Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
tudom, hogy nem rosszindulatból mondtad, nyugi [én is röhögtem <#idiota>]de szintén nem rosszindulatból...khm...fogok még én is anyázni, ebben biztos vagyok, szal don't worry Eszter

[...] Te romboló állat! Te sátán!

M@TriX
nem genyóztam, õ mondta, csak érdekes, persze nekem is volt, hogy egybõl nem találtam a megoldást...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Evogordon
Nemrég újból kezdtem magyarúl a hl2-õt. Így legalább tudom mirõl szól.

batman
jóvan azé genyózni nem kell...néha elõfordul, hogy a fától az erdõt....tudod

batman
hát én ilyen estekben quicksavelek, és minden lehetséges fegyver tudását kipróbálom a delikvensen, majd újra nekiállok megkeresni a megoldást 😊

RelakS
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!😄😄😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

M@TriX
de szerintem is, csak elképzeltem ahogy mindent szétver, megd**ja a nõt, de arra nem gondol, hogy be kellen ülni a verdába 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

batman
vagy nem ott tart, amit írtam?

M@TriX
😉

batman
odamész közel és menyomod a use (default asszem "E") és beszállsz, majd tûz 😊 a nõci kinyitja a kaput

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A mocsarasz résznél vagyok, és a kétéltûvel tudok tovább menni, amit a csatornában találtam. Le van zárva, és nem tudom felnyitni. Ami itt van nyitóka az nem mûködik. A feszítõvassal ütõttem vertem és nem megy. Ha gyalog útnak indulok, meghalok. Már megpróbáltam, és nem bírta sokáig. Szóval már minden öttletem elfogyott, hogy a vizenjátót hogy szabadítsam ki. Áll a gép mellett egy nõ, de az meg se moccan. Csak áll mint egy szobor. Ha tudtok nekem segíteni, akkor nagyon megköszönném.
[NST]Cifu
Elfelejtetted átrakni a buggy-t a daruval. Állj a daru közelébe vele, majd a daruval szépen felemeled, és lerakod a raktár elé, miután kinyitottad az oldalsó raktárajtót, a buggy-val tovább tudsz menni.

Ez kb. olyan, mint amikor káromkodott keményen egy haversrác, hogy milyen unalmas már, mert itt gyalogol fél órája a pályán. Mint kiderült, az mocsárjáróból ki kellett szálni a pályán (liftes/ugratós rész), õ meg ott hagyta, és gyalog ment tovább. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Dachande
Na ezaz?!

andriska
De egyáltalán hol hagytad a buggyt?

Dachande
Biztos egy jármûrõl beszéltek?
Csak mert a buggy nem szarhat be!
Véletlenül nem a tankszerû akármirõl beszélsz?

jojo
A gyorsítást ismerem, maga a buggy nem indul be.
Lent a tengerparton füstölt, vagy van valahol egy mûködõ is?

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

A sprinttel kell (default shift).

/steam/steamapps/<user>/half-life 2/hl2/screenshots .

jojo
nem indul be az "e" gombbal

At kell roppenni a buggyval a volt hid folott, turbo segit.

jojo
Kocsi a környéken nincs!
A homokos tengerpart és patak között van 1db / ami már ott füstöl/ amit irányítani sem enged a gép, csak lökdösni lehet. Daruval felemeltem, majd ellökdöstem a kirakatig de semmi.
esetleg más kocsit találok valahol, mert a konténerek zárva,
Esetleg neked tipp?

jojo
Kocsi a környéken nincs!
A homokos tengerpart és patak között van 1db amit irányítani sem enged a gép, csak lökdösni lehet. Daruval felemeltem, majd ellökdöstem a kirakatig de semmi.
esetleg más kocsit találok valahol, mert a konténerek zárva,

bricsi01
mikor a magyaritást raktam be akkor is azt mondta "kezdj ujat"ujat kezdtem de nem fojtattam csak elkezdtem,te is kezd de csak kezdj ujat!

PiszkosFred
Elõször azt hittem elírás, de már kétszer legalább így írtad le, ezért mielõtt valaki csúnyán szólna emiatt, javítsd ki a skreenshot-ot sCreenshot-ra, mint helyes írásmód. Sok ember van a fórumon, aki egybõl lehülyéz vagy lelámáz emiatt, jobb ezt megelõzni... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Látom nem érted.
Elmagyarázom figy.
Amíg másoltba volt meg nekem a game nekem is úgyvolt, hogy volt egy mappa és ott volt egy helyen a hl2.exe meg a screenshotok is ott voltak.

De mivel eredetibe van meg itt már nem egybe vannak a fájlok.
Ösze-vissza vannak! És az a mappa ahol a hl2.exe van nem tartalmaz semmi mást csak a cs:s és a hl2.ex-ét.

Ugyanis másolt verzióba a launch.exével kellett elindítani a gamét.
És nem kellett ahhoz steam.
De itt csak azzal lehet elindítani.
És az a mappa ahol van a hl2.exe és a cs:s azért csak, ezt a kettõ fájlt fájlt tartalmazza, mert ezek csak parancsikonok.

Tehát nem kell belépned a steambe külön és onnét elindítanod a hé2-t hanem ez szinte csak egy rövidítés, hogy innen indítod el.

A Screenshotok egy teljesen más helyen vannak ahol nincs eggyáltalán exe.

De a 36130 hozzászólásomban leírtak alapján nemtom hova menti a screenshotjaimat a game!!!
Mert ha újat kezdenék akkor ott lennének a helyükön a screenshotok.
De nem fogok ezért új gamét kezdeni : DD.

bricsi01
benne vagy a half-life2 könyvtárba(ahol az exe meg stb van,na és ott van szószerint:hl2kt s ott van:skreenshot!

Ez jó is lenne csak annyi a gond, hogy nekem eredetibe van meg a game tehát ott nincs olyan, hogy Half-life 2 külön!!!
Ott a Steam mappán belül vannak a gamék.
És ott van egy olyan, hogy "Steam Apps" és azon belül vannak a fájlok kikódolva.

Ugyanis ugyebár eredeti gamenál a steam kikódolja a fájlokat, amit felinstalláltam a cd-krõl!

A rohadt életbe!!!
Most veszem észre, ugye, hogyha magyarosítani akarom a jatekot, mint ahogy énis tettem újat kell kezdni és utána ahogy betöltötte az új gamét létrejön egy olyan fájl, hogy hl2_hungarian.

És a Screenshotokat elvileg ide akarja rakni.
Nade szntem csak akkor rakná oda ha az elõrõl kezdeném a jatekot!!!
Mert nem kezdettõl fogva volt magyarosítva!!!

Tehát akkor hova mentheti a mostani screenshotjaimat a game???

bricsi01
HALF-LIFE2/HL2/SKREENSHOTS-BA VANNAK A KÉPEK!a CS-be nem tom mert nemhasználom.

AMÚGY NEMTUDJÁTOK HOVA A FRANCBA RAKJA A GAME A SCREENSHOTJAIMAT????
A Cs:s-é meg a hl: deatmach-é a helyükön van.
Steamapps/Felhasználónevem/hl2: deatmach meg cs:s és itt van ezen belül, hogy screenshots. A hl: deathmachosok meg a cs:s-esek itt vannak, de a hl2õsök nincsnek itt?
HOL A FRANCBA LEHETNEK???

Ahol a 3 katonát megölted legutóbb ott menj tovább (nemkell sokat továbbmenned, mert az utsó 3 katona akit lelõttél az annak a helységnek a bejárata elõtt van amerre menned kell).
Ott van egy nagy üveg (aminek persze van kerete is).
Tehát csak az üveget tod kitörni, de a keretet már nehezebb.

De ne kezdj el ezzel szarakodni hanem fogd a kocsit és gázolj át ezen a nagy üvegizén.

bricsi01
beszurom a kedvenc képeimet!
a tesi:

nem alszunk melo közben!:

csücs:

batman
a winfost nem rég tettem újra...viszont van egy dolog, ami nagyon bassza a csõröm...a billentyû kiosztás listájánál a legalsó 4-5 bill helyett csak kriksz-kraksz van írva...ez mitõl lehet? vagy szar a gyári cd???<#wow2>

jojo
Elakadtam!
Daruval a kikötõnél a hidat leborítom,átmegyek rajta, majd jobbra a hangárban a 4 katonának annyi, kishelységbe kar lenyom, mellyel kinyílik 1 oldal garázsajtó. kilépve emelkedõ szembe 1 katona , majd még 3. kilõve, DE HOGYAN TOVÁBB.?
Az épületet kikerülve út, de a hid felrobbantva.
Az emelkedõnél tettem hordókat, hátha arra kell menni a falon "felmászva" de arra nem enged.

tigeroo
Ja..én úgytom hogy ami cd nélkül megy stufa annak szüksége van szabad helyre szép számmal , hogy a vinyóról bootoljon...énis így voltam az UT2K4-el😊
Lehet, hogy szoftver hiba.
Lehet, hogy a rendszered strapa már (a windowsod)

Azm a lol, hogy, azt nyilatkozta még a Gabel gyerek : D, hogy Ati kártyákon jobban fog menni a game.
Pontosabban, azt, hogy radeon x800on 35-40%-al gyorsabb lesz, mint geforce fx 6800 videoókárdal. (Mivel ez a legjobb geforce és radeon kártya asszem még mindig).

De nemhinném, hogy csak erre a kettõre lenne ez igaz!!!

tigeroo
Hát igen azt b.szhatja, ha mindez direct X 8.1-es "kaliberü" konfig..nekem 512RAM, 1997Mhz Athlon Xp 2400+, ATi R. 64mn-os 9000...800x600 minden medium és röcc-röcc néha
batman
9600 és nem SE, sima...de a mem pl. csak 200MHz, vagy Hz, vagy mittomén. mindegy...már nem idegeskedem rajta, majd ha lesz lóvém upgrade-re,akkor végigtolom nagy felbontásban is...

IMYke2.0.0.0
Ha az a 128MB Radeon egy 9200-es pl... akkor ne csodálkozz...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigeroo
Jól fel vagy szerelve a kép láttán! Mit dolgozol te?😄 Fogorvos, mi?😄
tigeroo
Az 1nehezebb😊 Kb fél órát játszottam vele, de 600x meghaltam😄
Itt sztem jobban be van lõve a nehésség
batman
de akkor adjál valami magyarázatot arra, hogy nekem 2500+ proci, 128 MB Radeon és 512 DDR mellett mi a facért csak 800x600 (majdnem low) beállítással mûxik? Ráadásul idõnként ki is lép...a gém eredeti. Lehet, hogy valamelyik hardware hibás lenne?

sajnos amikor elkezdtek 3 vagy tobb reszesre tervezni tudtak, hogy itt nem fel ev lesz a valaszokat hozo 3. reszig, ellenben a matrixxal, de azert egy keves ebbol is kiderul, lasd azt a sztoris oldalt.

RelakSfromhome
Talán azért, mert abban valahogy jobban el van találva a történet. Nem tudom pontosan elmagyarázni, de az egy, meg a kommandós kieg-je valahogy jobban megfogott.
Itt sajnos sokáig olyan érzésem volt, hogy: "Mivaaan?!?! Kik ezek?! Miért lõnek rám?! Egyébként is, mit keresek itt? Mit keresnek itt a Xen-rõl az idegenek?!"
Ez elrontotta nagyon nekem.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Amúgy mér mondják sokan, hogy jobb a hl1, mint a 2?
Most megnéztem, azt a fórumot, hogy "hl2 és hl1: összehasonlítás" (nem pont ez volt a neve, de az most mind1)

És érdekes sokan, azt mondták, hogy az 1 jobban teccik nekik. Persze nem tartották gagyesznak a 2-õt csak ....

Én az 1el fél órát nem bírtam jáccani : D.

Amúgy nem értem. Vki írta pár beszólással lejjebb, hogy 256 mb-os videókártyájával csak 1280*1024be megy neki és ott is néha akad.

Nekem 128 megás videókárdommal, ami már több, mint 2 éves (igaz, hogy amikor vettük szinte az volt a legjobb). Geforce 4 Ti 4200.
Na tehát ezzel a kardal megy nekem 1600*1200-ba a game úgyhogy minden amit highra lehet állítani highon van és eggyáltalán nem akad!!!

Persze az ilyen nagyon nagyon részletes izék pl. anistrotopic vagy mia franc (majd megnézem) nincsenek a legjobbra állítva, de azok már csak ilyen nagyon részletes dolgok.
És kipróbáltam úgyis, hogy ezeket a legnagyobbra vettem.
Ígymár akadott egy kicsit. De nem ilyen nagyon-nagyon, hanem egyfolytába akadott, de csak kissebb mértékben.

Na a lényeg, hogy ígysem volt jobb grafikája, mint amit elõbb leírtam, hogy olyanon játszok.

De ezeknél a gaméknél még azis számít, hog ypl. az árnyékot jó kidolgozottságúra rakod vagy csak normálra (ami aztán tényleg nagyon fontos 😄).

Pl. a SW Battlefrontba is amikor ilyen jóra állítottam az árnyékot akadott, de ha normálra teljesen simán ment. Pedig minden azon kívül majdhogynem maxon volt.

Na mind1. Mostmár igaz, hogy 1 giga ramom van, de amikor csak 512es volt ugyanezen a konfigon (a hl2) nem akadott.

Na 8.

Lol! Lehet, hogy valamennyire vicces volt, de akkor is parásabb egy rész és ekkora játékstílusbeli ugrásra szntem senki sem számított 😄.

GONDOLJ BELE! Szép nyugodt motorcsónakozgatás (vagy nemtom, hogy a fenébe hívják, azt a szerkezetet), Szép tájképek hangulatos lövöldözés : D.
Aztán hirtelen meg eg yilyen félelmetes zimbes zombis rész!!!!
Ilyen is csak a hlben van : D.
De hát még a legjobb gamékban is vannak rosszabb részek.

Szntem nektek is voltak olyan részek a game alatt, amit valamennyire kevésbé élveztetek, mint más részeket.
Nekem pl. ez a zombis volt : D. Amint mondtam szerencsére, azt nem én csináltam meg : D.

Szntem lehetne a half-lifenak ennek a részébõl egy horror játékot készíteni : D. Vicces lenne. Persze az végig ilyen zimbes zombis lenne, ilyen borzadáj helyekkel : DD.

batman
írok pribátban, ne offoljuk szét a topicot

jojo
Nekem azért csinálta a gebaszt, mert elõtte Nvidia kártyám volt.
Hiába töröltem a drivert és tettem fel az Ati-ét akkor is szaggatott.
Újratettem a rendszerem partició váltással és azóta bármely
játékot használom tökéletesen megy mind XP+Sp2 alatt.
A biost amíg tudod tedd defaultba, az általános beállítás.
Egyszer én is belenyultam, és kb 20 perc múlva indult ujra a gépem,
maga volt a pokol.
Az alaplapok általában kiszolgálják kellõ képpen a procit , az se lehet gond. Inkább szoftver kavarhat be!