42676
-
tehen_m #37330 Az fps műfaj lopás itten kéremszépen.... -
agyatokat lopta el ha megnézéd köze sincs a s hl2be lévőnek a doom3hoz képest teljesene más mind2 funkciója.... -
Zsoldos #37328 Miert csokkentene'? Ez nem a sacrifice :) -
Zsoldos #37327 Pedig mar soha az eletben nem csinalhatnak jatekot/filmet amiben gravitacios fegyver van. A regi jedi-jatekokbol is szedjek ki az ennek megfelelo force-okat. De ha mar itt tartunk, csak az id software csinalhat fps-t, ez lopas ami itt megy kerem szepen
-
Dinamikusan változik: sok a tétel, fix számú (jóval kevesebb) amit kiválasztanak 1-1 évre amiből XX%-ot (évente) cserélni kell... -
Es akkor a regebbi tananyagokbol leglabb elveszenk valamit vagy csak folyamatosan zsufoljak bele az ujat ? -
Irodalom ?
Es a filmet kell megnezni?
kortars irodalom = popularis media?
muveszet = animaciotechnologia?
akkor ez a fejlodes?
heh -
Vigyázz! Jövőre éretségizek, de a magyartanár már finoman adagolja, hogy addigra felkötött szempillával, fotelhez kötve is, de nézzük végig a Gyűrűk ura, Herry Potter, Mátrix (utóbbit még láttam is, de a többi...) trilógiát, mert tétel lessz egyikük kortárs irodalom címen. 

(ehgyébként minden másban mintha nekem találták volna ki az egészet.)
-
Szerintem meg:
http://www.valvesoftware.com/about.htm
http://collective.valve-erc.com
===============================
.:i2k:. melóból:
-
Szerintem akkor te ezt keresed. -
Nooooooormális?!
Milyen suli az, ahol egy ilyen szakdogát elfogadnak?
===============================
.:i2k:. melóból:
-
Newfronter #37319 Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség!
Szakdogát írok a HL2-vel kapcsolatban és nekem a Valve-ról kellene infó... Mármint írás kellene a cégről meg ilyenek, már próbáltam Google-t meg mindent de nem sokmindent találtam, talán ti tudtok segíteni ez ügyben.
Előre is köszönöm a segítségéteket!
-
HL2CTF-et tolja valaki ? (amíg nincs TF2) -
1: Nem érsz vele semmit. Ha egy gyárit megveszel kéz alatt, az már le van regisztrálva, ezért a steam logint is meg kéne kapnod. De ha valakinek van alatta cs, meg miegyéb, akkor attól is meg kéne válnia.
2: Ha eddig volt warez loginod, csinálj egy újat, amennyiben megveszed a gamét. Ne járj úgy, mint én... (hülyevoltam, megszívtam, kommenteket nem kérek. Köszönöm.) -
kössz a demót rég meg akarom szerezni -
Ez nem igaz a doom3roe ellopta a gravitit hl2 
doom3roe
-
NiGhTM4R3 #37314 Köszi szépen! -
FLeK0 #37313 Half-Life 2 Speed Demo -
NiGhTM4R3 #37312 Hi
Régebben volt egy olyan videó, amiben végignyomták a HL2-t, (meg a Doom vmelyik részét is) igen rövid idő alatt.
Esetleg nem tudjátok a nevét a videóknak? -
FLeK0 #37311 |^^^^^^^^^^ ^^^ ^^^^^^^^^^||______
|.The WHO GIVES A ||'""|""\_,_
| __ FUCK TRUCK __ ||__|__|_|)
|(@)(@)****(@)(@)****|( @)*** -
Hát lehet, hogy a végén mégis megveszem gyáriban. Most néztem a PCDome Shopjában 9990 HUF. Azzal legalább nem kell szórakozni, hogy meg, meg nem megy. Oszt annyi.
Valaki nem adja el a gyáriját ócsóér? -
van 1 olyan kérdésem,hogy:
felpakoltam a six-steam -et...
bemásoltam a GCF file-t,amit kér a sima steam acc.bol... aztán steam uninstall,és HL2 fel + CS:S
és semmi...
nem műxik a HL2 retail install...
gondoltam biztos vmit elszurtam... reinstall (kemény 20 perc)
aztán hopp, betölti végre,akkor meg állandoan kilép,hogy mexakadt a steam szerverrel a kapcsolat...
most hogy is kell használni a six-steam -et? mer néztem a hivatalos oldalt is,de vagy én vagyok vak,vagy tényleg nincs rendesen leirva,hogy mit mire és hova kell telepiteni
six steam a c-program files -ban van,a HL2 + a CS:S a G-particion
ez lehet a baj? (csak azé gondoltam erre,mert telepitéskor azt irja ki,hogy tökmind1,hova teszem a 6steam-et,attol még müködni fog,viszont a sima steam nem rajong érte,h máshova pakolom)
vki segitsen plz! cs:s-ezni akarok! :) -
amikor kiírja hogy steam kell meg legitimate hl2, akkor csak nyomd az ok-ra és telepítsd fel, simán megy tört hl2-vel is, sőt ha csinálsz servert, még csatlakoznak is hozzád... -
FLeK0 #37306 igen. -
Sajna Dial-upom van és nincs 10k-m egy darab dvdre, meg ha lenne akor is volna mire költeni. Szóval akkor le is tehetek róla? -
Arra a verzióra nemigen tudod. Ha jó neted van és annyira érdekel töltsd le újra a játékot SIX-Steammel, azzal megy minden... -
pl vedd meg a gamet majd megtudod -
FLeK0 #37302 rotfl -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd újreg -
Hogyan lehet a Garry's modot warez HL2-re fölrakni, mert nekem telepítéskor kiírja, hogy valami Steam, meg zsír HL2 kell hozzá. Mi az a Steam és honnan tudom letölteni? -
A SIX-Steam-ben egy töréshiba sincs, teljesen a retail GCF-ekből tolod a legál steam klienssel, csak az ID-d van heckelve hogy azt hidje kifizetted (ezzal CS:S-zek online). De a GCF-es vonalban maradva Vengace filesystem/filesystem_stdio.dll-jét is finomította egy HellBoss nevű egyén, elég jó az is... -
Inquisitor #37298 Jókat szoktam röhögni a link FixTV-s arcokon, amikor a lopott warez HL2-vel nyomulnak főműsoridőben.
Amúgy meg ahogy nézegettem a "legjobb" törésben is van a beépített 100-120 hibából min. 40. -
Inquisitor #37297 Erősen kétlem, ha beállítasz mindent max.-ra, és nincs 1GB ramod, meg 256MB+ videóramod, akkor szép csönben elkezdi visszaredukálni a poligonrészletességet, a textúrákat, a hangot, stb. -
JA, és mi az, hogy nem HL2?????? -
Én most kaptam DVD-n a feltelepítettet, és arról gőzöm sincs melyik verzió. Amúgy megy Dial-upom van! 
-
Valahol a neten, vagy bárhol szivárgott ki olyan információ, hogy ki is pontosan ez a G-man? Mert én végignyomtam az összes eddig kiadott HL-t (HL, Opp. Force, Blue Shift, HL2) és sehol egy darab említés sincs, hogy ki lenne ő! Valaki valamit tud?
Ja, és a gravitigunnal hogy lehet embereket, vagyis hullákat mozgatni, mert én csak tárgyakat tudok! -
De miért van még fent ennyi warezen az első emporio. Vagy ha valaki DC-ről tölti miért nem néz szét pár verzió közt(biztos kidob a kereső még olyat is ami nem HL2, nemhogy a 4-5éle HL2-t...). Pl. gyere ide és kérdezd meg melyiket töltsd le.
Írd be az autoexec.cfg-be hogy: ai_disable "0" vagy ha nem tudod mi az minden hibaüzenetnél írd ezt a konzolba "-jelek nélkül. Konzolhoz FAQ... -
Miért van az, hogyha visszatöltöm a mentett állást, akkor szépen kiírja nekem, hogy "A.I. Disabled", és ugyebár a mesterséges intelligencia hiányából adódóan az ellenfelek még csak rám sem izgulnak.
Csak akkor folytatódik a harc, ha a konzolba beírom az ai_disable parancsot, mely visszakapcsolja, csakhogy az a probléma, hogy minden töltésnél meg kell tenni (pályarészek közötti töltésnél is).
Ja amúgy nem kell neki izom gép, AMD Duron 650MHz, 512MB SDRAM, ATI Radeon 7500 64Mb és 1024x768ban gyönyöűen fut szaggatás nélkül.
-
High-on nyomtam, 1152X864-es felbontás mellett
-
CUCLI #37290 hát ha szeretnég highba rakni a texurákat akkor bizony kell ám az 1 giga ram