Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Nagyon úgy tünik, hogy nulla tapasztalatod van multijátékok terén, de azért próbálod itt osztani az észt.... <#ejnye1>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

mohamed
Köszi!!!

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Promi
Nem csodalkoznek, ha torolnek a "hozzaszolasaid".
Promi
Az energia gombot kikell szivnod.
mohamed
Elakadtam. Egy téren vagyok a csaj valami szerkezetet birizgál ami egy idö után kinyilik. Kétoldalról csomo katona jön, köztük 2 fehérruhás. A csaj valami nehézfegyvert emleget. Mit kell csinálni? Elöre is kösz!

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

andriska
Játszottam megint egy kicsit és naon felba**tam magam. 7-szer szedtek le,mind a 7 fejlövés. Komolyan mondom több a fejet érõ lövés,mint bármelyik más testrészt. Asszem ez nem az én játékom...<#lama>

andriska

andriska
Ember,én nem azt mondtam,hogy ha állandóan le tk-z egy láma.Meg írták is,hogy 3 tk után kibasz a szerver.Szal még mindíg ugyanazt gondolom.

PiszkosFred
Majd mondd ezt akkor is, amikor negyedjere lo hatba a tarsad, egy szamodra teljesen tiszta szituacioban... Mit fogsz csinalni? Mosolyogni es josagosan bologatni, hogy megesik, semmi problema, te szereted a spectator uzemmodot? Csodallak a nyugalmadert ez esetben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bricsi01
tul vagy már rajta?remélem igen me ha nem akkor nem tom miva!

janos666
Kösz, már tapasztaltam hogy nem fut a steam és így játszottam 1 kört. (jól kijöttem a gyakorlatból...) Egyébként a DOS-os steamengine ablak kiír valami hibát és beugrik egy ablak hogy "...local steam network is not runing...", leokézom és nem történik semmi, de ha ezután elindítom mégegyszer a CS:Sstart.bat-ot és bejön a CS:S abalaka akkor megy minden ahogy kell. (még mindíg nem az igazi ez a tört vezió, de lehet hogy a petch miatt van ; Egéybként nálam a steam "update news" részén a dec12-i a legutólsó update, nem az amit te beírtal, de lényeg hogy megy...)
Valszeg az nfot sem egészen angol anyanyelvû írta.
De azért az exited-et, és az existed-et ne keverd 😊 Ezekbõl az utóbbi a "létezett". Szal ne fusson a steam, az a lényeg 😊
janos666
Már megy egyébként (nem volt ehhez köze).<#nyes>
andriska
Aki megbosszulja a TK-t az egy õsparaszt tahó...

Tatyla
igaz!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

janos666
Tudom hogy nem egészen a HL2-höz tartozik és a warezértetlenkedésbe halylik, de az "exitted" szó fordításával támadt egy kis gondom az NFO "For online mode make sure Steam is exitted!" sorában. Azaz nem értem "létezzen", azaz legyen elindítva a STEAM vagy legyen "kiléptetett", azaz zárjam be. Csakmert nem sikerül online játszanom, és nem-e ezzel van baj... (bár próbáltam már mindkét variációt)
2. Pár napja már van a szervereken döntési lehetõség. Ha lelõnek, egy menübõl választhasz, hogy megbocsátod, felrobbantod a köv körre, vagy csak erre a körre megvakítod. (legalábbis sgc-n, meg bruten igy van)
hehe. engem is sokszor azé nyirnak ki mert filozom/nem látom ,hogy ct/t.

http://thenamelessphoto.com/

andriska
Egyébként azt hozzá kell még tennem,hogy ritkán lövök meg csapattársat,még ritkábban tk-zom le,viszont sokszor lelõnek a késlekedés miatt,no és persze mondom ezzel van tele a képernyõ xy megtámadta csapattársát. Ez sajnos tömeges probléma.<#lama><#lama>

andriska
Wahahahaahaahaha,akkor tudom mit kérek szülinapomra.
<#idiota><#banplz>

de amúgyis van RADAR. tk elkerülése érdekében.
szal nem értem mit kell siránkozni. gyere inkább fárkrájozni
ott van csapatjelzés és lehet rambózni 😄D
[<#banplz><#idiota>]

http://thenamelessphoto.com/

[NST]Cifu
Arról nem is beszélve, hogy ott a radar, ahol fel vannak tüntetve a csapattársak, tehát még azt se lehet mondani, hogy nincs semmi támpont...

PiszkosFred
A CS csapatjatek, ezert nem art tudni, melyik tarsad merre van. De ha rambozni akarsz, akkor sajnos merlegelned kell, hogy megkockaztatsz e egy TKt, vagy nem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

andriska
Egyetértek,DE! Válaszok a pontjaidra:
1,messzirõl nem látszik és amiíg azt nézed vajon veled van addíg esetleg le lõ...
2.Sajnos nagyon gyakran elõfordul és tiszta anyázás az egész/legalábbis magyar szervereken,nem is járok már csak külföldire/
és elkerülhetõek lennének ezek a dolgok.
3.Erre a pontyra nincs commentem.
4.Ha nem lövöldözöl ész nélkül,akkor is elõfordulnak a tk-k.
Szal abban egyetértünk,hogy jó játék,csak azért lehetne jobb is...
Én pl. a Soldier of Fortune 2-õt azért szeretem,mert van kihajlás,meg csapatmegkülönböztetés,csak sok a bug.
Uff,mi beszéltünk 😊

[NST]Cifu
1.: A két oldal kinézete eléggé különbözõ (fõleg most, mivel a CS:S-ben csak oldalanként egy-egy karaktermodel van), ha nem tudod megkülönböztetni, akkor az a te bajod.
2.: Ettõl függetlenül elõfordulhat, hogy véletlenül belelõsz valakibe, sõt, akár le is lövöd. Ilyenkor szépen bocsánatot kér az ember az illetõtõl. Ha az áldozat nem vérpistike, és ez csak olykor-olykor fordul elõ, akkor valószinüleg elintézi egy 'np' üzenettel. Ha jól emlékszem, alaphelyzetben 3 TK után egyébként automatikusan kirúg a szerver.
3.: Ha mégse tudod megkülönbözteti az ellenféltõl a csapattársat, akkor keres másik játékot.
4.: Az, hogy meg-e tudod sebezni a csapattársat, vagy sem, szerveroldali beállítástól függ, vannak CS:S szerverek, ahol nincs csapatsebzés, bár szerintem ez marhaság. Vigyázni kell a másikra, és nem ész nélkül lövöldözni.

Uff, én beszéltem. 😊

andriska
A HL2 DM-ben ott legalább nem tudod megsebezni a csapatársad.Szerintem ez a megoldás sem rossz.

andriska
Én nem értem mért nem lehetett a CS-ben azt megcsinálni,hogy a csapattárs feje fölött ott lenne egyjelzés,hogy az ember tudja,hogy vele van. Így meg állandóan ezt látom : xy megtámadta csapattársát.És utána meg jönnek a fikázások,hogy lehetsz ilyen marha meg stb. Ez így nagyon nem jó.

Hello
Mindenkinek az van amikor elveszik a fegyvereinket akkor nem lehet ugrani utána vagy csak nekem bugos, mer így nem lehet tovább jutni

meg még annyi hogy a crackolt cs:sorceval nem lehet gondolom neten jáccani. mer amúgy nekem elindul és látja a servereket, csak mivel nincs frissítésem azé nem tok csatlakozni hozzájuk

Elõre is köszi a segítséget

andriska
Ahh,thx

artschiatwork
updates are available and will be applied automatically when Steam is restarted.
Azaz a frisssítések elérhetõk és letöltõdnek a Steam újraindításakor...

andriska
Hi!
Látom én is a frissítést,de hogy tudom azt letölteni?

\Valve\Steam\SteamApps\ itt vannak a gcf-ek ez az elérési út! A hibaüzenetben ezt az utat írja
Meg ilyet is kiír hogy Failed to startup Steam
Szép méretes steam update jött ki éppen:

Steam, Source Engine, HLDS Update Released
January 6, 2005, 5:48 pm · cliffe
Steam, Source Engine, and Half-Life Dedicated Server updates are available and will be applied automatically when Steam is restarted.
The changes include:

Steam
* Pressing the cancel button while Steam is loading will bring up the offline dialog
* Fixed 100% CPU use on startup
* Fixed use of quoted parameters in "-applaunch" command lines

Source Engine
* Fixed exception info spam in debugger output window for SDK users

Half-Life Dedicated Server
* Enabled support for new query protocol (fixes HLTV server not appearing in the server browser)

Update - Fixed command line parameters being ignored when using desktop shortcuts for some games

Jókis warez vihar lesz itt megint a frissítésekkel, úgyérzem :/
RelakS
Nézd meg, hogy az elérési út alatt vannak-e .gcf fájlok.

Az elõzõ hozzászólásodban meg tényleg úgy fogalmaztál, hogy az isten sem érti meg

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nézd, visszaolvastam a dolgokat , megnéztem a faq-t is, és nem találtam olyan leírást miszerint lett volna valakinek is problémája a Vengeance-s verzióval install után majd crackelés után!
A probléma a következõ: vengeance könyvtárból elindítom a hl2install.exe-t, és a hibaüzenet: Failed to open GCF archive: elérési út ,make sure its available and decrypted.
Gratulálok, te is ügyesen megfogalmaztad a problémádat. Így biztosan csakúgy tolonganak majd akik segíteni tudnak...
Hali!
Én most nyomtam fel a Vengeance-s 5 Cd-s változatot(mountolva), majd install után elindítottam a vengeance könyvtárban a hl2install-t,de hiba üzenetet írt ki. Mi ilyenkor a teendõ?
Segítsetek!
Nálam (steames kuponos) mûködik szépen a magyarosítás, komplikálás nélkül.

"vessetek a mókusok közé" :)

tigeroo
ai_disable 1...?
Mayday
Sziasztok, lenne egy alap kerdesem.
Sajnos a vinyom jo ideje meg volt halva, a napokban fogom ujratelepiteni. Persze teszem fel a HL2-t is. Eredeti, dobozos "bronz" verziom van, ezzel alapjaraton ment a magyaritas.
A kerdesem az lenne, hogy most, hogy jonehany frissites kijott a Steamen (nekem eddig csak az alap verzio, aktivalassal, peccs nelkul volt), szoval felpeccselve is megy-e a magyaritas siman, vagy esetleg kell valamit komplikalni vele?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Halihó két gyors kérdésem lenne:
1. DVD Vengeance változatom van, telepités után rányomtam a DVD-n lévõ vegeance könyvtárban lévõ hl2 installert és mostmár tudok játszani, csak kell hozzá a Steam. Csináltam egy gyors fake accountot, de félek, hogy lebukom, mert állandoan online vagyok. A kérdés az, hogy jogos a félelmem, vagy nem lehet baj belõple? Mennyire biztonságosak ezek a tört változatok?
2. Letöltöttem a HL1 Source Vengeance változatát. Elinditom a telepitot, de az elso sornál (enabling.......steam.org) egyszerûen leáll és nem hajlandó továbbmenni? Mit csinálok rosszul, hogyan kéne fellinstallálni?!
nálam is volt ez a hiba, valószínûleg beszart a script és nem hajlandók kinyítni a kaput. Én azt csináltam, hogy elölrõl keztem az egész csónakos részt, és hanyagold a visszatöltéseket, az "ai disabled"-es dolgok miatt elszállhatnak a scriptek.
yofiu
pacsi.hát elég érdekes de a régi gépemen (1,8 celeron fx 5200 256 ram) azon nem volt gond a game.de azt uj gépemen ami( 2,4 es intel és fx5700 512 ram) beszaggat a játék (hang&kép) idegesitöen de általában az elején vagy ha tul sok eksön van a képen.valakinek van valami ötlete mitöl lehet?2 verzio is megvan a gameböl de mindketövel ezt csinálja.,
email:[email protected]

sos kellene nekem egy dll fille a neve d3d9.dll
kerlek segitsetek
Nekem bent van a cd, de most hogy modnod, tényleg nem pörgeti css elõtt...
Moby
Szvsz ott eseményfüggetlen trigger aktiválódik a lyányka közelében, szal ez inkább olyan fehérpulcsi esetnek tûnik.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nos ahogy látom lehet purgálni a faq-ban elkövetett okoskodásomat a no-cd -vel kapcsolatban. HDD halál miatt újra kellett húznom a játékot rewined gépen, jó ideje el sem indítottam (épp ezért), meglepõdve tapasztaltam hogy már nem is kér cd-t, gondolom vmelyik update hatására. Egy pirospont a valvenak.

Adversus solem ne loquitor

báttyó02
aha,lehet 😞

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

IMYke2.0.0.0
De az is scriptelve van. Valamit tuti nem csinált még meg báttyó02.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

báttyó02
a tekerenytyüt nem lehet kinyitni,mivel nincsen áram,és ez azzal müxik

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -