42676
-
Borg #37088 Ki tanitott angolul téged? :DD -
Üdvözletem! Most csináltam, nekem tetszik, gondolom majd nektek is. Hehe :D
-
Ehhez van egy provision update1 ha frissíteni akarsz, továbbá talán az is ér valamit ha rápakolod a CS:S updateket 11-ig. DE ha steamen frissülő crackelt verziót akarsz töltheted le újra a játékot SIX-Steammel. (nemkem ez a 4. verzióm HL2-ből és kb a 6. CS:S-ből, de itt ez a warezesek sorsa...) -
Imádkozz, hogy repülő szönyeggé váljon :))))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
FLeK0 #37084 mondjuk forditsd fel. -
-
Verseghy #37082 Most mit tegyek?:)
-
imádok jáccani bugbaitot dobálni -
Keves barátom, egy tört játékot te nem nagyon fogsz a Steam-en keresztül frissiteni... -
DonManó #37079 leszedtem a HL2 CE-t, és azt akrom kérdezni hogy el fog indulni a játék ha steam-en keresztül frissítem??
elsősorban azoktól kérdezem akinek ez a verzió van meg:
Half-Life 2 Collector's Edition /Provision/ -
Én nem is értem pontosan mi a bajod, mert ha elindul akkor ne zavarjon miket írkál ki.
Most hogy megnéztem ezt a Gerry's modot nekem is ezt mondta először mikor pereparing to play volt, hogy gond van a szerverrel, próbálja később, de rápróbáltam közvetlen utánna és akkor már elindult. Ilyen hibák úgy tudom néha még a rendes steamben is vannak, lehet hogy a ppecher nem szereti a modokat, de működik... -
a mentések itt vanak: főmappa/hl2/SAVE, ittvan az összes mentésed...
azonban akkkor senkisem tudja hogy hogyan oldhatnám meg a gondomat? (am mod problemát) -
masssza #37076 Hol van a mentés fájl mert ujra kell raknom a windows-t ée nem akarom újra kezdeni. -
Megnézem már ezt a Gerry modot. -
MagyaR #37074 Elkezdek rá gyűjteni
-
MagyaR #37073 Mikor jelennek már meg az 512 megás videókárdok? -
Ez a garry's mod jópofa, csináltam pár képet. link -
amugy amior meg rányomom a modnevére (pl. garysmod) akkor ezt csinálja:
előszőr kirja hogy perparing to HL2, majd egy STEAM - ERROR ablakba ezt: No steam content servers are currently configured to deliver content for this game. This will be corrected soon, please try again in a few minutes. -
ezek fehérek: Half Life 2, Half life 2 DM, és még azok amika third party games-ben vannak.
-
A SIX-ben, a MyGamesben szürke vagy élénkfehér a Half-Life 2, mertha szürke rosszul tetted fel a SIX-et, az a baja. -
ok, ottvannak ráadásul mappástul... de azt irja ki hogy perparing to half life 2stb. aztán meg azt hogy próbáljam később mert mittudomén... erre tudtok vmit. a source sdk, az meg egyszerűen nemtalál file-okat.
mi tegyek? vki leirná részltesen? mert hogyha rányomom pl. hogy garysmod akkor ő megkérdezi hogy leszedem a half life2őt. és hogy az meg 3giga, azt meg nem akarom ujra letölteni. hogyan csináljam? amugy a half life 2 meg a sixsteam teljsen más meghajtón és mappában van. ez lehet gond? -
NE a GCF-es SteamApps/sourcemods mappába tedd őket hanem a SIX-Steam/SteamApps/sourcemods-ba (ahol nincsenek GCF-ekek, ott ahova átmásoltad a SIX-et...). Ja és mappástól helyezd bele a modokat, ne a fileokat ömleszed. -
ill. mégse. mennének csak ez a six-steam az nemtudja hgy nekem fenntvan a HL2 leirná vki hogy melyik könyvártban hogyan vannak elhelyezkedve a steam és a hl2 fileok, mer akkor hogyha bearknám akkor menne. -
köszke a segítséget, mostmár mennek a modok: D nagoyn jok, tényleg kösz. -
Mittomén
.Nálam ez volt.Lehet neked más miatt.
-
TomBond #37063 Akkor miért az egér fagy be?? Más programnál nem jelentkezik a hiba csak ennél! -
Nálam akkor volt ilyen,amikor a videokártya rosszalkodott.Lecseréltem és jó lett
-
TomBond #37061 Nállam olyan probléma van hogy a játék indítása után nem sokkal (kb. 5-10 perc) befagy az egér és nem mozdul. menni tudok előre hátra oldalra meg mindent csak az egérrel nem tudok fordulni lőni stb. Volt már valakinek ilyen problémája? Ha kilépek a programból a WinXP-ben sem mozog az egér csak ha újraindítom a gépet. Tud valaki segíteni? -
Akkor próbáld meg a MOD-okat a ...\Steam\SteamApps\SourceMods könyvtár alá kitömöríteni, ezek után a Steam -> My Games ablakban a Third Party alatt kellene megjelenniük. De garancia nem lesz, hogy működnek is. -
/csak ugy megjegyzem hogy nekem warez a gém és a six-steam az egy olyan STEAm verzio amely ugy érzékeli a játékot mintha eredeti lenne és regisztrált.
-
Sőt, ha ügyesek vagyunk, még Voodoo 1-esen is futattni fogjuk a Pixel Shader 3.0-ás effekteket a FarCry alatt! Csak a Dx9c kell, meg egy kis mahináció...
-
Ha szerinted minden DX9.0-ás effektet tud a játékod próbáld ki hogy a C:\programfiles\steam\steamapps\username\Half-Life2\bin mappában megkeresed a dxsupport.cfg-t. Megnyitod worddel/worldpaddal majd megkeresed például a 6800U-t vagy inkább az X850XT-t, a kártya neve alatti összes 5-6 sort CTRL+C, majd megkeresed a saját kártyád, a neve alatt mindent kijelölsz és CTRL+V. Ezután a C:\programfiles\steam\steamapps\username\Half-Life2\hl2\cgf\ mappában törlöd a config.cfg-t, "-dxlevel 90" propertiessel indítod a játékot (jobbklikk a steamben a HL2-n). Bekonfilod csúcsszupira a grafot és elindítod a játékot. Érdekes látvány lessz az bisztos, ha szerencséd van még wallheck se kell majd a CS:S-hez... 
Ezt most azért is írtam le mert ez a legjobb módja DX9-be tenni az 5600+ FX-eket... -
Mondtam, hogy nézz utána, mi a helyzet a Ti4200-adal... 
Az a kártya a Dx8.0-ás effekteket tudja megjeleníteni, a Dx9-eseket nem!!! Az, hogy a Dx9c van fent, még nem jelenti azt, hogy a kártyád képes lesz Pixel Shader 2.0-ás (Dx9.0) effektet kinyomatni!! -
MagyaR #37055 six steam???? Az meg mi? :DD
Amúgy ha letöltesz egy módot és nem tudod felrakni akkor általában a steam appsban a source modba kell beraknod.
Aztán ha megnyitod a steamet alul a Third Party games-nél tudod elindítani. Ja és fent kell, hogy legyen a legtöbb módnál a hl2 deatmatch (garisson, strider mod) -
Nekem orig. játék van, szóval sajna nem tudok segíteni...
-
MagyaR #37053 Najó. Inkább majd veszek egy 512 megás radeon x 850 x-et és akkor majd megosztom a tapasztalatokat : D.
Radeon x800-at meg már nem érdemes venni. Már azis van 1 éves kb.
Vagy lassan annyi lesz. Még minden jatek elfut rajta szinte a legjobb grafon, de már kitudja meddig.
Főleg minjá ittvannak az új kardok és akkor majd azok lesznek 120000 ftosak és a radeon x800-é meg szokás szerint csökkenni fog. -
MagyaR #37052 Szntem csak a ramom miatt bírja amúgy.
Mivel 256 a mind. szintje a jateknak egy 1 gigás ram azér sokat segíthet neki : D -
MagyaR #37051 Jó, de a kép alapján nem lehet látni annyira a grafot.
Ahhoz print screent kéne csinálnom.
De hiába van directx 8.1-re tervezett kártyám ha most 9-es c van.
Tehát kénytelen ebben futtatni a kardom : D a gamet.
Tehát ha a legjobbra állítom az úgyanúgy a directx 9.c-s effekteket adja be. Csak úgy nagyon lassú a játék. -
vlaki segítsen, hogyha letöltöttema six-steam -et , akor utána hogyan tudok egy a megfelelő mappába bemásolt moddal játszani? jolenne hogyha minél előbb irnátok. -
Majd alkalomadtán nézd meg a HL2 galériámban lévő képeket, ott van Dx6-tól Dx9-ig beállítva, igaz a képek nem adják vissza a mozgásban látható eltéréséket (pl. a tükrözödéseket, fénytörés effekteket).
Azon kívűl szerintem nézz utána, hogy mi az, amit egy Ti4200 már nem tud, és egy Dx9-es kártya (Gf FX5600+ vagy Radeon 9500+) már tud...