42676
-
-
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool -
tco99 #37207 Köszönöm a segítséget! Ahogy fiacskám elmesélte, a szobába egy rakétával köszönt be és valószinüleg a robbanástól a dugó is kirepült a helyéről! Most már boldog, mert végigjutott a 17-es pályán és már hajlandó sonkát is enni...igaz tojást még mindig nem, de azt már látom előre, hogy a hétfői locsolkodásból sem lesz semmi, mert az új pálya is igéretesnek tünik.Talán ha elakadna ismét... -
muahahahaha -
Előző torrente-nek ment, csak mellé kattintottam. -
Ha a házból nincs kiút, gondolom nem bent kéne melegedni.
-
Azon a részen nem tudom,hogy tudsz elakadni.... -
A 3 generátoros házból kimenekültem, lerakétáztam a 2 lövöldöző óriáspókot, egy épületen át bejutottam egy alagútba, ahol szintén jön egy óriáspók. Még előle bemenekültem egy házba, de onnan merre? -
Belement valami a szemedbe? -
Még azért akad, de a nagy részén túl vagy.
-
Bazeg ez a játék... Hihetetlen! Már az utcákon és a házakban harcolok. Van még bőven pálya? -
Ki kell... a gravity gunnal.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
Zozo76 #37196 Nem ki kell huzni hogy megszunjon az eroter? Ugy emlekszem mintha ki kellene huzni a tovabbjutashoz. -
tco99 #37195 Bocsi, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a fiacskám - a maga 12 évévével - a sírba visz. Problémája: Valahol a 17-es főút pályán van a hid tetején egy szobában, ahol van egy kapcsoló és egy konektor. Elmondása szerint - őszintén már probáltam én is - a konektort nem lehet a dugaljba dugni (de szépen fogalmaztam!).Kérlek benneteket, segítsetek, vagy a fiamat dugom a dugaljba vagy a számítógépet a kukába. (Bár mindkettőt sajnálnám.) Köszi! -
Mondjuk nekem atim van igaz csak 9800 Pro de hatha eleg lenne neki?!
-
JAja errol beszeltem ! -
FLeK0 #37192 Epp jokor merult fel itt a tema, a napokban egy amerikai tv-ben fogjak bemutatni az uj palyat.
Exclusive: New Half-Life 2 Technology
Thursday, March 24, 2005
A New HL2 Level With New Lighting Technology Will Be Unveiled on Attack of the Show
One of biggest gaming stories of 2004 was the long-awaited release of Half-Life 2, which not only achieved “instant classic” status but also brandished bleeding-edge graphics and gameplay. And now, Attack of the Show will unveil a whole new level for Half-Life 2 that’ll give gamers a glimpse into the future of PC graphics.
On Wednesday’s show, Valve’s Doug Lombardi will give an exclusive demonstration of the previously unseen “The Lost Coast,” an upcoming expansion that utilizes a brand-new technology that Valve is implementing into the Source engine. Called “high-dynamic range lighting,” this new technology enables a leap in lighting realism from even the current high benchmark set by Half-Life 2 and the existing Source engine.
Tune in to see how the multiple “Game of the Year” award-winning Half-Life 2 will look even more life-like. For hardcore gamers, this is a must-see!
Wednesday, March 30 at 7 p.m. ET / 4 p.m. PT -
FLeK0 #37191 meg nem, es csak jobb dx9-es kartyakkal fog menni, es a project nevebol itelve csak atin. -
Allitolag barmelyikkel megy es majd o igazitja hozza,marmint a progi a vidkaridhoz!!
DE ez akkor meg nemjott ki? -
Basszus, en meg sem ertettem azt a hozzaszolast igazan.
(jah és szemszöget nem lehet változtani, hogy a komát ugy lássam mint pl. a gothic 2 -es ben ????)
Beszarok, nem tudtam, hogy a Freeman-re gondol!
LOL :)
-
nobri #37188 kuldjetek legyszi 1 savegamet mikor mar a pulcsiscsaj bement a liftbe a Black Mesa Eastben. kosz
[email protected] -
Hogy a macska rúgja meg, mik vannak....
Van pofájuk egy FPS játékban kizárólag FPS nézetet használni?!? A kutya valagát érdekel, hogy volt az első részben megoldva, és miért. Azonnal leváltani mindet! Kötelezően előírni minden FPS játék készítőnek, hogy építsék be a Ghotic 2 féle nézetet, mert a nélkül nem lehet jó egy játék!!! -
Ahogy mondod! -
adasdasd -
Littlenorbi: sztem most kapcsold ki a szamitogepedet, pakold ossze, es legkozelebb 20 ev mulva vedd elo megint, hatha addig lesz olyan grafikaju jatek, ami nem szar.
-
Ha meg ki lennének dolgozva azok a részek is,akkor meg azért sírna,mert akadna a játék... -
Kívánom neked,hogy minden játékodnak olyan legyen a grafikája,mint a Diablonak!
-
FLeK0 #37181 mit befolyasol a par jelentektelen reszen a foldon levo szemet texturaja? majd 3 ev mulva biztosan minden kis papirfecnit meg falevelet oda fognak modellezni es a 25km-re levo palyareszek lesznek elmosottak - de akkor sem fog odanezni a jatekosok 99%-a a sarokba. -
jah és szemszöget nem lehet változtani, hogy a komát ugy lássam mint pl. a gothic 2 -es ben ???? -
CUCLI #37179 medium textura? -
azt nézd, hogy miylen "kockás" a kép, ne az üvegeket !!!! -
FLeK0 #37177 Szar is lett a kis ronda uvegektol a jatek ;( -
Ez neked jó grafika (amúgy a kép 1600x1200 felbontásban van) ???
-
Konzol -> ai_disable 0 -
ÉLES #37174 A we dont go to ravenholm pálya végén járok de nem tudok sehogyse tovább jutni.Mikor elkez be hivi a nyitoot ajton de se,hogyse tudok bemeni mert elálja az aj tott.valaki segitsen. -
Óh az jó éesz kösz az info-t!
Remélem jól mennek majd :) -
FLeK0 #37172 Ezek az 'ATi palyak' meg nem keszultek el, majd a Steamen tolthetik le azok akiknek eleg jo videokartyajuk van hozza. -
Nézz körül a www.hl2files.com-on. -
Olvastam,hogy kiadtak 1 bonux packot hozza ami +10 percnyi palyat +brutal tukrozodeseket ad hozza ezt hol lehet letolteni?
THX -