42676
-
Wow. -
FLeK0 #37532 Igen, a dod:s-t $15-ert lehet majd megvenni a bolti alap vagy bronz melle. -
Csak az ATi kuponosat lehet upgradelni?
-
FLeK0 #37530 ha mar van valamilyen boltban vagy steamen vett hl2 csomagod akkor nem vehetsz masikat. -
ACE #37529 Én steam-en belül a vásárlásra sem tudok klikkelni, hogy elkezdődjön... -
FLeK0 #37528 netes fizetesre alkalmas visa es mastercard kartyakkal (electronnal nem). -
Bircsike #37527 Bármilyen bankkártyával lehet majd megrendelni a HL2 kiegészítőjét? -
17.5%-ot kell (kellene) levonnia, legalábbis az SWG esetén annyival kell többet fizetni (ez az a bizonyos VAT érték), de itt is csak "estimated tax" van írva. Ha sikerül végre rájönnöm, hogy miért nem fogadja el az adatokat, majd tudok többet is mondani.
-
megoldódott -
Gond van a steamemmel!
Eredetim van, eddig ment is minden jól, cd nélkül a game, de most egy update után azt írja ki mindenre (CS,HL2, HL2DM), hogy This operation cannot be completed in offline mode. Miért? ha neten vagyok megy. eddig ilyen nem volt. -
de ez 25% -
Hasonlóan gondolkodtam én is, mivel a nevem tartalmaz ékezetett, azonban a Steam-be egész egyszerűen nem lehet ékezeteket használni, ezt a Settings-en belül is nyugodtan kipróbálhatod. Egyébként sajnos a keresztnév - családnév összeállításban is próbálkoztam, de még mindig nem sikerült összehoznom a Silver Packra való upgradet. Úgytünik így jártam...
Apropó, a régi kis vitánkhoz egy kis adalék, ime, az a bizonyos 17.5%-os internetes VAT (Value Added Tax) adó, ami az EU-n belül érvénye:
[center] -
ACE #37521 Szerintem amikor a nevet kérdezi, olyankor a kártyán szereplő név az érdekes... és ilyenkor az ékezetek is számítanak. Hogyhogy nem támogatja a Steam az ékezeteket? -
Solt #37520 sajna ígysem jó! itt figyel elöttem az 5 cd és nem tudok játszani!! megőrülök! -
Kösz, akkor megpróbálom majd úgy. ;) -
FLeK0 #37518 keresztnev csaladnev a jo sorrend, es ekezet nelkuli karaktereket kell hasznalni (angol billentyuhoz szokottak elonyben :). -
Az is MasterCard-rendszerű, igaz?
Had kérdezzem már meg, hogy töltötted ki a mezőket, mert most csak arra tudok gondolni, hogy itt van valami gubanc, de próbálkozni nem nagyon merek, mert a végén még letiltanak, hogy bankkártyacsalással próbálkozom.
A névnél "családnév keresztnév" vagy "keresztnév családnév" sorrend kell (én az első változatot használtam).
Az ékezetes betüket hogy pótoltad? Simán ékezet nélkülieket írtál be (pl. az "ó" helyett "o")? Mert ugye az ékezeteket nem támogatja a Steam.
Az a dűhítő, hogy az SWG esetén ékezeteket használhatok, és ott úgy is lett megadva, nem is volt semmi gond belőle. Viszont itt visszaköpte, de nem tudni, hogy pontosan hol van problémája... -
FLeK0 #37516 azzal nem, de a cibes internetkartyaval ment siman. -
Van valaki, aki OTP webcard-al vásárolt már a Steam-en keresztül?
Én tegnap próbáltam, de visszaköpte, hogy problémásak a megadott adatok, ami csak azért furcsa, mert az SWG-t már hónapok óta fizetem erről a kártyáról, és ugyanúgy töltöttem ki a mezőket... -
remélem ez volt a hiba, mert akkor ennyivel megúsztad :) -
cpower #37513 Ok, megvan az SDK. Továbbra is az a problémám áll fent, hogy tga-ra birok konvertálni, de tga-ból vtf-et sehogysem. Már kiszótáraztam pár angol nyelvezető lapot, és már teljesen ki vagyok!
Én csak egyetlen egy tga-t szeretnék vtf-be konvertálni. Egy olyan embert keresek, aki el tudja egy fogyatékos embernek is magyarázni a folyamatot. Köszönet. -
cpower #37512 Köszönet -
A steam My Gamesében alul, a dedikál szerverek közt van a SourceSDK, azt először töltsd le és indítsd el hogy kicsomagolja majd ...setam\user mappa\SourceSDK\ -
cpower #37510 Nem találtam Sourcesdk könyvtárt! :( és sdk faq topic-ot sem, csak vmi pályaszerkesztőset, amit feleslegesen elejétől végéig elolvastam. :)
Kuponos Source-öm van, mai ha jól tom a bronz csomagot képviseli! -
cpower #37509 Kösz szépen!
Flek0, source videód nincs véletlenül az RBT-n kívül? -
FLeK0 #37508 vtex-et hasznald a konvertalashoz, a SourceSDK\bin -ben talalod, bovebben sdk faq-ban irnak rola. -
cpower #37507 Hali! Segítséget szeretnék kérni!
TGA--> VTF
vtf-ből tga ba simán ment a dolog, de fordítva nem csinál semmit! Mit csinálok rosszul?
TC-ben beírom, hogy: tga2vtf fájlnév.tga fájlnév.vtf
és akkor: Hit a key to continue
én meg csak lesegetek ki a fejemből, de nem látok semmi vtf-et! :(
Segítsetek nekem, légyszi... -
Solt #37506 kipróbálom! köszi! -
Hibás az installer, nem települ fel ha nem kéred a CS:S-t... -
Solt #37504 asszem igen! nem kéne? vagy kéne? kicsit bizonytalan vagyok, vagy mégsem!? :)) -
őőő, a Counter-Strike: Source-ot beixelted, hogy fel akarod installálni? -
kizárt dolog,ugyanis nem tudom -
Exi #37501 Most megy egy bűnügyi műsor a Discovery-n, a fogász dokit úgy hívják benne hogy Dr. Gordon Freeman... LOL :)
-
lool -
Solt #37499 biztos, hogy jók a cd-k, mert a havernál működik! próbálkozom az ISO-val! köszönöm! -
Ötletek:
-másik CD-olvasó használata, esetleg ISO-ba megpróbálod lementeni a CD tartalmát, és virtuális meghajtóval azt beolvasni (pl. Alcohol 120%)
-biztos, hogy az 5.CD az, amit megpróbálsz megetetni vele, nem hülyeség, dobozos változatnál voltak olyan szépségek, hogy mondjuk az 3.-as CD-ből két példány is volt, de nem volt 4.-es... -
Solt #37497 Üdv mindenkinek! Elolvastam a FAQ-ot, de az én problémámra nem találtam megoldást! Következő a sztori: telepítésnél az 5.-ik cd-t állandóan újra kéri és nem hajlandó megérteni, hogy már megkapta!! Haveromtól hoztam el a cd-ket, nála persze működik! Van valakinek tippje? Scuza, ha már volt erről szó...vissza olvastam pár oldalt, de elfogyott a türelmem mert nagyon gyík a netem! 16.8 kbps!
Előre is köszönöm!
-
Hogy egészen pontosan legyünk, a FAQ így kezdődik:
WAREZ VERZIÓK ÉS AZOK KELLÉKEINEK AKTUÁLIS LETÖLTÉSI LINKJEIT VAGY A TOPIKBAN TALÁLOD VISSZAOLVASVA, VAGY MAGADNAK KELL UTÁNAJÁRNI! (NE KÉRDEZZ)
Anno el lett döntve, hogy amennyire lehet, próbáljuk ne a warez témával eltömíteni a topicot, emiatt is lett kiemelve a FAQ-ban a fenti szöveg. Ettől függetlenül nem kell szélséges megnyilvánulásokba megnyilatkoznia egyik félnek sem! Warez pro és kontra témára már van kismillió topic, ott nyugodtan lehet köpködni egymásra. -
tehen_m #37495 Tudod itt akinek megvan a hl2 annak csak eredeti játék/film/zené/progi -jai vannak... -
Miért baszta el a linket? A szerkesztővel írtam be és látszatra jó volt...
EZ AZ A KÉP