42676
  • IMYke2.0.0.0
    Arcátlan marketing.

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
    Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• IMYke2.0.0.0
    Hát épp ez a baj!

Ahelyett, hogy a HL3-ba fektetnének energiát, még inkább le akarják fejni ezt a részt! S ez a pofátlan dolog, ezért "rókabőrözöm" a cuccot!

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.

• FLeK0
    Ne szakertsetek mar ketto darab kep alapjan egy x palyat tartalmazo kiegeszitorol - aminek a celja nem hinnem, hogy az az ujdonsagok halmozasa lenne a HDR mellett, hanem a tortenet folytatasa.
  • andriska
    Jó lesz az,csak jönne már
  • IMYke2.0.0.0
    Eléggé érdekes a csóka bal keze... tessék csak megnézni: a levegőt markolássza.
    Emellett: SEMMI ÚJ nincs benne.
    Továbbra is: rókabőr veszély!!!

• janos666 #37447
    Csak azt nem értem hogy ez a kép is 100%-ban előállítható a sima HL2-ből. Annyi hogy noclip módban odaröppensz a páylán arra a folyosóra, még egy fake HRD-t se retusáltak rá...
  • Mayday
    Nem tul sok jateknak jelenik meg ingyen a kiegeszitoje...
  • FLeK0
    Masfel honapon belul kapsz egy uj fejezetet (lost coast) teljesen ingyen, azt tenyleg nem lehet elvarni hogy egy kiegeszitot is ugyanugy hozzadvagjanak.
  • edios
    Eredeti alapjátékkal rendelkezőknek nem lesz ingyenes az Aftermath? Mer ha nem,akkor Valve és !!!
  • Bircsike
    Végre láthatom közelről majd azokat a félresikerült mutánsokat! Remélem hogy majd kiadják dobozos verzióban, vagy legalább mindenki számára letölthetővé válik nem csa az arny HL2 tulajoknak!
  • [NST]Cifu
    Kijött az első kép a HL2: Aftermath-ból is.
  • [NST]Cifu
    Egy kicsit nem figyelek oda, és máris történik valami. :)

Kijött egy újabb béta, ezuttal a Plan of Attack MOD első bétája, ami 82MByte-ot nyom. A játék egy "alap" taktikai FPS, az egyik oldal az amerikai fegyveres erők (micsoda meglepetés!), a másik oldal pedig a "koalició", amely Oroszországot, Kínát és Észak-Koreát fogja össze (hát eredetinek nem mondanám, de legalább nem arafat-kendős arabok), a történet szerint a koalició pedig partra szált az USA-ban, és ott folynak a küzdelnek (hoppá, végre egy kellemes kis csavar). Négy kaszt van, a Rifleman (a gépkarabélyok és géppisztolyok szakavatottja), a Sniper (a mesterlövészfegyverek mestere), a Ranger (gyengébb páncélzat, de gyorsabb haladási sebsség, és kevésbé zavarja, ha futásból kell lőnie) valamint a Gunner (a nehézfegyveres ember, több páncéllal és reumás csigától örökölt sebességel). Mindemelett még tapasztalati pontokat is gyűjthetünk, amelyek segítségével fejlődik karakterünk (az ilyesmitől mondjuk kicsit borsódzik a hátam egy FPS-ben, dehát ez van).
    A grafika so-so, a pályákon érződik a "HL2", de elég sterilek, főleg a belterek, a játékos és fegyvermodellek pedig eléggé visszafogottak, hogy finoman fejezzem ki magam.

[center]
  • GiGa master
    Hát má mind 1 me azóta má rájöttem mi a baja és korrigáltam a hibát,és letöröltem és új verziór letöltöttem amivel nem kell szórakozni a consoléval!!
  • [NST]Cifu
    Khmmm, ne nekem mond, nálam összesen 6, egyenként 30-40Gbyte-os partició van, meghatározott tartalomkörrel, csak a gond csak ott volt, hogy a Steam-et ezer éve raktam fel (még a CS1.6 idején), és akkor még nem érdekelt a dolog. Csak a HL2 preload alatt ébredtem rá, hogy jó lenne mostmár egy másik particióra űzni a Steam-et, ezért a .gcf file-okat kimásoltam, Steam uninstal, majd Steam instal az D: particióra, és visszamásoltam a .gcf fileokat. ;)
  • Extraboy
    Sztem csinald ugy mint en:
    1. particio = 5gb = only windows
    2. particio = 75gb= minden mas NAGYOBB progi (pl steam)
    igy ha ujraformazbnad az 1. particiot (amin a windows van) akkor ami utan megvan es fent van az uj windows, maris hasznalhatod a steamet + egyeb prg-t!
  • M@TriX
    még a simához sincsenek nagyon... :)
  • Magiszter
    Nekem lenne egy olyan kérésem/kérdésem, hogy vannak-e warez-os HL2-höz módok? Ha igen, hol találok ilyeneket?
  • [NST]Cifu
    Semmi ilyesmi. Fogod magad, és a SteamAps könyvtáradat szépen lemented (a .gcf file-ok a lényegek), majd az újratelepítés után visszamásolod. Mondjuk az általad felvetett dologgal kapcsolatban két észrevételem lenne:

1.: Célszerű nem a Win particióra rakni a Steam könyvtárat. (én is beleestem elsőre ebbe a hibába)
    2.: Miért kell egy windows újrarakáshoz leformázni az egész winyót???
  • FLeK0
    legfeljebb par100 mb frissites jott ki a megjelenese ota a 3 jatekhoz egyuttveve.
  • Bircsike
    Kik azok akik a HL2 a megjelenés napján már megvették? Én igen és azóta hozzá se nyúltam. Feltelepítettem és kész, ott porosodik a polcon5 hónapja! És mi van akkor ha majd újratelepítem a Windowst és leakarom formatálni az egész vinyót? Akkor majd ha felteszem újra a HL2-őt utánna tölthetek le majd 1-2 Gb-nyi frissítés előről??? Én abba beleőrűlnék! Már most majd 7 Gb-nyi a játék könyvtára!
  • oneal1
    leeht hogy a windows om szar
  • oneal1
    végigolvastam továbbenged amikro a steam ot teszi fel de ahogy elkezdné a hl2 őt tenni akkor már nem megy a nextre se a cancel re.. csak ikonra tudom lerakni
  • [NST]Cifu
    Sokadszorra: ott van fent a bannerban egy link (Gyakran Ismételt Kérdések). Tessék szépen végigolvasni, hamarabb kapsz választ a kérdésedre, és nem kell 1001-szerre beirni ugyanazt.
  • Rapid81
    Görgesd a végére a szöveget.
  • Rapid81
    Pedig azt hittem... Amúgy megéri azt a plusz 10 dolcsit, vagy elég a bronz? Amúgy boltban (Cora, MM) csak Bronz kapható, vagy Silver is van? Mert az már kiderült, hogy Gold csak neten. Ja, és mennyi lehet a postakökltség az USA-ból, ha neten rendelem meg??
  • oneal1
    ha eredetiben lenne akkor vinném is rögtön!!!:D
    help lécci: a dvd-s verzió van meg(collectors)
  • [NST]Cifu
    Ott van fent a GyIK, abban megkapod a választ. Egyébként igen, valóban a HL1 source motorra átültetett változatáról van szó, csak nem árt megemlíteni, hogy csak az effektek (fények, víz, Havok-motor, stb.) újak, a textúrák és a modellek maradtak a régiek, tehát a látványvilág azért nem különbözik észveszejtően a sima HL1-től.
  • Rapid81
    A HL2 - Silverhez és Goldhoz írják, hogy adják a HL1: Source-ot is. Ez most mit jelentene pontosan? Azt, hogy adják a Half-Life 1-nek a Source motorra készült változatát???? Mert ha igen, akkor az naggyon dúrva lenne!
  • FLeK0
    biztos hibas az installer, vidd vissza a boltba, kicserelik masik cdre.
  • oneal1
    hi!
    most akartam feltenni a játékot de nem megy:(
    felrakja a steam et aztán emg amikor folytatnia kéne nem enged a nextre kattintani!!
    help!!
    thx
  • andriska
    Jahh
  • Mayday
    Javaslat: ha nem sikerul a spanodtol kapott verzioval jatszanod, akkor Te vagy nem tudsz figyelmesen olvasni, vagy nem erted meg, ami le van irva, ugyanis eddig is sok kerdes volt, de mindenkinek sikerult valahogy.
    Megoldas: vedd meg az eredetit, vagy jatssz massal, ami nem ilyen bonyolult.
  • [NST]Cifu
    Miután nekem Steam-es változatom van, éntőlem csak ennyi segítéget várhatsz...
  • andriska
  • GiGa master
    jah ékezetek!Lollller
  • GiGa master
    Nem Izgatsz!
  • FLeK0
    jolvan akkor torold le es fejezd ezt itt be.
  • GiGa master
    A steam 'Play Games'ablak??nekem ninsen olyanom de nekem ez a half life 2 ez span tól van de egy nagy szar!!,e van az indító ikon arra dub.kikk és ott csak anyi van hogy a cracked games és ott semmi má a console lehozása a másik verziómnál bejött de ennél nem nem tom mi van a cfg.t átírtam az ikonhoz beírtam -console és semmi.de ezt a steam play games-t nem találom
  • [NST]Cifu
    Ha elolvastad volna végig a Gyakran Ismételt Kérdéseket (ottan fent kell kattintani a bannerra), akkor ott le van írva. De lásd milyen rendes vagyok, kimásoltam neked:

Kérdés: Hogy lehet bekapcsolni a konzolt?
    Válasz: A Steam 'Play Games' ablakában jobb gombot nyomsz a Half-Life 2-őn, itt is a 'Properties'-t választod, majd Launch options, és ide beírod '-console'. Aktiválható még az Options-ban a billentyűzet beállításnál, az 'Advanced' gombnál. Azonban a magyar billentyűzetről az alapértelmezett gomb (~) nem elérhető közvetlenül, ezért a játék config.cfg file-jában (ez a ...hl2\cfg könyvtárban található) célszerű átírni a bind "~" "toggleconsole-t, az ~ helyére valami kézenfekvőbb billentyűt célszerű berakni.

Miután tört játékod van, valószinüleg a .cfg átírása lesz a megoldás, esetleg az hl2.exe-hez létrehozol egy parancsikont, és beírod a hl2.exe után, hogy -console. Ennyi.
  • FLeK0
    akkor jatszal olyan jatekkal amire futja a havi keretbol.