Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
vazze, azt hittem, az elso racsodalkozasok utan mindenki rajon, hogy ez sar jatek, e hihetetlen, h nem😄

ha csak offline akarsz jatszani, ajanlom a warez verziot 😊

(komolyan mondom)
A kocsival lehet nitrózni vagy turbózni,vagy mi az (már nem tudom melyik gomb),ugy sem tudsz átugratni?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Á! Ezen túl vagyok. Nem a rámpás-hídra gondolok, hanem amikor legyalulok odaát egy rakat embert (párat a daru áltatl dobált konténerekkel >=] Buha buhahaha), és egy épület ablakán kell kiugratni a buggyval. Folytatódik az út, egészen a kezdésig vissza (mármint alattam van az a rész, ahol kezdõdik ez a pálya), de itt le van szakadva a híd és jön egy gunship is (néha nem támad meg, csak odavissza repked... ai_disableval is)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ombika
Hidat lokd le autoval mikor teszed at majd lodd ki oket a darurol es mehetsz is! 😊

MerlinW
ööö nem ott kell a daruval meglökni a hidat?

[merlinw.org]

Help me!

Nincs benne a GyIKben, és rákerestem, úgy se találtam meg....

A kocsis résznél akadtam el, amikor egy mágneses daruval átlöktem a kocsimat az egyik stégrõl a másikra, majd egy rakat kommandósnak álcázott tinédzser kinyírása után az út végén le van robbanva a híd és jön egy gunship. Nem tudok átugratni, és ha leesek elsötétül a kép (nem is értem miért... =)). Merre kell menni?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Hát jól van köszönöm mindkettõtöknek.
Nem is gondoltam, hogy van rá valami megoldás.

IMYke2.0.0.0
Ami szintúgy nem lesz leányálom, a napközbeni, folyamatos terheltségi szint mellett...

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

torold le a clientregistry.blob filet, akkor hasznalja a regi cache fileokat. dee ha mar felulirta oket uj, ures fileokkal, akkor meg kell varnod amig szepen beletolti a dolgokat ujra. reinstall rendesen cdrol szinten gyorsit a dolgon, azutan csak a november ota megjelent patcheket kell letolteni.

Na szép jó napot.
Nem segítséget kérek, hanem egy érdekességet mutatnék, de elõtte a sztori.
Megvettem, felraktam, végigjátszottam már hónapokkal ezelõtt.Semmi gáz, nem akadtam el benne, nem fagyott le,nem kellett segítséget kérnem.Nade, cseréltem oprendszert XP angolt, XP magyarra, és ugye nem uninstalltam elõtte, mondván minek újra végigvárni, amíg a hat cd-t felrakja, majd a registrybe valahogy berakom.A steam maradt, szépen felismerte, hogy ott van, már regisztráltam egyszer, minden okésan megy.
Ma készültem, hogy újrarakom a játékot, hogy bekerüljön a registry-be, el is kezdte szépen mire a következõ kép jött be:

Most mondjátok meg, EZEK NORMÁLISAK?? Vagy sokszor hallgatták az Airplane címû filmben az ominózus mondást, hogy "Csak két óra múlva tud saccolni?"

Akkor én most felteszem a kérdést: Csak 4 óra múlva tudok játszani?
Ezek teljesen hülyének néznek?
Mi a fa*omat töltene le addig, amikor már egyszer ezt végigcsinálta, mikor elõször raktam fel?Igaz akkor kábé cirka 80-90 perc alatt (!) megoldotta.
Minek töltene bármit is, amikor fent van mind a 3.5 gigányi szar, regisztrálva vagyok már vagy 4 hónapja, jó a serial, a jelszó, meg minden szar?
Lehet hogy megfogom az egészet, darabokra töröm és kib*om a pi*ba, nem tõrõdve, hogy kb 10 rugót kidobtam érte.

Segítséget nem várok, mert ebben úgysem tudtok nekem segíteni, csak gondoltam nem tartom magamban ezt a "280 perc múlva tud játszani" dolgot.

IMYke2.0.0.0
Nem kell félteni a mai fiatalokat!
Amilyen arrogánsak, beképzeltek és menõk, sulikerülõk és egész nap a gép elõtt ülõk, nem kell tartani attól, hogy ne szoknának bele gyorsan az effajta játékok világába...
Jobban nyomják, mint mi, korban és észben sokkal érettebb felnõttek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
nekünk igen, mert "ezen nõttünk fel" vagy mi... de nem mindenki😊 Kicsit legyünk objektívabbak aztat mondom éne na.<#vigyor4>

[merlinw.org]

Csiaki
ja bocs meg van csak én voltam balfasz

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Kiakasztottam, nem rossz. A.I.-gyenge. Szerintem.
Csiaki
Szevasztok!

Lenne 1 kis gondom annál a résznél akadtam el amikor a gerendákon kell lefele menni majd 1 nagy barlangban kötök ki!Ott sok ilyen pók izé van és onnan nem tok tovább menni.
Valaki segítsen hogy ott mit kell csinálni!!
Köszi.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

RelakSfromhome
Nem vaksi! Raksi!
<#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Mikor odaér a lifthez csinálsz egy mentést, ezt visszatöltöd és be fog szállni a liftbe 😊

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

IMYke2.0.0.0
Az AI kikapcsolt állapota nem azt jelenti, hogy nem követ a szemével vagy nem pislog!

A HalfLife 2 scriptelési (egyesek ezt védelemnek állítják be - röhej!) problémáját csak úgy tudod kiküszöbölni, hogy amikor "pofázik" a luvnya, akkor közelítesz hozzá, úgy, hogy õ végig beszéljen hozzád és nézzen téged - ezt alapból teszi, tudom, de "tegyetek" úgy, mint amikor egy ismerõssel a való életben is beszéd közben léptek be a liftbe.
Amikor tehát a fehér pulcsi csajszi lelkesen a második nagy lélegzettel elkezdtett mondandójába csap, akkor lépj be a liftbe, és õ követni fog és ott sem fog beállni a csacsogó cséphadarója...

ujedith
koszi, de nekem nem ugyanaz a bajom, mert mindenki mas mozog, sot ez a csaj is. Egeszen addig amig a lifthez er, be nem all a pofaja, de miutan kinyilt a liftajto, nem teszi meg azt a szivesseget, hogy besetaljon, hanem engem nez. Ha en bemegyek, nem jon utanam, szoval csak all es nez. Az AI be van kapcsolva, mert pislog es kovet a tekintetevel, de nem megy be a liftbe.
Szoval csak egy mentes kene, amikor mar mindketten a liftben allunk. PLZ HELP!

reaper4

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ujedith
Sziasztok!
Segitseg kene: Tudna esetleg valaki egy mentest elkuldeni nekem, amikor a Black Mesa East elejen azzal a Judith nevu novel bent vagyunk a liftben?
Nekem megall es nem hajlando beszallni abba a rohadt liftbe, ami levisz Eli-hoz.
Koszi elore is.
Johet emilbe is: [email protected]

ibrik
Szerintem, ha TÉNYLEG bolti lemezed van, akkor a steam-en keresztül frissítsd a játékot. Ha jól tudom, már jelent meg hozzá patch. Bár nem tudom, hogy javít-e valamit a problémádon, amivel viszont eddig TÉNYLEG csak a feltört verzióknál találoztunk, hogy leáll a mesterséges intelligencia (AI). Ilyenkor sem az ellenségek, sem a barátaid nem "mûködnek" a játékban és sok helyen emiatt nem tudsz továbbjutni a játékban.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Argon
Ez miért lenne hülyeség? A játék tényleg elég egyértelmû, de ha az kell, hogy valaki kinyissa az ajtót, és nem megy a mesterséges intelligencia, akkor még ha te vagy a legkirályabb játékos is csak ülsz és bámulsz ki a fejedbõl.

Argon
Nem lopott, dobozos eredeti én vettem vagy akkor átvertek a tescoba. Biztos Tesco gazdaságos. <#eplus2>

Lopott verziód van, ez a hiba leírásából 99.999%, de ha így van, akkor felhívom a figyelmedet, hogy van még további 50-60 kis rejtett hiba, ami csak az illegális verziókban jön ki.

Váháá! Szoktatok multizni manapság? Én csak ezzel játszok multiban(nem css).

MerlinW
nem tom hogy tud valaki hülyeségeket kérdezni,mert elég egy értelmû...
nem mindenki hcgamer... és ez így van jól.

[merlinw.org]

reaper4
jó hát azért nem kell senkit lenézni aki nem olyan király mint pl én<#nyes>

na jó ez poén. de akkor sem kell....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bigfoot
nem tom hogy tud valaki elakadni a játékban,mert elég egy értelmû<#vigyor5>

reaper4
az igaszság odaát van <#hehe>

Argon
Köszi, már megoldódott a gond, de akkor lehet, hogy ez lett volna az elöbb is a rejtély kulcsa.

ai_disable 0 a konzolba

Argon
Köszi, de így se jön be, újrateszem, akkor lehet, hogy jó lesz.

Ombika
NA eladtam vidkarim megorulok,hogy nemtudom folytatni aHHHHHHHH!! <#csodalk><#gun>

ibrik
Két lehetõséged van:
- F6 - F9 (gyorsmentés - gyorstöltés)
- ha az elõbbi nem jönne be, akkor kezdd újra a pályát.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Argon
Nem illegális.

attol van, hogy illegalis megoldassal probalkozol.

Argon
Szasztok!

Lenne egy óriási gondom a játékkal. Az a bajom, hogy a játékban az ellenségek és a barátok egyszerüen nem mozognak. Ez eddig nem lenne rossz, de most elakadtam egy olyan helyen, ahol egy csajnak kéne kinyitni egy ajtót, de mivel nem csinál semmit nem tudok tovább menni. Szerintetek ez mitõl van?
Elõre is thx a válaszért!

Freddy02
Én szerintem egyátalán nem volt rövid, így volt jó ahogy volt

http://www.gamehelp.atw.hu

reaper4
végeztem én is. jó sokáig tartott 😊 napi 1 óra volt rá kb.
összegzés: királyság volt. <#eljen>

Ron Ragm
Nah, kivégeztem, a történet egyelõre homályos, most olvasgatom a saga-t. A vége a headcrabbal vicces volt 😊 Nagyon jól sikerült játék, bár lehetett volna kicsit hoszabb

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

azert mert 6 eve ilyen texturakat csinaltak az akkori remek gepekre.

Hii! Valaki tudna ara valamit mondani hogy a HL sourcenak miért olyan csunya a TEXTURÁI.<#csodalk><#csodalk>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ombika
Warez kell 😊

en ugy tudom, hogy a cdrol, dvdrol eloszor a steamet telepiti, aminek a szerzodeseben meg igen reszletesen taglaljak az egeszet, es csak ez utan mennek fel a hl2 cache fileok.

Bugos a HL2 EULA?

<2005-02-08 @ 10:55 - ZeroCool> (kommentek: 5)

Felröppentek bizonyos infók a nemrégiben megjelent Half-Life 2 végfelhasználói licenc szerzõdésével kapcsolatban. Úgy tûnik, hogy a Valve, vagy a Vivendi jogászai nem voltak eléggé figyelmesek. Az EULA-ban ugyanis egyetlen szó sem esik a Steamrõl, kötelezõ használatáról (a játék indításához ugyebár). Ez persze most nem azt jelenti, hogy jaj mekkora mocsok ez a Valve, egyszerûen arról van szó, hogy amikor egyes játékosok - jogosan - kérdezték a boltot, hogy miért kell netkapcsolat hozzá, azok sem igazán tudtak válaszolni. Kellemetlen, lehet, hogy még egy évet kellett volna hagyni a fejlesztésre, és akkor ezt is be tudták volna fejezni 😊

http://thenamelessphoto.com/

extrem lópoli outdoort nagy gepigenyert 😊 fair business
Ombika
Olyan nagy nem kell neki 9700 Pro boven eleg!

Promi
Valamit valamiert.