Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
a liftes résznél quicksave quickload és mér mész is tovább...
a bogarasnál meg elõször tán magadhoz hivni kell õket (jobb klikk) aztán meg megetetni velük a combine-t utána meg ...öhh már nem emlékszem...
save gamem sjana nincs mert nemrég telepitettem ujra..
de ha consoleba beirod hogy sv_cheats 1 utána sv_unlockchapters 15 akkor bármely pályával kezdhetsz...

Boldog karácsonyt😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

PROViSiON változatot hogy kell magyarositani ? ez nincs benne a faqba se a magyarositás részén. valaki tudja ?
valaki feltudna tenni ide 2 kimentett állást ? Az 1ik annála résznél kell ahol a bogarakat kell megtanulni irányitani a másik pedig a liftes rész ahol a fehér pulcsis csaj baszott bemenni a liftbe.. pls valaki töltse fel ide, vagy küldje el amilba nekem.. [email protected]
thx! kiv vagyok a PROViSiON verzióknál van -e ott hiba.. nem szeretném megint végig nyomni a gamét elöröl.
thx még 1x!
khamwass
Mûködik, htx!

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

barret
Magyar billentyüzeten a konzol kicsit bajos...
Config filében át kell irni : bind "p" "toggleconsole" Két " között a kívánt billentyü. Itt a p.
Configfile helye:Fökönyvtár/hl2/cfg/config.cfg file.
Ai_disable ai_disable 0 ai_disable 1 Valamelyik müxik,ha a konzolba beirod! Eltünik az ai disabled felirat.

Bérbe vehet? reklámfelület...

khamwass
Azt az emporio fixet honnan lehet letölteni? A faq-ban lévõ link nem mûködik!
A többi megoldást már kipróbáltam az AI Disabled-re, de egyik sem mûködik.
Talán ha a konzolba beírnám, de a konzolt meg nem tom melyik gombbal lehet lehozni, pedig 6X végignyomkodtam az egész billentyûzetet 😄

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

[NST]Cifu
Olvass FAQ-ot, ott a link fent a bannerban! <#sniffles>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ScoobyDoo
Én dobozokból lépcsõt csináltam a második emeletre és egy találatot sem kaptam. ^.^

boldog karácsonyt. egyébként a végén azt makogja el, hogy lefagyaszt minket a köv. megbizatásig sztem

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

öcsém! végigvittem a hl2t. aki végigvitte már mondja el h mit makogott a végén az a hapsi pontosan! elég kis részleteket értettem meg. ja és boldog karácsonyt!
RelakSfromhome
Írtam. A válasz az volt gyakorlatilag, hogy örüljek, hogy nem küldték rám a yardot

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Danecay
Miyen bin-rõl is van szó? Nem vágom, mert én is 1 hawertól kaptam elvileg fixelve meg ilyenek, de mint írtam én is elvittem egy másik haveromhoz ugyan azt és ugyan úgy raktukfel valamint indítottuk el de nálla nem vágja ki a game-t asztalra save vagy load esetén.
Ja és MERRY X-MAS!!!mindenkinek

ghost cb
Persze írd oda, hogy nagyon tetszett a játék 😄

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ghost cb
Írjál nekik e-mailt, hogy lehetséges-e, mert ez történt veled! Biztos megesik rajtad a szívük. 1 próbát azért megér szerintem.
Boldog Karácsonyt mindenkinek.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

RelakSfromhome
dettó 😉

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

takraj
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

RelakSfromhome
Jah, nem örültem neki. Aztán késõbb rájöttem, hogy én baromállat, regisztrálhattam volna másik acc-ot. Nem baj, végigtoltam már, a cs meg annyira nem érdekel. Persze, ha lesznek rendes kiegészítõk, mint anno az Opposing Force, akkor lehet, megint kiadok érte lét.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy egybõl kitiltani, akinél warez van. Ha valakinél csak az van, akkor oké, de ha megvette, akkor mittomén pár dollárért lehessen már visszavásárolni a jogot, vagy csak a tímgémet megvonni, stb. Lehetett volna ezt ésszel is csinálni, nem csak ilyen kõkorszaki módon. Mondjuk amiket olvasgattam a steam-rõl, másra nem is lehetett számítani.

[NST]Cifu
A lényeg éppen az, hogy warezt büntessék a maguk módján. RelakS volt emlékeim szerint az, akinek letiltották az accountját, mivel egy hamis CD-kulcsos módszert alkalmazott, majd ugyanerre az accountre regelte be a legális CD-kulcsot, és emlékeim szerint annyira nem volt felháborodva (bár nyilván nem is örült neki...), hiszen kvázi számítani lehetett rá (elég lett volna egy új Steam account alá beregelni, és nyema problema), és nem úgy írt, hogy "k×rva valve, többé egy fillért nem adok nekik".

Viszont biztos vagyok benne, hogy a többségnek nem volt az adott warezos accountja alatt legális CD-kulcs, tehát biztos nem 30.000 fizetõ ügyfelett veszített a Valve.

Megjegyzem amúgy, hogy ugye a warez elsõdlegesen mostmár a multit (jelenleg fõleg a CS:S-t) érinti, és nem a sima HL2-õt. Szóval ilyen téren sem igazán értem a problémát. Tudsz warezolva játszani mondjuk MMORPG-t? Aligha. Érdekes, vajon ott miért nincs nagy felháborodás abból, hogy ha sok usert letiltanak (akár bankkártyával való visszaélés, akár CD-kulcs lopás, akár csalás miatt)?

Rip
Jaja, én is, lett sok szép csillagom 😊)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Krinyo
jah mindenki kapott lol 😄

Krinyo
lol, kaptam 1 hónap vip regisztrációt kari alkalmából...legalábbis ezt kaptam privátban.
ez valami átba*zás? 😄

a bin-t bemásoltad a hl2 könyvtárba?

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

igen, fel lehet emelni, ha e-vel felveszed, majd felemeled az ég felé!

Danecay
Hi All! Ugyan a következõ kérdést már félig-meddig feltettem de választ sajnos még nem kaptam rá 😞 Az mitöl lehet, hogy a havernak és nekem ugyan az a verziójú HL2-nk van (EMPORIO, nálam tökéletesn mûködött, leszámítva azt, hogy a fõmenüben a SAVE-ra illetve a LOAD-ra kattintva kivág asztalra, kiírva valami olyasmit, hogy nem találhatóak a megfeleló file-ok a STEAM-hez való kapcsolódáshoz. A havernál ez a jelenség nincs, viszont, folyamatosan szállnak el a mentései. Tudom, hogy van FIX hozzá, de a havernak is én vittem el az említett verziót.

Az nem a HL2 ,csak egy kis része. Nézd meg inkább a steam apps dirt , 4,5G.

"vessetek a mókusok közé" :)

ghost cb
Nekem ATI kuponos van, nagyon lassan töltötte le, de megjelenés elõtt szinte már lent volt az egész game, igy a megjelenés napján már játszhattam vele. A HL2 pontosan 300 MB-nyi lemezterületet foglal el nekem. Ja és nem szokott órákig frissíteni.

Blasta
Ez a rész kemény volt, emléxem.
Szétanyáztam magam rajta míg sikerült.
Én innen vittem magammal gépágyút a következõ szintre, ami jó is volt...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Áhh, nem töröltem semmit.
Amúgy azóta nyomtam egy next-et, nem csinált semmit, csak egybõl Finish és start game.
De akkor is szánalmas ez a szopás a steam-mel...
3x meggondolom, míg a HL2 ikonra kattintok

Moby
Nem volt ez másképp az elsõ esetben sem, de ha olvasod a fórumokat - márpedig olvasod- akkor tudod, hogy ebbõl nem is olyan elhanygaolható azok száma, akik idõközben megvették, és a szerencsétlenek ugyanarra az accra regelték, minthogy itt az sg-n is van ilyen user (megnem mondom melyikõtök). Épp itt van a probléma, a szankció egyedül õket érinti vmilyen szinten, magyarul el csak attól vettek aki adott is nekik, namost ez nem fog vásárlása ösztökélni egyik táborból sem egy fél usert se. Engem nem érint a szankció, megvettem, használom, nem fognak törölni, pont. Viszont amikor max 1 perc alatt lassan tucatnyi online mûködõ steam crack terjeng a neten, akkor ez az orrba-szájba törlõsdi hiteltelenné válik azoknak akik fizettek érte, és azoknak is akik nem.

Adversus solem ne loquitor

[NST]Cifu
SPOILER

Ötlet 1.: Az elõzõ helyrõl vihetsz még egy robot-géppuskát ide, így nem három, hanem négy géppuskád lesz.

Ötlet 2.: A két folyosórészt két kis átjáró köti össze, az egyiket torlaszold el az ott lévõ hordók segítségével, így már csak egy átjárón át jöhetnek (egyel csökken a bejutási helyek száma)

Ötlet 3.: A robot-géppuskákat úgy állísd fel, hogy ne lehessen õket könnyen elérni (valahova középre), és ideális esetben ne lehessen hozzájuk túl könnyen kézigránátot bedobni (nálam medium fokozaton nagyon szerették kézigránáttokkal felborítani õket).

Ötlet 4.: Húzódj be valami jól védhetõ helyre, ahol alaphelyzetben fedezékben vagy, ilyen a bal oldali folyósón a nyitott cella illetve a robot-géppuskák tárolója melletti rész.

Remélem ez segít valamicskét.

De hova állítsam fel a gépágyúkat? Akárhova állítom fel újra és újra ledöntik õket. És mikor már azt hiszem, h nem jön több katona, akkor még csak jön párszáz én meg meghalok.

\"Hard to see, the dark side is.\"

[NST]Cifu
Akkor valami gubanc van, mert frissitésnél semmi ilyet nem ír ki, és az elmúlt idõben kijött dolgok nem nyomnak ennyit (nekem az egész Half-Life 2 könyvtáram csak 700 mega...).
Nem törölted véletlenül a ...Steam\SteamApps\<felhasználói név>\half-life 2 könyvtárat? (pl. a My Games -> jobb gomb a Half-Life 2-õn -> properties -> Delete Local Game Content... gomb csinál ilyet)

Blasta
Ez igaz, vagy másfél hete nem volt idõm játszani, DEAZÉRT 860MB, az kissé nevetséges...

Blasta
Jah, eredeti játékom van...

[NST]Cifu
Akkor régóta nem indítottad el a Steam-et, és az elmúlt idõben kijött összes frissitést most szedi le...

Blasta
Kérdésem lenne.
SZépen megvártam míg lefrissítette a Steam-et meg a HL2-t meg a Jóisten tudja még mit, erre feljön egy ablak, miszerint:

YOU ARE ABOUT TO INSTALL HALF LIFE 2.
Disk scapce required: 860MB

MIATÖKÖM EZ?????
Már vagy 20 órát játszottam a gémmel, mit akar ez letölteni, installálni???????????

[NST]Cifu

Today Valve disabled more than 30,000 Steam accounts which had been used to try to illegally gain access to Valve games without a valid purchase.

Valve takes such activities seriously and reserves the right to disable Steam accounts engaging in piracy, cheating, illegal activities, or any other activity in violation of the Steam Subscriber Agreement. The accounts that are disabled today will not be reactivated.

Kint van az összes nagyobb HL2 fanpage-en (pl. HL2.net, HLfallout.net, stb.), valamint a Steampowered fórumában az eredeti bejelentés.

A gépágyút fel lehet emelni ha már ledöntötték??

\"Hard to see, the dark side is.\"

Blasta
A jó büdõs kurva anyukáját ennek a kibaszott STEAM fasságnak!!!!! Az ember játszani szeretne, de negyed órája frissít ez a geci!
Offline módban meg persze bemutat egy szépet és baszik elindulni...

Valve bekaphatja <#mf3>

hol van ez a hir? nem láttam, biztos elsiklottam fölötte

[NST]Cifu
Figyeltél, hogy miért bannoltak most 30.000 accountot? Azért, mert illegálisan próbáltak hozzáférni a HL2-höz és a CS:S-hez. Magyarul ezek többsége nem vette meg a HL2-õt!!! Egy kanyit nem adtak a Valve-nak, tehát nem vevõk, hanem olyanok, akik hamis Bankkártyaszámmal vagy warez/lopott CD-kulcsal próbáltak játszani!

Rudee
Sikerült továbbmenni, tenkjú evribádi.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Kipróbálom, danke.

Rudee
Nincs fent. Ha feladatokról beszél akkor hiába, mert nem sokat érteni belõle.

ghost cb
Már fél éve ez... <#szomoru1>
Lassan bõvíteni kéne, ki tudja, lehet, hogy hoz a Jézuska pár giga ramot, vagy egy ATI 4000 XT-t, de nem akarom elkiabálni. <#kuss>

PLackó
THX!
amúgy jó a configod 😛

ghost cb
El kell jutnod ahoz a cucchoz amit bekapcsoltál. Ami rezgéseket kelt a földben és ezért nem mennek oda hozzá ezek az álienek.

PLackó
megint elakadtam.
most ott vagyok hogy nem szabad lelépni a homokra mert jönnek a hangyalesõk.valami narancssárga motorfélét bekapcsoltam,de hogyan tovább? <#nemtudom>

megcsináltad amit kért? a combine bábut kell a bogarakni szétgyakni, majd a bogárcsalival nyomd meg a jobb egérgombot, és követnek a bogarak.

tipp: ha felborulnak a gépágyúk, akkor odamész és e(!!!) vel felállitod! (felveszed e-vel utánna pedig felemeled!)