42676
  • janos666 #37896
    De ha a motor megkapja egy techdemo erejéig, akkor annaltól már csak egy lépés lenne hogy a CS:S-be is (még ha csak a custom mapoknál, de) bekrüljön a SM3.0 támogatás és a HDR. A Hlaf-Life 2-höz ma is van HDR mod, ha kijön a valve megoldása biztos hogy rövid időn belül beledolgozza egy szorgos csapat (pl. aki ezt a custom odot csinálta) az alapjátékba is...
  • FLeK0
    meg nincs vege a juniusnak, de annyira nem is fontos az a palya szerintem, engem peldaul a dod:s jobban erdekelne.
  • janos666 #37894
    A Lost Coast meg el lett felejtve míg boltokbakerülnek az új ATI VGA-k?
  • FLeK0
    In the coming weeks we'll also be releasing a Source revived version of Half-Life 1: Deathmatch. People who already own Half-Life 1: Source will receive this as a free download.
  • andriska
    Tudtam,hogy segíteni fog
  • callo
    kÖSZI!
    A vazze segített.
  • Andrewg2
    Nekem is volt ilyen.Én beszálltam a csaj nem.Visszamentem az előző mentéshez és másodszorra már beszállt.
  • andriska
    vazze
  • callo
    Nincs senkinek semmi ötlete?
    Valakinek esetleg 1 mentése ?
  • FLeK0
    De, csak akkor elo kell hivni a konzolt es a gman-t kell megidezni aki atsegit azon a napon a nehezitett reszeken.
  • janos666 #37886
    Ez a hiba szökőév május 39.-én előjöhet még eredeti verzióban is, nem?
  • andriska
  • andriska
    "sztem 1 jo FPSnek semmi köze az ilyesmihez..."
    Miért is?Játszottál már a Haloval?Ott is nagy rajság volt a volán mögé pattani,szerintem tök jó,hogy egy FPS-ben vezetni is lehet.Aki meg nem szereti,annak ott a Painkiller,meg a Serious Sam...
  • Andrewg2
    Azért kicsit több volt az,mint ahogy mondtad,de sikerült végigvinnem a játékot!A vége kicsit szar volt,de összeségében 10-9
  • Shaman
    Sztem Flek0 arra próbált célozni,hogy vedd meg eredetiben,mert esetleg ez egy másolás védelem.....

Lehet,hogy hülyeségeket mondok,nemtom:-ppp
  • Borg
    Mehetsz gyalog is, nem kell járművezni :)
  • artschiatwork
    hát nem mostanában...
  • abonyitomz
    Mikor adják ki a Half-Life 3 at ?
  • steweee
    erre senki ?
  • callo
    Azt már próbáltam de ugyan az az eredmény.
  • Herold
    Próbáld visszatölteni az állást.
  • callo
    Mond mit kell tennem, a leirás szerint lekéne kisérjen a pincébe.
    De nem történik semmi.
    Köszi.
  • FLeK0
    Sokfele megoldas letezik.
  • callo
    Elakadtam:
    Kiszáltam a 2 éltü járműből bementem az épületbe. Csapda átvizsgálnak kifüstölnek majd elkisérnek a lifthez, én beszálok a lány kintmarad és nem történik semmi vége.
    valaki segítsen. Köszi.
  • soulhunter
    az aztán nem nagy kikapcsolodás,hogy azért szállsz ki a járműből,hogy 1 hűtőt belelökj 1 liftbe...
    sztem 1 jo FPSnek semmi köze az ilyesmihez...
    az FPS legyen hentelés,a taktikai FPS + legyen taktikai, /megjegyzés: nem árt,ha a 2-t kombinálják/ :) ,a stratégia + legyen stratégia

én hosszunak éreztem ezeket a járműves részeket annak ellenére,hogy csak mentem,mentem (hadd legyek már tul rajta mielőbb),és mentem,és tényleg csak az ilyen muszálybol kiszállos részeken szálltam ki,a többit meg elintézte a járműre szerelt fegyver...
    a 2. VH-s játékok is az ilyenek miatt gagyik szvsz...
    tulképp a HL2 is ez,csak Csillagközi Inváziós környezet után :)))

de az igaz,h a HL2 jo játék (!!!) (lenne számomra),ha rövidebbek lennének ezek a járműves részek... nah,talán majd az aftermath :)))
  • M@TriX
    hát beleképzeltem magam az tuti :)
  • Herold
    A legjobb rész a játékban mindenek felett a libegőzés a Citadellában (az első). Az csúcs.
  • andriska
    Nekem az a rész nagyon tetszett.Nagyon szép környezet,üldözések,sokszor kellett kiszállni a járműből egyéb feladatok miatt,lőni is lehetett belőlük.És jó fizika.Nekem nem tűnt monotonnak és plána időhúzónak.
  • [NST]Cifu
    Sok rakéta bele. Ennyi. De inkább játsz, és ne kérdezz, mert sose jutsz a végére. ;)
  • Andrewg2
    Akkor sok van még?
    Amúgy elég nehéz kilőni azokat a nagy robotokat.van valami trükk amivel könyebben megy?
  • [NST]Cifu
    Ez azért egy kicsit túlzás volt...
  • Andrewg2
    Komolyan!El se hiszem.Azt hittem hosszabb lesz:(((

Bár tény és való hogy eszméletlen jó játék!!!!
  • FLeK0
    Azok a foellenfelek, utana vege, jon egy 5 perces animacio ami elmondja hogy mi lesz a fold sorsa a betelepites utan es te nem tudod megmenteni.
  • Andrewg2
    Hali!

Most ott járok,amikor a valami városháza szerüség előtt kell kilőni három baszott magas kétlábú robotot.

Sok van még a végéig?
  • sorrow

Én HARD-on nyomom és a legegyszerűbb megoldás a BÖRTÖNBEN, ha bemész az egyik cellába oldalt a kezedbe egy gépágyúval és azt NEM ENGEDED EL, jöhetnek bármennyien a géppityu hazavágja őket.

(nem kell mind a 3-al körbevenned magad)

• steweee
    meg tudná nekem vki mondani hogy hogyan kell telepíteni?a magyarítás nem kell rá, de tudom hogy van vmi trükkje.pár lépés de már nem emléxem hogyan kellett.tudom a gyik-ben benne van de már úgysem pörög a topic, egy hozzászólás pluszba belefér. a legutolsó retail dvd verzióm van meg.és milyen peccseket, modokat érdemes még hozzá feltenni ami azóta megjelent, vannak nekem a könyvtáraiban ilyenek hogy:
    aifix1, emporiofix 1-2 stb, és modok: the thing, hf1 source stb. szóval légyszi telepítési tippeket és egyéb tanácsokat várok hogy milyen jó cuccok jelentek még meg hozzá amit érdemes kipróbálni
  • M@TriX
    akár annak is lehet mondani, de pontosabban inkább túl hosszúra sikeredett, a srácok ezzel akarták elérni az x órás játékidőt, ami azért nem illendő. a határt kb azért jól érezték meddig húzhatják, de a vége felé, már én is mászkálni akartam, elzsibadta a lábam a túl sok ülésben :)
  • M@TriX
    pfuj, meg lehet csinálni, sztem meg ne használj trainert.
    ha már nagyon akarsz kicsit biztosabbra menni, akkor az előző helyszínről, ahol volt ilyán géppuskaállvány hozz el 1et v. 2-t nincsen messze, és akkor aztán mégjobban befészkelheted magad, Soul
  • andriska
    pfff még hogy monoton...
  • Herold
    Nagyjából ez a háromnegyedénél lehet a játéknak. Egyébként van trainer, ennél a résznél én is azt használtam. (Az idegeim meg a PC épsége többet ér, mint az elvek...)