Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Akkor adsz a szarnak egy csókot... Ugyanis, a *.bin fájl mérete így nem változik, tehát eszi továbbra is a helyet.
Az *.iso fájl pedig közel 100 MB-al kevesebb helyet foglal - ha átkonvertálod egy igazi Image Editorral (UltraISO, WinImage, WinISO).

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

_Atti_
én ezt k. egyszerüen oldom meg..cue fájlt egy az egyben lesz.om bint meg átnevezem szépen isora és kész😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

>ibr_ köszi a segítséget, én nekem is müxik már a HL2.
Már csak az érdekelne, hogy szerintetek Counter-Strike Source-ét is meg lehet törni? vagy, hogy tudom elindítani 10000 Ft-os CD key nélkül?
ibrik
A proci és a RAM csak részben felelõs egy játék futásáért - fõleg, ha a felbontásról beszélünk, nem kéne megfeledkezni a videokártyádról sem...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sokáig fondolkoztam hogy megszerezzem-e a játékot,míg végre a barátom vinyójárol átmásoltam az enyémre szépen beindult minden további dologon kivul.Azóta is tokéletesen fut.Nagyon meg vagyok a game-val elékedve,csdálatos a grafika irányítás meg minden.Eloszor féltem hogy nem fog a játék tokéletesen menni mert csak 1800-as athlon 5152 sdram-om van,de 1024*768-as felbontásban tokeletesen fut.Nem hiába lett nálunk a 2004-es év játéka
ibrik
A HL1 source-motoros verziójához külön van egy magyarítás (Magyarítás Portálon keresztül megtalálod) - de ugyanúgy semmit sem ér, mint az eredetihez készült változat, mert a játékban nincs feliratozás.
Tehát valójában ez a "magyarítás" nem jelent mást, mint szimpla menümagyarítást, valamint a játék elején a training pályán megjelenõ néhány sornyi tipp szövegei vannak benne.
Tehát ha érteni is akarod a sztorit, akkor értened kell továbbra is angolul.

HI kérdésem lenne a half life source ugyan az mint a half life 1. Mert az 1 hez letõltõtt magyaritást nem tudom használni.Lehet hogy ez más verzio?
A steamet nem kellett volna frissiteni, az egy valamifele virus, ami a netrol tolti le a karosito dolgait ha futtatod.. ezt a hivatalos warez verzio melle tette be egy team akik lemaradtak a crackelessel par nappal, es terjesztettek bosszubol tovabb a jatekot azzal egyutt.

Nandusz
Nagyon szépen köszönöm. Most már minden OK.
Annyit azért hozzáfûznék, hogy az általad leírtak csak úgy jönnek össze, ha elõtte hagyom a gépet valamiféle "steam" frissítést elvégezni a netrõl. (ez kb 20 perc 56K-s modemmel).
Aztán mehet a crackelés. Ezt csak mások kedvéért írom, ha ugyan ilyen jellegû problémával szenvednének.
Mégegyszer köszi szépen és további szép jó napot 😊)

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

ibrik
Minden szükséges infó le van írva a telepítéshez a cucchoz mellékelt NFO fájlban.
Egyszerûen csak fel kell telepíteni a játékot az elsõ 4 CD-rõl (teljesen mindegy, hogy ki van írva CD-re vagy mountolod), aztán az 5-ik CD-rõl ÉLÕ INTERNET-KAPCSOLAT mellett elindítod a hl2install.exe-t, ami elvégzi a crack-elést és a szükséges fájlok másolását a megfelelõ helyekre.

Nandusz
Köszi szépen. Ez a tipp hasznos volt.
Ellenben van egy másik problémám. Hogyan kell a crack fájlokat használni? 4 db van belõle, az egyik az hl2_install. exe
Ugyan le van írva a vengeance.nfo fáljba az eljárás sorrendje, de ennek ellenére nem értem a mûveletet.
Mert megcsináltam azt, hogy az image fájlt (.CUE ;.BIN) kicsomagoltam, majd felül írtam a VENGEANCE mappát, aztán ismét "be-imageltem", de a telepítés így nem ment fel. Ha meg enélkül csinálom, akkor valmilyen internetes kapcsolatra hivatkozva nem enged játszni.
(A ki és becsomagolásra azért volt szükség, mert csak így tudtam felülírni a régi VENGEANCE mappát).
Elõre is köszi neked is és annak is aki még tudna valami tanácsot adni ezzel kapcsolatban.

Mayday
Irj a Valve-nek sztem, mert ez igy gaz, hogy kifizeted a nagy penzt a jatekert, aztan meg nem mukodik!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Csáztok!valamiért nem megy asima hl2 mert a steam szarakszik valamit le akar tölteni de nem tölti mert túl zsúfolt a server!ezért nemtok hl-el játszani!nem tudjátok mi ez?már egy hónapja ezt csinálja!
ibrik
Ennyire nem lamaskodj már...
A többi CD cue fájljából csinálj a 3. és 4. CD-hez.
A többi közül egy cue-t másolj a szóbanforgó CD-k binjeinek mappájába egy-egy másodpéldányt, aztán szövegszerkesztõvel nyisd meg, és az elsõ sorban a BIN fájl nevét módosítsd.
PL.
A 3-ik CD CUE tartalma:
FILE "vng-hl2c.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00

A 4-ik CD-jé pedig:
FILE "vng-hl2d.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00

Nandusz
Szasztok. Nekem is SEGÍTSÉG-re lenne szükségem.
Nekem az 5 cd-s változat van meg, de image file-s változatban (.bin, .cue kiterjesztések). Namármost a 3. és 4. cd- nek nincsenek meg a .cue fájlai, ezért nem tudom azokat betölteni a virtuális meghajtókba, ergo nem tudom fel telepíteni a játékot, hiába van meg a nagyobb méretû (~750MByte) .bin kiterjesztésû fájl. A .cue fájlok mérete egyenként 74 byte, tehát azt szeretném kérni valamelyikõtöktõl, hogy ha ilyen verzióval rendelkezik mint én, akkor legyen szíves elküldeni a 2 db fájlt (a 3. és 4. cd-rõl van szó!) nekem e-mailben.
A címem: [email protected]
Elõre is köszönöm a segítségeteket.

andriska
Jaja<#eljen>

IMYke2.0.0.0
[Én minden játékot Easy-n játszok - elsõ a szórakozás <#hehe>]

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Azert en HL2-ben egy Normalt ajanlanek, nem durvul be annyira, mint a FarCry (ott tenyleg voltak huzos reszek a vegen).

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Easy-n sem fogsz unatkozni...

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

most akarom elkezdeni mert eddig nem volt rá idõm. milyen fokozaton érdemes nekivágni ahhoz, hogy izgalmas legyen. mert sajnos pl a farcryban a nomrál is szinte játszhatatlan volt a vége felé, de pl a doom 3 ban a normal végig könnyû volt. vmi olyasmi lenne a jó hogy ne legyen sétagalopp de a végére se legyen játszhatatlanul könnyú, mert csak egyszer lesz idõm végigjátszani, és soxor egy játék elejébõl nem derül ki hogy mennyire nehéz egyegy nehézségi szint. egyébként elég jó vagyok fpsben

Mióta frissítette a STEAM HL2-DM-et (pár új map + 3 új fegyver) azóta nem találok magyar szervert! Tud valaki IP-t? A legjobb az lenne, hogy ha jeleznétek páran pl nekem priv-be, hogy nektek bejön a DM, és néha nyomnánk pár gammát! Elõtte persze egyeztetés messangeren vagy szóban TeamSpeak-en. Jó lenne egy kis FUN csapatot összehozni (nem klánozni) aztán mehet a szekrénydobálá! Ha lehet eredeti KEY-el rendelkezõk írjanak, esetleg VENGEANCE (ez a verzió megvan és tesztelve van, müxik Online, ha mindenkinél ez van fenn. Persze a Master szerverre nem lehet connectálni vele) Üdv.: vfeco<#eljen>
Hát persze! Én megmondom a reg kódomat, de elõtte megadok egy bankszámlaszámot, amire kérlek utalj el cirka 10rugót! Ha ez így neked rendben van állok elébe. Köszi. (ugysem találsz sehol müködõ KEY-t, csak boltban) <#wilting>
IMYke2.0.0.0
Én azt hallottam, azért vetették el a megjelentését, mert a következõ héten, hétfõn megjelenik a Quake IV és a S.T.A.L.K.E.R.!

<#nyes> <#hehe> <#alien>

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...

MerlinW
most törölte a valve, mert inkább a HL4et adja ki holnap<#idiota>

[merlinw.org]

football without ultras is nothing

a parancsikonba berakod az idézõjel után hogy -console!

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

MerlinW
banner

[merlinw.org]

bricsi01
helló!
help,kiir valmit a stemmel kapcsolatba és létrejön 1 fájl "ClientRegistry.blob"néven
mittegyek?

MerlinW
hl2.exe -console

[merlinw.org]

Hogy kell elõhozni a konzolt? Mert én már jobról balról kéregettem a peccseket,de mindegyiknél kikappcsol a mesterséges inteligencia. Nem tudom melyik van fönn,de talán az empirió.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

ibrik
Nekem az EMPORIO-ba berakható változat volt meg.
A megfelelõ helyekre be kellet másolni két mappát, aztán a HL1:Source-t úgy kellett indítani, hogy létrehozol egy indítóikont a hl2.exe-hez, amiben a parancssort meg kelle változtatni így:
x:\Program Files\Half-Life 2\hl2.exe" -game hl1 -steam

vki hl1-source ügyben nyilatkozna valamit, mit, merre,miért??
leszedtem a fellelhetõ verzsönt(per pill. passzolom a csapatot...),steam egyenlõre nincs telepítve otthoni gépen.
elindítom az exe-t, erre nem történik az égvilágon semmi....
köcce a helpeket!

a mozgó háttérrel kapcsolatban csak annyit, hogy van hozzá fix! a honlapomon letölthetõ. EMporio változathoz jó, és nem kell mindig beírni az ai_disable 0-t, és mozog a háttér.

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

Sziasztok!
Szeretném egykis segítséget kérni tõletek!
Az érdekelne, hogy hogyan lehet "kis" felbontásban elindítani a HL2-t. Szal a HL2.exe után mit írjak, hogy már a menü is kisfelbontásban induljon el.
(igazából nem nekem kell hanem egy srácnak akinek 14"-os moncsija van és nem tud belépni a menüig sem mert nem bírja el a moncsija)
Szal valahogy vissza lehet venni már indulásnál a felbontást, esetleg a képfrissítési rátát?

Elõre is köszi

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Már próbáltam...sajna nem megy >😞
Azért köszönöm az ötleteket!!

Radir
Új Játék menübõl indítsd el a pályát és akkor tudsz gyorsmentést csinálni.

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

ibrik
Ha jól emlékszem, a menü alatt akkor volt csak elmosódott a háttér, ha be volt kapcsolva a konzol.
De ez nálam csak az EMPORIO változatnál volt ilyen probléma, mert mindig be kellett írni az ai_disabled 0-t (nekem még a javítások nélküli elsõ verzió volt meg).
Aztán amikor a 4 (+1) CD-s VENGEANCE változatot beszereztem, akkor már nem volt szükség a konzolra - a háttér mindig "mozgalmas" volt.
A DVD-s változat is megvan (még), de azt már nem volt kedvem feltelepíteni és újrakezdeni.

Sziasztok!

Hát nekem nincs gyorsmentésem...😞 Mi a teendõ ilyenkor?? Valahogy megváltozott a gama is, mivel a betöltésnél nem a mozgó háttér jön be, hanem ami elõtte szokott lenni - az elmosódott.

Mentett állás sem töltõdik be, nem csak az aktuális pályán, hanem a korábbi mentések sem.

SEGÍTSÉG!

Radir

ui: Elolvasgattam pár oldalt innen ill. az ajánlott honlapokat, letöltögettem minden crack-et, fixet stb...de mégsincs semmi eredménye. DVD-s verzióm van. Valaki???
barret
Azt én nem is használtam...
Pedig néha jól jött volna!

Bérbe vehet? reklámfelület...

A gyorsmentés-gyorstöltés mûködik ekkor is ezzel tudsz tovább játszani, csak mindig legyen aktuális gyorsmentésed <#vigyor3>

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

ranGer2
1db büntewtõpontért elmondja valaki h mi a rákot kell csinálni a Provision os HL2 dm el h menjen?? jó ok megvan a rar amiben volt egy GCF file meg kell egy ilyen-> Half.Life.2.UPDATE.1-PROViSiON de ezt honnan??

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Lenne egy kérdésem: A játék kidob ha menteni akarok, vagy betölteni és azt írja ki a steam nem tudott csatlakozni a szerverhez(pedig nem is akartam csatlakozni) MIT TEGYEK?????
Ombika
Ugylatom megtalaltad! 😊

eddig a game jó volt most hogy a gép újra lett telepítve ilynek a betûk

ibrik
Gyorsítás közben Shift billentyû (alapbeállítás)

Nitrózni?? Ahhhh!!!

Megyek is és átbújom a controlst!!!!!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Jürgen
HL2 deathmatch-ben milyen paranccsal tudom kikapcsolni az auto fegyverváltást? Idegesítõ, hogy mindig elõveszi azt amit felszedek. thx

kb. 3 eve hasznalok steamet es segitek usereknek, sokszor fordult elo mar ilyen kerdes 😊

a TF2 eseteben a HL2 meglete szerintem csak $10 kedvezmenyt fog jelenteni ha a steamen veszed meg, olyan nagyon nem fog hozzafuzodni.

Elõre gondolkodom és várom a majdan, valamikor, az elkövetkezõ 50 évben megjelenõ Teamfortress 2-t, ami biztos hogy fogja igényelni a HL2-t.

Hm, egyébként tényleg ez volt a megoldás.Letöröltem, aztán már ment is.
De hadd kérdezzem meg, Te hogyan jöttél rá erre?