Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
save game
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
A pulcsis csajszi helyzetet pedig megoldottam a scannelés elõtti mentés betöltésével és ment, mint kés a vajban...
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
vedd meg a boltban, hidd el, nekunk, akik eddig megvettuk, meg sosem jelentkezett. Szerintem a haverod kivetel lehet, hogyha neki "neha" jelentkezik. Ugyanis ez a tores hibaja.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
szal vki vmi tanács,hogy még mit irjak át,és micsináljak?
ja,és van retailos + a másik változatom is,de nem az,ami hl2_UK.iso névvel fut,mer azt már tulzásnak tartom 😊
tényleg bármilyen 5letre fogékony vagyok.
ja,amugy haverom képes volt anno kipengetni érte 20-on akárhány ezret (silver verzio),és neki is jelentkezik néha ez az "ai disabled" probléma...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Tapasztalatom szerint az "ai disabled 0" (vagy mit is kellett már beirni a konzolba),korántsem old meg minent,és néha gép által irányitott karakterek továbbra is bambák maradnak.Ilyenkor én nem tudtam jobbat mint addig ujra meg ujra betölteni az állást amig egyszer jó nem lett.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
válasz: felnyitják,addig oké,de csak az elsõt...
a 2. részt nekem kell majd kinyitnom,miután az a zöld izé felrakja a puskát a mocsárjárora... de nem csinál senki semmit...
na szoval:
ott vok,ahol 1 nõ kinyitja a nemtom micsodát,vár rám 1 néger,és hopp,1 ufo 😊
a végigjáccás szerint be kell mennem a térképhez,és ott elmagyaráznak mindent... hát én bementem,és semmi...
senki nem moccan,pedig az ai_disable 0 részt is bevágom konzolba...
(anélkül a kaput se nyitnák ki)
a jáccás szerint az a zöld micsoda naagy piros szemmel állitolag felrakja a cuccosát a mocsárjárora... na,azt hogy csinálja? valami spéci helyre kell parkolnom,vagy mi?
szoval micsináljak,hogy tovább mehessek?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nos...
olvastam a végigjáccást...
ott vok,ahol van 1 nõ,1 néger + 1 áramos akármicsoda,aminek a kezében van 1 bazi nagy puska...
betölti a játékot,ééés...
beirom,h ai_disable 0 + a másikat...
ez ugyebár kell ahhoz,hogy 1általán felnyissák az 1. "ajtot"
nos,ez mind szép és jo,és innen hova? odamentem a térképhez,ahol állitolag elmagyarázzák,mit és merre,és közben a zöldség felrakja a mocsárjárora a puskát... na,én mindenhova parkoltam azzal a mocsárjároval,de nem történik semmi,ráadásul a térképnél se igazit el senki... mit csináljak,hogy tovább mehessek?
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Micsoda kalandelemek...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Lenne egy problémám. Rákerestem, de fõleg a liftes bugra írtatok.
"ismét összeakadtok a hajpántos csajjal egy felfelé menû liftnél a modern börtönblokkban, akkor hagyjátok, hogy kiszálláskor õ is irtsa az ellent, és õ menjen ki elõször, mert különben ledermed a liftben, és nem megy tovább."
Nos ennél a résznél járok. A csaj úgy is tovább megy, ha hátulról "megnoszogatjuk". Vagyis szépen neki kell lökdösõdni és õ kitolat. Onnan beindul a szkript, és elrobog egy számítógépig. Ezerrel gépel, meg magyaráz. Szegény fater így, meg úgy. Aztán "Let's get him!" felkiáltással rámnéz és úgymarad. A dolog bibije, hogy a lift csak 1 irányban mûködött, a másik 3 pici szoba zsákutca. A kijárat meg le van védve egy erõtérrel. Gondolom azt is a csajnak kéne kiktatni. Hát fakk! Ki se jön a szobából, még a noszogatásra se reagál, csak pislog meg rámbandzsítgat...
Doom1ben lévõ pisztolyt koppintották.<#hehe>#hehe>
(najó befejezem)<#buck>#buck>
Talált más megoldást,a gravipuska segítségével!Mikor mondtam neki a megoldását,csak röhögött...
Bérbe vehet? reklámfelület...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
elõre is köszi
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
De a legkézenfekvõbb (én is azt találtam meg), ami a leborított kád alatt van...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nos, végig vittem a játékot és meglehetõsen kellemes élményt hagyott hátra bennem, de...
Most nem akarom negatív jelzõkkel illetni az egyik legcsászárabb játékot, de kb. 20 óra játékot kevésnek tartok 5 cd-hez képest.
Vagy... a végén azt hittem, hogy esetleg elutazunk a titokzatos Xian bolygóra, de sajna ez kimaradt.(Az elsõ részben elég sokat tartózkodhattunk ott hõsünkel, ha emlékeztek még.)
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"