Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Régóta ez a kártyád, vagy mostanában cseréltél jobbra?
Ugyanazzal a konfiggal nekem mostmár megy 1280/1024, néha-néha szaggat, ha sok a mozgás./ Sappsire 9600pro 256M./
512mb/400mhz ram.
Jó hagyjuk!
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Megnéztem a hl2.exe-t ami nállam 04.11.16.
ezután a topicon belül rákerestem a dátum utáni hozzászólásokra, melybõl átolvastam vagy 10 lapot,de annyira nem róla /problémámról /szólt, hogy ezek után az elsõ oldalon mertem ezt megkérdezni.
Egyébként pedig egyáltalán nem ide járok, csak gondoltam ez a topic arról szól, nem arról ki füllent, vagy sem.
BATMAN!!!!
Régóta ez a kártyád, vagy mostanában cseréltél jobbra?
A BIOS-ban a PCI/AGP beállítás azt jelenti, hogy melyik videókártyát próbálja elöbb használni. Ha nincs PCI videókártya a gépben, akkor teljesen mindegy.
Köszi RelakS
Elöre is kösszönöm mindenkinek aki tud valami bölcset mondani nekem.
Gépem:
p4 3ghz
radeon 9600xt
512 ddr ram
Lehet hogy kevés a ram?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Inkább elfogadom, hogy megy ahogy megy. Még egy kérdésem azért lenne. A biosban a vga-t pci-on kell hagyni, vagy agp-re kell állítani?
Köszi mindent.
A link valóban halott, kiszedtem. De a FAQ-ban szerepel egy másik link, amelyben megtalálható mindenféle patch. Ahoz meg gratulálok, hogy nincs kedved átolvasni 20000 hozzászólást. Arra semmi szükséged nem lett volna, elég elolvasni a FAQ-ot (szerepel benne az AI disabled téma), vagy beírni a topic alján található keresõbe az "AI Disable" szöveget.
Amúgy nem teljesen értem, hogy ha állításod szerint Nov. 16-tól olvasod a topicot, hogy-hogy újdonság számodra az 'AI Disable' téma? Esetleg ne 'adj isten füllentettél volna? 😊)
Agyonröhögtem magam, amikor a csapdákat használtam az idétlen zombik ellen. Nameg a gázpalackok és a fûrészkorongok dobálása is király volt. <#vigyor>#vigyor>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Akik szeretik a hlt, de a horrort nem és nincs meg nekik az egész game nem biztos, hogy olyan jót fognak ezen a pályán élvezkedni....
Ezt a részt nekem is a haverom csinálta meg : D.
Én asszem abba is hagytam volna itt a jatekot : D.
Hülyeség volt ezt a pár zombeees pályát belerakni.
Jókis motorcsónakozás után hirtelen egy ilyen resident evil : DD.
Amit nem mindenki szeret...
Most a következõ gondom, hogy nemtom hova a fenébe rakja a screenshotokat a game.
ugyanis a cs:s alatt készített screenshotjaim meg a half-life deathmachesek ottvannak a helyükön!
De a half-life 2-é nincs ott!!!
Pedig ugyanúgy beakadt egy pillanatra amikor készítettem a shotokat, mint ahogy szokott a gaméknál.
Másfelõl a billentyût is leellenõriztem, hogy jót nyomok-e.
Hát jót nyomtam 😄.
De akkor hol a fenébe lehetnek? : D
Ezután fordultam az elejére, mert 20 000 hozzászólást nem fogok átlapozni.
A FAQ-ban nekem ezt dobta ki
"2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar",,"Innen"
A lap nem található.
Szóval ennyi.<#taps>#taps>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A www.gameronline.hu oldalán van egy szuper végigjátszás a HL2-rõl.
Nézzétek meg,érdemes.Sokat segitet nekem is.<#violent>#violent>
De azért nagyon is várom a HL2 szinkront, biztos letöltöm. Pedig 90% hogy ez lessz ott is.<#idiota>#idiota>
Alig jácottam pár gameval, amiknek a szinkronhangjuk magyar volt, de az összesnél majd bepipítem a röhögéstõl : DDD.
(Mivel enyhén szokatlan volt : D)
Nálam az a két aksi vagy mik már az elsõ percben a tengerben kötöttek ki <#nyes>#nyes>
Másrészt nemvok hozzászokva az ilyen gamekhoz amiben el lehet akadni <#hehe>#hehe>
Nemis baj : D. Kell egy kis változatosság.
Majd õ megcsinálja, mert ért a dologhoz 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Na, ha ezután is hülyeséget kérdez valaki (aki hallotta a nõt, technikai okok mint kikapcsolt hangfal, böngészõk... nem számítanak) én felvállalok minden 10. kiosztott büntetõpontot. (költõi kijelentés<#idiota>#idiota>, de azért kipróbálatnánk)
Nem viccbol van a topik cimeben az felirat, ket kattintas es megvan a valasz, de mindig "nektek" all feljebb, ha erre valaki felhivja a figyelmet. Hidd el, ennel bovebben, mint ahogy a FAQban vagy a forumon el lett mondva minden megoldas, nem lehet mar reszletesebben kozreadni. Ezert aztan a duzzogas helyett javaslom a forum keresot, vagy a fenti bannerre valo klikkelest. Tovabbi szep napot!
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
(Nem énvok már az elsõ 😄)
Ott akattam el, de már idegölõen : D.
Amikor menni kell egy ilyen kocsikával.
Már a hidas részt megcsináltam, de utána megyek az úton tovább és utamat állja egy rohadt nagy kamion féleség ami elvolt dõlve.
Jó nagy nehezen kikerültem. Bent leöltem mindenkit.
De nemtok továbbmenni, mert egy ilyen nagy faajtó állja az utamat.
Nemtom, hogy a fenébe lehetne azt felemelni.
Ott van egy ilyen szélmalomszerûség is, de azzal se jutottam semmire.
Ott van egy ilyen kis hely a kerítésnél ahol csak én tok átférni, de azzal nem jutok semmire, mert kocsi nélkül nem igazán lenne jó továbbálni : D.
Tehát help!
Te melyiket szedted le? 3.0-ás jó?