Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dachande
Szedj le a mikrofos.com-ról egy új windows installert, amennyiben XP-d van.Nekem ezután ment!

Havernál is jelentkezett az a probléma, hogy nem lehet a nextre kattintani telepítésnél(C. E. DVD 2.9GB-os), illetve lehet, de nem csinál semmit(nem a licence-nél). Nálam minden ok. Egyáltalán hogy lehet az, hogy valakiknél felmegy simán a Collector's Edition, másoknál meg nem? Talált valaki megoldást erre?
Since,zotty: találtáltatok megoldást?
kösz!

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

hiba
Nem 😊
Csak egy projektor, csak sajnos nem az enyem, de valami brutalis a "hatasa"...

IMYke2.0.0.0
Plazma TV...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Miez projektor?

steam, origin: ACE_hun

hiba

Big Bumm <#vigyor1>

tigeroo
a mai hackerek igen gyorsak😄
ibrik
Arra meg úgyis szereznének valami "no-censor" patch-et <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Falabu
Nem-nem!!
Egy pucér nõ kéne, arra mindenki felfigyelne és a melle vagy a segge közelébe egy FAQ felirat!!!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

tigeroo
úgylátom itt is elkélne egy 'vakok és gyengénlátók' részére készült hl2 topic..szerintetek?
tigeroo
eh
RelakSfromhome
Olyat is berakhatnánk, hogy egy swf elkezd zenélni, de arra sem figyelnének fel, mást meg dühítene

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PiszkosFred
...ezeknek az sem segitene, ugyanugy jonnenek a kerdesek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Seth
<#sniffles> meg mondjuk szirénázzon is mi???

PSN ID.: Beegabor

janos666
Talán egy olyan gif-et kéne betenni a bannerbe ami 5-6mp-ig a HL2 képet mutatja, majd 10mp-ig egy váltakozó színekben villogó szöveget hogy GYakran feltett kérdesek, OLVASS EL!, továbbá szintén váltakozó színû (a betûktõl elütõ) felkiáltójelek vagy nyilak futkosnák körbe.
PiszkosFred
Keress ilyen kis felkialtojelet a nikklogod mellett...

jojo
UA. 1280/1024, néha szagggat.
Mit kell tenni, ha a gamét ujraindítom, és le van fagyva mindenki?
Esetleg valami arra, mit keressek.?

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

janos666
Nincs rá megoldás, mert a vengace verzió alapjaiban más megközelítést használ a a no-steamhez (GFC-ket használ, az emporiosban ezek ki vannak csomagolva a resource-be és onnan olvassa), vagyis ha rárakod a protokol 7-et meg a deathmatchot vagy semmmi nem történik vagy inkább el sem indul a játék. A provision féle verzió hasonlít, de abba viszont alapból bennevan pár 100Mb update ami hiányzik az emporióból, így a provision update1-et hiába teszed rá, mert nem minden szükséges filet cserél le (szerintem szintén el sem idul, de nem hinném hogy jól megy).
Tedd amit én és szánd rá magad hogy letöltsd a provision féle HL2-t és az update1-t (esetleg az update1 FIX-et, elvileg nem mindenkinek kell, én azért beraktam). Vagy a vengacet, de ahhoz több cucc kell és több megát kell letölteni és nincs vele tapasztalatom, ez meg biztos egyszerûen használható és jó...
[oLe]
Feltettem a protocol7 updatet 😊
Háát, szerintem azért Radeon 9600-on azért nem megy fullosan... pláne 512 RAM-al...

steam, origin: ACE_hun

[NST]Cifu
Én annyit tudok, amit a FAQ-ban leírtam, azt is más topiclakóktól, lévén ugye nekem eredeti játékom van.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valaki nem tudja, hogy hogy kell-e? Cifu?

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

batman
1000%, hogy van, mert telepítés elõtt kb 30 giga szabad hely volt a C-n

[...] Te romboló állat! Te sátán!

IMYke2.0.0.0
Azért adtam meg ekkora számot (2-5 G😎, mert ennyivel egy milliárd %, hogy nem rinyál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Értem. Ha nem nyúltál hozzá, akkor a swap file alapértelmezett beállításon van, és a Windows-od állítja, kénye-kedve szerint. Ez azt jelenti, hogy jó, ha a Windows (C meghajtó) mellett van 2-5 GB szabad hely!!!

batman
Hát ahogy olvasgattam a topicot nekem is úgy tûnt...ezért kérdezem. Gondolom valahol én szabtam el valami beállítást, lehet, hogy hardware szinten, nem tom. Próbáltam úgy is, hogy off-line módban ment a steam, és lekapcsoltam a tûzfalat meg a vírusírtót, de nem hozott nagy áttörést.

batman
Én nem a játékot hibáztatom, a konfigom megfelelõségére vagyok kíváncsi...A win nem rég lett újra húzva, van tûzfal, vírusírtó, elvileg nincs rajta semmi kártékony dolog. A hangkártya SB Audigy, mint írtam semmi ultrabrutál beállítás nincs...semmi hardware nincs húzva. Swap file-t sajna nem tudom, de ha elárulod hol kell megnézni és mekorra lenne jó, azt megköszönöm.

[NST]Cifu
Érdekes, ilyen konfigon azért nem szabadna szaggatnia...

batman
Eredeti a gém. A VGA driver valahol a legújabb környékén, pontos verziószámot nem tudok. 800x600 a felbontás. Minden médiumon, vagy low szinten van, a filtering trilinear.

IMYke2.0.0.0
Ne mindig a JÁTÉKOT hibáztassátok...!
A Windows-od milyen idõs? Mennyi szemetet halmoztál fel már rá? Mikor volt utoljára ScanDisc? Mennyi a swap file (lapozófájl) mérete? Milyen beállítások mellett akarod nyomni - ultra brutálra húzva ne csodálkozz! Húzod-e valamelyik hardvert? Alaplapi hangkártyát használsz? stb. stb. stb.

[NST]Cifu
Milyen változat (eredeti/tört), milyen driver és milyen beállítások mellett?

batman
Uraim! Valaki tolja a játékot AMD Athlon XP 2500+, 512 DDR, 128 MB Radeon 9600 konfigon? Mert nekem még 800x600 (medium) beállításon is szaggat idõnként...

Hogy oldottad meg?

Nos, itt nállam ezt akkor csinálta, amikor nem volt felrakva a fix, és a koma csak állt egy helyben. akkor jó, amikor beledûlti a benzint(?) a verdába!

Hi, lenne egy kérdésem. Nekem az Emporio változat van, és hogy mi kell hozzá a HL2DM-hez? Kell a protocol update, vagy mi? Elõre is köszönöm

[oLe]
Dehogy vagyok ele, pont h ures volt...
de kozben mar megoldottam.
RelakSfromhome
Nem lol, hanem ha már 50-edszer kérdezik meg ugyan azt, akkor az dühítõ! MEg másért is lehet ponot kapni 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

MrStokes
Hm, mi ez a buntetopontos baromsag? Feketepontot kapsz ha olyat kerdezel ami benne van a FAQ-van vazze?! Mekkor lol mar!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

[NST]Cifu
Tele vagy az adott lõszerbõl.

insp
Én sem csodálkoztam. <#eplus2><#wave>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

[oLe]
UP ez: "mi van akkor ha deathmatchben csak a fegyvert veszi fel a csavo, a loszeren meg atsetal? Volt mar valakinek ilyen?
Thx."
RelakSfromhome
melyikben van a legtöbb hozzászólás? Mert lehet, hogy az lesz az 😄

tigeroo
megmondanátok meik az "original" hl1 topig? találtam annyit...pff...
andriska
Egyébként úgy döntötem,hogy még erõltetem egy kicsit a CS-t,hátha belegyövök,oszt akkor lesz nemulass<#vigyor>

andriska
Nem az észt osztom vazze,hanem a felbecsülhetetlen értékû tudást...<#banplz>
Egyébként meg a CS-nél van 0 tapasztalatom és csak az észrevételeimet osztottam meg veletek...

PiszkosFred
Szinte szó szerint ezt akartam írni, de szerencsére most végigolvastam a topikot, mielõtt írtam volna választ az andriskának ;]]

"és 'hála istennek kezd megjelenni a régi viszontbüntetõs rendszer."
az amikor ha tüzet nyitsz egy csapat társra akkor ua. sebbez neked is mint amennyit te sebeztél neki?

http://thenamelessphoto.com/

[NST]Cifu
Még mindig nem érted:

A szerver beállításaitól függ, hogy mi történik TK után!

Van olyan szerver, ahol az elsõ TK után kivágnak, van, ahol a harmadik után (én csak azt írtam, hogy emlékeim szerint ez az alapbeállítás), de olyan is van, ahol semmiféle büntetés nem jár érte, és 'hála istennek kezd megjelenni a régi viszontbüntetõs rendszer.