Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sok helyen feltûnik
PSN ID.: Beegabor
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Multkor jáccottam vele, és észrevettem vmit. Aztán még több helyen is láttam. Gondoltam ha vkit érdekel és esetleg nem latta akkor nézze meg vagy keresse föl azt a helyet..😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Vivendi + Ubisoft?
<2005. január 05. @ 21:24 - sHadeS>2005. január 05. @ 21:24 - sHadeS>
Üzlet, üzlet, üzlet. Nem van jól ez így szerintem, de hát ki vagyok én, hogy ellenszegüljek a kiadóvállalatok pénzügyi szakembereinek? Arról van ugyanis szó, hogy a Vivendi Universal és az Ubisoft közösen lép harcba a kiadóóriás Electronic Arts ellen. Na azért ne tessék szó szerint érteni a harcot, mindössze ellensúlyozni akarják az EA tagadhatatlan fölényét. Ez mondjuk olyan szempontból jó lehet, hogy egy kis versenyre készteti a fejlesztõket, ergo csak és kizárólak elsõ osztályú matériát kapunk ezentúl a kezeink közé... reméljük.
forrás: GameStarOnline
sazl : c
Ezt nem tartom szepnek a Valvetol, hogy a boltiakat nem engedik upgrade-elni. Mert penzt huztunk ki a zsebukbol? Mert amit mi vettunk, azon nekik kevesebb volt a hasznuk? Szomoru vagyok.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Es HL1:Source is megvasarolhato ilyen modon? Ha igen, milyen arban?
Itt a forumon allandoan csak azt olvasom, hogy nekem ez meg ez a verzio van (ami persze mind krekkelt). Es eddig talan 1 embert olvastam itt a forumon a sokbol, aki bannolva lett. Tehat sokkal tobben vannak, akiket nem talal meg a Valve.
Meg mit tud tenni tkp? Letiltja a masolt jatekokat netrol. Vagy a masik eset, hogy valakinek van eredeti Valve cucca, es melle bejatszik egy nemeredeti, es azt bebukhatja, ez a veszelyesebb.
Nekem mondjuk eredetim van HL1 es HL2 is, igy nem aggodom. Viszont szerettem volna a bolti verziomat upgradelni steamen ezustr, hogy legyen HL1:S-em is, mert azzal is szivesen jatszanek. Legutobbi infoim szerint ezt nem lehetett megtenni (lehet mostmar?)
Gondoltam ra, hogy akkor letoltom a warez verziot, de a franc sem fogja kockaztatni azt, ami mar megvan!
A szépséges karácsonyi ünnepek elején számos Steam játékos arra ébredt másnap, hogy valahol egy messzi és távoli internetes sikátorban találták magukat a Half Life 2-be történt becsatlakozást követõen. Kósza adatfoszlányok tekergõztek mindenfelé és elfeketedett adatkutakból az örökre elveszett netrunnerek tébolyult sikoltásai szûrõdtek ki. Néhány óra elteltével megérkezett Dog és minden - összesen 30 000 - érintettet jól nyakon vágott, elkobozta az accountjaikat, amiért valami huncut kalóz manõvert próbáltak alkalmazni a rendszeren. Ezzel a lépéssel a lehentelt hekker wannabík száma 50 000-re emelkedett.
Forras: HARDWIRED
Bocs, ha a hir regi (karacsonyi unnepek alatt csapott le, de most olvastam frisskent meg csak.)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Cifu SWG? 😄DDDDD
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W