Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Egy méltatlanul mellõzött játék a Freedom Fightersfórumába szeretnélek invitálni benneteket!
Mielõtt büntetõpontot kapnék ezért közlöm,hogy azért tettem ide a linket,mert sokak szerint(szerintem is)a játék annak ellenére veri a Half Life2-õt,hogy majd egy évvel hamerabb jött ki!
Erröl szeretnáék vitát nyitni!
Ha gondoljátok gyertek a Freedom Fighters fórumába vitázni vagy vitázzunk itt nekem mindegy!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

szerintem szar a half 2 multiba... semmi extra nincs benne.. kicsit odafigyelhettek volna erre.. legalább lenne vmi cél..
ibrik
HL2 fixek

De amúgy csak a kollégákat tudnám idézni: a google keresõt (és társait) nem véletlenül találták ki... <#ejnye1>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Rage47
Lehet multizni. Faq-ban le van irva mik kellenek hozzá... De abbol sem minden szükséges.
tigeroo
valaki, egy linket😊
Amúgy az a rész már megvan a jatek negyede amikor motorcsónak szerúséggel mész ésmár kaptál rá gépfegyvert?
Csakhogy betudjam mérni hol tartok.

Hogy mekkora?
Teljesítményben?
De szntem az eleve nem függ a hangtól, de megy full grafon a half-life úgyhogy nem akad.
Pedig nincsis olyan nagy szám videókártyám meg ilyenek.
Mostmár 1 gb ramom lett, de még 512esen is ment full grafon.
Így talán azér gyorsabb lett.

Na, de így 2.1esen már megy a cs:s meg a half-life 2 is (mármint a hangjuk megy).

Rage47
Hi!
Feltetteam a játékot hozzám. Az ismerösömhöz átmásoltam az egész steam könyvtárat benne a hl2-vel. De nem indult el. Ezt irja: SteamStartup(): Failed to open GCF archieve... Nem lehet vhogy megoldani, hogy elinduljon?
PiszkosFred
Gyujts ra egy cigire, napozz a tengerparton (ha este van, akkor nezd a csillagokat) a "gumilabdat", amire a bogarak ugy beindulnak meg hajigald el a bunker iranyaba. Ezek nagy boldogan utanarohannak, aztan eszreveszik hogy a rosszarcu barataink eppen oket nezik, ekkor nekiesnek. Es igy tovabb, vegig. Ahogy rezsofiz is irta, nagyon ne akarj rambozni, ezek most a soklabuak percei...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tigeroo
nem ad vki egy linket, ahonnan a 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape-t Client.dll-t lehet leszedni? Megköckölném , és hova kell msáolni õket?
rezsofiz
Ott is menni kell a tengerpart mentén szikláról sziklára. Felesleges lõni a bunkerekre nem tudok megsebezni az abban lévõ katonákat. Szépen menni kell aztán mindig bejutsz a bunkerek hátuljába ahonnan tovább lehet menni . A pókokat vagy miket ne féltsd, a számuk infinity😊

sazl : c

rezsofiz
.-dDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

hen-tes
htx már meg van
most viszont megint elakadtam 😄
hol is..
jajj, amikor megkapom azt a bogárcsalogató izét, utána valami tengerparton vagyok, és lõnek rám mint állat, nem tudom merre, és hogyan kéne menni :\

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

IMYke2.0.0.0
Hiába na, nagy a Lámák Állatkertje...<#hehe>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

disconnect
nem szûrja ki a szemedet, amikor nyomsz egy esc-et???
nagy darab téglalap betûkkel és számokkal benne
alulra meg irkálhatsz
remélem sikerül megtalálni

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

Hihetetlen sikerlemeny es euforia volt, amikor atjutottam - azthittem, azert mondjak hogy kemeny fizikat kell hasznalni, mert ilyen szarsagokat kell epiteni 😊)) De legalabb igy is megoldhato lett volna, de nem. Ez viszont akkora negativ elmeny volt, hogy en is ideges lettem 😊))
IMYke2.0.0.0
Én elsõre átmentem a szomszédos terembe. Tényleg. Sejtettem ugyanis, hogy ezek a srácok a Valve-nél huncutkodtak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PiszkosFred
szintén ;] Csak én hamarabb feladtam az építgetést, és ha jól emléxem másnap tiszta fejjel, újra nekifutva a pályának (hátha valami hiba, vagy bug, vagy miegymás) láttam meg a szelepet. Sokan csuklottak abban a negyedórában a valve házatáján...

takraj
Mekkora géped van?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Most hogy emlitette valaki, azt a reszt, ahol meg kell emelni a vizszintet, hogy at lehessen menni a csovon a masik oldalra.

Na, amikor ott jartam, nekem nem tunt fel, hogy ott lenne a tuloldalon csap. Ugyhogy szepen elkezdetem a hordokat ledobalni alulra a vizbe, es probaltam epiteni egy kis piramisszeruseget, amin felugralhatok az alagutba - level valve mondta, hogy mennyire nagyon kell hasznalni a fizikat. Kb. 3/4 oramba telt, mire sikerult felugralnom, mert eleve az oldalt fekvo hordokat nehez allo helyzetbe tenni, ezeket egymas tetejere rakni, es elerni, hogy amikor raugrasz, ne doljenek el. DE SIKERULT! Atjutottam a tuloldalra - csak ott jottem ra, hogy mekkorat szoptam, amikor lattam, hogy onnan (alacsony vizszintnel) nem lehet sehova sem eljutni, viszont a racs masik oldalan ott virit a csap szepen eldugva a csovek kozott.

Csak kicsit lettem ideges 😊))
Megvan mi a baj!
Nekem is 5.1es hangfalam van és csak akkor jó a hang ha 2.1re állítom!!!
Volt már valakinek ilyen problémája, de az, azt írta, hogy neki recseg. De nekem akkor meg eggyáltalán nincs hang

Andie
Na, idáig is eljutottam.
Kellemes Karácsonyt és Boldog Újévet mindenkinek! <#wave>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

IMYke2.0.0.0
Ennek mi értelme van?

Lazarus
csá
KÖSZ MINDENKINEK MINDENT!

Igy már sikerült, hogy elkezdtem elörrõl a pályát.<#integet2>
hell elég jó gamma 😊 nekem 2000mhz mediumon néha beszaggatot , a nagyobb csatáknál, afilingje ütõs de a vége nagyon nyál volt sajna nem lehetett a végén annyira beleálni magunkat 😞

__|__ ________(*)________

reaper4
nem kell természetesen az 1 hozzá. a hangr + passz <#rolleyes>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ugye akkor nemkell a hl 1 a hl2-höz?
Mármint úgy értem, hogy mivel írták még a gamestarba, hogy hl 1esek a hangok nagyrészt.

Habár ez hülye kérdés csak azért kérdezem, mert ugye nekem mivel eredeti változat ide vagy oda nincs hangom.
De csak a hl2nél meg a cs:snél. A többi gamenél van.

VAN elképzelésetek miért lehet ez?????
Nincs benne a faqban megnéztem.
De szntem azért is nincs benne, mert lehet, hogy csak nálam fordult elõ egyedül az a hiba, hogy nincs hang.
Mert másoknál vagy úgy van, hogy csak recseg vagy hasonlóak.

Szal még1x megkérdezném ha megengeded tört verzióval lehet-e multizni és ha valakinek ez sikerült akkor miképpen?

AD1: elolvastam
AD2: az van benne hogy eredeti verzióval mit kezdjek
AD3: ahelyett hogy tapsikolnál ugyanennyibõl tartott volna válaszolni is ha tudsz
AD4: irodott a FAQ x ideje x embertõl azért fórum hogy hátha tud valaki ujat mondani
AD5: szerintem

Lammer
Srácok!
figyelmesen végigolvastam a Faq-ot, de ott nincs leírés a problémámra...
újraraktam a renccert, a (teljes)steam-et backupoltam ahogy kell(DVD profilt megadva) lett is közel 4 gigás fájlom, azt az új renccernél visszaraknám ,azaz csak raknám, mert a szemétláda kér 2es lemezt!!!! LOL!!!! (ugye ha bezárom, nem csinálom meg, ha okézok, akkor meg nem találja) a qvva annyát,,, hát most itt sz*pok...
gcf piszkáló progival ki lehetne nyerni az exe tartalmát... tanácstalan vagyok, nincs kedvem megint 5 gigát letölteni... hmmm...
5let?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

rezsofiz
Hm télleg nem értem miért nem lehet szétnézni meg visszaolvasni a topicban nem csak írni <#rolleyes>

A választ megkapod ha figyelmesen megfigyeled a banner alatti betûhalmazt (gy.k.:piros színnel).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

van ez igy miért?

Gazdagodtál egy büntetõponttal <#taps>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lehet tört hl2-vel multiban játszani ha igen akkor hogy? Köszi

Magic Boy
A csöveken nemtudok átmenni/átugrani se!Pedig már próbáltam,de megpróbálom újra!

takraj
Mielõtt megint nekilátsz: töltsd le a fixeket, ha még nincsenek meg...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Köszi! Igen van minden egyes mentésnél AI-DIS... . Én ezt természetesen vissza kapcsolom a consolon. Sokszor van ai_dis. e még ilyen komoly bajal nem járt. DVD verzióm van vélhetöen a legelsõ változat. Megpróbálom teljesen a pálya elejérõl.
IMYke2.0.0.0
Fel létra, csöveken át a túloldalra, átmész másik szoba, fel létra, le csõ és megtejered a szelepet, visszamész a vízzel elárasztott szobába...

Magic Boy
Ott vagyok a játékban ahol leesek egy rácsra ami tele van hordókkal és van egy létra amivel letudok menni a csatornába,de az aljátol túl magasan van(hordókon se tudok olyan magasra mászni)a továbbvivõ járat!Hogy emelem meg a vízszintet(csapot sehol se találok!)ill. mi a megoldás?

ibrik
A legelsõ leszakadt hídon csak "nitróval" tudsz átugratni (gyorsítás közben Shift gomb)

PiszkosFred
Ja, kocsiba beülsz, majd a keresel egy feljárót, és padlógázzal elindulsz ;]

rezsofiz
Ha emlékezetem nem csal akkor el kell indulni közvetlen a part mentén felfelé egy emelkedõn azt arra kell tovább menni. Többet sajna nem tok mondani.

hen-tes
natehát

az a rész, amikor ledobnak a rovarszörnyek közé egy autóval, ott mit kell csinálni ?? felállítottam már az autót, és utána ? nem tudok semerre sem menni :\

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

tigeroo
csáztok😊
mátol bekapcsolódok a topicba, éppen dvd-rõl vinyómra másolom a gyöngyszemet
ez ide
ibrik
All access cheat
A lap alján látható hl2uc.zip fájlt letöltöd, a leírás szerint oda kitömöríted, ahová kell és minden fejezet elérhetõvé válik új játék kezdésekor.

/steamapps/.../hl2/cfg konyvtarban autoexec.cfg nevu file-t hozz letre ezzel a tartalommal:

sv_unlockedchapters "15"

elinditod a jatekot, new game es kivalasztod a neked tetszo fejezetet.
(ezt a parancsot siman konzolba irva is mukodik talan)
ChevyG
hát ez jo nagy szop@s!!!
más verziot probáltál?