42676
  • FLeK0
    egy olyan dx8as kartyan alapbol nincsenek 'szar uj effektek', jo procival, sok rammal meg ertheto, hogy birja jo beallitasokkal a dx8 szintet. gamestarosok nem jatszottak a jatekkal a cikk megirasaig, csak az ajanlott gepigenyek alapjan irogathattak ilyeneket.
  • MagyaR
    Majd benyomok egy print screenes képet is amin látszik is a rendes grafikája.
  • MagyaR
    Íme a jatekból kihozható legjobb graf: katt (mivel nem print screen hanem saját készítésű screenshot, ezért kicsit rosszabbnak fog a képen tűnni).

Tudjátok mi a phoen ebben?
    Minja leírom milyen gépem van és nevetni fogtok meg peresze perszézni : D.

P4 2,4 ghz 1 gbram (eddig jó). Geforce 4 ti 4200 (nah ez az, ami phoen. Hogyis mehet nekem így a game a legjobb grafon).

Elsőnek is a legújabb directx 9.0c van felrakva nekem, nehogy valami félreértés legyen. Tehát minden sza* új efektek lassítják a gamét :D.

Másodszorra mielőtt azzal jönnétek, hogy a simítások nincsenek bekapcsolva igenis mindeggyik a max fokozaton van. Tehát az ilyen Anistropic meg ezek mind maxon. Felbontás is.

Nekem amúgy a jatek eleve mindent high fokozaton ajánl, csak ezek az élsimításokat nem ajánlja, hogy belegyen kapcsolva.

Elősnek, amikor bekapcsoltam, még akadott, de nem jáchatatlanul.

Aztán, ahogy mentem egyre kevésbé akadott. Mostmeg szinte eggyáltalán nem akad csak teljesen levan lassúlva a gamem, ezért inkább visszarakom, ezeket az élízéket : D.

És gamestarba, azt írták, hogyha akarunk vmi látványt min. kell hozzá egy feroce 4 fx 5600 (256mb).

A nagy fenét kell!!!!!!!!!
  • Adam5
    :D

Igen az. oda mész az eggyik lábához és use button.
  • MagyaR
    És az hol van?
    Jah az a lépegető? Lol! Én meg nem értettem mi a fenét keres ott.
  • Adam5
    Mondjuk azé mer lehet benne Stridert vezetni :P
  • MagyaR
    Nem értem, hogy mire jó ez a Strider Mod.

Van egy tér, ahol vannak fegyverek, azt annyi : D.

Neten meg egy szál szerver sincs belőle :D
  • Adam5
    Ez nagyon király!

Mingyá meg is nézem van-e server hozzá a neten.
  • Adam5
    hmm ezt a Strider Mod-ot meglesem, még nem próbáltam.
  • [NST]Cifu
    Ha valakit érdekel, a jelenleg már letölthető, működő MOD-ok:

HL2CTF
    Garry's Mod
    Strider Mod
  • Nemcso
    szidlak, szidlak, szidlak, szidlak, szidl...
  • MagyaR
    Lol!

én így egyszer se vettem észre : D
  • torrente
    Hülye takarító.
  • [NST]Cifu
    A takarítás az én művem volt, engem kell szídni.
  • Borg
    Keresés a témában -> g-man -> #31341
  • andriska
    Berakhatnátok a screenshotokat róla!
  • FLeK0
    11+2x
  • sorrow

Meg tudjátok mondani, hogy G-Man hányszor bukkan fel a játékban kivéve mikor beteleportál az elején a vonatba és a végén vissza a sztázisba.

Nekem ötször sikerült őt screenshoot-olni a játékból,

nem volt könnyű őt észrevenni, ezért gondolom, hogy többször is feltűnhetett.

Köszönöm,
  • Zsoldos
    Nekem gef6-al se megy a farcry-ban. Olvastam itt vhol, hogy vmi regebbi driverban van csak meg a support.
  • janos666 #37021
    Maga a játék nem szaggat, csak sokáig tölt tőle. Itt egy link, ha a lenti alapján nem találtad ITT keresd a DOWNLOAD gombot.

Rossz szokásom a mizériák kiváltása, de azért csinálok belőle ekkora kérdést, mert mikor legelősször láttam pár videót a HL2-ről a HDR techdemos, 'háztetős' vedeó hagyta bennem a legnagyobb nyomot. 1,2 apróság mellett az volt a legérdekesebb ami miatt letöltöttem az ALPHA verziót annak idején, de bánatomra abban sem működött a HDR (pedig van benne hozzá egy .DLL). Aztán kijött a játék és ebben sincs benne. A Far Cry-hoz meg csak GEF6-ra jött ki HDR, vagyis azóta sem volt alakalmam élőben, itthon megcsodálni ezt a kis effektet...
  • precision
    Hehe, thx! :)
  • soulhunter
    na,ugy látom,sokmindenből kimaradtam... ezt a HDR mizériát nem vágom,de a modot letölteném,ha nem kezd el tőle nagyon szaggatni a cucc a gépemen :)
  • MerlinW
    amelyik nem valve mod az mind müxik vele:D
  • precision
    Hu de rég jártam erre. Sry ha már volt róla szo, de van vmi jópofa mod ami a 160Ft+Áfás boltban vásárolt hl2vel is müxik? :)
  • Krinyo
    ne próbáld, tedd!
  • hiperol
    aha, köszi, kipróbálom
  • mesor
    Grav gunnal helyre billented a kocsit azt mehetsz tovább!
    Csak egy kis fantázia öreg és megcsinálod a játékot probléma nélkül!
  • hiperol
    Help!
    elakadtam a játékban. tudna nekem valaki segíteni. kocsival kell mennem, asszem a csaj apjának a kiszabadítására, beülök a kocsiba, felemelik a kocsit azzal a mágneses targoncával, de rosszul dobnak le, vagyis a kocsi a fejére áll, akármit nyomok meg állandóan kiszáll a kocsiból és a földből közben jönnek a szörnyikék. na ott mit kell csinálni tovább?
  • [NST]Cifu
  • janos666 #37011
    Hát nekem egy FX5800-on (DX9-ben, szintén 2XAA, 8XAF) ennyit csinál (bár menet közben baszogattam a level-t):
    ELőtte: Utánna:
    Bár érdekes ahogy a fénycsóva elhagyja a neont, úgy emlékszem mikor november, decembel eleje körül végigjátszottam még nem így nézett ki, valamit csinálhattak már vele egy updateben.
  • artschiatwork
    1-2 hdr-es kép a korábban említett mod-dal:
    9800 Pro, 2xAA

kép1
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5
    kép6
    kép7
  • Krinyo
    Ti --->

"Ha azt mondom HDR akkor HDR B*ZDMEG!!!"
  • Borg
    Khm.. az a HDM volt. Nem ugyanaz.
  • [NST]Cifu
    Ezt már anno olvastam. Pont azt írják le, amit én lent elragoztam
  • Ombika
    Ezt ps-en jatszani LOL isten ments!! :P
  • FLeK0
    csak xboxra, ps2 keves.
  • grebber
    Lesz ez PS2-re??
  • tehen_m
    kis olvasmány

Nem emelem ki a lényeges részt.
  • janos666 #37002
    Kösz.
  • Drizzthsz
    Más, tényleg utolsó off. :D
    A Cryengine: The Projectet láttátok? Nah, az alkalmaz minden mai effektet...