Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg meg egy dolog segithet autoexec.cfg -be a norebuildgraph 1 vmi ehhez hasonlo. google-ozd ossze, vagy talan a faq-ban is bennevan. Ez ugy az emberek 90% -nal eltunteti a gondot, de a feent irt dolog a tuti.
<#nyes>#nyes> <#hehe>#hehe> <#alien>#alien>
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Magyar fordításban megjelet már?
http://neotokyohq.com/
egész pofás, lehet állítgatni, hogy mely érték a reális...
amúgy ez egy olyan kis minimod amivel a fényeket lehet állítgatni.
de úgytom csak singleplayerben...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Majd megkeresem neked a HL könyvet azt érdemes elolvasni.
A film nem csak Gordonról szól ahogy némán megy nem arra kell gondolni, hogy a film ugyan az lenne csak nem modelleket látnál benne. Pl. ott a Kaptár az esemény nagyon hasoló a HL-bõl is ilyesmit lehetne kihozni csak jobban. Mert ugye van egy csomó karakter akik a fõszereplõk lehetnek. Gordon, prof, akkor a biztonsági õr és a kommandós az OF-bõl. A film emberek menekülését és túlélését írná le. A végkifejlet lehet más. Plusz még ott az öltönyös ami köré lehetne kapásól fél órát szánni. Gondolt el, hogy mikor te már mész a vasúton a HL-ben már akkor folyik a történet. Nem akarok most itt leírni egy történet mintát, de szvsz pofon egyszerû filmet csinálni belõle.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ne feledd: a Játékban Te vagy, aki alakítod a történetet (még, ha az elõre meg is van írva), a filmet viszont minden nézõ számára élvezetessé kell tenni, hogy eladható legyen - ezért pl. nem izgalmas egy lézer kerítés alatti átugrabugra. Érted?
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Nagyon jó cucc csak sajna a Valve bemutatott az írónak így nincs befelyezve.
Tom cruise???? HAHAHAHA.
Jean Reno???
Najó ezt már elkönyvelhetjük, hogy ez így nem lesz.
Amúgy milyen filmben is játszott az a csaj aki az alyxet jáccaná??
Hmmm. filmbe ez biztos horror lenne : DD.
Vagyis a zombikat elég nehez tudnám elképzelni.
Vagy lehet, hogy olyan lesz, mint az Alien vs Predator😄
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mindenesetre ezt a progit illetoen a valve a leges legutolso akire hallgatni fogok. Ok ezt a kijelentest azert tettek, mert erdekukben all, es ennyi. Nem feltetlenul igaz, es a merleg serpenyojet erosen megdonti, hogy nagyon eros motivacio van a fullentesre (bevetel-kieses).
A progit illetoen:
Amugy ahogy nezem ez egy sima steam. Elolvastam hogy mukodik: normal esetben egy user id-t general a steam magadnak, az accountod, illetve az elofizetesed fuggvenyeben, es ezt ellenorzik a serverek (user/pass-t ellenorizgetni nagyon maceras lenne). Ezt a user-id -t modositja ez a six-steam, hogy olyan formaju legyen, ami megfelel az accountodnak, es emellett meg gold jogokat biztosit szamodra. A tuloldalon igy ugy nez ki , mintha minden ok lenne.
Affele bug-nak is lehetne nevezni talan, bar inkabb ugy mondanam, csak kihasznalod a progiban a mozgasod fizikajat.
Kicsit utanaolvastam, ugy tunik az uj six-steam 2.1-t egyelore a jelenlegi steam nem tudja detektalni. Nem ismerem a mukodesi elvet, de az okosak ezt mondjak. Amugy elozo verziot hasznalokbol, is csak az bukott le, aki az emporio-s valtozattal nyomta, nagyon ugyetlenul loptak el a megoldast.
Kiprobalom most sztem aztan majd irok tapasztalatokat
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nagyon Quake 3-as a dolog, módosított gravitáció mellett.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Warning! SixSteam is Stealing Account information
We've tracked a recent rash (ok...more like a plague) of account hijackings to the SixSteam Hack that's floating around on the Internet. We are still looking into exactly how this is being accomplished. If you are using SixSteam (BTW...a violation of the Steam Subscriber Agreement...just in case you are wondering) and you still have access to your account change your account password immediately, then delete SixSteam before you login again (or else you run the risk of having your new password stolen as well).
DougV
Valve
Celszeruen ugyanabba a konyvtarba masold a hl2-t, ahol a haverodnal volt (pl c:\steam akkor te is oda rakd), igy nem kell kicserelni a .reg file-ban
Leir mindent reszletesen.
Ismételten lenne egy érdekes kérdésem. A haveromnak ugye nincs internet kapcsolata, de nagyon szeretne játszani a gaméval. Milyen alternatív lehetõséget tudtok ajánlani. Gondolok itt olyan dolgokra, hogy esetleg az én installomból átmásolni valamilyen fájlokat, esetleg a teljes játék installt felírnám DVD-re neki. (Gondolom ebben az esetben registry problémák jelentkeznének).
De ha más lehetõséget tudtok, az se lenne rossz.
Köszi.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/