Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most megint pakolgathatom a fileokat össze-vissza
Csak arra akarják vele ösztönözni az embereket, hogy vegyenek új videókártyát. Felrakod a legújabb directxeket és lehet, hogy elvileg jobb lesz a jatekod meg ilyenek, de fittyfiritty.
A half-life 2 is bizonyítja, ezt.
Directx 7en is megy. Persze gagyibb videókártyával csak.
A jobbaknál a jobbat követeli.
Meg most nemtom, ezt érthetõen elmagyarázni, de majd megkérdezem az illetõt megint, hogy, hogy megy ez a dolog és majd leírom, mert így most szinte nemis mondtam semmit
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Észrevettem, hogy csak lerakta a tálcára : D
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
"A Gõz már fut.
Csak egy példányt futtathatsz a Gõzbõl egy idõben."
Ezt jelenti. Indítsad újra a gépet, ha elbújt a steam. Ha xp-d van, akkor kontrolaltdel-el meg tudod nézni, hogy ott van-e a futó folyamatok között
Na mind1 ennél most van 1 sokkal fontosabb dolog.
Most nemtommér, de ha beakarok lépni a steambe, ezt írja ki:
"Steam is already running.
You may only run once copy of steam at time.
A mondat elsõ felét még értem, de a másodikat nem csak nagyrészt.
DE EZ MI A FENÉT AKAR JELENTENI?
Akkor kezdte, ezt kiírni, amikor felraktam a source magyarosítását.
De már leinstalláltam és még mostse jó!!!!!
HELP!
Úgyis látnánk.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nameg dx9 nélkül megy nálad ugyibár 😊
256Ram..😊
Azon nyomja
<#violent>#violent>
Nekem szntem nicsnen sokkal rosszabb és jobb gépem, mint nektek és nekem mégis megy full grafon 1600*1200on tehát nem értem.
És ugye csillaggal jelzi, a jatek, azt a grafikai beállítást, amit ajánl és nekem az összesnél a highot jelzi : D.
Pedig a videókardom már nemis nagy szám.
geforce 4 ti 4200. Lehet, hogy azér, mert 1 gb ramom van, de szntem mivel ennek a jateknak minimum 256 kell, ezér nemhinném, hogy ez olyan sokat számítana ez esetben.
2,4es proci. AKkor nem a gép a túljó nekem hanem a jatek van jól megcsinálva : D.
1.: Nem a chapter 1-ben, hanem a 4-ben jártam (lol 1.)
2.: Az elején nem ültem be a hidroplánba (lol 2.)
3.: Elakadtam..de megoldom este
De már megvan a lézer, az élienboci rászerelte
"Ugyan nem FPS, tehát nem lehet közvetlen versenyeztetni a Freedom Fighterst a Doom 3, HL-2, Chrome, STALKER négyessel, viszont ha szélesebbre nyitjuk az akciójátékok tárházának kapuját, akár ez a program is ringbe szállhat az év legjobb akciójátéka címért, és nem is lenne teljesen esélytelen."
Ez adta az ötletet a felvetéshez!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha Hard-on nyomná nem lenne ilyen véleményen! 😊))
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
egyébként ízin nyomom, és már az elején szopat az MI..😄
még vmi: ha megfagynak az npc-k, ellenfelek akkor be kell írni: ai_disable 1..ai_enable 0 nem ugyan olyan hatással járna?<#fejvakaras>#fejvakaras><#taps>#taps>
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
LÁL
Adversus solem ne loquitor
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nézzétek meg egy régi játék esetén, aminél tuti nem a CPU a szûk keresztmetszet, ha ott is szaggat, akkor irány a Radeon topic.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tiszta értelmes megnyilvánulás volt ez az invitálás...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
az lehet ,de a graf 0
más okot nem nagyon tudtam kigondolni😊)
vagy megnyitotta 60x a cuccost(én 1x a klickeremmel a Far Cry-t😄
Egy havernak kéne info, nekem NVidiám van, ezért nem tudok neki tanácsot adni. Következõ a probléma: most vett Radeon 9800 Pro-t, mellette 1GB RAM, 2,66GHz Celeron, WinXP, DirectX 9c stb van. Érthetetlen módon szaggat neki bármilyen bekapcsolt élsimítással (2x-essel is) már 1024x768-ban is. Pedig, ha jól tudom, ezzel a kártyával szakítania kellene. A nov. 11-i Catalyst van fönt neki. Szerintetek mit változtasson? A FAQ-ot olvastam, de béta driverekkel nem akar a srác vacakolni.