Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De az a gáz, hogy ha a cancel-re nyomok rá nemlép ki a telepítõbõl :-) Gondolom ezért nem megy a next :-)

Pedig szívesen kipróbáltam volna a játékot, de hát sajna így ebbõl nem lesz semmi :-(

Hát próbálok én mindent, 4 sarok next gombon, felül alul 1mm, nagyítóval :-) Nem megy 😊

takraj
Már nem tudom, hogy én írtam-e, de nekem SP2-m van mindenesetzre, és azzal nincsenek ilyen problémák... 😄

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Noninnyó
Legalul! Hogy mondjam másképp? A legalsó 1 mm-eres részen kb. 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Hogyhogy a legalsó részén? Középen a next gombon, vagy a sarkában? :-) Bárhogyan is klikkelek nemtörténik semmi :-) Tudsz mondani x, y koordinátákat hogy melyik pixelre kattintsak rá? Ja a felbontásom 1024/768 :-)

Noninnyó
A Next gomb legalsó részére klikkelj, ott mûködik.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Visszaolvasgattam, Te nem azt írtad hogy SP2vel nincsenek ilyen problémák és simán tovább megy a next parancsra? Azt hiszem te voltál legalábbisd a logódból ítélve :-)

z0ty
mûködik?

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

persze :-) különben nemtudnám feltenni steamet...az elsõ telepítéskor steamet installálja, ott el kell olvasni a licnezt és acceptelni kell..utána jönne a hl2 telepítésde nextre nem reagál semmit.

ThugEdge
az elsõ ablaknál is végig görgetted?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Oké ha eljutok odáig, egyenlõre leálltam a next gombnál mivel nem megy tovább a hl2 teelpítõ :-)

Hmm nem megy így sem, hl2nél nemtudok a nextre kattintani, hiába próbálom Tab-bal illetve enterrel vagy simán egérrel :-) Loller 😊

ThugEdge
majd írd mán meg,hogy mûxik-e magyarításostúl is

takraj
Már sokadszor fordult elõ a probléma... 1-sõ ablaknál: valamiért nemjó a gomb... próbáld meg TAB gombbal kijelölni, oszt enter, nekem mûködött... 2-dik ablaknál (Licensz): Végig kell görgetni a lic.szerz.-t csak utána lehet a next-re kattintani...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Éppen beléptem steambe, telepíteném a hl2öt de nemcsinál semmit...

Ja igen egyébként a collectors edition van meg 2.9 giga anyag

Hmm nemértek valamit...Felrakom steamet, utána egybõl telepítené half lifeot, de hiába bökök a next gombra nem csinál semmit. Tudnál segíteni? :-)

rezsofiz
saD😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDd

sazl : c

takraj
De, használ! Kell egy acc. meg egy pass. amit 5perc alatt meg is csinálhatsz + át kell írni egy fájlban az adatokat... tutira mûködik...

Sil3nt
ilyet sem láttam még...csávó i am fucking asshole néven volt fenn egyik elmebeteg haverjával és saját csapattársait (köztük engem) az indulásnál lelõnek....és jót mulatnak....az ilyen nem normális, így el is lett baszva a játékom...server rohadtul nem dobta ki õket (admin) ... -35/0 statussal gyilkolásznak....ilyennek elvágnám a torkát <#mf3><#mf3>

tigeroo
végigvittem😄
Hmmm ez nemhasznál steamet? Mert nfoban az van írva ha online akarok vele játszani akkor steamen keresztül kell egy account...

csak mûködjön :-)

Mindjárt leér nekem :-) Ez elméletileg tartalmazza a hl1 sourceot is :-)

takraj
megy online is

Tatyla
igen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ThugEdge
ezzel megy a magyarítás?:Half-Life 2 Collector's Edition (c) Valve *DVD* PROVISION

12346
azt viszont nem vágom, hogy hogy vannak ezek az ápdétek. elõször megjelent a 7, aztán a 4,3,1. mér fordított sorrendben? és nincs 2,5 meg 6?
vagy mi van <#idiota>

Éppne most öltöm le, szerintem neten nem mükszik legalábbis ez van az nfo-ba írva. Csak offline mód.

james69holden
Ez a változat, ami a FAQ-ban van írva, tutira lehet neten játszani, mert csak akkor töltöm le ha 100%-ig biztos:
PROVISION változat esetén:

1.Half-Life 2 Collector's Edition (c) Valve *DVD* PROVISION

2. half-life.2.deathmatch.rar

Valaki visszafirkanthatna, aki már használta...

3. Half.Life.2.UPDATE.1-PROViSiON
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Mayday
Talaltam ket aranyos kepet a "Humoros es aranyos kepek" topicban, gondoltam, atlinkelem oket ide, asszem meg nem voltak.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

tigeroo
"HL2 Add-On infók
<2005. január 04. @ 18:41 - ZeroCool>
Alighogy megjelent a Half-Life 2, termeszetesen már azonnal kapunk egy szelet infót annak készülõ kiegészítésérõl. Ahogy arra már érkeztek korábban is tippek, igen, a bájos Alyx-ot és hûséges ölebét, Dogot vehetjük majd irányításunk alá. A Valve egyébként komoly erõfeszítéseket tesz, hogy mielõbb elkészüljön a végleges Team Fortress 2, és Doug Lombardi még ennyit elárult, hogy a Half-Life 3 tényleges munkálatai is megkezdõdtek. Kiváncsi vagyok mikor lesz róla infó... 😊" a fenti linkek, és az eredeti itt
[NST]Cifu
<#hawaii><#eljen>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Akkor a FAQ azon részét hagytad ki, amely a HL történelmével foglalkozik....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RelakSfromhome
<#vigyor1>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Seth
<#eljen><#nyes>

PSN ID.: Beegabor

PiszkosFred
- hallo keravill? A leveheto ajtaju ndks turmixgep megjott mar? Nem, nembaj, akkor varok meg. De lenne egy egetobb problemam. A baratom, aki foallasu idiota - tegnaptol mindenkepen -, sajnos kidobta HL2 a cejdetokomat vagy a sajatjat, mar magam sem tudom, es azt szeretnem megkerdezni hogy kaphatnek e egy ujat?
- Termeszetesen kaphat, 20 ft egy cdtok, 40 egy dvd tok.
- De csokolom, nekem olyan kellene, amin rajtavan a serial, a cdkey, meg steam acc, meg lehetoleg a lotto 5os jovoheti nyeroszamai, mert ez a dinka - haverom - azt dobta ki, amin ezek voltak. Es most nagy a baj, nemtudok jatszani a letolt..ize megvett jatekommal. Nem teccene tudni adni a felsorolt vesztesegek kozul legalabb egyet?
- Termszetesen megoldhato, 15.000 ft-ert meg kaphato nalunk a HL2, melyhez mint torzsvasarlonk, most ajandekba adunk onnen KET, azaz KETTO potcejdetokot, hatha a tortenelem ismetli onmagat.
- Nagyon kedvesnek tetszik lenni, de csokolom nekem nincs ennyi penzem, nekem ugy kellene, hogy tessek elhinni hogy a kutya megette a serialt, es tessek nekem cserebe csak egy ujat adni.
- Kutya?
- Jajbocsana, dehulye is vagyok, a haver dobta ki, elnezest. Latja, olyannyira ketsegbeestem, hogy mar azt sem tudom mikor mit beszelek...
- Ez is megoldhato, de ez esetben kerem hivja a masik reszlegunket, es ott beszeljen a kollegankkal. Megadnam a szamat, diktalhatom?
- Nagyonkedves, koszonom.
- 0620 444 5555, es kerem keresse Devenyi Tibor kivansagteljesito szakmanagert. Viszonhallasra....

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bricsi01
ha vissza mennél az üzledbe és szolnál,vagy hivnád õket?lehet kapsz másikat.

RelakSfromhome
miért is ne? <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

35818-as hozzászolásomban mondtam hogy nem az enyém.HM-HM.Ott van pontossan nem az enyém hanem a haveré.....szerinted kidobom más dobozát????

bricsi01
elolvastam a FAQ-ot de nem értem azt hogy mi az a torony a végén!az mi?

RelakSfromhome
Miért kérjünk bocsánatot? Mert lehülyéztük? Modta egy árva szóval is, hogy a haverja dobta ki? 😄

janos666
Hát engem is zaklatnak néha ismerõsök hogy ugyan kérdezzem már meg nekik valahol ezt meg azt amihez közöm nincs, mist miért ne tenném meg ha már kéri...
PiszkosFred
Ez a "haveromnak van egy gondja..." szitu annyira kozhely (itt es barhol az elo vilagban), hogy szinte mar fajo, megis mindig hasznalatban van eheh...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

könnyebb ezt mondani mint bocsánatot kérni ^.^

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Grat a Valve-nak, nagyon kir játékot csináltak, sztem lealáz mindent a környéken! Grat<#taps>

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

rezsofiz
Jó okés bocsesz nem volt igazam.

rezsofiz
Hoppsz😛