Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(komolyan mondom)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nincs benne a GyIKben, és rákerestem, úgy se találtam meg....
A kocsis résznél akadtam el, amikor egy mágneses daruval átlöktem a kocsimat az egyik stégrõl a másikra, majd egy rakat kommandósnak álcázott tinédzser kinyírása után az út végén le van robbanva a híd és jön egy gunship. Nem tudok átugratni, és ha leesek elsötétül a kép (nem is értem miért... =)). Merre kell menni?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nem is gondoltam, hogy van rá valami megoldás.
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem segítséget kérek, hanem egy érdekességet mutatnék, de elõtte a sztori.
Megvettem, felraktam, végigjátszottam már hónapokkal ezelõtt.Semmi gáz, nem akadtam el benne, nem fagyott le,nem kellett segítséget kérnem.Nade, cseréltem oprendszert XP angolt, XP magyarra, és ugye nem uninstalltam elõtte, mondván minek újra végigvárni, amíg a hat cd-t felrakja, majd a registrybe valahogy berakom.A steam maradt, szépen felismerte, hogy ott van, már regisztráltam egyszer, minden okésan megy.
Ma készültem, hogy újrarakom a játékot, hogy bekerüljön a registry-be, el is kezdte szépen mire a következõ kép jött be:
Most mondjátok meg, EZEK NORMÁLISAK?? Vagy sokszor hallgatták az Airplane címû filmben az ominózus mondást, hogy "Csak két óra múlva tud saccolni?"
Akkor én most felteszem a kérdést: Csak 4 óra múlva tudok játszani?
Ezek teljesen hülyének néznek?
Mi a fa*omat töltene le addig, amikor már egyszer ezt végigcsinálta, mikor elõször raktam fel?Igaz akkor kábé cirka 80-90 perc alatt (!) megoldotta.
Minek töltene bármit is, amikor fent van mind a 3.5 gigányi szar, regisztrálva vagyok már vagy 4 hónapja, jó a serial, a jelszó, meg minden szar?
Lehet hogy megfogom az egészet, darabokra töröm és kib*om a pi*ba, nem tõrõdve, hogy kb 10 rugót kidobtam érte.
Segítséget nem várok, mert ebben úgysem tudtok nekem segíteni, csak gondoltam nem tartom magamban ezt a "280 perc múlva tud játszani" dolgot.
Amilyen arrogánsak, beképzeltek és menõk, sulikerülõk és egész nap a gép elõtt ülõk, nem kell tartani attól, hogy ne szoknának bele gyorsan az effajta játékok világába...
Jobban nyomják, mint mi, korban és észben sokkal érettebb felnõttek...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Lenne 1 kis gondom annál a résznél akadtam el amikor a gerendákon kell lefele menni majd 1 nagy barlangban kötök ki!Ott sok ilyen pók izé van és onnan nem tok tovább menni.
Valaki segítsen hogy ott mit kell csinálni!!
Köszi.
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
<#idiota>#idiota>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
A HalfLife 2 scriptelési (egyesek ezt védelemnek állítják be - röhej!) problémáját csak úgy tudod kiküszöbölni, hogy amikor "pofázik" a luvnya, akkor közelítesz hozzá, úgy, hogy õ végig beszéljen hozzád és nézzen téged - ezt alapból teszi, tudom, de "tegyetek" úgy, mint amikor egy ismerõssel a való életben is beszéd közben léptek be a liftbe.
Amikor tehát a fehér pulcsi csajszi lelkesen a második nagy lélegzettel elkezdtett mondandójába csap, akkor lépj be a liftbe, és õ követni fog és ott sem fog beállni a csacsogó cséphadarója...
Szoval csak egy mentes kene, amikor mar mindketten a liftben allunk. PLZ HELP!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Segitseg kene: Tudna esetleg valaki egy mentest elkuldeni nekem, amikor a Black Mesa East elejen azzal a Judith nevu novel bent vagyunk a liftben?
Nekem megall es nem hajlando beszallni abba a rohadt liftbe, ami levisz Eli-hoz.
Koszi elore is.
Johet emilbe is: [email protected]
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
nem mindenki hcgamer... és ez így van jól.
[merlinw.org]
na jó ez poén. de akkor sem kell....
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
- F6 - F9 (gyorsmentés - gyorstöltés)
- ha az elõbbi nem jönne be, akkor kezdd újra a pályát.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Lenne egy óriási gondom a játékkal. Az a bajom, hogy a játékban az ellenségek és a barátok egyszerüen nem mozognak. Ez eddig nem lenne rossz, de most elakadtam egy olyan helyen, ahol egy csajnak kéne kinyitni egy ajtót, de mivel nem csinál semmit nem tudok tovább menni. Szerintetek ez mitõl van?
Elõre is thx a válaszért!
összegzés: királyság volt. <#eljen>#eljen>
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
<2005-02-08 @ 10:55 - ZeroCool>2005-02-08 @ 10:55 - ZeroCool> (kommentek: 5)
Felröppentek bizonyos infók a nemrégiben megjelent Half-Life 2 végfelhasználói licenc szerzõdésével kapcsolatban. Úgy tûnik, hogy a Valve, vagy a Vivendi jogászai nem voltak eléggé figyelmesek. Az EULA-ban ugyanis egyetlen szó sem esik a Steamrõl, kötelezõ használatáról (a játék indításához ugyebár). Ez persze most nem azt jelenti, hogy jaj mekkora mocsok ez a Valve, egyszerûen arról van szó, hogy amikor egyes játékosok - jogosan - kérdezték a boltot, hogy miért kell netkapcsolat hozzá, azok sem igazán tudtak válaszolni. Kellemetlen, lehet, hogy még egy évet kellett volna hagyni a fejlesztésre, és akkor ezt is be tudták volna fejezni 😊
http://thenamelessphoto.com/