42676
-
A "dxlevel" azért ugrik 90-re, mert jelenleg nem létezik olyan, hogy DirectX 9.1 (91), DirectX 12 (120)...!!!
Tehát, vagy DirectX 7.0 (7.1), 8.1 vagy 9.0 támogatással bíró kártyád lehet.
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes). -
Lenne két kérdésem. A Hlaf Life 2 engine jelenleg támogatja és használja is a SM2.0b és 3Dc technológiákat a Radeon X kártyákon? (mert ahol kérdeztem a következőket ott ezze néztek hülyének) És itt jön a lényegesebb: Mely konzolparancsok szolgálnak ezen támogatások ki/be kapcsolgatására? Láttam egy olyat hogy "mat_dxlevel 91" de ez szerintem semmit nem csinál (a konzol szerint ezzel is 90 marad, vagyis akármit írhatok 90 felet, mint 120, akkor is 90-re ugrik...). Valaki nem segíteni ki ezzel a két paranccsal hogy játszogassam velük? -
De azért túlzás a 2óra 45perc, mert ennyi erővel mint a gyerek sokszor gravitygunnal és fémtárgyakkal/dobozokkal kitrükközte magát a pálya egyébként nem is járható peremére (mint CS:S bétákban a skywalk, ha emlékszik valaki) és ott végigrohant egy töltésnyit (loading) én is végigmehetnék noclippel aztán de ügyes voltam.
Egyébként sok mindent kurva ügyesen megcsinált ami tetszett is, de a skywalkot mellőzhette volna...
-
köszi! -
FLeK0 #37609 hl1 legjobb ido most 45perc 45 sec, hl2-bol pedig 2 ora 14 perc.
www.speeddemosarchive.comwww.speeddemosarchive.com -
Tényleg berakhatná valaki újra a linket a 3 órás videoról!thx -
NHLFAN #37607 honnan lehet letölteni?a HL1-ről láttam egy ilyet hát az kiakasztó volt:)))) -
Nem játszottál a Max Payn 1,2-vel? Ha végeztél a HL2-vel én ajánlom. Begyorsul az emberkéd amit te otthon úgy élsz meg hogy belassul a környezet a játékban. -
Pedig ha letöltöd a gyors végigjátszás videót (persze saját végigjátszás után...) meglátod milyen hülyék. (csak cikk-cakkban kell futni és mintha ott sem lennének...) -
NHLFAN #37604 amúgy meg az előbbi résznél egyszerűen elkerülte a figyelmemet az ajtó,hihetetlen -
NHLFAN #37603 ez megvolt, de ezek a hangyalesők kiakasztanak:( -
NHLFAN #37602 köszi.megyek megpróbálom -
DonManó #37601 menj fel a toronyba, és ott vannak fegyverek, lőszerek -
DonManó #37600 menj fel a toronyba, és ott vannak fegyverek, lőszerek -
NHLFAN #37599 Hello!
mint nickemből látszik nem vagyok profi:))),de:ott tartok hogy éppen lerakom a garázsba az autót és a levegőből oszt egy csúnya szerkezet:))és itt elakadtam... -
hali,a bullet Time mod milyen? -
A szinkronnal mi a helyzet? Úgy érzem lassan végigjtszom másodjára is, mert haldoklóban van a SIx és ha végleg behal nem akarok csak azért új verziót letölteni... -
Nem az volt a baj, csak (mert egy rokonnál régebben egy darabig eljutottam) s úgy emékeztem, hogy korábban kapom meg a pajszert. Már jóval a teleport kísérlet előtt hiányoltam. -
jaj hopp :D, sry most latom 1000éves -
őő, ez mi?
, gamestaron talaltam letöltések között (most szedem) de hírt nem találtam róla.
-
Barney dobja le neked....látom te se figyeled a párbeszédeket csak rohansz előre :) -
Tudom, hogy égő, de már az elején elakadtam. Nem találom a pajszert. Kijutottam az utcára és nem tudom, merre kell menni. Hol a pajszer? -
van köztetek olyan akinek mennek a modok warez verzióval??? mert akinek megy az irjon légyszíves ide: [email protected] vagy vegyen fel MSN messenger-en partnernek [email protected] vagy irhat iottis privátba vagy a közösbe, valahogy adja tudtomra hogy létezike ilyen ember. (ami 100) előre is kösz. -
Köszi! Igen, egyik-másik elég ígéretes, bár még messze a befejezésük...remélhetőleg nem maradnak abba a fejlesztések! :) -
Hírek természetesen vannak, eddig egy komolyabb TC jött ki, a Plan of Attack, kb. 30-50 mod van még készülőben (sok esetében nem tudni, hogy csak az oldalt ne frissitik, vagy egyszerűen csak behalt a fejlesztés), pár (szvsz) érdekesebb:
Cold War: Melting Point
Battletech: Mobile Infantry
Jedi Timeline
Insurgency
Project: Hull Breach -
Van hír esetleg már készülő Totál konverzió mod-okról? Mint pl. a Doom3 esetében a DarkMod vagy a Hexen mod. -
Uhh... látom összegyűlt pár kérdés...
Most nekem is lenne egy =]
Fel szeretném tenni a HL2-Substance modot. Ez működik ökhmm.. nem teljesen legális játékkal? Mert ugye egy mod nevezetű mappába kellene tenni, csak nem tudom hogyan kéne elindítani. Tudom, hogy sokan útálják a warezes témát, én sem csípem, meg is szeretném venni, csak a nyári melóig nincs keret :]
Lécci segítsen valaki!
Előre is köszi! -
vagy azzal a venegance patchel vagy mivel hogy lehet feltelepíteni? -
és az hogy van hogy nem kell hozzá net vagy azt a peatchet hová kell rakni??? -
már megnéztem de eggyik se jó! -
http://www.serials.ws
Itt találsz egy csomó serialt keresd meg! -
vagy hogy lehet megcsinálni hogy ne keljen serial??? -
valaki tud mondani serialt vagy egy honlapot ahhonan meg lehet nézni? please help!könyörgök!!! -
Hali!Fölraktam a hl2-t,de a magyarítással nem boldogulok.Az a gondom hogy nekem a game 1 steam főkönyvtárba került és véletlenül sincsenek olyan könyvtárak ami a honosító útmutatóba írva van.Nem is jön létre miután újrakezdem a gamét. -
hi.
ilyennel talalkoztatok mar?
steamoffline.reg megvolt.
-
FLeK0 #37578 Siman talalnak masik kiadot egy kora oszi megjeleneshez. -
Még olyasmit tok elképzelni hogy kis dobozokat lehet majd kapni a boltban amiben csak egy cd-kulcs van és azzal leszedni steamen keresztül
(bár tudom elég idétleg megoldás lenne de nekem pl megfelelne ugyanis nincs bank kártyám).
-
Így má az a nagyon kicsi esély is elszállt hogy a hl2 kieg kijöjjön dobozos verzióban is :S -
ez kicsit durva nem? ezért a Vivendi a kiadó vagy mi a szar... -
Wow...