Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a bogarasnál meg elõször tán magadhoz hivni kell õket (jobb klikk) aztán meg megetetni velük a combine-t utána meg ...öhh már nem emlékszem...
save gamem sjana nincs mert nemrég telepitettem ujra..
de ha consoleba beirod hogy sv_cheats 1 utána sv_unlockchapters 15 akkor bármely pályával kezdhetsz...
Boldog karácsonyt😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
thx! kiv vagyok a PROViSiON verzióknál van -e ott hiba.. nem szeretném megint végig nyomni a gamét elöröl.
thx még 1x!
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
Config filében át kell irni : bind "p" "toggleconsole" Két " között a kívánt billentyü. Itt a p.
Configfile helye:Fökönyvtár/hl2/cfg/config.cfg file.
Ai_disable ai_disable 0 ai_disable 1 Valamelyik müxik,ha a konzolba beirod! Eltünik az ai disabled felirat.
Bérbe vehet? reklámfelület...
A többi megoldást már kipróbáltam az AI Disabled-re, de egyik sem mûködik.
Talán ha a konzolba beírnám, de a konzolt meg nem tom melyik gombbal lehet lehozni, pedig 6X végignyomkodtam az egész billentyûzetet 😄
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ja és
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Azzal viszont nem értek egyet, hogy egybõl kitiltani, akinél warez van. Ha valakinél csak az van, akkor oké, de ha megvette, akkor mittomén pár dollárért lehessen már visszavásárolni a jogot, vagy csak a tímgémet megvonni, stb. Lehetett volna ezt ésszel is csinálni, nem csak ilyen kõkorszaki módon. Mondjuk amiket olvasgattam a steam-rõl, másra nem is lehetett számítani.
Viszont biztos vagyok benne, hogy a többségnek nem volt az adott warezos accountja alatt legális CD-kulcs, tehát biztos nem 30.000 fizetõ ügyfelett veszített a Valve.
Megjegyzem amúgy, hogy ugye a warez elsõdlegesen mostmár a multit (jelenleg fõleg a CS:S-t) érinti, és nem a sima HL2-õt. Szóval ilyen téren sem igazán értem a problémát. Tudsz warezolva játszani mondjuk MMORPG-t? Aligha. Érdekes, vajon ott miért nincs nagy felháborodás abból, hogy ha sok usert letiltanak (akár bankkártyával való visszaélés, akár CD-kulcs lopás, akár csalás miatt)?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ez valami átba*zás? 😄
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
"vessetek a mókusok közé" :)
Szétanyáztam magam rajta míg sikerült.
Én innen vittem magammal gépágyút a következõ szintre, ami jó is volt...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy azóta nyomtam egy next-et, nem csinált semmit, csak egybõl Finish és start game.
De akkor is szánalmas ez a szopás a steam-mel...
3x meggondolom, míg a HL2 ikonra kattintok
Adversus solem ne loquitor
Ötlet 1.: Az elõzõ helyrõl vihetsz még egy robot-géppuskát ide, így nem három, hanem négy géppuskád lesz.
Ötlet 2.: A két folyosórészt két kis átjáró köti össze, az egyiket torlaszold el az ott lévõ hordók segítségével, így már csak egy átjárón át jöhetnek (egyel csökken a bejutási helyek száma)
Ötlet 3.: A robot-géppuskákat úgy állísd fel, hogy ne lehessen õket könnyen elérni (valahova középre), és ideális esetben ne lehessen hozzájuk túl könnyen kézigránátot bedobni (nálam medium fokozaton nagyon szerették kézigránáttokkal felborítani õket).
Ötlet 4.: Húzódj be valami jól védhetõ helyre, ahol alaphelyzetben fedezékben vagy, ilyen a bal oldali folyósón a nyitott cella illetve a robot-géppuskák tárolója melletti rész.
Remélem ez segít valamicskét.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Nem törölted véletlenül a ...Steam\SteamApps\<felhasználói név>\half-life 2 könyvtárat? (pl. a My Games -> jobb gomb a Half-Life 2-õn -> properties -> Delete Local Game Content... gomb csinál ilyet)
SZépen megvártam míg lefrissítette a Steam-et meg a HL2-t meg a Jóisten tudja még mit, erre feljön egy ablak, miszerint:
YOU ARE ABOUT TO INSTALL HALF LIFE 2.
Disk scapce required: 860MB
MIATÖKÖM EZ?????
Már vagy 20 órát játszottam a gémmel, mit akar ez letölteni, installálni???????????
Today Valve disabled more than 30,000 Steam accounts which had been used to try to illegally gain access to Valve games without a valid purchase.
Valve takes such activities seriously and reserves the right to disable Steam accounts engaging in piracy, cheating, illegal activities, or any other activity in violation of the Steam Subscriber Agreement. The accounts that are disabled today will not be reactivated.
Kint van az összes nagyobb HL2 fanpage-en (pl. HL2.net, HLfallout.net, stb.), valamint a Steampowered fórumában az eredeti bejelentés.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Offline módban meg persze bemutat egy szépet és baszik elindulni...
Valve bekaphatja <#mf3>#mf3>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Lassan bõvíteni kéne, ki tudja, lehet, hogy hoz a Jézuska pár giga ramot, vagy egy ATI 4000 XT-t, de nem akarom elkiabálni. <#kuss>#kuss>
most ott vagyok hogy nem szabad lelépni a homokra mert jönnek a hangyalesõk.valami narancssárga motorfélét bekapcsoltam,de hogyan tovább? <#nemtudom>#nemtudom>