Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ez a téma. Nem irok többet. Itt a half-life2 -röl van szo.

ibrik
Ejnye <#ejnye1>
A Borgok érzelemmentesek <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Mi baj Borg?

Én nem szeretnék. Megbocsátottam ibriknek is. <#vigyor2>

Jaj ne mer már fáj
Solid Snake
<#law> Karácsony van ne veszekedjetek!
Csak a source nem megy.

Sikerült crackelnem az eredeti hl2-t.

ibrik
Csak kettõnk közt az a különbség, hogy te megérdemelted.
De tudod mit? Hidd csak azt, hogy neked van igazad, niemand...

Najó, ha még egy hozzászólásodat, vagy prividet meglátom ezzel kapcsolatban, 1 hét gondolkodási idõt kapsz. Azért az én türelmemnek is van határa.
Nagyon helyes hogy nem ide irod, de ne mind a kettõnket csesztess privátban, hanem max csak engem. Bár inkább engem se, mert a türelmem végén járok.
Figyi, szerintem ne apellálj a türelmemre, miután 30 hozzászólást kellett miattad törölnöm.
Nem fogom felhuzni magam,hogy tilthass. Az tuti.

ibrik
#35126 <#mf1>

Mindenhonnan törlöd a hsz.-aim??? Ez durva. Rámszáltál? <#rinya>

Mucika, olvasd el a szabályzatot, majd olvasd el az egyes topikok faq-ját.
Ha ezzel készen vagy, és be birod tartani a leirtakat, you are welcome.
Ellenkezõ esetben közelítesz az 1 hét gondolkodási idõhöz.
Most miért? De tényleg...

ibrik
Mi vagyunk a Borg.
Az ellenállás hasztalan.
Az egyén érdektelen.

<#nyes>

Csak egy postját lássam meg még valahol, és megtöröm a fogadalmam...
ibrik
Hehhe... <#vigyor>
Borg rátenyerelt a DEL gombra...

Na erre akartunk figyelmeztetni...

sztem jácd újra elõrõl sokkal jobban jársz!

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

Szerintem van értelme annak, hogy ujrainditás nélkül nem updatel.
Így legalább játék közben nem áll neki letöltögetni. Csak akkor, ha ujrainditod, tehát jelzed neki, hogy most lehet. Jó, persze, lehetne neki másképp is jelezni, meg idõzíteni a letöltéseket, de ez is egy módszer.
Szerintem a valve még nagyon a programok frissítésével, és a szerver oldali dolgokkal van elfoglalva ahhoz, hogy a steamet is javítgassa. De szerintem minden bizonnyal sor kerül majd a steam kliens frissítésére, feljavítására is.
Moby
Ebben egyetértünk, baromi kényelmes (személy szerint nagyon kevés problémával találkoztam), és lehetne még sokkal jobb is, csak ezt nem ott kellene elkezdeni hogy grandiózus és értelmetlen szankcionálást folytatunk. Egy olyan rendszerben ahol valóban érhetné veszteség az account törlésével a usert ott ennek valóban lenne értelme, a steamen jelen pillanatban a világon semmi.

Adversus solem ne loquitor

Törölt felhasználó
Valakinek van mentése a börtönös pályáról ahol lezárják az ajtókat és jönnének az õrök?Elõtte kellene egy mentés. Köszi.
[NST]Cifu
Félreértés ne essék, én nem védem a STEAM-et (annyira😊), mert én is szídom mint a bokrot, amikor nem megy a Friends, amikor újra kell indítani a Steam-et, mert máskülönben nem tölti le az update-et (amikor online, miért nem képes leszedni a frissitést, amint kijön?), és a többi.
Viszont próbálom megérteni, miért jó a Valve-nak a Steam, és mi elõnye származhat nekünk, játékosoknak. A Valve számára elõny, mert nem kell a Vivendivel osztozni a netes bevételeken, elõny, mert felveheti a harcot a warezzal (nem egy és nem két ember döntött már úgy, hogy a Steam-es dolgok miatt megveszi eredetiben a játékot...), mert sokkal jobb támogatási rendszert építhet a Steam alá, kezdve a Steam-en keresztüli update-ekkel egészen az anti-cheat dolgokig.
A felhasználó szempontjából elõnyös azért, mert a Steam letölti számára az update-ket (bár arról nem értisíti, hogy kijött valami, azt vagy a Steampoweredrõl, vagy más fanpage-rõl kell megtudnod...), remélhetõleg csökkenteni fogja a csíterek számát (emlékszünk még a Valve vs. Cheat-Network csatára?).
Az árnyoldalak pedig mindenki számára ismerõsek: nehézkes, nem túl felhasználóbarát kezelés, olykor akadozó mûködés (fõleg a múltban), lassú és körülményes az updatek és patchek letöltése, a Friends túl keveset tud egy átlag mai üzenõprogramhoz képest és ráadásul sokszor nem mûködik, a szerverkeresõ iszonyú fapados mondjuk az ASE-hoz képest, az internetes aktiválás nehézségei azoknak, akiknek nincs otthon netje, stb...

Viszont a hasonló rendszerek terjednek szépen lassan (lásd Raven Shield és az Ubi.com regisztrálós/bejelentkezõ rendszere)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Azt hiszem gyári játékkal nem mûködik, le van tiltva, mert túl bénák még... De bevallom én még nem próbáltam ki 😊

Sziasztok!

A 3. résznél a Route Kanal pályán elakadtam.Egy ajtó elött állok amit
részben sikerült szétlõnöm,egy vaslemez megmaradt.Nem tudok bemenni az ajtón..Mi lehet a megoldás?
IMYke2.0.0.0
Sajna, nem is egy ilyen dolog van...
Nálam pont ezért egyszer-végigjátszandó Játék lett a HL2...
Se több, se kevesebb. Még jó, hogy nem hallgattam a szívemre, és nem adtam ki érte többet egy üres DVD-nyi összegnél... .
HalfLife-funnak tartom magam, de nálam elrúgta a pöttyöst a Valve.
Multiban sosem érdekelt a HL, sem a CS.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakSfromhome
A legrosszabb, hogy amikor Dog rendetrak az Egyes számú antipolgár rész elején (biztos, hogy az Antcitizen One ezt jelenti?), az is minden egyes alkalommal ugyanúgy megy.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

hanyadik chapterbe van ez a csajos rész mondd má oda szeretnék eljhutni😊 amúgy a megoldás az hogy bemész a liftbe, ott csinálsz 1 mentéást és visszatöltöd akkor a fehér ruhás picsa utánnad jön.. de melyik chapterbe van ez ??
Danecay
Na megint nem reagál senki a #35063 és a #35075-ben feltett kérdésekre? Igazából nekem már min1 mert végigtoltam már a gamet de a haveron szeretnék segíteni, de sajnos azt kell mondanom, hogy kezdem unni, hogy szinte az összes ide feltett kérdésemre nem kaptam semmilyen választ, de a csaj nem akar bemenni a liftbe, és kikapcsolt az AI. címû elõadásokra azonnal jönnek a válaszok. Elnézést kérek a felháborodásomért, tudom, hogy senkinek nem kötelessége válaszolni de mint írtam megoldást még egyszer sem kaptam az ide feltett kérdéseimre.

szerintem ez a PROViSiON változat a EMPORiO és a VENGEANCE verzióból lett összekutyulva.. vagy van 1 olyan bolti bolti változat ami rendesen kipakolja az filéket ?
afehérpulcsis liftes kurva az a börtön elõtt vagy után jön ? melyik chapterbe van ?
takraj

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Moby
Randán elbeszélünk egymás mellett. Itt sincs felháborodás, miért is lenne? Nem érinti ez sem a CS:S-t, sem a HL2-t. Törlik a warez accokat. Naés? 30secen belül van uj accja a jóembernek, minden megy tovább. Értem én, hogy nem védeni akarod a steamet, de te azt a büntetés komolyan gondolod, hogy ha van fizetett tartalom az acc mögött azt buktad, de warezzel fájdalommentesen használhatod bármikor? Na neee. Tudod hogy csapódik ez le a játékosok többségének? "Ne vásárolj, warezolj, az biztosabb..."

Adversus solem ne loquitor

cifu én is megpróbáltam berakni botokat de mindig vmi failedet ir ki! nincs vmi fix?ja és az számit h milyen verzióm van?
[NST]Cifu
Hát jah, csodás AI-t igértek, ezt kaptuk... <#whatever>

[NST]Cifu
Próbáld ki, hátha megy, bár állítólag kõ hülyék...

bot_add
bot_add_ct
bot_add_t
bot_difficulty 0/1/2/3 (amilyen nehézségüt akarsz)
bot_knives_only
bot_pistols_only
bot_snipers_only
bot_all_weapons

IMYke2.0.0.0
[alig scriptelt... ahogy az egész game...<#szomoru1>]

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[NST]Cifu
Persze hogy lesz idõd, mivel a Combine õrök csak akkor kezdenek elindulni, amikor a 3. robot-géppuskát is kiveszed a tárolóból... 😊

Voltan
Üdv! (És boldog karácsonyt!) Nem tudja valaki, hol lehetne botokat letölteni és aktiválni a multihoz, vagy a CS-hoz?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Thx!
Arra lesz idõm, h eltorlaszoljam az egyik folyosót?? (mind1 mgpróbálom)

\"Hard to see, the dark side is.\"

RelakSfromhome
Zárlatos gravigun mégjobb 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

khamwass
Jah, és Gravity Gun rulez!
Nagyon pöpec 😄D

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

khamwass
A liftnél én is kínlódtam egy sort, egy párszor újratöltöttem,, nem akart bemenni a liftbe.
Aztán megálltam jó messze tõle, akkor begyalolgoltö...

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

_Atti_
elvileg kiegésziti ha már elkezded beirni...lehet hogy csak simán sv_cheat 1 's' nélkül..
jah amugy physcannon_maxmass-t is poén átirni...vagy a _tracelenght-et😊
meg a pushforcet😊 csak azt nemtom hogy lehetne beállitani ugy hogy élõlényket is emeljen...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

én még nem voltam ott a bogaraknál😊 mert nincs kedvem újra neiesni a gémsznek😊 nekem ezek a cheatek nem müxenek elöször ezt irtam be a consolba: sv_cheats 1 enter aztán meg ezt: sv_unlockchapters 15 enter
aztán nemtörténik semmi. mit csináltam rosszul ?😄
_Atti_
hát nemtom nekem a bogaras probléma nélkül ment...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

már végigjátszottam kb 4 half life 2 változatot hogy hibás-e 😊 mert mindig jött ki új változat csak kicsit má beleuntam a folytonos végigvitelbõl.. tudom hogy ezen a 2 részen voltak hibák😊remélem a provision verzióba remélem nincs ilyen gáz😊