Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lécci valaki tudna segíteni? Olyan gondom lenne, hogy a gamet mikor elindítom, akkor nem akar rendesen szólni az 5.1-es hang, 4 hangszóróval sem mûxik, 2-vel simán megy! Mikor átkapcsolok 5.1-re akkor recseg, meg szaggat a hang, még a menüben is. Creative SB Audigy, hangkarim van, és a legújabb driver van hozzá felrakva. Mi lehet a gond? Amúgy bármilyen más játékban jól szól a hang, meg a winfosban is OK zenehallgatásnál, vagy filmnézésnél, csak a HL2ben nem teccik neki...
Lécc valaki segítsen, kösz...
A közönség kérésére (meg azért, mert szokás szerint sok embernél gondot okozott a CD check ) a Valve kiszedte ezt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az ilyen maradjon az aknakeresõnél, bár ahhoz meg nincs cheat mi?
<#falbav>#falbav>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nekem az Emperios (vagy vmi ilyesmi) változat van meg és állandóan vmi olyasmit ír ki, hogy coludn't acquired primaryinstalled file. Feltettem ezután a fixet, így már tovább ment, el is indul a játék, de miután megyek pár lépést ugyanzt írja ki. Ezt miért csinálja???
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Lehet, hogy az 1esel kell, hogy hangja legyen?
De a sourcenak sincs!
De az összes többi jateknak van!
ILYET!
A többi játéknak mind van hangja.
Ja és eredeti a jatekom. De már a tört verziónál se volt hangja.
Kell hozzá a half life 1 vagy mi?
Nemtom mérnincs hangja.
Az optionsba mindent beállítottam hangot illetõen!!!
Természetesen aktiváltam meg stb. (mivel anélkül nemis menne eredetiben).
Akkor mi lehet a gond?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
A legjobb akció/sci-fi amit valaha átéltem! 😊
Baromi nehéznek tünik a játék, még úgy is, hogy én alapból kizárólag cheat-el vagyok hajlandó játszani 😊
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Help kéne!ott vagyok ahol a 3 generátort kell elintézni. 2-t sikerült az utolsóhoz nem tok bejutni. az van hogy olyan helyen van amit sehogy nem tudok elérni.fel a lépcsõn át a hídon és a nagyterem szélén lévõ lépcsõknél vagyok. szal ott van 1 "süllyedés \__/(lépcsõbõl) és mielõtt átmennék balra fordulok és meglátom az üvegen át. van jobbra 1 átjáró de erõtér védi.nem tom van-e út visszafele mert van 1 olyan hogy géppityu jön ki a földöbõ.oké gránát és nem tom mit õriz mert nencs ott semmi. kiírtottam 2-õt.
1. a romos szobánál
2. a földszinten
3. megvan, de nem találom az odavezetõ utat
jó mi?😄
Adversus solem ne loquitor
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Tegnapelõtt kezdtem a játékot (karácsony rulez), most végeztem ki. Kircsi volt, egy kérdésem lenne Cifuhoz és a többi guruhoz: ti a végén hogy értelmeztétek G-man szavait? Akkor most mi volt ez az egész? Légyszi ne lefordítsátok, a kérdés nem a magyar jelentésre vonatkozik (azt értettem), hanem hogy hogyan passzol ez a sztoriba...
nem is tom már hogy mire válaszoltál, me eltûnt!
vmi olyasmi asszem de nem tom hogy lehet e feltört játékkal jáccan i neten hl2: DeathMatchel ???
elõre is köszönöm a megtisztelõ válaszaitokat!!!
Elakadtam ott amikor az utóba kell beszálni és egyy mágneses daruval leemelnek és mikor elenged a daru a kocsi a fejére esik!
KÉDÉS???: Hogyan tudom kerékre állítani a kocsit!
Elõre is köszi ja és böngészem a hozzászólásokat de nem három darab van!
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Kezd idegesíteni, hogy most cseréltem le a 9600XT-mert egy 6600GT-re és 40-70 fps... 1024-be mediumon... Jobb grafikán Lagol de nagyon durván 😞
3dMark 2003-ba 7200 pont Barton 3200+, 512 ram, 66.93 Driver.
THX.
Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...
itt Letöltéseknél nézd meg van egy "high" quality (1,5gb) megy egy Low
bár a high is eléggé nézhetetlen minõség, úgyhogy nem lennék kiváncsi a low-ra...
Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...
Valahol lattam, hogy valaki csinalt egy videot, amin vegignyomja az egesz jatekot baromi gyorsan - sajna, a linkje nincs meg, nemtud valaki segiteni?
koszi
ui.: nova projectben megyek alyx utan, aztan kapok egy loading feliratot, es vagy ket loadinggal korabbra visszadob... aztan a teleport resznel is ezvolt, elsotetul a kepernyo, es visszadob korabbra - a jatekban mashol eddig nem volt ez
ui2.: en siralyokat lovoldoztem a hid aljarol 😊 magnummal 😊
ui3.: ha atallitom a max loszert, vagy a fegyver erosseget, az egy ido utan visszaall - masnal is?
Be maradt kapcsolva pálya elején az AI disable és kimegyek az ajtón a tetõre és vagy 6 varjú ott ült és nem szálltak el 😄
by: ToM
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Bérbe vehet? reklámfelület...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ahogy a mûvelt orosz mondta.
asszem...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
szándékosan nem csillagoztam ki :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"olyan ember meg, akinek nincs warezos cucca, nem létezik, illetve igen, de feltételezem teljes boldogságban él a puszta közepén cucu malaccal, meg pár kotkodáccsal, és fogalma sincs róla, mi lehet annál faszajentosabb dolog, mint reggel négykor kipattanni az ágyból és egy jó nagy slukkot nyomni a trágyaszagos levegõböl moslékkeverés elõtt.."
Ez egy gyönyörû megnyilvánulás a p***me hl2 topicjából... gratulálok...
ON
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!