Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

insp
Skacok, meghirdetem a VIHAR A BILIBEN vs HALF LIFE 2 aranyköpés versenyt!

Nálam a tuti favorit:

"Ez is 95-100 %-os játék lett volna, amennyiben engem is érdekelté tett volna a Valve Software, hogy csak szépet és jót mondjak a játékról. "

A csávóból még politikus is lehet.<#eplus2>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Moby
6-7K-ért már láttam, lassan eljön az idõd.

Adversus solem ne loquitor

insp
EHEHEHEE...

Ez a fütyi ennyire ráért?
Tetszik, hogy ennyit fikázza a töltési idõket, biztos jó gépen játszotta...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Moby
Bezony, bár ez ügyben elég nagy a tudathasadás a mai napig netszerte, hacsak ezt bakizta volna be az bocsnánatos bûn lenne, de a lelkem nem tudott 72 oldalon összehozni egy elfogadható összetett mondatot, inkább értelmesnek tûnõ szóhalmazokkal operál (scrabble effekt). A gondom csupán azzal van, hogy kritika (akár negatív, akár pozitív) legalább olyantól származzon, aki gyaníthatóan bármely napszakban képes egyedül hazatalálni.

sokaknak ugrál a hang amikor betöltödik 1 állás ? nos nekem is ugrált meg minden.aztán nyomtam 1 scandisket meg 1 töredezettségmentesitést, és faxa lett😊
IMYke2.0.0.0
Nem veszem magamra. Én is nagyon magasra helyeztem a lécet a Játékok terén. Talán, mert az elmúlt években sokkal (talán túl sokkal) akadt dolgom, és én is telhetetlen vagyok.
A HalfLife-sorozattal szemben pedig elfogult vagyok.
Iszonyat mit vártam ezt a Játékot! Pesszimista hangvételû írásaim az elmúlt évek során azért születtek, mert láttam nem egy hihetetlennek titulált szoftver saját hamvábahullását...
Sajna, nem egy esetben igazam lett. HL2-nél is.
Ettõl függetlenül, amikor tényleg elfogadható áron kapható lesz, kiróvom a pénzt érte, mert ha 22000 Ft-ot nem is ér egy CE, de az alap megéri majd azt a 4-5 ezret...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát igen, ami tény az tény, a srác lehet vagy 12 éves... <#hehe>
Szerintem a HalfLife 1 idejében nagycsoportos ovis lehetett.
Azt sem tudja, hogy a HalfLife 1-nek semmi, de semmi köze az igazi Quake 2 enginehez. Még azt sem mondhatjuk, hogy elemek vannak belõle a HL1 alatt, mert a Valve csak a Q1-engine egyes elemeiért fizetett liszenszdíjat ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Frank99
IMYKE!

Attól ez a játék messze jobb, amivel (kategóriájában) mostanában játszottam. Bár én megvettem ezt is( fõleg azért, mert két játékot kaptam egy áron), és a Doom 3-at is, abban nagyot csalódtam, unalmassá vált úgy a felén túl, ezt szépen munka és család után esténként végigjátszottam.
Az a baj velünk, hogy mindig jobbat akarunk, ócsárolunk mindent, minden szarnak elmondunk, maximumot akarunk, és mindig ellopjuk, soha nem vesszük meg.

(tisztelet a kivételnek, de lsd. az én példám, nem bírok a Doom3-tól megszabadulni)

és itt nem a megvételen van a hangsúly, hanem az elvárásokon és leugatásokon, mert mindig odatalál minden fórumra olyan, aki nem kedveli, és ugat a másik játék mellett pro és kontra.

és ez nem neked szólt (mielõtt magadra vennéd) hanem úgy általánosságban.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Loni!
köszi próbálom

Frank99
*SPOILER*

én nem vittem magammal többet, csak mi ott volt.
bebújtam, és leguggoltam oda, ahonnan a gépágyúkat kivettem. és amikor lõttem a hol jobbról, hol balról érkezõ ellenséget. Bár a végén alig volt LIFE és lõszer, de elsõre végigvittem...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lõni a középen lévõ gömböt azokkal a fúziós szarokkal a torony tetején

😛 látom itt is megy az IQ fighting😄DD
ez télleg LOL

Moby
Sok hibája van a játéknak, ez vitán felüli, NODE EZ "CIKK"? 😄 Bevallom, sajnos eddig nem futottam bele a nagy formátumú és magvas monológba, pedig komolyan szórakoztató 😊
Rögtön ráugrottam az értékelésre, semmi extra, emberünknek nem tetszett a game, viszont az nem egyértelmû számomra hogy most pénzt szeretne, vagy elképzelhetetlen számára hogy másnak bejön, vagy csak szimplán észt szeretne osztani (nem kellene, nincs elég alapanyag). Rendben menjünk az elejére (jó lesz ez 😊 ). Kis technikai kitérõ, 30sec töltés itt, 15 ott, rendben. MIN? Villanyrezsón, vagy konzolon? Ez az információ titkosnak bizonyult, kissé meg is ijedtem. NÁLAM NEM TÖLT ENNYIT! Most vagy átvertek és nem ezt kaptam, vagy vmi egész másról van szó... Az ezt követõ LSD tripbõl (amiért hálás vagyok a "készítõnek") 1 mondatot kopipésztelek, mert ez jött szembe elõször, de ettõl el is dobtam magam a kövön:
"2 ember jött velünk a kocsiban, van táskájuk is, amit visznek..." Táskájuk van amit visznek! Nem röhögni, ez fontos momentum, hisz elég meglepõ tevékenysegrõl van szó vonaton utazó emberektõl, tehát ez elõrevetíti a történetet nem ismerõk számára is, hogy City17-el vmi nagyon-nagyon nincs rendben(táskát csak úgy nem visznek emberek). Ésatöbbiésatöbbi...
ROTFLMAO
Kötelezõ olvasmány.

hi all!
a végén a portálnál mit kell csinálni?

rezsofiz
Igen.

sazl : c

http://www.avril.hu/hl2_nofrag_us.avi

Ez már volt?

Jajj egy régebbi mentésbõl is visszamentem odáljig és akkor sem. Olvastam egy végigjátszást és ott azt írják, hogy bárhova letehetem. De semmi. Pedig vittem magammal még egy gépágyút is mert azt írták, hogy kicsit véres jelnet lesz.
IMYke2.0.0.0
Én ezt a cikket november 16 után, olvastam, amikor nagy port kavart.
Azóta véginyomtam magam is, s hogy némiképpen éreztessem, mennyire igyekszem pártatlan lenni: nekem tetszett, a rengeteg hibája ellenére is.
S itt azonnal kiemelném a szót: rengeteg - bizony, következetlen, tényleg sematikus és néhol fájdalmasan kidolgozatlan. Olyan elemekre nem fókuszáltak, amikre amúgy - ígéreteik szerint - a mellékszálak épülhettek volna. S mivel a mellékküldetések kimaradtak, az éles szemû és elméjú játékos bizony érzékeli, hogy valami sántít az egészben.
És itt nem arra a kibaszott holoizére gondolok, az gány volt, úgy ahogy van / volt / lett volna...

[NST]Cifu
Én azt mondanám, hogy 50%-ban, és ez is inkább felfele kerekítve. Nem éreztem soha, hogy vontatott lenne, persze azt aláírom, hogy egyes részek lehetettek volna rövidebbek, de azért annyira nem zavaróan.

Leginkább azon ütköztem meg, hogy 95%-ot adott a hangokra. Épp azon elmélkedtem játék közben, hogy lehetnek ilyen gyatrák a fegyver hangok. Persze mindenkinek más az izlése...

Na meg azon, hogy a Valve ötlete volt a MOD-ok lehetõsége... már anno a Doom2-höz is voltak MOD-ok... mikor is? Jó 10 éve?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Törölt felhasználó
Ne valljuk meg. Nincs igaza. Elsõre szimpatikus lehet egyetérteni egy ilyen hangvételû kritikával a sok agyondícsérés után, hogy: "Na, végre valaki aki megmonnya a frankót!" Elfogolatlanul, a mocskos marketinggépezet fogaskerekei közül haláltmegvetõ bátorsággal kiszabadulva, dacolva mindennel, csak azért, hogy nekünk kis felhasználócskáknak elhozza a fényességet. Ez a !gyerek! egy kis frusztrált kockafejû majom. Ott is rengeteg helyen sántít ez a szánalmas tákolmány ahol kizárólag tényekre hivatkozva lehetne elmesélni a történetet, mindenféle szubjektív vonulatot félredobva. Ne akarja már rámerõltetni egy ilyen kis retardált a véleményét. Meg senki. Több szót sem érdemel, most is csak miattad pazaroltam rá az idõmet.
IMYke2.0.0.0
Akkor majd a végén le fog esni, hogy miért is jelent meg a skac.

IMYke2.0.0.0
Valljuk meg, a srácnak - százalékos arányban - 75%-ban igaza van.

Amse
Nem.Most tartok ott.Vagyis má játszottam a kutyulival és átmentem a régi átjárón és lövöm a zombikat körfûrészlappal 😊

Törölt felhasználó
Azt is tegyük hozzá, hogy a világ egyik legnagyobb lámájától! Aki kíváncsi, hogy miért, az olvassa el az értékelést a végén.
IMYke2.0.0.0
Végigjátszottad már?

Amse

Nos kipróbáltam az összes variációt és semmi. Ugyan úgy semmi változás. Az mesterséges inteligencia be van kapcsolva tehát az sem lehet a baj.
Érdekes mert mind a hármat elhelyeztem. Majd megpróbálom máshova tenni.

Köszi
Hát persze Szuka. Tudod: SZUKA KUTYA
IMYke2.0.0.0
De van szerepe... tessék csak gondolkodni.

Amse
Aham.De szerepe nem nagyon volt szal nem tom minek van ott.Mind1.

IMYke2.0.0.0
Sosem volt ellenség.
De pszt! ez majdnem spoiler!

zsomborm
asszem😊

zsomborm
nem bug, az a csávó eccer ott van, amikor oda érsz már nem(ellenség)

Amse
Hi.Most kezdtem játszani a Hl2-vel és az elõbb voltam ott amikor át kellett menni a gáton, hogy Kelet Black Mesa-ba jussunk.Felmentem a víztoronyhoz ahol van 1 bunker tele cuccal.Onnan pedig rázoomoltam a kis bódéra a gáton ahol a kapcsoló van és ott volt egy aktatáskás pasi öltönyben.Aztán eltûnt 1 fal mögött.Odamentem, de sehol senki.Ez bug?

PiszkosFred
(...)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DarkDemon
Bele se néztél ,temérdek ész...

DarkDemon
Csak arra hajtott hogy a rosszat mutassa belõle ,aztis ami nem létezik , ez egyértelmû, és ezt bármelyik játékkal meg lehetne csinálni. Akkor mi értelme van ennek ??

PiszkosFred
Csak azert mert neked nem ez a velemenyed a jatekrol, mar "leseggezed"? Gratulalok, temerdek eszre vall...

zsomborm
hi, elakattam, ott járok hogy egy világitó toronyból kilöttem egy e.repülöt, majd kinyitottak nekem egy ajtót, elindultam, találkoztam egy meberrel aki egy szklán áll, és ha a földre lépek akkor szörnyek jönnek ki. ott mentem egy ideig, mig egy házhoz juotttam ahol egy generatort bekapcsoltam, és egy gép ami a földet "döngöli" beindult. itt járok és nemtom merre menjek tovább. a vki tud segiteni lécci irjon, köszi!!

takraj
Nem! Hanem a pl fejezetcímekkel!

Meg F6-nál a "Saved..." "Mentve..." szöveg kiírásával! Egyszerûen nem jelenik meg!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

DarkDemon
kár volt 1 percet is ezzel töltenie, csakhogy fikázza végig a létezõ legjobb játékot. egy nagy segg aki irta

hát a multiplayer tényleg 0 ennyit szopni, szerintem teljesenf eleslegesen...
szerintem inkább szánalmas, aki ennyi negativ véleményt le tud irni egy sztem magas szinvonalu játékról az nem normális

RelakSfromhome
"megvadult"? Én csak a zárlatossal találkoztam a toronyházban

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

érdekes véleménye volt ennek a csákónak
PiszkosFred
"szuka"? (...)

precision
#35268 - Rengeteget kellett volna visszaolvasni 😊

Bazinga!

Nem tudom volt-e már,de itt egy végigjátszás és értékelés a HL2-rõl.Hát a végén az értékelés egész érdekesre sikeredett...

http://cs2.hu/doc1342/1/

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.