Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is végig vittem,a vége engem is lelombozott...túl hamar lett vége!😞
de viszont engem az érdekelne hogy ti találkoztatok e "Hydra" nevû dologgal...csomó oldalon írják az ellenségek között hogy van ilyen de én nem találkoztam 1el sem:
meg ilyen fegyverem sem volt a játék alatt:
H&K M-29 OICW

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Az, hogy pár napja egészen pontosan a végkifejletnél hagytam abba.
Ma betöltöttem, hogy tovább játszom, erre VÉGE!
Ráadásul milyen kurva egyszerûen, mindenféle katarzis nélkül...
Az elsõ résznél egyszerûen nem tudtad abbahagyni a végefelé, mert felpörögtek az események, elmentél az új bolygóra, kíváncsi voltál, stb...
Itt ez hiányzott. Egyszerûen nem számítottam rá, hogy mindjárt elérek a végkifejlethez.
Ez a nagy gond a játékkal.
Sokkal többre számítottam, tekintve milyen játékmenete volt eész idáig!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mit is mondhatnék.
Végig teljesen lenyûgözött.
De a vége nagy nagy csalódás volt számomra!!!!
Medium fokozaton játszottam, így is elég nehéznek ítéltem.
De a vége az valami frenetikusan gyenge volt.
Kétszer töltöttem csak vissza és máris megvolt a megoldás. Roppantmód leegyszerûsítették a végét.
Ha értékelnem kellene a vége miatt "csak" 95%-ot adnék rá, mert addig nagyon jó volt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
felrakom vengeance-féle változatot (5 cd-sel és dvd-sel is próbáltam), lefuttatom a hl2 isntall progit (a cracket), erre az alábbi történik:
D:\hl2p\HL2Installer>hl2install
Half-Life 2: Source Installer - hCUPa
---------------------------------------------------------------
Offline GCF Transformation: base source shared models.gcf to source models.gcf
Offline GCF Transformation: base source shared materials.gcf to source materials.gcf
Offline GCF Transformation: half-life 2 base content.gcf to half-life 2 content.gcf
Offline GCF Transformation: base source shared.gcf to source engine.gcf
Offline GCF Transformation: base source shared sounds.gcf to source sounds.gcf
Offline GCF Transformation: counter-strike source base content.gcf to counter-strike source client.gcf
Offline GCF Transformation: counter-strike source shared content.gcf to counter-strike source shared.gcf
Destination: D:\half-life 2\SteamApps\User\Half-Life 2\
Failed to open GCF archive: "D:\half-life 2\SteamApps\source materials.gcf", make sure its available and decrypted.
az utolsó sor a lényeg. nemtom miért nem találja azt a file-t, pedig ottvan. azt hogy decrypted-e, fogalmam sincs. és nem is csinál semmilyen plusz ikont az asztalra, ahogy az nfo file mondja
ötletek?
már annyit szívóztam a különféle hl2 változatokkal, nagyon megköszönném ha vki át tudna nekem írni egy dvd-re egy mûködõ változatot.
Tud valaki valamelyik feltört változattal mûködõ SDK-ról??
Már nagyon viszket a tenyerem egy kis mapszerkesztésre.
DOGMAN
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
Elakadtam az "entaglement" pályán és nemtom mit csináljak, mert elméletileg ki kéne nyírnom az összes katonát, (ott, ahol a csaj navigál a börtönben,hogy jönnek a katonák)majd csak utána engedne tovább a játék.
De azok a gyökér katonák nem akarnak jönni, csak egyhelyben állnak és amikor meglátnak csak akkor kezdenek el lõni.
savegamét is dobhattok...
thx
De olyan, mintha a steam nemis kódolná ki a hangfilekat.
De az lehetetlen.
Na jó.
A végén azlesz, hogy leírtom a half-lifet és minden eggyes tartozékot kitörölök a regeditben róla.
Töredezetség (habár ez úgyse számít). Scandisk szerûség, azt újrarakom.
Csak az a baj, hogy szntem ez se segítene😄.
Amúgy amikor felakarok lépni neten jáccani befagy, amikor rányomok a find serverre.
Kijelezze maga ott a keretet, amiben a szerverek jelennek meg, de befagy.
Rosszabb az eredeti változat, mint a másolt 😄.
Egyszer lázadó polgárokkal nyomultunk, mire jöttek repülõk vagy lépkedõk (már nem emlékszem, nem lényeges) és erre egy nõ ezt mondta: "Ha van kilövõd akkor találsz hozzá rakétát a..." Hát nem tudom hova rejthettem volna el egy rakétavetõt, hisz legfeljebb is a hátamon hordom (csak akkor a shotgun hol lapul?), de...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Habár rengeteg válasz adtatok már a kérdezõknek,én is elmondanám, mivel az a rész a kedvencem.
Persze aki nem ismeri a sentry gunok mûködését vagy nem játszott Teamfortress-t, annak lehet érthetetlen a dolog.
Baromi egyszerû, picit kell csak gondolkodni.Ugye az elsõ helysín ahol találkozol automata ágyúkkal, az abban a kisebb irányítóközpontban van, amikor a csaj megkér, hogy tartsd a pozíciódat, amíg õ odaér.
Bal és jobboldalon van a feljáró ide, ugye? Kettõ darab sentry áll rendelkezésre.Egyiket a bal lépcsõhöz vagy fölé a másikat a jbb lépcsõhöz tessék lerakni.Itt a "fölé"-n azt a kis kiugró részt értem, amirõl lelátni az akkor még aktívan mûködõ pajzsokkal elzárt folyosóra.
Innen jönnek majd a Combine katonák.Ennyi.
Ez volt az elsõ helyszín.
A második ugye amikor a két folyosó van, minden oldalról jönnek és van két átvezetõ is,amibõl egyikben van egy elsõsegély-feltöltõ (vagy hogyismondjam) és egy ami a HEV-Suit-ot tölti, a másikban meg lõszerek.
Namost, ha okosan gondolkodsz a játékban,akkor az elõzõ helyszínrõl átcipeled magaddal a 2 sentry gunt és így itt mindjárt 5 darabod lesz a három helyett.
De hárommal is egyszerû megoldani.Én azt csináltam, hogy kettõt leraktam közvetlen egymás mellé, csak ez egyik néz mondjuk elõre (északi irányba) a másik hátra (dél felé), így ez a kettõ állati jól fedezi egymást.
És hogy hová?Az tökmindegy, de általában a folyosó közepére, nagyjából oda,ahol az átjáró van a két folyosó között.
Ilyenkor marad ugye már csak egy sentry.Ezt hasonlóan lerakod, és a másik helyére meg Te beállsz.Amikor jönnek a Combine katonák, ellenõrizd és segíts be az ágyúidnak néha.
Ha viszont okos voltál és áthoztad azt a 2 db ágyút ide, akkor itt 5 lesz és sokkal könnyebb.
Remélem érthetõ.
Harmadik "ágyús" helyszín a Combine teleport.
Itt is három ágyúd lesz alapból.Bár én már az elõzõ 5-öt is átcipeltem ide, igaz már k*va idegesítõ volt mindet idehozni.
Három darab esetén:
A kezelõpultos rész nagyjából hatszög alakú, ide kellene értelemszerûen felállítani a három ágyút.Kettõt elõre,egymástól pár méterre egyet az egyik kapuhoz (ahol jön a Combine) a másik kapuhoz beállsz Te.Vagy minden kapuhoz egy és Te pluszban adsz némi tûzerõt.
Ha viszont megint okos és fõleg KITARTÓ voltál és elcipelted az elõzõ helyrõl azt az 5 darabot, akkor itt már nyolc(!) darab lesz és akkor aztán egy olyan erõdöt építesz ki, amit csak akarsz.Senki nem jut a közeledbe, sem a kiscsaj közelébe.
Sajnos mikor elteleportálsz, NEM lehet magaddal vinni egyetlen ágyút sem, nekem legalábbis nem sikerült.
Másik taktika még hogy folyamatosan cipeled az ágyúkat, így ha ellenséget lát azonnal szétlõvi, ezzel neked lõszert spórol és segít.Heves harc közben meg csak lerakod magad mellé mint egy szövetségest.
Még egy dolog aztán befejezem.
Van a Nova Prospektben az a nagyobbacska antlion is, ott a fürdõ résznél, amikor csak Te vagy szembe vele.Na én ide is raktam sentygun-t, ugyan az olyan volt, hogy rám is lõtt, de azért poén volt.Lõtte a "félfõellenséget" amíg az fel nem döntötte...
Remélem érthetõen fogalmaztam.
Amúgy meg BÚÉK mindenkinek!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Próbáld meg levenni a hang és a zene minõségét. Ha úgy sem javul a helyzet, hagyd az 5.1-et, jó az sztereóban is.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A gépágyúkat majdnem mindegy, hogy hova rakod, lényeg, hogy olyan helyre kell állítani, ahol nincsenek túl messze tõled, mert az érkezõ katonák elõbb-utóbb mindig felborogatják azokat. Olyankor mindig neked kell újra felállítgatni (felvesz/felemel/újraletesz).
Közben pedig valamelyik hatásos kézifegyver legyen a kezedbe (pl. shotgun), amivel fontos, hogy mindig pontosan célozz (természetesen fejre), mert különben csak lõszerpocsékolás és GAME OVER...
Tudod... "egy lövés - egy ember".
256 Mbyte RAM
128 Mb GeForce FX 5200
Lehet h keves a RAM, kitudja...
Ez lehet a gond??
http://thenamelessphoto.com/
elolvastam a faq-t szazl
ott vagyok, hogy van egy autó, és ledobtak ugráló repdesõ bogárszörnyek közé, micsináljak ott😮
help mer minnyá megesznek
áááá itt is egy
DZSIIIDZSIIIDZSIII
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
"Could not acquire necessery game because the connection to stream servers was lost." Na akko most mivan? Vot már valakinek hasonlo gondja?
De ez csak a boltban megvett vagy a Steam-en (ATI-kupon vagy fizetõs) letöltött eredeti verziókra igaz.
Ami patch-eket le lehet tölteni "innen-onnan", azok mind warez-"buherációk", "sufni-tuning", stb stb <#vigyor>#vigyor>
Én most hard-on nyomom, vagyis nyomnám, ha menne normálisan az fps, de a sok lagtól kicsit kiakadok 😞
Ha majd ha megy normálisan, akkor nyomok egy "fastrun"-t.
A 2óra 57 percet megtudtam volna dönteni kb. 15 perccel, de amit most találtam új végigjátszást 2óra 14 perc... Ezt már nemvágom hogy csinálta David 'marshmallow' Gibbons. Lehet, hogy jetpackelt? 😛
Akit érdekel hogy néz ki egy ilyen, az nézzen körül itt:
http://www.planetquake.com/sda/other/HalfLife2.html
Egyébként van vmi info hivatalos patch megjelenésérõl?
Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...