Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De azért az exited-et, és az existed-et ne keverd 😊 Ezekbõl az utóbbi a "létezett". Szal ne fusson a steam, az a lényeg 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
http://thenamelessphoto.com/
<#lama>#lama>
szal nem értem mit kell siránkozni. gyere inkább fárkrájozni
ott van csapatjelzés és lehet rambózni 😄D
[<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>]
http://thenamelessphoto.com/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1,messzirõl nem látszik és amiíg azt nézed vajon veled van addíg esetleg le lõ...
2.Sajnos nagyon gyakran elõfordul és tiszta anyázás az egész/legalábbis magyar szervereken,nem is járok már csak külföldire/
és elkerülhetõek lennének ezek a dolgok.
3.Erre a pontyra nincs commentem.
4.Ha nem lövöldözöl ész nélkül,akkor is elõfordulnak a tk-k.
Szal abban egyetértünk,hogy jó játék,csak azért lehetne jobb is...
Én pl. a Soldier of Fortune 2-õt azért szeretem,mert van kihajlás,meg csapatmegkülönböztetés,csak sok a bug.
Uff,mi beszéltünk 😊
2.: Ettõl függetlenül elõfordulhat, hogy véletlenül belelõsz valakibe, sõt, akár le is lövöd. Ilyenkor szépen bocsánatot kér az ember az illetõtõl. Ha az áldozat nem vérpistike, és ez csak olykor-olykor fordul elõ, akkor valószinüleg elintézi egy 'np' üzenettel. Ha jól emlékszem, alaphelyzetben 3 TK után egyébként automatikusan kirúg a szerver.
3.: Ha mégse tudod megkülönbözteti az ellenféltõl a csapattársat, akkor keres másik játékot.
4.: Az, hogy meg-e tudod sebezni a csapattársat, vagy sem, szerveroldali beállítástól függ, vannak CS:S szerverek, ahol nincs csapatsebzés, bár szerintem ez marhaság. Vigyázni kell a másikra, és nem ész nélkül lövöldözni.
Uff, én beszéltem. 😊
Mindenkinek az van amikor elveszik a fegyvereinket akkor nem lehet ugrani utána vagy csak nekem bugos, mer így nem lehet tovább jutni
meg még annyi hogy a crackolt cs:sorceval nem lehet gondolom neten jáccani. mer amúgy nekem elindul és látja a servereket, csak mivel nincs frissítésem azé nem tok csatlakozni hozzájuk
Elõre is köszi a segítséget
Azaz a frisssítések elérhetõk és letöltõdnek a Steam újraindításakor...
Meg ilyet is kiír hogy Failed to startup Steam
Steam, Source Engine, HLDS Update Released
January 6, 2005, 5:48 pm · cliffe
Steam, Source Engine, and Half-Life Dedicated Server updates are available and will be applied automatically when Steam is restarted. The changes include:
Steam
* Pressing the cancel button while Steam is loading will bring up the offline dialog
* Fixed 100% CPU use on startup
* Fixed use of quoted parameters in "-applaunch" command lines
Source Engine
* Fixed exception info spam in debugger output window for SDK users
Half-Life Dedicated Server
* Enabled support for new query protocol (fixes HLTV server not appearing in the server browser)
Update - Fixed command line parameters being ignored when using desktop shortcuts for some games
Jókis warez vihar lesz itt megint a frissítésekkel, úgyérzem :/
Az elõzõ hozzászólásodban meg tényleg úgy fogalmaztál, hogy az isten sem érti meg
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A probléma a következõ: vengeance könyvtárból elindítom a hl2install.exe-t, és a hibaüzenet: Failed to open GCF archive: elérési út ,make sure its available and decrypted.
Én most nyomtam fel a Vengeance-s 5 Cd-s változatot(mountolva), majd install után elindítottam a vengeance könyvtárban a hl2install-t,de hiba üzenetet írt ki. Mi ilyenkor a teendõ?
Segítsetek!
"vessetek a mókusok közé" :)
Sajnos a vinyom jo ideje meg volt halva, a napokban fogom ujratelepiteni. Persze teszem fel a HL2-t is. Eredeti, dobozos "bronz" verziom van, ezzel alapjaraton ment a magyaritas.
A kerdesem az lenne, hogy most, hogy jonehany frissites kijott a Steamen (nekem eddig csak az alap verzio, aktivalassal, peccs nelkul volt), szoval felpeccselve is megy-e a magyaritas siman, vagy esetleg kell valamit komplikalni vele?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
1. DVD Vengeance változatom van, telepités után rányomtam a DVD-n lévõ vegeance könyvtárban lévõ hl2 installert és mostmár tudok játszani, csak kell hozzá a Steam. Csináltam egy gyors fake accountot, de félek, hogy lebukom, mert állandoan online vagyok. A kérdés az, hogy jogos a félelmem, vagy nem lehet baj belõple? Mennyire biztonságosak ezek a tört változatok?
2. Letöltöttem a HL1 Source Vengeance változatát. Elinditom a telepitot, de az elso sornál (enabling.......steam.org) egyszerûen leáll és nem hajlandó továbbmenni? Mit csinálok rosszul, hogyan kéne fellinstallálni?!
email:[email protected]
kerlek segitsetek
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.