Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ez kb. olyan, mint amikor káromkodott keményen egy haversrác, hogy milyen unalmas már, mert itt gyalogol fél órája a pályán. Mint kiderült, az mocsárjáróból ki kellett szálni a pályán (liftes/ugratós rész), õ meg ott hagyta, és gyalog ment tovább. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Csak mert a buggy nem szarhat be!
Véletlenül nem a tankszerû akármirõl beszélsz?
Lent a tengerparton füstölt, vagy van valahol egy mûködõ is?
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
A homokos tengerpart és patak között van 1db / ami már ott füstöl/ amit irányítani sem enged a gép, csak lökdösni lehet. Daruval felemeltem, majd ellökdöstem a kirakatig de semmi.
esetleg más kocsit találok valahol, mert a konténerek zárva,
Esetleg neked tipp?
A homokos tengerpart és patak között van 1db amit irányítani sem enged a gép, csak lökdösni lehet. Daruval felemeltem, majd ellökdöstem a kirakatig de semmi.
esetleg más kocsit találok valahol, mert a konténerek zárva,
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Elmagyarázom figy.
Amíg másoltba volt meg nekem a game nekem is úgyvolt, hogy volt egy mappa és ott volt egy helyen a hl2.exe meg a screenshotok is ott voltak.
De mivel eredetibe van meg itt már nem egybe vannak a fájlok.
Ösze-vissza vannak! És az a mappa ahol a hl2.exe van nem tartalmaz semmi mást csak a cs:s és a hl2.ex-ét.
Ugyanis másolt verzióba a launch.exével kellett elindítani a gamét.
És nem kellett ahhoz steam.
De itt csak azzal lehet elindítani.
És az a mappa ahol van a hl2.exe és a cs:s azért csak, ezt a kettõ fájlt fájlt tartalmazza, mert ezek csak parancsikonok.
Tehát nem kell belépned a steambe külön és onnét elindítanod a hé2-t hanem ez szinte csak egy rövidítés, hogy innen indítod el.
A Screenshotok egy teljesen más helyen vannak ahol nincs eggyáltalán exe.
De a 36130 hozzászólásomban leírtak alapján nemtom hova menti a screenshotjaimat a game!!!
Mert ha újat kezdenék akkor ott lennének a helyükön a screenshotok.
De nem fogok ezért új gamét kezdeni : DD.
Ott a Steam mappán belül vannak a gamék.
És ott van egy olyan, hogy "Steam Apps" és azon belül vannak a fájlok kikódolva.
Ugyanis ugyebár eredeti gamenál a steam kikódolja a fájlokat, amit felinstalláltam a cd-krõl!
Most veszem észre, ugye, hogyha magyarosítani akarom a jatekot, mint ahogy énis tettem újat kell kezdni és utána ahogy betöltötte az új gamét létrejön egy olyan fájl, hogy hl2_hungarian.
És a Screenshotokat elvileg ide akarja rakni.
Nade szntem csak akkor rakná oda ha az elõrõl kezdeném a jatekot!!!
Mert nem kezdettõl fogva volt magyarosítva!!!
Tehát akkor hova mentheti a mostani screenshotjaimat a game???
A Cs:s-é meg a hl: deatmach-é a helyükön van.
Steamapps/Felhasználónevem/hl2: deatmach meg cs:s és itt van ezen belül, hogy screenshots. A hl: deathmachosok meg a cs:s-esek itt vannak, de a hl2õsök nincsnek itt?
HOL A FRANCBA LEHETNEK???
Ott van egy nagy üveg (aminek persze van kerete is).
Tehát csak az üveget tod kitörni, de a keretet már nehezebb.
De ne kezdj el ezzel szarakodni hanem fogd a kocsit és gázolj át ezen a nagy üvegizén.
Daruval a kikötõnél a hidat leborítom,átmegyek rajta, majd jobbra a hangárban a 4 katonának annyi, kishelységbe kar lenyom, mellyel kinyílik 1 oldal garázsajtó. kilépve emelkedõ szembe 1 katona , majd még 3. kilõve, DE HOGYAN TOVÁBB.?
Az épületet kikerülve út, de a hid felrobbantva.
Az emelkedõnél tettem hordókat, hátha arra kell menni a falon "felmászva" de arra nem enged.
Lehet, hogy a rendszered strapa már (a windowsod)
Pontosabban, azt, hogy radeon x800on 35-40%-al gyorsabb lesz, mint geforce fx 6800 videoókárdal. (Mivel ez a legjobb geforce és radeon kártya asszem még mindig).
De nemhinném, hogy csak erre a kettõre lenne ez igaz!!!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt sztem jobban be van lõve a nehésség
Itt sajnos sokáig olyan érzésem volt, hogy: "Mivaaan?!?! Kik ezek?! Miért lõnek rám?! Egyébként is, mit keresek itt? Mit keresnek itt a Xen-rõl az idegenek?!"
Ez elrontotta nagyon nekem.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Most megnéztem, azt a fórumot, hogy "hl2 és hl1: összehasonlítás" (nem pont ez volt a neve, de az most mind1)
És érdekes sokan, azt mondták, hogy az 1 jobban teccik nekik. Persze nem tartották gagyesznak a 2-õt csak ....
Én az 1el fél órát nem bírtam jáccani : D.
Nekem 128 megás videókárdommal, ami már több, mint 2 éves (igaz, hogy amikor vettük szinte az volt a legjobb). Geforce 4 Ti 4200.
Na tehát ezzel a kardal megy nekem 1600*1200-ba a game úgyhogy minden amit highra lehet állítani highon van és eggyáltalán nem akad!!!
Persze az ilyen nagyon nagyon részletes izék pl. anistrotopic vagy mia franc (majd megnézem) nincsenek a legjobbra állítva, de azok már csak ilyen nagyon részletes dolgok.
És kipróbáltam úgyis, hogy ezeket a legnagyobbra vettem.
Ígymár akadott egy kicsit. De nem ilyen nagyon-nagyon, hanem egyfolytába akadott, de csak kissebb mértékben.
Na a lényeg, hogy ígysem volt jobb grafikája, mint amit elõbb leírtam, hogy olyanon játszok.
De ezeknél a gaméknél még azis számít, hog ypl. az árnyékot jó kidolgozottságúra rakod vagy csak normálra (ami aztán tényleg nagyon fontos 😄).
Pl. a SW Battlefrontba is amikor ilyen jóra állítottam az árnyékot akadott, de ha normálra teljesen simán ment. Pedig minden azon kívül majdhogynem maxon volt.
Na mind1. Mostmár igaz, hogy 1 giga ramom van, de amikor csak 512es volt ugyanezen a konfigon (a hl2) nem akadott.
Na 8.
GONDOLJ BELE! Szép nyugodt motorcsónakozgatás (vagy nemtom, hogy a fenébe hívják, azt a szerkezetet), Szép tájképek hangulatos lövöldözés : D.
Aztán hirtelen meg eg yilyen félelmetes zimbes zombis rész!!!!
Ilyen is csak a hlben van : D.
De hát még a legjobb gamékban is vannak rosszabb részek.
Szntem nektek is voltak olyan részek a game alatt, amit valamennyire kevésbé élveztetek, mint más részeket.
Nekem pl. ez a zombis volt : D. Amint mondtam szerencsére, azt nem én csináltam meg : D.
Szntem lehetne a half-lifenak ennek a részébõl egy horror játékot készíteni : D. Vicces lenne. Persze az végig ilyen zimbes zombis lenne, ilyen borzadáj helyekkel : DD.
Hiába töröltem a drivert és tettem fel az Ati-ét akkor is szaggatott.
Újratettem a rendszerem partició váltással és azóta bármely
játékot használom tökéletesen megy mind XP+Sp2 alatt.
A biost amíg tudod tedd defaultba, az általános beállítás.
Egyszer én is belenyultam, és kb 20 perc múlva indult ujra a gépem,
maga volt a pokol.
Az alaplapok általában kiszolgálják kellõ képpen a procit , az se lehet gond. Inkább szoftver kavarhat be!