Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BomBa
BomBa
ja, amúgy minden megy klasszul nálam a steammel.
Pedig a Launch Optionsba meg a cfg-be is beírtam.
BomBa
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Nekem minden rendben mûködik. Na most le is kopogom. <#vigyor0>#vigyor0>
BomBa
Csináltam a hl2\cfg mappába egy autoexec nevû cfg fájlt. Beleírtam, hogy -Dxlevel 9 és hogy mat_clipz 0 egymás alá. Ezeket a Launch Optionsba is beírtam. Nos ezek után mindig dx9-s lesz a játék és lesz víz, vagy ha elindul a játék akkor ezt az autoexec-et valahogy be kell olvastatni vele, vagy hogy is van ez? <#idiota>#idiota><#nemtudom>#nemtudom>
Biztos láma kérdés, de ezek számomra a GYIK-bõl nem derültek ki.
Tomi
BUÉK!
BomBa
Hülyén fog hangzani, de már sokadszorra fordul elõ, hogy amikor a steamben valamelyik update news-ra kattintok, elkezd riasztani az USDM 😄D
Tehát szirénázni kezd, holott a log szerint semmilyen érték nem lépte át a küszöböt. Sõt, mégha át is lépte volna, nincs bepipálva sehol, hogy szirénázzon, csak figyelmeztessen 😛
Szal ez valahogy összeakad szerintem a Steammel.
http://thenamelessphoto.com/
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
BomBa
BomBa
ja, és búék mindenkinek!
A linkben jobban leírtam mi velem a szitu, ha valaki hajlandó segíteni, <#help>#help> akkor célszerû azt elolvasnia. <#vigyor>#vigyor>
Kösz!
Tomi
BomBa
BomBa
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
BomBa
SteamApps\****\half-life 2\hl2\SAVE
Remélem ez az. <#vigyor>#vigyor>
Bocs még1szer hogy zavartam. <#rolleyes>#rolleyes>
BomBa
Dokumentumokban sem találtam meg, ahova sok játék ment, és ott sem volt ahova telepítettem. GYIK-ben sem volt leírva hol van. Lehet hogy az elõzõ 35616 hozzászólásban valahol megvan, de ezt kicsit sokáig tartana elolvasni. Bár biztos az én hibám hogy lusta vagyok elolvasni.
Az meg megint más dolog, hogy eddig nem sok játékkal játszottam és nincs elég gyakorlatom ezekhez.
Szóval ha valakinek van valami értelmes hozzászólása a kérdésemhez, esetleg link, jöhet bármi, az írjon ide.
Kéne sürgõsen mert format c lesz. Mondjuk nem ma/holnap. <#vigyor0>#vigyor0>
Szóval írjatok!
Tomi
BomBa
A Half Life 2 hol tárolja a mentéseimet?
A GYIK-ben nem volt benne. <#szomoru1>#szomoru1>
Tomi
BomBa
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. a célkeresztet a gömböz viszed
3. megnyomod a JOBB egérgombot
4. már ki is szívtad a gömböt <#vigyor0>#vigyor0>
Elé állsz és a másodlagos fegyver gombbal (nekem Space volt) kiszívod az energia gömböt.
Ha jól emlékszem, ki kell szívni a gravity gunnal a generátorból azt a kicsi golyót, ami fel-le megy <#vigyor0>#vigyor0>
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Na majd ha sehogyse tok majd továbbjutni majd kérdezõsködök : D