42676
  • janos666 #37573
    Huhh, nem is kicsit durva "megállapodás", nagy a Valvenak .
  • Mayday
    Valve vs. Vivendi: Záróakkord

A Valve és a Vivendi Universal Games (VU Games) között felmerült nézeteltéréseket sikeresen rendezte a két fél. A Valve 2002 augusztusában benyújtott keresete alapján a Vivendi nem rendelkezett megfelelő jogokkal, mégis kiskereskedelmi forgalomban árusította a Valve játékait. A mai napon nyilvánosságra hozott megállapodás szerint a VU Games augusztus 31-től felhagy a Half-Life, a Half-Life 2, a Counter-Strike, a Counter-Strike: Condition Zero és a Counter-Strike: Source játékok terjesztésével. Továbbá a VU Games értesítette a terjesztőket, illetve a cybercafék tulajdonosait, hogy egyedül a Valve jogosult a cybercafé licenszek kiadására és saját játékainak terjesztésére. Ebből adódóan a VU Games vagy terjesztői által biztosított licenszek semmisnek minősülnek.

(Forras: Hardwired)
  • Solt
    az alcohol 120% van fent! az is tré? szedjem le?
  • FLeK0
    tuntess el ha van ilyen daemon toolshoz hasonlo emulalo programokat, ha ezutan nem megy akkor hibas a cd, vidd vissza.
  • Solt
    Sziazstok! Ez a hiba üzenet jelenik meg az ötödik cd-nél: error 1334. the file"counter strike_source_shared_countent.gcf" cannot be istalled because the file cannot found in cabinet file " hl25.cab. this could indicate a network error, an error reading from the cd-rom, or a problem with this package. Ez miért van??? a cs-t bejelöltem az installnál!! Kicsit láma vagyok...segítsetek!! :)) Köszi
  • FLeK0
    Kiadnak ingyen egy plusz fejezetet, ingyen uj technologiaval ruhazzak fel az egesz alapjatekot, nem ertem miert gond ez. Foglalkoztak vele 15 percet egy gamer tv-ben, irtak rola par gamer ujsagban, szo van rola itt is mert a tavalyi ev egyik legnagyobb sikerehez kapunk valamit, ami uj. Azt hiszem ezek a normalis reakciok.
  • Mayday
    Annyira kurva sok uj technologiat reklamoznak a tv-ben, azok nem zavarnak?
    Nem ertem, miert kell ezt felfujni. Ugy adjak el, ahogy akarjak, az igazat megvallva en nem igazan vagom mi ez a HDR, de ha ezzel akarnak reklamozni, tegyek! A fogyaszto eldonti majd, hogy veszi vagy nem, meg hogy emiatt vagy nem.
    De konkretan a szamitogepes jatekok kiegeszitojet soxor azzal reklamozzak, ami nem volt benne az alapjatekban, nem?
    Rohadtul nem veszekedni akarok, de egyszeruen nem ertem, mi bajod van ezzel!?
    Es ha raadasul - mint az utolso postodbol nyilvanvalo - ezt az egeszet "szar"-nak tartod, miert idegesited meg magad azzal is, hogy egyaltalan foglalkozol ezzel a szarral, es latogatod a topikjat, es meg be is irsz? (Mert gondolom a jatekkal ugysem jatszol, en sem szoktam szarral jatszani.)
  • Istencsászár
    nemaz hogy hol reklámoz hanem mit? ezt a azr hdr technolgoiát ugy állitja be mintha ez valami olyan nagy dolog lenne meg mit találtk fel meg hűde jó ezt minek kell reklámozni mérnem volt benne alapjátékba mer nemnagy eresztés az egész? csak muszályvolt valamivel nekik reklámozni ezt a szart ezzel van a baj
  • Mayday
    Nem mondta, csak valaszolt a kerdesedre, es mivel azt kerdezted, "miert van AI Disabled baromsag", ez volt a megfelelo valasz!
  • gumicsetto
    azt ne mond hogy te még életedben nem játszottál irott játékkal
  • FLeK0
    azert mert loptal, es nem vettel.
  • gumicsetto
    na visszábolvasgattam és megleltem a választ.
    de az az A.I. Disabledes baromság mért van?
    én tök pipa voltam azmiatt!
    aztán mindig new game chapter......
    az volt a legszarabb amikor water hazard vége fele áramszünet:D
    kicsit pipa voltam
  • Mayday
    En mondjuk nem teljesen ertem, mirol van szo, vagy mi a baj, de ha nem vetted volna eszre, a mai vilagban kurva sok reklam van, nem is el meg semmilyen ceg reklam nelkul, akkor miert baj, ha a Valve is a TV-ben reklamoz? Biztos szivesebben neztem volna meg, mint a sok tisztitoszert, meg mittomenmiket.
  • M@TriX
    meg mellékesen nem csak a látványon van a játékoknál és nálam a hangsúly. lehetett volna jobb is a HL2, de sokkal rosszabb is.

nekem tetszett. hogy a jövőben szebb játékok jelennek meg? ki gondolta volna...
    ez mindig is így lesz... még jó hogy nem azu Unreal 3 videóit hoztad plnak...
  • [NST]Cifu
    Értelmes dolog egy techdemot egy játékhoz hasonlítani, tényleg...

Lásd a jó öreg Unreal techdemók, meg aztán az abban látottak összehasonlítani az U2 és UT2k4 játékokkal...
  • IMYke2.0.0.0
    Ne abba az egy mondatba kapaszkodjatok bele, uraim!
    A lényeg nem az volt Istencsászár mondandójában - miközben én a pénzéhség-dologgal is egyetértek [s lám, magam is pénzért dolgozó g***láda vagyok [#hehe]] - , hanem az, hogy a Valve valóban sietősen (értsd: fél-1 évvel korábban) adta ki a kelleténél, a kilopott forráskód után mihamarabb csitítani kívánva a játékosokat. Ennek pedig egyértelmű jelei azok a képek, amik egy brutális kártyán akkor jelennek meg, amikor 8.1-ben futtatod... Az eltakaró hadjárat valóban működőképes.

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • Mayday
    En is penzert dolgozom, ilyen szemetlada ember vagyok.
  • andriska
    Pénzéhes valve lol.gondolom te utálod a pénzt,amid van azt szétosztod a szegények közt...
  • Istencsászár
    meg hónap mire nyögve kiadnak sourcéhoz egy alap pályát
    megnézném mi a f**t csinálnak egész nap a munkahelyükön mer nem gémet fejlesztenek az tuti nevetséges már
  • Istencsászár
    meg irkálják hogy ilyen meg olyanszép az emberek arca legélethűbb
    érdemes megnézni a THE PROJECT nevő techdemot és kitárul előtted a világ milyen egy élethűséghez lassan::) közelitű face mer az tényleg olyan
    na nemidegelem tovább a hl2 fanokat csak ez az uj effekt amit nemrég mutattak be
    arra irtam mindek kelett huzni megugy csinálni mintha ez valami eszméletlen nagy tett lenne hogy tvbe kell mutogatni amikor pl uj gémbe SWATBA is van olyasmi féle megoldás
    Pénzéhes a valve reklám pénz semmi más...
  • Istencsászár
    Én véleményem szerint: valve sokat nemtörödött a hl2 motorral csinált egy max közepes szintű mocit azt rádobta a pixel shéderek bump mappingokat meg ilyenek hogy megprobálja eltopmpitani a csunyácska texturákat sokszor zavaróan szögeltes objaktumokat (nemhiába van benne óceán menyiségű viz mer arra figyelsz milyen szép nempedig másra) szerintem
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen, bennem is hasonló érzések fogalmazódtak meg. Vagy kinyílt a szemem?
    A HL2-vel való játék folyamán a gépemnek megfelelő maxon nyomtam (ami közel sem a legbrutálisabb vizuális élményt nyújtotta), az akcióval foglalkoztam.
    De egy ilyen állóképen sajna látszik az alacsony felbontású textúra-ráfeszítés stb.
    S ennek semmi köze nincs a MOD-hoz. Megfigyelhető, hogy a MOD-ban lévő csaj pofikája magasabb felbontással bír, mint Alyx-é! Igaz, az ázsiai kishölgy füle hagy némi kívánnivalót maga után...

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz:
    Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------
  • Istencsászár
    bocs hűefekte = hőefekt
  • Istencsászár
    nemtudom benne mi a látványos mer semmi
    de sebaj majd a valve megint bemutatja a hűefektet amit erőteljsen kihagyott a gébnőL:D még 1 régi videőba benne volt de fullből eltünt ennyit tud ez a szánalom valve
  • grizzly21
    ez fa*ság. vegyem meg 2szer???
  • M@TriX
    ha be vagy loginolva más nem (ua ipről sem) tud fellépni...
  • grizzly21
    ha 2 gépről ( amik routerrel vannak összekötve) megyek fel egyszerre a steamre akkor mivan? Letiltja a registemet, vagy enged?
  • Sil3nt
    dehogy...kép jobb sarkában garry's mod áll..tehát csak egy mod
  • ACE
    Addon? Szerintem a japán, vagy kínai verzió így lett kiadva, nem?
  • EqUiNoX
    Az még hagyján, de lengébben is van öltözve az összes képen mint a szépreményű Alyx nénénk ;] Egyébiránt nem rossz addon, egy "próbát" megér ;]
  • IMYke2.0.0.0
    Most elnézve ezt a gfx-t, hát nem nagy szórás...

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • Mas-Thief
    Hmmm... Alyx-nek is lehetett volna ilyen rucija.
  • M@TriX
    na, szegény Alyx le van cserélve. :)

• ACE
    Ja így bejött...
  • FLeK0
    nezd meg, hogy nincs-e valami frissites internet explorerhez, de elvileg 6.0 utanival rendesen kellene mukodnie a menuknek.
    ezeket ird be url helyere:
    gold: steam://purchase/13
    silver: steam://purchase/10
    bronz: steam://purchase/9
    cz: steam://purchase/7
  • ACE
    De legalább kiírhatna valamit, hogy, ilyen meg olyan hiba miatt nem lehet. De ez semmit nem csinál, klikkelek és marad az ablak ugyanúgy...
  • ACE
    nincs csomagom semmi...
  • janos666 #37536
    Valamelyik csapat akik szórják az ilyesmit összedobhatna már egy olyan modded NV divert ami engedélyezi a SM2.0b-t Gef6-okon, hisz ez SM3.0-ból ez elvileg már csak szoftveres kérdés. De tényleg kipróbálom már valamikor hogy beveszi-e a HL2 ha azt mondom neki a kártám ID-je az X700-é és nem a 6600GT-é mint ahogy FX-ből csináltam 9600pro-t DX9-ért. (a 3Dc kipróbáltan is működik, de elvileg a SM2.0b sem lehetne gond...) Próbálta már valaki?
  • FLeK0
    Uj pc actionben azt irjak, hogy X800 lesz a minimum a hdr-hez.
  • Mayday
    Es az arban benne lesz a HL:S is?