42676
  • andriska
    Nekem 768 RAM van a gépen,de a HL2 még az 512-t sem lépi túl...
  • nemcsakfeel
    nehogy már a ramtól legyen kevés fps, mikor a CSS egész jól megy :)
  • CUCLI
    512ram elég kevéske neki.
    1gigával már szépen megy a kicsike
    (mennyi ramod van)?
  • nemcsakfeel2sch
    AZ mitől lehet, hogy a CSS egész jól fut, viszont a HL2 nagyon gyengén, akad.

(+ nagyonsokat töltöget pályaszakaszok közben. de ez rammal gondolom javítható )
  • janos666 #37285
    Ez ma se működik. Vagy megvárom míg kiarakja a TV az oldalára vagy kimarad az életemből. (esetleg lehalászom valami P2P-ről holnap, de...).
  • janos666 #37284
    Akkor majd holnap. Vagy fennlessz itt még egyáltalán, mert úgy láttam a TV honlapján nincs, akkor ezt valaki otthon vette fel, nem?
  • DarkDemon
    este 9
  • janos666 #37282
    This domain name has been temporarily suspended for exceeding the daily bandwidth quota. The site will be automatically turned on again at 12:00AM PST
    Ez mennyi nálunk, nem vagyok otthon az időzónákban?
  • Adam5
    nyami
    faxa!
  • FLeK0
    Megvolt a HDR-es palya bemutatoja a tv-ben.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyet tudok érteni.
    Bár, a retail másolatokat sokan már le sem töltik... upsz, bocs, "meg sem veszik"...

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
    Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• torrente
    Tudom, és szerintem ezért jó ez a verza. Ha egy bolti verziót másolnak át, abban talán kevesebb hiba van, mint egy "minél-előbb-kiadni-ripben". A lényeg: elejétől végéig jó volt a játék!
  • IMYke2.0.0.0
    Vigyázz! A retail a kereskedelemben megjelent, eredeti változatot jelenti!

Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
    Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• FLeK0
    itt van changelog.
  • grizzly21
    nem, egy ideig követtem az updateket. melyik a lecserélt modell? asszem én 1 új pályáig jutottam el:a prodigy.
  • FLeK0
    megjelenes ota? havonta volt 20-30 valtoztatas, tobb uj palya, 1 lecserelt modell, sok javitas.
  • grizzly21
    Köszi, és CS-ben van változás?
  • FLeK0
    Igen, egy, a datacore uj valtozata (+3 uj fegyver), valamint jon a mappercontest 4 helyezettje par heten belul.
  • grizzly21
    Na Mberek, modemes vagyok ezért az auto-update ki van kapcsolva. Van valakinek tudomása róla, hogy jött-e le pl új deathmatch pálya? nekem 2 van.
  • torrente
    Nekem a Retail változat van meg. Elképzelhető, hogy ez a verzió tökéletes, ezért nem volt bajom egy szál se?
  • ibrik
    Feltört HL2 verzióknál előfordul, hogy "kiakad" (leáll) a mesterséges intelligencia. Ilyenkor minden ellenfél és barát leáll a játékban és nem tudsz továbbjutni sok esetben.
    Erre megoldás: előhozod a konzolt és beírod: ai_disable 0
  • torrente
    Csinálj screenshotot, és tedd be ide. Ha nem tudsz vele beszélni, akkor tuti nem az a feladat.
  • Savmacska
    vagy 1általán mit csinál!!
  • Savmacska
    miez ???
  • ibrik
    konzol -> ai_disable 0
  • Savmacska
    elakadtam a "csatornajárásban" ott tartok ahol 1ember áll egy felsőbb szinten és nem lehet vele beszélgetni nem csinál semmit legfőképpen nem lehet lelőni,tehát nem mozdul semerre és nem todok semerre menni csak visszavfelé az előző ,,töltéshez" !!!!!!!!!!! valaki HELP!!!!!!!!!!!!!!!
  • DarkDemon
    Barney buli után :)
  • Savmacska
    elakadtam a "csatornajárásban" ott tartok ahol 1ember áll egy felsőbb szinten és nem lehet vele beszélgetni nem csinál semmit legfőképpen nem lehet lelőni,tehát nem mozdul semerre és nem todok semerre menni csak visszavfelé az előző ,,töltéshez" !!!!!!!!!!! valaki HELP!!!!!!!!!!!!!!!
  • andriska
    Nekem nagyon bejött a Doom3,nem a változatosság miatt,hanem a horrorisztikus hangulata miatt.A HL2-ben meg minden tetszett!
  • edios
    Tényleg végigvittem a doom3at,különben nem mondanám,h a 3/4e szinte pont ugyanaz a játéknak,csak a pokoltól van vmi kis változás.
    Jó most nem akarom annyit fikázni tényleg,a doom3 pályái szerintem vannak simán olyan igényesek,mint a hl2 pályái,tehát figyeltek a részletekre,meg modernebb (vagy inkább csak több) effektek vannak,de játékként én élvezhetetlennek tartom, ui. rohadt nyomasztó a sok szűk tér,állandóan ismétlődnek a dolgok,van 1-2 jó 5let (átvéve a half-lifeból)..
    Szóval ízlések és pofonok,én meg tudom érteni azt a nagyon sok embert,aki jobban szeret a hl2vel jáccani,mint a doom3al.
  • edios
    Ez az időbeli linearitás, igen.
    Aztán van a térbeli, Imyke valószínüleg arra gondolt akkor, és van a harmadik,amire én gondoltam,az meg a "cselekménnyel" kapcsolatos.
    Így rendben?
  • ibrik
    Az idő minden játékban telik, tehát nem ez az abszolut magyarázat arra, hogy mi a lineáris játékmenet.
    Inkább úgy helyes, hogy pl. van három feladatod: "A", "B" és "C".
    Amikor az "A"-t teljesítetted, a "C"-re addig nem térhetsz rá, mielőtt nem teljesítetted volna a "B"-t.
    Vagy ugyanígy a helyszínek esetében, "A" helyről nem mehetsz közvetlenül a "C" helyre, amíg nem jártál "B"-ben.
  • Istencsászár
    hl2 és a doom3 éppugyanolyan lineáris játékmenet..de neked megint a doom3at kelett lefikázni volt rá egy adandó alkalom de érget veszek rá doom3at nemvitted végig mer akkor nemirnál idiótaságokat
  • janos666 #37256
    Patchelted a vengace CD/DVD-t mielőtt felraktad? Egyáltalán vengace HL2-re raktad a vengace HL1:S-t?
  • Drend
    Vki, pls, hogy tudok HL:source-ot elindítani!!!!
  • janos666 #37254
    Játéknál arra értik a lineáris játékmenetet hogy időrendben zajalanak le az események, azaz pl. elindul 2012.01.12-én a történet és nap napot követve (nem ugrunk nagyokat, nem ragadunk le), időrendi sorrendben sorrendben zajlik le minden esemény 2012.01.23-ig.
  • edios
    Hát az én szótáramban így szerepel a lineáris: Egyenes, lapos.
    Ha a játékmenetre azt mondják,h lapos,akkor az nem azt jelenti, h nem változik semmi,ezért unalmas?
    Mert én így tudtam! (akkor ezexerint lehet,h rosszul?)
  • janos666 #37252
    Összelehet rakni egy ilyet otthon, de az előtt aki kézzel, azaz a standard hidrailuka karokat tologatva elvezeti és csinál vele valami hasznosat, értelmes munkát.
  • M@TriX
    akkor rosz szót használtál. :)
  • edios
    A nem-lineáris játékmenet alatt én azt értettem,h változatos, tehát nem az megy mint pl a doom3ban,h az egész játék arról szól,h szűk folyosókon keresed az ajtót nyitó kártyát/kódot,és közben uazok a szörnyek jönnek végig,nagyon kiszámíthatóan,h mikor(amikor felveszel vmi nagyobb ammo packot pl) és honnan(ált a hátad mögül:)).

A HL2ben folyamatosan változik minden, és emiatt lesz sokszor újrajátszható,és nem válik/kevésbé válik unalmassá,mint a társai.