42676
  • IMYke2.0.0.0
    A "dxlevel" azért ugrik 90-re, mert jelenleg nem létezik olyan, hogy DirectX 9.1 (91), DirectX 12 (120)...!!!
    Tehát, vagy DirectX 7.0 (7.1), 8.1 vagy 9.0 támogatással bíró kártyád lehet.

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • janos666 #37612
    Lenne két kérdésem. A Hlaf Life 2 engine jelenleg támogatja és használja is a SM2.0b és 3Dc technológiákat a Radeon X kártyákon? (mert ahol kérdeztem a következőket ott ezze néztek hülyének) És itt jön a lényegesebb: Mely konzolparancsok szolgálnak ezen támogatások ki/be kapcsolgatására? Láttam egy olyat hogy "mat_dxlevel 91" de ez szerintem semmit nem csinál (a konzol szerint ezzel is 90 marad, vagyis akármit írhatok 90 felet, mint 120, akkor is 90-re ugrik...). Valaki nem segíteni ki ezzel a két paranccsal hogy játszogassam velük?
  • janos666 #37611
    De azért túlzás a 2óra 45perc, mert ennyi erővel mint a gyerek sokszor gravitygunnal és fémtárgyakkal/dobozokkal kitrükközte magát a pálya egyébként nem is járható peremére (mint CS:S bétákban a skywalk, ha emlékszik valaki) és ott végigrohant egy töltésnyit (loading) én is végigmehetnék noclippel aztán de ügyes voltam. Egyébként sok mindent kurva ügyesen megcsinált ami tetszett is, de a skywalkot mellőzhette volna...
  • andriska
    köszi!
  • FLeK0
    hl1 legjobb ido most 45perc 45 sec, hl2-bol pedig 2 ora 14 perc.

www.speeddemosarchive.comwww.speeddemosarchive.com
  • andriska
    Tényleg berakhatná valaki újra a linket a 3 órás videoról!thx
  • NHLFAN
    honnan lehet letölteni?a HL1-ről láttam egy ilyet hát az kiakasztó volt:))))
  • janos666 #37606
    Nem játszottál a Max Payn 1,2-vel? Ha végeztél a HL2-vel én ajánlom. Begyorsul az emberkéd amit te otthon úgy élsz meg hogy belassul a környezet a játékban.
  • janos666 #37605
    Pedig ha letöltöd a gyors végigjátszás videót (persze saját végigjátszás után...) meglátod milyen hülyék. (csak cikk-cakkban kell futni és mintha ott sem lennének...)
  • NHLFAN
    amúgy meg az előbbi résznél egyszerűen elkerülte a figyelmemet az ajtó,hihetetlen
  • NHLFAN
    ez megvolt, de ezek a hangyalesők kiakasztanak:(
  • NHLFAN
    köszi.megyek megpróbálom
  • DonManó
    menj fel a toronyba, és ott vannak fegyverek, lőszerek
  • DonManó
    menj fel a toronyba, és ott vannak fegyverek, lőszerek
  • NHLFAN
    Hello!

mint nickemből látszik nem vagyok profi:))),de:ott tartok hogy éppen lerakom a garázsba az autót és a levegőből oszt egy csúnya szerkezet:))és itt elakadtam...
  • DJ RX7
    hali,a bullet Time mod milyen?
  • janos666 #37597
    A szinkronnal mi a helyzet? Úgy érzem lassan végigjtszom másodjára is, mert haldoklóban van a SIx és ha végleg behal nem akarok csak azért új verziót letölteni...
  • Herold
    Nem az volt a baj, csak (mert egy rokonnál régebben egy darabig eljutottam) s úgy emékeztem, hogy korábban kapom meg a pajszert. Már jóval a teleport kísérlet előtt hiányoltam.
  • Adam5
    jaj hopp :D, sry most latom 1000éves
  • Adam5
    őő, ez mi? , gamestaron talaltam letöltések között (most szedem) de hírt nem találtam róla.
  • Seth
    Barney dobja le neked....látom te se figyeled a párbeszédeket csak rohansz előre :)
  • Herold
    Tudom, hogy égő, de már az elején elakadtam. Nem találom a pajszert. Kijutottam az utcára és nem tudom, merre kell menni. Hol a pajszer?
  • VRSDM
    van köztetek olyan akinek mennek a modok warez verzióval??? mert akinek megy az irjon légyszíves ide: [email protected] vagy vegyen fel MSN messenger-en partnernek [email protected] vagy irhat iottis privátba vagy a közösbe, valahogy adja tudtomra hogy létezike ilyen ember. (ami 100) előre is kösz.
  • hykao
    Köszi! Igen, egyik-másik elég ígéretes, bár még messze a befejezésük...remélhetőleg nem maradnak abba a fejlesztések! :)
  • [NST]Cifu
    Hírek természetesen vannak, eddig egy komolyabb TC jött ki, a Plan of Attack, kb. 30-50 mod van még készülőben (sok esetében nem tudni, hogy csak az oldalt ne frissitik, vagy egyszerűen csak behalt a fejlesztés), pár (szvsz) érdekesebb:

Cold War: Melting Point
    Battletech: Mobile Infantry
    Jedi Timeline
    Insurgency
    Project: Hull Breach
  • hykao
    Van hír esetleg már készülő Totál konverzió mod-okról? Mint pl. a Doom3 esetében a DarkMod vagy a Hexen mod.
  • Blekk Síp
    Uhh... látom összegyűlt pár kérdés...
    Most nekem is lenne egy =]
    Fel szeretném tenni a HL2-Substance modot. Ez működik ökhmm.. nem teljesen legális játékkal? Mert ugye egy mod nevezetű mappába kellene tenni, csak nem tudom hogyan kéne elindítani. Tudom, hogy sokan útálják a warezes témát, én sem csípem, meg is szeretném venni, csak a nyári melóig nincs keret :]
    Lécci segítsen valaki!
    Előre is köszi!
  • DJ RX7
    vagy azzal a venegance patchel vagy mivel hogy lehet feltelepíteni?
  • DJ RX7
    és az hogy van hogy nem kell hozzá net vagy azt a peatchet hová kell rakni???
  • DJ RX7
    már megnéztem de eggyik se jó!
  • mesor
    http://www.serials.ws

Itt találsz egy csomó serialt keresd meg!
  • DJ RX7
    vagy hogy lehet megcsinálni hogy ne keljen serial???
  • DJ RX7
    valaki tud mondani serialt vagy egy honlapot ahhonan meg lehet nézni? please help!könyörgök!!!
  • Big Daddy
    Hali!Fölraktam a hl2-t,de a magyarítással nem boldogulok.Az a gondom hogy nekem a game 1 steam főkönyvtárba került és véletlenül sincsenek olyan könyvtárak ami a honosító útmutatóba írva van.Nem is jön létre miután újrakezdem a gamét.
  • [oLe] #37579
    hi.
    ilyennel talalkoztatok mar?

steamoffline.reg megvolt.
  • FLeK0
    Siman talalnak masik kiadot egy kora oszi megjeleneshez.
  • Adam5
    Még olyasmit tok elképzelni hogy kis dobozokat lehet majd kapni a boltban amiben csak egy cd-kulcs van és azzal leszedni steamen keresztül (bár tudom elég idétleg megoldás lenne de nekem pl megfelelne ugyanis nincs bank kártyám).
  • Adam5
    Így má az a nagyon kicsi esély is elszállt hogy a hl2 kieg kijöjjön dobozos verzióban is :S
  • M@TriX
    ez kicsit durva nem? ezért a Vivendi a kiadó vagy mi a szar...
  • [NST]Cifu
    Wow...