42676
-
kovigyula #38016 valaki akinek tört hl2-je van (vengeance), segítsen elolvastam mindent amit a faq-ban találtam de nemtom elinditani..valaki segítsen pls, kérem kerressen meg msn [email protected] -
strebacom #38015 Segitsetek: HOVA és HOGYAN kell beirni a "noclip" parancsot a HL2-ben, amivel átjárhatok a falakon, esetleg vannak még ilyen trükkök a játékban??
-
Nem mind1 hova állítod a turreteket. Ahogy bejösz a jobb oldali folyósóra pakold őket egymás mellé, de ne olyan közel. Fal mellől kempelj és menni fog. -
probáltam... azzal sikerült 2 halomra lőnöm őket,meg azok a levegőben röpködő vágóizék sem tudtak hozzám érni,de igy se sikerül :(
számolásom szerint 26-ot nyirtam ki... mennyi jön amugy? -
haxoror #38012 Állj be az egyik turret helyére és kempelj a shottyval :) -
ehoy! valaki tudna 1 mentést dobni a [email protected] cimre,ami az után van,hogy 3 turretet kell állandoan talpra állitani,és folyamatosan jönnek? (a börtön nemtom melyik szakaszán van,de már 2 7e ezzel a résszel bajlodok) -
akaro mondani War of the Worlds
-
vagy tripodok a word of wars-bol
-
Strider, ha jól emlékszem. -
Haljátok mi is volt a nevük azoknak a nagy böszme robotoknak?? amik 2 vagy 3 lábon mászkáltak és kb 30m magasak voltak. -
FLeK0 #38006 azokat mind 'ujragondoltak', nincs sok koze azoknak a megjeleno jatekhoz, lasd a ket ujabb kepet dod.hu-n. -
dod:s-ből mutattak már egy halom videót...mondjuk azok a mapokat mutatták be és nem volt full kész. -
Nekem van most benne 1 giga ram de már tenni kéne megint bele minimum egy 512-eset -
Olvastam korábban, nekem a vége tetszik, ahol a ramigényt emlegetik... hát igen, mindig kiröhögnek, amikor azt mondom, hogy egy új gépbe már illik két giga ramot rakni és azt kérdezik, hogy minek... hát ezért... -
Ezt láttátok már? Új képek a Lost Coastról!
HL2 - HDR -
Egy idő óta nem indul el a Steam-Down, állandóan valami hibával leáll, valami nemtommi, már elfelejtettem, hogy mit ír. Aztán meg kiírja, hogy "local steam engine not running". Mi lehet a probléma. A sima Steam, meg azt írja, hogy jelenleg nem elérhető egy szerver sem!! 
Valakinek valami ötlet? -
Megoldottad már különben a problémát? Különben én is úgy emléxem hogy lekisér egy titkos ajtóhoz onnan meg menj magadnak mondja a csákó :D. De ha nemjól emléxem akkor a consolba belehet írni egy parancsot és megindúl a lába annak a csávónak :D. Valami ilyen parancs: ai_disabled "0" -
Van különben valami hír hogy mikor jön ki a hl2 lost coast? Különben látam szebb grafikát csinálnak neki a fények stb... ez az egész hl2-ben így lesz ha majd rátelepítjük :) mert az érdekes lenne ha csak a lost coast pálya -
hl2:substance, ez mi egy mód talán vagy ez is egy kiegészítő csomag? Nagyon levagyok maradva pedig a kedvenc játékom a hl2 :) -
Buzi cheater #37997 Hi! Én 6-szor vittem végig a hl2-t, most hl2:substance-zek. Nagyon cool! -
duken #37996 Lenne egy kérdésem az AI disabled terén .... tudom ha beírom az ai disabledet játszhatok továbbb , de az ellenségek ai je csak félig jön vissza ... igaz h mozognak de nem lőnek rám és az NPC-k sem viselkednek normálisan ( nem vezetnek ahova kell .. ajtóba álnak ... hülyék ) Ez lenne a próbléma ! kellene ez a crackfix .... segítséget kérek az illető fórumba írjon .. a GYIKon nem találtam hasznos infot ... -
Elvileg minden SM2.0+-os kártyán lehet HDR-t csinálni, de gyakorlatban csak SM3.0-ra csinálják meg, mert sokkal egyszerűbb (vagy mittudjuk mi hogy még miért...). -
sztem se kell követni,lekísér a torony aljába,s ott lesz valami ahol tovább tudsz menni,ő meg ott marad... -
Szerintem nem kell követni, úgy emlékszem. -
X700 nem? :((( pedig olyat akarok venni.....még lehet meggondolom magam és összekuporgatok egy 6600GTre :) -
alfaproton #37991 rohadjak meg ha ezt valahol leírták már konkrétan erre a problémára vonatkozóan... -
FLeK0 #37990 GF 6600/6800/7800 es az ATi julius vegen megjeleno kartyaja. -
alfaproton #37989 az volt az első hogy a FAQyout megnéztem. most megnézem még1x. -
Nem neztem, hogy mikor regisztraltal :)
Egyszeruen van FAQ, amiben le van irva az adott problemara a megoldas. Ott van az orrod elott, de nem latod, csak kerdezed :) Es nem hatszor valaszoltak mar erre, sokkal tobbszor :) Van topicon beluli kereso is :) -
Hello!
Melyik videokártyák támogatják a HDR-t???
-
alfaproton #37986 Köszi bazdmeg pedig azthittem hogy ez egy normális fórum, de szart, kérdezek valamit err idejön egy barom aki azt hiszi hogy jujjdemenő mer sok csillaga van meg különbenis mit akar itt ez a kis újreges senkiházi feltesz egy kérdést amire mér hatszor válaszoltak megmittomén. kabbe -
WOM...
-
alfaproton #37984 HELLO
Éppen ott tartok hogy garázsba dugtuk a homokfutót, és jöttek a Gunshipek amiket leszedtem és ekkor jönne az hogy egy ilyen ellenálló csákó lekísér a világítótorony aljába ahol angolosan távoznánk egy titkos ajtón át. ezzel az a gond hogy a csávó mondja hogy kövessem de ott áll egy helyben. Arra gondoltam hogy nincs e valmai kód amivel a követkaző pályára lépek vagy hasonló!!!
Légyszíves segítsetek mert Istenkirály a játék!!!!4 -
FLeK0 #37983 1 kimaradt fejezet, hdr-el. -
Az a hl2 lost coast különben mi lesz? Kiegészítő? Pályacsomag vagy mi? -
Jah, azt is mikor...
-
FLeK0 #37980 vegulis mar mutattak egy egesz kepet belole, biztos jol allnak :D -
Apropó, most látom, hogy a DoD-ban alapból lesz HDR. Mikor jön már....
-
Akkor sorry, félreértés részemről. :)) -
Kössz de ha elolvastad volna figyelmesen, amit írtam „de csak otthol tudom megnézni, mert itt csak egy ti4200-as van de, ha elindítom már a beállításoknál dx9 mutat” ezen én is meglepődtem, hogy azt mutatta, mivel ez a kártya csak dx8-as egyébként én is tudom, mert a mostani kártyám előtt, ami egy chaintech FX5950 Ultra 256 rammal pontosan olyanom volt.