42676
-
Akkor most elmondom, hogy rosszul "szűrted ki" és nincs warez. -
Akkor URL=http://janos666.tar.hu/SIX.JPG]EZT[/URL] mivel magyarázod?
-
Érdekes, hogy akik megvették az eredeti játékot, mekkora nagyarcok lettek! Azt hiszik, hogy övék az egész topic. Ezzel nem értek egyet. Ugyanis az FAQ, amely szorosan ide kapcsolódik (hisz be van linkelve a fejlécbe), ennek a kérdésnek a megválaszolásával indul:
"Kérdés: Lesz vagy van már tört változat?"
Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy a topic témája nem zárkózik el az ilyen irányú közeledéstől sem!
Ezt nemcsak az utolsó hozzászólásokból szűrtem ki, már régóta olvasom ezt a topicot, de lehet, hogy már nem sokáig.
Mint ahogy már lentebb is írták, nem kötelező válaszolni! -
muhah -
Hát akkor ez van... Köszi a választ. -
Pedig igaza van Flekonak, thx -
Végül is igaz. De nem is mondom hogy reklámozd, csak ne tájékoztasd félre hogy nem lehet, nem kötelező reagálni a hozzászólásokra...
Gondolj bele ha egyszer akad majd valami amit nem tudsz, keresed a választ és valahol valaki a szemedbeköp egy baromságot... -
FLeK0 #37486 mert nem erdekem hogy lopjanak, es az en fizetett update savszelemet hasznaljak. -
FLeK0 #37484 nem lehet -
Hali! Lehet-e modokat használni warez Half Life 2-vel? (Ha volt már bocsi, de nincs sok kedvem ~40000 hozzászólást végigolvasni...) -
Hat ez nagyon jo lenne! -
FLeK0 #37481 Pontosan olyan csomagot fognak csinalni a dod megjelenesenel. -
Ha jól tudom, nem egészen, hiszen a dobozos változatot nem lehet upgradelni Ezüst szintre (HL:S és DoD:S így egyszerűbb lenne). -
Ejha, ez mar teny? Marmint hogy megveheto lesz a HL:S?
Egyebkent ez a DoD megjelenes mikorra van tervezve? -
FLeK0 #37478 dobozos jatekod megfelel egy bronz hl2-nek, siman meglehet majd melle venni, ugy ahogy a hl:s-t is a dod:s megjelenesenel nemsokara. -
Azt tudom, de nekem dobozos van, es a felelmem arra iranyul, hogy a dobozoshoz nem lehet majd megvenni, hanem kell a Steames alap. Mint ahogy a HL1: Source-ot is bebuktam, pedig szerettem volna megvenni Steamen. :/ -
FLeK0 #37476 az biztos, hogy kell majd hozza az alapjatek. -
Azert remelem a kiegeszitot nem fogjak Steames alap HL2-hoz kotni, mert az viszont tenyleg csunya huzas lenne. De nyugtassatok meg, hogy ez kizart! :) -
Hát nem tudom, majd meglátjuk mit hoz a V vs. V küzdelem. -
FLeK0 #37473 Elvileg marcius vegen fejezodott be a peruk ami tobbek kozt a half-life nev hasznalataval is kapcsolatos volt, es ha ezt irjak akkor nagy valoszinuseggel a Valve nyerhetett, es innentol azt csinalnak a jatekaikkal amit akarnak. Lehet, hogy lesz mas nagyobb nev toluk, ami fontosabb hogy a boltokba keruljon ebben az idoszakban, mint par uj fejezet a HL2-bol, ami miatt mar ugyis ott a steam mindenki gepen akit erdekelni fog, a sajto meg kiadotol fuggetlenul mar most reklamozza.. -
Biztosan ki van ez fundalva jogilag, ha ilyet mernek irni, nem? -
-The release date will be in Fall 2005
Khmmm.... hát majd meglátjuk...
-Aftermath will just be released via Steam, no retail-version is planned
Kiváncsi leszek, mit szólnak ehhez a VUG-nál. ;)
-
FLeK0 #37470
-Aftermath will be presented at E3 next month
-The release date will be in Fall 2005
-The time to play it through will be about 1/3 of the time needed for HL2
-Aftermath will just be released via Steam, no retail-version is planned
-The Lost Coast will be released in May
-The Lost Coast will take roughly 20 to 40 minutes to play through -
Örök makkos emberke ez a Breen, ha túlélte a HL2 végét, mondhatni ráver Gordonra, mert ő is megúszott mindent, csak közben a föld helytertója (vagy milye) is volt, gordont meg csak G-man pakolgatja ide-oda...
Kéne egy Breen-es mod/kiegészítő, bár az inkább RPG lenne.
-
De Breen miért térne vissza rögtön a zavargások után egy lázadó bolygóra?
Mert ha jól értelmeztem amit eddig olvastam itt akkor a kieg. rögtön a 2. rész után játszódik. Vagy tévedek? -
Meg mondom én neked:
G-Man vissza fogja hozni. Mégpedig azért, mert a mi Breen doktorunk is visszatér.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
Ez elég furcsa lesz tényleg mert ugye a játék végén G-man kivette Gordont a térből és időből! Hogy oldják meg hogy mégis vissza fog kerülni és menekülni Alyxel. Ez relytély! -
Vagyis eljutottal az én kérdésemig... 
-

Ez esetben "kicsit" furcsán jön ki a HL2 vége... -
FLeK0 #37463 A pcgameres cikk szerint az Aftermath a nagyobb karokat okozo robbanastol folytatodik, Gordonnal jatszunk, Alyxet pedig megjobban megismerjuk. -
Semmi közük egymáshoz, a HL1 és a HL2 is Gordon-ról szól, a HL1: Opposing Force és a Blue Shift pedig párhuzamosan folyik a HL1-el. A HL2: Aftermath a tippem (és a pletykák) szerint Alyx-ról fog szólni, hogy mi történt vele az után, hogy Gordon eltünt (ugye G-Man "elvitte"). A HL3 (ha lesz) valószinüleg ismét Gordon történetét viszi tovább... -
De akkor hol indul a HL3, ahol a kettő kiegészítőlye (2,5) végetér? -
Igen, especiel a HL1 két hivatalos kiegészítője (az Opposing Force és a Blue Shift) elég korrekt volt szerény véleményem szerint. Ettől függetlenül én jobban örülnék, ha a TF2-őt és a DoD:S-t fejlesztenék inkább. ;) -
Mintha egy rakás játékfejlesztő és kiadó nem ezt csinálná, csak 1000x xarabb játékokkal... szvsz nemcsak a Valve "bűnös", ha már rókabőrnél tartunk, ott van az 1. rész 2 kiegészítője, azok pl. nekem nagyon bejöttek. -
FLeK0 #37458 nekem a matrix2-re emlekezteto befejezesbol ugy tunt, hogy nagyon is jol tudjak hogy merre fogjak folytatni. -
A próféta szóljon belőled!
Engem akkor is zavar, hogy a történet folytatása eröltetett lesz, hogy már maguk sem tudják, miként csavarjanak rajta, és hogy néhány pályával kiszúrják a szemünket.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
FLeK0 #37456 A nepnek most ez kell, majd par ev mulva hl3 (ha lesz) - a vasarlokor ugyanaz, mindenki orul ha elobb lesz valami amivel jatszhatunk. Nem hiszem, hogy par palyatervezo es modellezo emberuk mellett sokak munkajat venne el ez a kisebb project a jovobeli jatekaik mellol. Nem ertem, hogy 1-2 kiegeszito miert lenne arcatlan dolog, amig azok jo minoseguek. Ez ellen meg semmi se szol, nem kulsos csapat csinalja, hanem azok akik meg nem adtak ki igenytelen jatekot. -
Ezzel az erővel rá lehetne mondani minden kiegre... -
Egy ilyen játéknál minden apróságnak örül az ember.Én már alig várom. -
De nem.