42676
-
-
Sziasztok!
Segitseg kene: Tudna esetleg valaki egy mentest elkuldeni nekem, amikor a Black Mesa East elejen azzal a Judith nevu novel bent vagyunk a liftben?
Nekem megall es nem hajlando beszallni abba a rohadt liftbe, ami levisz Eli-hoz.
Koszi elore is.
Johet emilbe is: [email protected] -
Szerintem, ha TÉNYLEG bolti lemezed van, akkor a steam-en keresztül frissítsd a játékot. Ha jól tudom, már jelent meg hozzá patch. Bár nem tudom, hogy javít-e valamit a problémádon, amivel viszont eddig TÉNYLEG csak a feltört verzióknál találoztunk, hogy leáll a mesterséges intelligencia (AI). Ilyenkor sem az ellenségek, sem a barátaid nem "működnek" a játékban és sok helyen emiatt nem tudsz továbbjutni a játékban. -
Ez miért lenne hülyeség? A játék tényleg elég egyértelmű, de ha az kell, hogy valaki kinyissa az ajtót, és nem megy a mesterséges intelligencia, akkor még ha te vagy a legkirályabb játékos is csak ülsz és bámulsz ki a fejedből. -
Nem lopott, dobozos eredeti én vettem vagy akkor átvertek a tescoba. Biztos Tesco gazdaságos.
-
Inquisitor #36702 Lopott verziód van, ez a hiba leírásából 99.999%, de ha így van, akkor felhívom a figyelmedet, hogy van még további 50-60 kis rejtett hiba, ami csak az illegális verziókban jön ki. -
Drizzthsz #36701 Váháá! Szoktatok multizni manapság? Én csak ezzel játszok multiban(nem css). -
nem tom hogy tud valaki hülyeségeket kérdezni,mert elég egy értelmű...
nem mindenki hcgamer... és ez így van jól. -
jó hát azért nem kell senkit lenézni aki nem olyan király mint pl én 
na jó ez poén. de akkor sem kell.... -
nem tom hogy tud valaki elakadni a játékban,mert elég egy értelmű
-
az igaszság odaát van
-
Köszi, már megoldódott a gond, de akkor lehet, hogy ez lett volna az elöbb is a rejtély kulcsa. -
ka87 #36695 ai_disable 0 a konzolba -
Köszi, de így se jön be, újrateszem, akkor lehet, hogy jó lesz. -
NA eladtam vidkarim megorulok,hogy nemtudom folytatni aHHHHHHHH!! 
-
Két lehetőséged van:
- F6 - F9 (gyorsmentés - gyorstöltés)
- ha az előbbi nem jönne be, akkor kezdd újra a pályát. -
Nem illegális. -
FLeK0 #36690 attol van, hogy illegalis megoldassal probalkozol. -
Szasztok!
Lenne egy óriási gondom a játékkal. Az a bajom, hogy a játékban az ellenségek és a barátok egyszerüen nem mozognak. Ez eddig nem lenne rossz, de most elakadtam egy olyan helyen, ahol egy csajnak kéne kinyitni egy ajtót, de mivel nem csinál semmit nem tudok tovább menni. Szerintetek ez mitől van?
Előre is thx a válaszért! -
Én szerintem egyátalán nem volt rövid, így volt jó ahogy volt -
végeztem én is. jó sokáig tartott :) napi 1 óra volt rá kb.
összegzés: királyság volt.
-
Nah, kivégeztem, a történet egyelőre homályos, most olvasgatom a saga-t. A vége a headcrabbal vicces volt :) Nagyon jól sikerült játék, bár lehetett volna kicsit hoszabb -
FLeK0 #36685 azert mert 6 eve ilyen texturakat csinaltak az akkori remek gepekre. -
Gibor #36684 Hii! Valaki tudna ara valamit mondani hogy a HL sourcenak miért olyan csunya a TEXTURÁI. 
-
Warez kell :) -
FLeK0 #36682 en ugy tudom, hogy a cdrol, dvdrol eloszor a steamet telepiti, aminek a szerzodeseben meg igen reszletesen taglaljak az egeszet, es csak ez utan mennek fel a hl2 cache fileok. -
CUCLI #36681 Bugos a HL2 EULA?
[2005-02-08 @ 10:55 - ZeroCool] (kommentek: 5)
Felröppentek bizonyos infók a nemrégiben megjelent Half-Life 2 végfelhasználói licenc szerződésével kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy a Valve, vagy a Vivendi jogászai nem voltak eléggé figyelmesek. Az EULA-ban ugyanis egyetlen szó sem esik a Steamről, kötelező használatáról (a játék indításához ugyebár). Ez persze most nem azt jelenti, hogy jaj mekkora mocsok ez a Valve, egyszerűen arról van szó, hogy amikor egyes játékosok - jogosan - kérdezték a boltot, hogy miért kell netkapcsolat hozzá, azok sem igazán tudtak válaszolni. Kellemetlen, lehet, hogy még egy évet kellett volna hagyni a fejlesztésre, és akkor ezt is be tudták volna fejezni :) -
Zsoldos #36680 extrem lópoli outdoort nagy gepigenyert :) fair business -
Olyan nagy nem kell neki 9700 Pro boven eleg! -
Valamit valamiert. -
Tigerson #36677 fasza játék, csak ne kellene hozzá a nagy gépigény -
steweee #36676 a half life 1 source addon mire jó vagy mit csinál mert az .nfo-ból nem derül ki? -
Jah unom en is az lesz valszeg :) -
nekem ilyenekre nem volt időm... írtottam a népet, vagy szaladtam:D A franc tököl ilyenekkel. Harcolsz vagy menekülsz, nincs legózás:D -
De mekkora szopas,h utana magam ele kell tenni mindig vmit,h a bogarak ne jojjenek :) -
Koszi a valaszokat en marha vakksi :) -
bocs, neked ment -
Kattint -> Gyakran Ismételt Kérdések -> Olvas -
CUCLI #36669 az csak uccsó mapokon van. de ha rájössz szólj pls -
helló!
az elromlott graviti gannak mi a codéja?