Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Mindhárom gépfegyvert helyezd el, s akkor megindul a zinvázió!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy nem tudom, mit kell tennem az ENTANGLEMENT szinten ott ahol azt a 3 autómata gépányút be kell állítanom hogy az ellenséget megpipáztassa. beállítom de nem jön senki. A társan (az a szuka) beszól a rádióba egy csomószor hogy jönnek meg, hogy még többen jönnek. Aztán meg, hogy Õ is jön de a végén nem jön senki és 10 percig várok a fegyverrel rajzolgatok a 3 hordó segítségével felmásznék minden hová, de valahogy nem jövök rá a megoldásra.

Mi a megoldás?

Köszi!!4
remélem lesz végre 1 normális dvd rip a half 2bõl olyan ami teljesen tökéletes lesz...
IMYke2.0.0.0
ÉS akkor nem beszéltünk még a "megvadult" grav puska részrõl ... <#hehe>
hen-tes: szerintem tájékoztasd az Asszonyt (Kedvesed, Feleséged, Barátnõd], ha van, hogy egy ideig nem leszel képes férfiúságod tanútételére... <#hehe> ... legalábbis, amíg a HalfLife 2-vel játszol ... !!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakSfromhome
Mielõtt bemész a toronyházba, készíts ki egy csomag zsepit. Nemhogy rá fogsz folyni a monitorra, de le fogsz dõlni a székrõl, és mindent össze fogsz kenni <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

hen-tes
árgh!!!!
most kaptam meg a gravitációs puskát 😄
nagyoon jó 😊
majdnem ráfolytam a monitorra, amikor a zombikat kellett körfûrésszel dobálni 😮)))

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

takraj a magyar feliratozásal van bajod ?
takraj
Bocs, de csak most tudtam úgy igazán kipróbálni a Collector's Edition-t! Ez a verzió, sajna nem akarja nekem kiírni a szövegeket! A feliratozás megy, meg a készítõk listája is az elején, de pl a fejezetcímeket nem írja ki! Miért van ez? Apropó: Se a HLS, se a HL2, se a CSS! + még a hangok is szaggatnak! (Bár az lehet, hogy csak a gyenge gépem miatt!) A Vegeance verziókban minden tökéletesen mûködött! (Ja, és mielõtt valaki megkérdezné: Provision verzióm van!)
Elsõsorban a probléma orvoslása érdekelne, olyan embertõl lehetõleg, akinek szintén Provision verziója van! (Amúgy Update1+Fix fennt van!)

(Mielõtt megkérdeznétek: VISSZAOLVASTAM!)

PS: Bocs a hosszú szövegért!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

és? az asztalról is kifogja tömöriteni?
vagy bekéne másolni valahov?
[NST]Cifu
Semmit. A Steam eredeti játék esetén a .GCF fileokból fogja kitömöríteni azt, ami kell neki, illetve ha jól tudom akkor tört játékok is ezt használják.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

kösz.
és ha van egy ilyen .cfg-m akkor mit csináljak vele?
Thx mindenkinek!
Én már csak iylen láma vok <#lama>
<#nyes>

\"Hard to see, the dark side is.\"

Kumesz
HY all!Utánna olvastam de sehol se találtam hogy RETAil verziónál mikro feltelepítem miért nincsen sehol se exe fájlom!

rezsofiz
Jah

sazl : c

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

és a végén szépen kikapcsolni õket :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

polcról-polcra

http://thenamelessphoto.com/

Barni
ugrálni

Avanti Italia!

A "Kövessétek Freemant!" nevû pályán tartok és bejutottam a magas épületbe ahol az elején 3 generátort kell kiiktatnom. Ebbõl 2 gond nélkül megvolt, most viszont eljutottam egy olyan szobához, ami tele van lézerezve és ha nekimegyek egy nyalábnak, akkor rögtön a plafonról mindenhonnan gépágyúk jönnek elõ és szétlõnek. Mit kell itt csinálni?

\"Hard to see, the dark side is.\"

[NST]Cifu
A .GCF a Valve Steam-en keresztül használt tömörített file-ja, ebben vannak benne a játékhoz szükséges file-ok (textúrák, hangok, stb.).

rezsofiz
"2:14:58
<23:17> - Barany - Half-Life 2 - szólj hozzá! (eddig 17 hozzászolás)
Mint az várható is volt, a kicsivel három órán belüli idõ csupán pár napi királyságot jelentett, az új Half-Life 2 vévigjátszási idõ már erõsen közelít a 2 órához, alig mindössze 14 perc 58 másodperccel szárnyalja túl csak. Ezúttal nem csak nagy (1200 M😎 és kicsi (520 M😎, hanem demó (92 M😎 formában is végigkövethetjük az eseményeket. A rekord David 'marshmallow' Gibbons nevéhez fûzõdik."

Forrás: counter-strike.hu

sazl : c

Bocsánat,hülye kérdés volt!
Be lehet tenni és mûxik is!

Ezt nem lehetne betenni az autoexec.cfg-be pl.,hogy ne kelljen mindig beírni?(mat_dxlevel 90)

nem

http://thenamelessphoto.com/

Nah,kipróáltam,mûködik!
a szóköz kell
köszi!

mi az a gcf kiterjesztés mit kell vele csinálni???
😊 elõre is kösz
A 90 elött hagyjál szóközt.

takraj
Én igen! Tudok játszani! 😛

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Mi a problémád?

aki PROViSiON verzióval tud játszani HL2 Deathmatch-t az pls dobjon rám 1 privát üzit! thx!
pontosan :-)

_Atti_
conzolba mat_dxlevel90

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

[NST]Cifu
Miután nem vagyok túl ismerõs a tört játék esetén mi és hogy mûködik csak ötleteket tudok adni, például próbáld meg parancssorba berakni a "-dxlevel 9"-et (tehát valami ilyesmi: ...hl2\hl2.exe -dxlevel9).

Kurva jó ez a HL2 Deathmatch.
Graviti-vel kurva jokat lehet nyomni.
Rakétát el lehet kapni?

2 perc és utánnanézek, ha jól emléxem én tudtam választani

persze,itt most a kukába való fx-ekrõl van szó....

IMYke2.0.0.0
Nekem eleve DX9-es volt - összes verzióval. Radeon 9500 Pro

Ez komoly?
Most dx 9-ben ki sem tudom próbálni?
Új kártyát nem tok venni sajnos.... <#ejnye1><#ejnye1>

<#nyes><#banplz>

[NST]Cifu
Ez a megoldás eredeti játék esetén mûködik.

Elolvastam a GYIK-ot,de nem tudom átállítani dx9-re a játékot.FX 5900-as kártyám van.
ezt olvastam:
.... de persze ettõl még nyugodtan átállíthatod Dx9-esre (FX5600-tól fölfele), ehez a Play Games ablakban nyomj jobb gombot, itt válaszd ki a Properties-t, a felugró ablakban pedig a Launch Options-t, és ide írd be -Dxlevel 9
Hol kell jobb gombot nyoni? Ez nem világos! Help!

antgecc
HL2 teljesen jó, CS:Source teljesen jó, szal nemtom mi lehet a hiba, azt hittem ez egy általános probléma lehet, ami valakinél jelentkezik, valakinél nem.

Konfigom egyébként:
P4 2.4
Radeon 9600 Pro
512 ram

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

<#csodalk>
kemény 20 kommentet kellett volna visszaolvasnod
nembaj
bünti <#eplus2>

football without ultras is nothing

Hali!

Ehhez a HLsource-hoz van magyarítást? Vagy ugyanaz jó ehhez is mint a sima HL-hez?
IMYke2.0.0.0
Konfigod? Hasunkra ütve nem tudhatjuk mi a gond...

antgecc
Mondom kipróbálom már ezt a HL:Source-ot, preloadoltam, updateltem, elindítottam és a textúták.... hát nem tudom. Vagy nincs, vagy gázosak. Lila-fekete kockákból áll minden textúra, mintha mátrixot nézném, csak nem zöldbe, hanem lilába.

Tudja valaki mi lehet a probléma?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

dikki*yysw
Sztem nem volt kevesebb játék felirattal akkor sem, mint most.
Outcast nehéz lett volna anélkül. Mekkora király az a játék. 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Végignyomtam, egy kicsit szomorú vagyok mert a végefelé kezdett csak igazán izgi lenni :-/

dikki*yysw
Ugyan, fikázni mindig jobb mint építeni valamit. MO-n meg különösen nagy divat fikázni. Ha valahol valamit le kell szólni, rögtön tömegek jelennek meg. Nem is csak ebben a fórumban, most h*sw-n is mindenhol ezzel találkozom.
Szarni bele, élvezni kell a játékot. Én is mindig dörmögök ha egy filmben találok vmi hibát, de ha az egész JÓ, akkor el kell siklani felettük.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::