Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Nem lehet lementeni?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nembeszélve a HL2DM-rõl - ami egyébként Kb.megegyezik az általad létezõnek vélt multival!
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
BTW, javaslom tanulmányozd a moderátorok listáját. Az én nickem nem található rajta, ellenben látható itt fent a Házigazda szöveg mellett. Az én felelõsségem erre a topicra terjed ki ill. azokra, amelyekben még házigazda vagyok.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezen kívül pedig felhívnám a figyelmed, hogy a floodolást senki sem szereti. Ha kérdésed van, bõven elég egyszer feltenni. Ha valaki tud rá választ, akkor válaszol.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
képek, amiket Gary's moddal csináltak
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Életem második eredeti gaméja: Half-life 1 : D. Ami 2000 ft volt.
Csak az a phoen, hogy elvileg eggyiket se a half-life miatt vettem meg : D.
De a 2 megteccet. De azér annyira nem amennyire leírták az újságok, hogy "amikor már századszorra is újratölti az ember a gamét, mert egyoflytába meghal" akkor is átéli a game minden eggyes pillanatát.
Ez azért már túlzás : D. Mivel elég stílusváltó a game (Most regélhetnék róla, hogy változik a game stílusa : D).
Ez monnyuk kicsit olykor zavaró : D.
Végülis nem mind1, hogy ZOMBEEEEE ZOMBEEEEE ZOMBEEEE vagy szép tájképekkel teli motorcsónakozgatás jókis lövöldözésekkel.
Na mind1. Ezt már csak azér írtam, mert már nem tudtam mit írni, mert lemaradtam : D.
De ez persze nem igaz : D. Habár nemtom, hogy mire írta.
Na 8.
és ez van:
Could not acquire necessary game files because the connection to Steam
servers was lost.
collectors edition dvd provision
van vmi ötlet esetleg?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
itt
olvastam,hogy ket fele kepp vegzodhet a jatek legvege.melyek ezek?
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A FAQ-ban nem igazán találtam a problémámra megoldást:
Szóval, letöltöttem a HL2 Collector's Edition-t.
És amikor telepíteni akarom, bejön a kis ablak és nem tudok továbbmenni!
Rákattintok a Next> -re, semmi, cancel, semmi, bezárni sem tudom csak ctrl+alt+del-el.
Valaki SEGÍTSEN, PLS!!!!!
Az pedig erõs sarkítás, hogy a elzavarják/leszólják a warezolókat, ami tény, hogy valahogy korlátot kell szabni annak a jelenségnek, hogy ugyanazt a kérdést egy oldalon belül 5x felteszik, mert az esetek többségében már irritálja a topiclakókat, és a kérdezõ is hamarabb választ kap a kérdésére, ha a FAQ-ban ill. a keresõben próbálkozik elõszõr. Elrettentõ példának ott a Street Legal topic, amelyben például a játék európában nem is volt kapható, de mégis a falra mászott már a fél topic, amikor ugyanaz a warez kérdés az n-edik alkalommal tették fel, és ha ne 'adj isten figyelmen kívûl hagyták a fórumozok, akkor az illetõ 5 percenként újra feltette a kérdést, és mindenkit elküldött melegebb éghajlatokra, mert nem hajlandó itt senki segíteni neki és személyes sértésnek tekintette, ha azt a választ kapta, hogy olvasson pár oldalt vissza.
Senki nem szólt volna itt sem a warez ellen, ha normális mederben ment volna a téma, mondjuk ha kijön egy új törés, akkor akit érint, szépen belinkeli, és utána vissza lehetne irányítani oda a törés után érdeklõdõket vagy berakni a FAQ-ba. A CS:S topicban így megy, többé-kevésbé elfogadható szinten, persze ott is szükség volt a bekeményítésre, mert sok az értetlen...
DE! Szamomra ez egy olyan jatek, amire en penzt szanok, mert nekem ez tetszik, nem divatbol, hanem a szivemhez nott, tetszik es kesz. Es igazad van a kis fejlesztok helyzetevel kapcsolatban, de nem tudom oket tamogatni, ha esetleg nem olyan az a szoftver, amit annyira szeretek, jatszanek.
Jo pelda erre a magyar fejlesztok; tamogatnam oket, gondoltam ra, hogy megveszem a Panzerst, mert minosegi munka, stb, de egyszeruen nem az en vilagom, tettem vele egy probat, es nem fogott meg. Igy - sajnos - nem tudtam a magyar fejlesztocsapatot tamogatni, mert annyim nincs, hogy azert vegyek valamit, hogy tamogassam oket.
Szamomra a Half Life 2 megerte a penzet, ennyi.
Anno megvettem a Heroes 4-et, meg minden kiegeszitojet eredetiben (meg alap aron, asszem 11990 volt az alapjatek megjeleneskor), mert az a jatek meg igazan favoritom, es a 3DO megis becsodolt 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
En egy kicsit mas velemenyen vagyok: egy hl2-t sosem vennek meg. Az indokom egyszeru: tulsagosan tomve van a valve ahhoz. Minek pumpaljuk oket meg mi is.. Meresz kijelentes, bele lehet kotni tobb ponton is, de gondoljatok bele: hany arra erdemes(ebb) jatek van, amik bevetel nelkul senyvednek, es esetukben valoban szukseg lenne a tamogatasra, hogy a keszitoi fennmaradjanak. Mert van jopar.. De a hl2-t megvenni a divat, mit lehet tenni.
Sot, meg internet is emiatt lett lemondva (most koltoztunk uj lakasba, es eleg sok kiadas volt.) Orulok, hogy a parom tovabbra is hozzajarult a HL2 beszerzesehez, bar 2003. szept 30-a ota volt ra hely a koltsegvetesben😊 )
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Tudom, ez nem a panasz-fórum, de a lakáskölcsön, a ház befejezése, a rezsi, a gyerek és a napi megélhetés mellett a teljes játék csak a sokadik helyen szerepel a sorban, amire költeni tudnék... :-( Játszani meg csak kell az embernek, a HL2-vel meg fõleg, elég nagy név... :-)
Na, munka után megyek játszani...