42676
-
Zsoldos #36790 Lehet most hl1 kulccsal felmenni barhova. Persze lehet hogy rizikos, ha kiszurjak, arra nemtom mennyi az esely. -
Zsoldos #36789 ja magadnal persze jegyeztesd be a .reg- filet (duplaklikk) -
Zsoldos #36788 En ugy vagyok vele, a gepet maceras cipelgetni. Vidd at a cd-ket, installald, aktivald nala a jatekot, aztan masold at magadhoz a file-okat. Aztan beirod futtatas menube, hogy regedit, es ott hkey_current_user/software/valve bejegyzesre rakattintasz, jobb gomb, es export , igy megkapod a .reg file-t amiben a steam/hl2 beallitasok vannak.
Celszeruen ugyanabba a konyvtarba masold a hl2-t, ahol a haverodnal volt (pl c:\steam akkor te is oda rakd), igy nem kell kicserelni a .reg file-ban -
Zozo76 #36787 Half Life FAQ.
Leir mindent reszletesen. -
Vigye át hozzád a gépét, és akkor tudjátok aktiválni. -
Nandusz #36785 Na szasztok
Ismételten lenne egy érdekes kérdésem. A haveromnak ugye nincs internet kapcsolata, de nagyon szeretne játszani a gaméval. Milyen alternatív lehetőséget tudtok ajánlani. Gondolok itt olyan dolgokra, hogy esetleg az én installomból átmásolni valamilyen fájlokat, esetleg a teljes játék installt felírnám DVD-re neki. (Gondolom ebben az esetben registry problémák jelentkeznének).
De ha más lehetőséget tudtok, az se lenne rossz.
Köszi. -
tehen_m #36784 ja, deakkor csak 1 magyar antisteam szerveren játszhatsz -
Styleair #36783 Counter-Strike Source-ét is meg lehet törni? vagy, hogy tudom elindítani 10000 Ft-os CD key nélkül? -
Jó az, nekem is az van........a pasziánsz elég jól fut rajta :) -
Tockos #36781 amugy a grafikus kártyám se hires csupán Geforce 5200-as,amugy maskulonben ezzel a kártyával nem vagyok nagyon megelégedve. -
Akkor adsz a szarnak egy csókot... Ugyanis, a *.bin fájl mérete így nem változik, tehát eszi továbbra is a helyet.
Az *.iso fájl pedig közel 100 MB-al kevesebb helyet foglal - ha átkonvertálod egy igazi Image Editorral (UltraISO, WinImage, WinISO).
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
én ezt k. egyszerüen oldom meg..cue fájlt egy az egyben lesz.om bint meg átnevezem szépen isora és kész:) -
Styleair #36778 >ibr_ köszi a segítséget, én nekem is müxik már a HL2.
Már csak az érdekelne, hogy szerintetek Counter-Strike Source-ét is meg lehet törni? vagy, hogy tudom elindítani 10000 Ft-os CD key nélkül? -
A proci és a RAM csak részben felelős egy játék futásáért - főleg, ha a felbontásról beszélünk, nem kéne megfeledkezni a videokártyádról sem... -
Tockos #36776 Sokáig fondolkoztam hogy megszerezzem-e a játékot,míg végre a barátom vinyójárol átmásoltam az enyémre szépen beindult minden további dologon kivul.Azóta is tokéletesen fut.Nagyon meg vagyok a game-val elékedve,csdálatos a grafika irányítás meg minden.Eloszor féltem hogy nem fog a játék tokéletesen menni mert csak 1800-as athlon 5152 sdram-om van,de 1024*768-as felbontásban tokeletesen fut.Nem hiába lett nálunk a 2004-es év játéka -
A HL1 source-motoros verziójához külön van egy magyarítás (Magyarítás Portálon keresztül megtalálod) - de ugyanúgy semmit sem ér, mint az eredetihez készült változat, mert a játékban nincs feliratozás.
Tehát valójában ez a "magyarítás" nem jelent mást, mint szimpla menümagyarítást, valamint a játék elején a training pályán megjelenő néhány sornyi tipp szövegei vannak benne.
Tehát ha érteni is akarod a sztorit, akkor értened kell továbbra is angolul. -
RENOVACOACH #36774 HI kérdésem lenne a half life source ugyan az mint a half life 1. Mert az 1 hez letőltőtt magyaritást nem tudom használni.Lehet hogy ez más verzio? -
FLeK0 #36773 A steamet nem kellett volna frissiteni, az egy valamifele virus, ami a netrol tolti le a karosito dolgait ha futtatod.. ezt a hivatalos warez verzio melle tette be egy team akik lemaradtak a crackelessel par nappal, es terjesztettek bosszubol tovabb a jatekot azzal egyutt. -
Nandusz #36772 Nagyon szépen köszönöm. Most már minden OK.
Annyit azért hozzáfűznék, hogy az általad leírtak csak úgy jönnek össze, ha előtte hagyom a gépet valamiféle "steam" frissítést elvégezni a netről. (ez kb 20 perc 56K-s modemmel).
Aztán mehet a crackelés. Ezt csak mások kedvéért írom, ha ugyan ilyen jellegű problémával szenvednének.
Mégegyszer köszi szépen és további szép jó napot :)) -
Minden szükséges infó le van írva a telepítéshez a cucchoz mellékelt NFO fájlban.
Egyszerűen csak fel kell telepíteni a játékot az első 4 CD-ről (teljesen mindegy, hogy ki van írva CD-re vagy mountolod), aztán az 5-ik CD-ről ÉLŐ INTERNET-KAPCSOLAT mellett elindítod a hl2install.exe-t, ami elvégzi a crack-elést és a szükséges fájlok másolását a megfelelő helyekre. -
Nandusz #36770 Köszi szépen. Ez a tipp hasznos volt.
Ellenben van egy másik problémám. Hogyan kell a crack fájlokat használni? 4 db van belőle, az egyik az hl2_install. exe
Ugyan le van írva a vengeance.nfo fáljba az eljárás sorrendje, de ennek ellenére nem értem a műveletet.
Mert megcsináltam azt, hogy az image fájlt (.CUE ;.BIN) kicsomagoltam, majd felül írtam a VENGEANCE mappát, aztán ismét "be-imageltem", de a telepítés így nem ment fel. Ha meg enélkül csinálom, akkor valmilyen internetes kapcsolatra hivatkozva nem enged játszni.
(A ki és becsomagolásra azért volt szükség, mert csak így tudtam felülírni a régi VENGEANCE mappát).
Előre is köszi neked is és annak is aki még tudna valami tanácsot adni ezzel kapcsolatban. -
Irj a Valve-nek sztem, mert ez igy gaz, hogy kifizeted a nagy penzt a jatekert, aztan meg nem mukodik! -
kezu #36768 Csáztok!valamiért nem megy asima hl2 mert a steam szarakszik valamit le akar tölteni de nem tölti mert túl zsúfolt a server!ezért nemtok hl-el játszani!nem tudjátok mi ez?már egy hónapja ezt csinálja! -
Ennyire nem lamaskodj már...
A többi CD cue fájljából csinálj a 3. és 4. CD-hez.
A többi közül egy cue-t másolj a szóbanforgó CD-k binjeinek mappájába egy-egy másodpéldányt, aztán szövegszerkesztővel nyisd meg, és az első sorban a BIN fájl nevét módosítsd.
PL.
A 3-ik CD CUE tartalma:
FILE "vng-hl2c.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
A 4-ik CD-jé pedig:
FILE "vng-hl2d.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00 -
Nandusz #36766 Szasztok. Nekem is SEGÍTSÉG-re lenne szükségem.
Nekem az 5 cd-s változat van meg, de image file-s változatban (.bin, .cue kiterjesztések). Namármost a 3. és 4. cd- nek nincsenek meg a .cue fájlai, ezért nem tudom azokat betölteni a virtuális meghajtókba, ergo nem tudom fel telepíteni a játékot, hiába van meg a nagyobb méretű (~750MByte) .bin kiterjesztésű fájl. A .cue fájlok mérete egyenként 74 byte, tehát azt szeretném kérni valamelyikőtöktől, hogy ha ilyen verzióval rendelkezik mint én, akkor legyen szíves elküldeni a 2 db fájlt (a 3. és 4. cd-ről van szó!) nekem e-mailben.
A címem: [email protected]
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Jaja
-
[Én minden játékot Easy-n játszok - első a szórakozás [#hehe]]
===============================
.:i2k:. melóból:
-
Azert en HL2-ben egy Normalt ajanlanek, nem durvul be annyira, mint a FarCry (ott tenyleg voltak huzos reszek a vegen).
-
Easy-n sem fogsz unatkozni...
===============================
.:i2k:. melóból:
-
steweee #36761 most akarom elkezdeni mert eddig nem volt rá időm. milyen fokozaton érdemes nekivágni ahhoz, hogy izgalmas legyen. mert sajnos pl a farcryban a nomrál is szinte játszhatatlan volt a vége felé, de pl a doom 3 ban a normal végig könnyű volt. vmi olyasmi lenne a jó hogy ne legyen sétagalopp de a végére se legyen játszhatatlanul könnyú, mert csak egyszer lesz időm végigjátszani, és soxor egy játék elejéből nem derül ki hogy mennyire nehéz egyegy nehézségi szint. egyébként elég jó vagyok fpsben -
vfeco #36760 Mióta frissítette a STEAM HL2-DM-et (pár új map + 3 új fegyver) azóta nem találok magyar szervert! Tud valaki IP-t? A legjobb az lenne, hogy ha jeleznétek páran pl nekem priv-be, hogy nektek bejön a DM, és néha nyomnánk pár gammát! Előtte persze egyeztetés messangeren vagy szóban TeamSpeak-en. Jó lenne egy kis FUN csapatot összehozni (nem klánozni) aztán mehet a szekrénydobálá! Ha lehet eredeti KEY-el rendelkezők írjanak, esetleg VENGEANCE (ez a verzió megvan és tesztelve van, müxik Online, ha mindenkinél ez van fenn. Persze a Master szerverre nem lehet connectálni vele) Üdv.: vfeco
-
vfeco #36759 Hát persze! Én megmondom a reg kódomat, de előtte megadok egy bankszámlaszámot, amire kérlek utalj el cirka 10rugót! Ha ez így neked rendben van állok elébe. Köszi. (ugysem találsz sehol müködő KEY-t, csak boltban)
-
Én azt hallottam, azért vetették el a megjelentését, mert a következő héten, hétfőn megjelenik a Quake IV és a S.T.A.L.K.E.R.!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
most törölte a valve, mert inkább a HL4et adja ki holnap
-
skristof #36754 szedheted a HL3at
htx to neo -
csatarij #36752 a parancsikonba berakod az idézőjel után hogy -console! -
banner -
helló!
help,kiir valmit a stemmel kapcsolatba és létrejön 1 fájl "ClientRegistry.blob"néven
mittegyek? -
hl2.exe -console -
Raszkolnyikov #36748 Hogy kell előhozni a konzolt? Mert én már jobról balról kéregettem a peccseket,de mindegyiknél kikappcsol a mesterséges inteligencia. Nem tudom melyik van fönn,de talán az empirió.