Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam a tuti favorit:
"Ez is 95-100 %-os játék lett volna, amennyiben engem is érdekelté tett volna a Valve Software, hogy csak szépet és jót mondjak a játékról. "
A csávóból még politikus is lehet.<#eplus2>#eplus2>
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Ez a fütyi ennyire ráért?
Tetszik, hogy ennyit fikázza a töltési idõket, biztos jó gépen játszotta...
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Adversus solem ne loquitor
A HalfLife-sorozattal szemben pedig elfogult vagyok.
Iszonyat mit vártam ezt a Játékot! Pesszimista hangvételû írásaim az elmúlt évek során azért születtek, mert láttam nem egy hihetetlennek titulált szoftver saját hamvábahullását...
Sajna, nem egy esetben igazam lett. HL2-nél is.
Ettõl függetlenül, amikor tényleg elfogadható áron kapható lesz, kiróvom a pénzt érte, mert ha 22000 Ft-ot nem is ér egy CE, de az alap megéri majd azt a 4-5 ezret...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem a HalfLife 1 idejében nagycsoportos ovis lehetett.
Azt sem tudja, hogy a HalfLife 1-nek semmi, de semmi köze az igazi Quake 2 enginehez. Még azt sem mondhatjuk, hogy elemek vannak belõle a HL1 alatt, mert a Valve csak a Q1-engine egyes elemeiért fizetett liszenszdíjat
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Attól ez a játék messze jobb, amivel (kategóriájában) mostanában játszottam. Bár én megvettem ezt is( fõleg azért, mert két játékot kaptam egy áron), és a Doom 3-at is, abban nagyot csalódtam, unalmassá vált úgy a felén túl, ezt szépen munka és család után esténként végigjátszottam.
Az a baj velünk, hogy mindig jobbat akarunk, ócsárolunk mindent, minden szarnak elmondunk, maximumot akarunk, és mindig ellopjuk, soha nem vesszük meg.
(tisztelet a kivételnek, de lsd. az én példám, nem bírok a Doom3-tól megszabadulni)
és itt nem a megvételen van a hangsúly, hanem az elvárásokon és leugatásokon, mert mindig odatalál minden fórumra olyan, aki nem kedveli, és ugat a másik játék mellett pro és kontra.
és ez nem neked szólt (mielõtt magadra vennéd) hanem úgy általánosságban.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
én nem vittem magammal többet, csak mi ott volt.
bebújtam, és leguggoltam oda, ahonnan a gépágyúkat kivettem. és amikor lõttem a hol jobbról, hol balról érkezõ ellenséget. Bár a végén alig volt LIFE és lõszer, de elsõre végigvittem...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ez télleg LOL
Rögtön ráugrottam az értékelésre, semmi extra, emberünknek nem tetszett a game, viszont az nem egyértelmû számomra hogy most pénzt szeretne, vagy elképzelhetetlen számára hogy másnak bejön, vagy csak szimplán észt szeretne osztani (nem kellene, nincs elég alapanyag). Rendben menjünk az elejére (jó lesz ez 😊 ). Kis technikai kitérõ, 30sec töltés itt, 15 ott, rendben. MIN? Villanyrezsón, vagy konzolon? Ez az információ titkosnak bizonyult, kissé meg is ijedtem. NÁLAM NEM TÖLT ENNYIT! Most vagy átvertek és nem ezt kaptam, vagy vmi egész másról van szó... Az ezt követõ LSD tripbõl (amiért hálás vagyok a "készítõnek") 1 mondatot kopipésztelek, mert ez jött szembe elõször, de ettõl el is dobtam magam a kövön:
"2 ember jött velünk a kocsiban, van táskájuk is, amit visznek..." Táskájuk van amit visznek! Nem röhögni, ez fontos momentum, hisz elég meglepõ tevékenysegrõl van szó vonaton utazó emberektõl, tehát ez elõrevetíti a történetet nem ismerõk számára is, hogy City17-el vmi nagyon-nagyon nincs rendben(táskát csak úgy nem visznek emberek). Ésatöbbiésatöbbi...
ROTFLMAO
Kötelezõ olvasmány.
Adversus solem ne loquitor
a végén a portálnál mit kell csinálni?
Ez már volt?
Azóta véginyomtam magam is, s hogy némiképpen éreztessem, mennyire igyekszem pártatlan lenni: nekem tetszett, a rengeteg hibája ellenére is.
S itt azonnal kiemelném a szót: rengeteg - bizony, következetlen, tényleg sematikus és néhol fájdalmasan kidolgozatlan. Olyan elemekre nem fókuszáltak, amikre amúgy - ígéreteik szerint - a mellékszálak épülhettek volna. S mivel a mellékküldetések kimaradtak, az éles szemû és elméjú játékos bizony érzékeli, hogy valami sántít az egészben.
És itt nem arra a kibaszott holoizére gondolok, az gány volt, úgy ahogy van / volt / lett volna...
Leginkább azon ütköztem meg, hogy 95%-ot adott a hangokra. Épp azon elmélkedtem játék közben, hogy lehetnek ilyen gyatrák a fegyver hangok. Persze mindenkinek más az izlése...
Na meg azon, hogy a Valve ötlete volt a MOD-ok lehetõsége... már anno a Doom2-höz is voltak MOD-ok... mikor is? Jó 10 éve?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Köszi
De pszt! ez majdnem spoiler!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Meg F6-nál a "Saved..." "Mentve..." szöveg kiírásával! Egyszerûen nem jelenik meg!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
http://cs2.hu/doc1342/1/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.