, hogy a saját lustaságuk miatt visszaeresztik a kiskapun. Nem tudom mennyire vagyok érthetõ, hogy itt nem az én állásfoglalásomról van szó, hanem a tényekrõl.

Adversus solem ne loquitor

rage
A hivatalos Steam fórumot olvasgatva, elég sok olyan embert
is érint a kizárás, akik hivatalos játékkal rendelkeznek

Kár volt nekik illegális kulccsal próbálkozni,
hogy aztán megvegyék a játékot, s ugyanarra az accountra regisztrálják ...

Iletve az online csalókat sem díjazza a Valve.

rage

"elvileg egy fix" ezzel megtudna dobni valaki mert a gyik oldalon rákatintva rosz a link
HI kéne egy kis segitség kitõmõritetem a lemezt, de semmit nem találáok amivel feltudnám telepitene van egy 85 kb exe de meg se mozdul vele

http://dox.uw.hu/wcenter/00000124.php
ezt a verziot szedtem le
itt van egy kép a kõnyvtáramról hogy mi van benne
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9095045&la=40629449
Gyereknek szeretném feltrakni karácsonyra de nem mükszik
[email protected] a messengerem
262-391-916 az icq-m help me
5 cds retail vengeance van! cs sourcet akarnék offline játszani! csak nemtom hogy kell!
Nem megy? mi a gáz? milyen verzió...stb!

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

Skacok kb mikor lehet majd offline játszani a cs source-al? egyátalán lehet az 5 cds hl2 retail vengeanceval offline?
Köszönöm a segitséget, de launcherek se indul, és már rég elolvastam az nfo fájt,ezekt idáig is tudtam
[NST]Cifu
Szerintem sem volt túl szerencsés, de gondolj bele, hogy te mit tennél, ha a te céged áldozott volna több tíz millió dollárt egy játék fejlesztésére. Nyilván te is mindent megtennél a warez visszaszorítására...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Távol álljon tõlem, hogy védjem a Valve-t (szídtam/szídom õket így is eléggé), de ebbe especiel szerintem igaza van, ahogy igaza volt anno a Blizzard-nak is...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Curze
Ha már spoiler, akkor inkább linkeld a képet. Így hiába írod oda, az is látja aki nem akarja.

ibrik
Akkor a feleslegeseket tedd föl a kocsira és add el az ecserin <#vigyor>

azzal együtt 5😛

ibrik
A leborított kád alatt is megnézted? <#vigyor>

A 30000 accountból min 29000 úgyis fake volt, mindössze warezoláshoz lettek létrehozva. Ez is biztos, szal annyira nem kell sajnálni azt a 30000 embert. Tuti csak néhány olyan van köztük, aki valóban megvette a játékot.
SPOILER!
Na én ennyi aksit találtam, sztem ennyi is van😊

Na azt elbaszták, mert kurvára megnehezitették a kezdõk dolgát.