42676
  • Zsoldos
    Az a baj, ha ott elakad a game, akkor kesobb is lesznek meg problemak. az ai_disabled 0 nem segit, csomo helyen az nem huz ki a xarbol. Szerezz be egy rendesebb biztonsagi valtozatot (pl vengence dvd retail) es megszunik a gondod.

Esetleg meg egy dolog segithet autoexec.cfg -be a norebuildgraph 1 vmi ehhez hasonlo. google-ozd ossze, vagy talan a faq-ban is bennevan. Ez ugy az emberek 90% -nal eltunteti a gondot, de a feent irt dolog a tuti.
  • Evogordon
    Azt kell csinálni hogy amit csináltá file-t hogy bekkelt írni hogy ai disabled"0"(valami ilyesmi már régjátszottam vele nemnagyon emlékszek már rá) vissza cseréled a régi file-ra. Tudom hogy már bazza megoldotta a problémát deazért leírom hogy mások is tudják majd.
  • bazza
    oks, sikerült megcsinálni...
  • IMYke2.0.0.0
    Ami mondhatni jó is, de Pulitzer-díjat semmiképp sem érdemel

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • FLeK0
    nincs semmilyen konyv, neten irt valaki szabadidejeben valamit.
  • bazza
    plz, vki küldjön egy mentést, valahol ott ahol a csajjal leérünk a liftel!
  • hinárhaju
    Hol lehet nemszerezni a könyvet.
    Magyar fordításban megjelet már?
  • M@TriX
    HDR Bloom Mini-mod Released
    http://neotokyohq.com/
    egész pofás, lehet állítgatni, hogy mely érték a reális...
    amúgy ez egy olyan kis minimod amivel a fényeket lehet állítgatni.
    de úgytom csak singleplayerben...

• Random_
    Persze, de ne úgy képzeld el a filmet, hogy csak Gordon megy és kész hát úgy nem csoda. Basszus az tényleg gagyi lenne.

Majd megkeresem neked a HL könyvet azt érdemes elolvasni.
    A film nem csak Gordonról szól ahogy némán megy nem arra kell gondolni, hogy a film ugyan az lenne csak nem modelleket látnál benne. Pl. ott a Kaptár az esemény nagyon hasoló a HL-ből is ilyesmit lehetne kihozni csak jobban. Mert ugye van egy csomó karakter akik a főszereplők lehetnek. Gordon, prof, akkor a biztonsági őr és a kommandós az OF-ből. A film emberek menekülését és túlélését írná le. A végkifejlet lehet más. Plusz még ott az öltönyös ami köré lehetne kapásól fél órát szánni. Gondolt el, hogy mikor te már mész a vasúton a HL-ben már akkor folyik a történet. Nem akarok most itt leírni egy történet mintát, de szvsz pofon egyszerű filmet csinálni belőle.
  • IMYke2.0.0.0
    A helyszín szart se ér, ha nincs történet, amit vászonra vihetsz...
    Ne feledd: a Játékban Te vagy, aki alakítod a történetet (még, ha az előre meg is van írva), a filmet viszont minden néző számára élvezetessé kell tenni, hogy eladható legyen - ezért pl. nem izgalmas egy lézer kerítés alatti átugrabugra. Érted?

Minden csak viszonyítás kérdése...
    Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...

• Random_
    Ez nem igaz. Lazán lehet egy 4 órás filmet csinálni az első részből csak gondold végig mennyi helyszínen jársz.
  • edios
    Hát az végülis sikerült,poén kép:)
  • FLeK0
    egyertelmu, hogy itt a szereplokhoz hasonlito szineszeket keresett a kep keszitoje, semmi valos alapja nincs.
  • edios
    Ez biztos,h vmi fake ami a szereposztásos képet illeti! Ilyen szereplőkre nagyon keveseknek lenne pénzük,valószínüleg olyanoknak,akik nem egy játék alapján akarnak filmet készíteni!
  • IMYke2.0.0.0
    Valljuk meg: a játék történését valóban egy A4-sre le lehet gépelni... egyáltalán nem használható forgatókönyvnek!

• hinárhaju
    Ugysem a játék témájából csinálnak filmet.
  • Random_
    Akkor te még nem olvastad a Half-Life könyvet ezek szerint. :D
    Nagyon jó cucc csak sajna a Valve bemutatott az írónak így nincs befelyezve.
  • MagyaR
    LOOOOOOOOl.

Tom cruise???? HAHAHAHA.
    Jean Reno???

Najó ezt már elkönyvelhetjük, hogy ez így nem lesz.
    Amúgy milyen filmben is játszott az a csaj aki az alyxet jáccaná??

Hmmm. filmbe ez biztos horror lenne : DD.
    Vagyis a zombikat elég nehez tudnám elképzelni.

Vagy lehet, hogy olyan lesz, mint az Alien vs Predator:D
  • Zsoldos
    Ebbol lesz film egyaltalan? Marmint mind2 jatek storyja annyi kb, hogy elfer 1-2 oldalon, bolere eresztve
  • woody
    #36734 ?valaki?
  • Mayday
    Jaja, tul draga film lenne akkor, es nem biztos, hogy megterulne :)
  • IMYke2.0.0.0
    Sosem jön össze ez a csapat!... :)

• Mayday
    Ez igen. Lehetseges szereposztas a HL2 filmhez :)

• FLeK0
    (HSF)_Hungarian_HL2DM_[PUB]|23ms|193.202.83.39:27015
  • vfeco
    Mistanában nem találok Magyar HL2 DM szervert! Jelentkezzen már az, aki szereti a műfajt, és akkor legalább néha tudunk 1-2 FUN meccset összehozni! Írjatok PRIV-be! Nemigaz, hogy senki nem szeret DM-ezni!
  • Zsoldos
    De amugy gondolj csak bele hol a bibi: ha tenyleg ez lenne a program celja, miert pont a valve maga nyomna ki ezt a figyelmeztetest? Neki az az erdeke, hogy lebukjanak sot mi tobb bunhodjenek a warezolok/csalok. Ha letiltjak az accountjat az illetonek, az nekik jo.

Mindenesetre ezt a progit illetoen a valve a leges legutolso akire hallgatni fogok. Ok ezt a kijelentest azert tettek, mert erdekukben all, es ennyi. Nem feltetlenul igaz, es a merleg serpenyojet erosen megdonti, hogy nagyon eros motivacio van a fullentesre (bevetel-kieses).

A progit illetoen:
    Amugy ahogy nezem ez egy sima steam. Elolvastam hogy mukodik: normal esetben egy user id-t general a steam magadnak, az accountod, illetve az elofizetesed fuggvenyeben, es ezt ellenorzik a serverek (user/pass-t ellenorizgetni nagyon maceras lenne). Ezt a user-id -t modositja ez a six-steam, hogy olyan formaju legyen, ami megfelel az accountodnak, es emellett meg gold jogokat biztosit szamodra. A tuloldalon igy ugy nez ki , mintha minden ok lenne.
  • FLeK0
    Az ilyen myg0t fele tarsasagoknak van szuksege sok accountra, hogy akarhanyszor visszamehessenek a szerverekre tonkretenni az emberek jatekat. Regen amikor jopar cheatben es mashol terjedo virusban is cdkulcs lopo dolgok voltak, tobb ezer kulcsot tartalmazo adatbazisok jottek letre, most steam accountokkal akarnak hasonlot csinalni.
  • Zsoldos
    hm megse tudom ma kiprobalni, kellenek a gcf file-ok, es nincs itthon a biztonsagi masolatom.
  • Zsoldos
    Megfelelo technikaval elerheted ezt a mozgast, amit a videoban latsz, de iszonyatos gyakorlasokat igenyel, hogy meg tudd csinalni.

Affele bug-nak is lehetne nevezni talan, bar inkabb ugy mondanam, csak kihasznalod a progiban a mozgasod fizikajat.
  • Zsoldos
    Enis pontosan ezt terjesztenem a helyeben, ha nem akarnam ,hogy hasznaljak az effele megoldasokat :) Sztem eleg gagyi es szanalmas probalkozas. Mit er vki egy rakas hl1 accounttal, kulfoldon tobb a penz, meg olcsobb a hl1 mint itt, es amugyis eleg ertekvesztett egy account aminek mas is tudja a jelszavat, es aktivan hasznalja.

Kicsit utanaolvastam, ugy tunik az uj six-steam 2.1-t egyelore a jelenlegi steam nem tudja detektalni. Nem ismerem a mukodesi elvet, de az okosak ezt mondjak. Amugy elozo verziot hasznalokbol, is csak az bukott le, aki az emporio-s valtozattal nyomta, nagyon ugyetlenul loptak el a megoldast.

Kiprobalom most sztem aztan majd irok tapasztalatokat
  • FLeK0
    Az a mozgastechnika, amit latsz a videon. CS-ben 1.1-ig is lehetett ilyet anno.
  • RelakSfromhome
    hallottam, de dunsztom nincs, mi a fene az...
  • Zsoldos
    Ehe, bunny jump-rol nem hallottatok meg? :) Amugy tenyleg jokora skill kell az ilyenekhez.
  • RelakSfromhome
    ahoz képest a manus igen gyorsan közlekedett, és igen nagyokat röpködött...
  • IMYke2.0.0.0
    Háááát...

• FLeK0
    ez hl pro mod, normal gravitacioval, sok skillel :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát elég gyengusz...
    Nagyon Quake 3-as a dolog, módosított gravitáció mellett.

• _Atti_
    kopy cd aztán isot törlöm le..
  • Shep
    Nézzétek meg tanulságos
  • FLeK0
    Warning! SixSteam is Stealing Account information
    We've tracked a recent rash (ok...more like a plague) of account hijackings to the SixSteam Hack that's floating around on the Internet. We are still looking into exactly how this is being accomplished. If you are using SixSteam (BTW...a violation of the Steam Subscriber Agreement...just in case you are wondering) and you still have access to your account change your account password immediately, then delete SixSteam before you login again (or else you run the risk of having your new password stolen as well).

DougV
    Valve