42676
-
strebacom #38056 Soulhunter:Régebben irtad,hogy kell elöhozni a konzolt, ez sikerült is, csak ha beirom, hogy noclip ,nem történik semmi, a doom3 kirja hogy noclip ON. Én föleg ezt a parancsot szeretném kipróbálni, a HL2 magyarositva van, Kérlek segits miért nem fogadja el a parancsokat, pedig le is OK-zom meg minden kérlek aki olvassa segitsetek !! KÖszi!!
-
Poénból most csináltam meg ezt a részt én is, mert tegnap láttam a Világok Harcát :-)). Láttad? Tripod rulez. -
Csináltam két screenshotot... Mintha részegen támasztaná a falat :D
-
A bejárattal szemben (ahol a tripodok köröznek) a túloldalon van egy kis ház, ahol már kicsit régebben jártál, ahol élet is van a falon, meg egy elkerített kis rész is. Ott lesz rakéta a földön, de jó, ha minden lövésed talál, mert rakétákban nincs dúskálás. -
a 3 tripodos részen hol találok rakétákat?
a FOLLOW FREEMAN fejezetnél vagyok :)
szal vannak 4en mögöttem,akiket leszednek azonnal...
na jooo,a rakétavetőset csak a 2. tripod szedi le :)
de ha nem én lövök beléjük,azok ugyan fel nem robbannak!!!
na szoval kimegyek a fedezékből az oszlopokhoz rakétáér,ahonnan a rakétás csákot kilőtték... erre megjelenik még1 a semmiből,ami már vmi kék gömböt lő ki,vagy mit...
nincs máshol rakéta? (valami fedezékdusabb környékre gondolok) -
FLeK0 #38051 kijott a plan of attack beta 3, amiben mar meg lehet tervezni elore a tamadas utvonalat az egyik jatekosnak (vannak elore valasztottak, de lehet masikat is kesziteni).
-
Banyek, használd az agyadat is néha. -
nemtom,nekem retail verziom volt (helyhiány miatt) :)
nameg ahogy elnéztem haverom gépén a HL1 source -t, semmi uj kinézetet nem láttam a sima HL1hez képest :( -
powerdozer #38048 Sajna nem veszi be! Visszaolvasgattam és láttam, hogy ez több embernél gond volt, és hogy valami kiegészítőt kellett még hozzá leszedni,de sajna nem tudom, honnan kell, valami ötlet? Egyébként ez a Half Life 2 Collectors Edition DVD verzió, ha ez számít?! -
Van itt aki, például kissebb juttatás ellenében megosztaná velem a HL2 accountját? Olyan emberre gondolok aki csak az offline HL2 miatt vette meg a játékot és már oda-vissza kijátszotta azt, és gyakorlatilag semmire sem kell neki. Én csak online játékra (CS:S) használnám néha. Így visszakapnál belőle egy kis pénzt, de a jelszavad nem írnám át, így ha mégis eszedbejutna hogy HL2-zni akarsz akkor bármikor megteheted. Mintha eleve közösen vettük volna, de azért nekem sem érné meg 5000-ért, így hogy a CD-k is nálad maradnak, mondjuk 2000-3000Ft? -
Jaja, köszi, tudom, #38040 ben már rájöttem. A screenshotokat is azután csináltam miután leirtottam mindenkit alul, felül, csak az volt a baj, hogy az irányítóterem erőterét nem tudtam kikapcsolni, amit leírtam legelőször (senki nem tud figyelmesen olvasni?) Láttam én ott a dugót is, csak azt hittem egy másikat kell, és azt nem tudtam, hogy ezt hogyan. Aztán mérgemben basztam ki a szajrét az ablakon a graviti gunnal, amikor bekapta a dugót is és kihúzta.
CSak azt nem tudta volna leírni senki, hogy ott az a rohadt dugó és a graviti gunnal ki lehet húzni! -
jelzem,h nem mindig fog működni :)
amig nem volt origom,addig állandoan a csatornában a légpárnással állt mindenki,és bambult,hiába irtam be...a csaj kinyitotta ugyan az első "zsilipet" vagy mit,de aztán nem kaptam meg az eligazitást,nem rakta rá az az izé azt a fegyvert, ilyesmi...
de ha korábban irtam be,akkor természetesen jo volt,mozdult mindenki,csak mire odaérem a fent irt részhez, ismét mozdulatlanul állt mindenki :) -
ai_disabled 0 -
powerdozer #38043 Thanx!
Már csak azt szeretném tudni hogy mit kell beírni a consolba hogy bekapcsoljam az ai-t?
Mert néhányszor mikor a mentést visszatöltöm nem mozdul senki! -
itt a hidon át kell mászkálni a tartópilléreken / merevitő vason :) (nevezd,ahogy akarod) :)
aztán visszafele lesz érdekes,mert akkor 1 repzaj is lesz a nyomodban :) -
ponki #38041 Hi! Elakadtam az utolsó pályán. A főgonosz egy teleportban van. Én belelövök egy energiagolyót a teleportba. Ez után szétlövöm az összes pörgő bigyót és a gömb elkezd emelkedni. Ezután lövöm azt, de végül a csaj felkiált, hogy "No". És töltés. Hova lőjek? És mivel? Előre is köszi! -
Ilyen nincs, azt nem mondta senki sem egy szóval, hogy azt a kibaszott graviti gunt kell használni!!! 

-
ITT????
-
FLeK0 #38038 Az igazsag odaat van. -
Vazze
-
Mivan? Én nem látok semmit sem jól. Csináltam még 2t, hogy jobban megértsem, akkor most melyik? -megint végignéztem, de nincs semmi-
Ez az első feljáróbol van:
Ez meg odébb a 2. ami az elsö képen nem látszik:
-
FLeK0 #38035 A kep jobb felso reszen jol lathato kis combine bazis fele vedd az utat. -
Elakadtam, tudnátok segíeni?
A helyszín: vasúti híd.
Tudom, hogy már le van írva, olvastam is, de nem értettem meg pontosan. Eljutottam a vezérlőpultig, de azt is egy erőtér védi, néztem a híd alatt meg a híd felett konnektorokra és kapcsolókra utaló jeleket, de nyomukat sem láttam. Hol a francba lehet azt az erőteret kilőni? Valaki nem tudná konkrétan elmondani? Thx
Köcsög sirályok bezzeg vannak

[IMG]http://web.axelero.hu/nedudki/Others/HL2 rohadt hid.jpg[/IMG] -
elveileg a "~" gombra,amit játék közben körülményes lesz előhozni magyar billel :)
ird át a valve\steamapps\account name\half life 2\HL2\cfg\config.cfg-ben a
bind "~" "toggleconsole"
sorban a "~" részt "akármilyen billentyű" -re
pl:
bind "F12" "toggleconsole"
ennél a pl.nél az F12 megnyomására jön elő a consol -
powerdozer #38032 Hali!
Nem tudja valaki hogy hogy jön be a játékba a konsol?
megcsuszott az ai és nem tudom visssza kapcsolni!
Help!
-
ott vagyok,ahol először jelennek meg a fehér ruhás katonák a teleportácio után (miután kiderült,h a pulcsis csaj 1 árulo vagy ki a szösz)... sok van még a végéig? -
FLeK0 #38030 FAQ: I get the Error: 'Error 108: The local Steam Service is Not Running' when I attempt to run any game -
powerdozer #38029 Hali!
failed: with error 108 the local steam service is not running
Sajna nem tudom hogy ilyenkor mit kell csinálni, valami ötlet -
FLeK0 #38028 Szerintem egyszeruen jatszal tovabb, ne leirasok alapjan, nem bonyolult. -
strebacom #38027 A blackmesa kelet végén, amikor leomlik a fal alyx és köztem állítólag a noclip begépelésével ha átmegyek a falon meglehet nézni a harcot ezt egy game-es ujságban olvastam és állítólag többen is kipróbálták és igaz, nem tudom neked mia véleményed, hallottál már erröl, hogy lehet ezt kipróbálni ?? -
FLeK0 #38026 sehol nem kell ezt hasznalni, nemtudom milyen leirast nezegethetsz :D -
strebacom #38025 Köszi sokat segitettél, még egy kérdésem lenne:hogy tudom lehivni a console-t, ahogy a FAQ-ban levan irva, megváltoztattam a ~ gombot, de mikor megnyomom az általam kiválasztott "," gombot nem csinál semmit, beszeretném irni a noclip parancsot, most ép olyan helyen járok a játékban ahol ezt használni lehet a leirás szerint. Hogy csináljam segits kérlek? KÖSZI!! -
FLeK0 #38024 Ehhez a modhoz unreal tournament 2004 jatek kell, semmi koze a hl2-hoz (csak tervezik ahhoz is megcsinalni.)
HL2-hoz egyelore fokepp multiplayer modok vannak (nagyobbak: Plan of Attack; hl2CTF), de van mar par rovidebb single palya is (pl. a das roboss, a halflife2files.com-on nezz korul, vagy itt es itt van ket szepen osszegyujtogetett lista.
Szerk: a legfontosabb lemaradt, a gyonyoru grafikaju Eclipse c. single player mod, ami ugyan kicsit elter a megszokott jatekmenettol, de remek a kivitelezese. -
strebacom #38023 És akkor ezzel a mod-al hogy tudok játszani, vagy honnan tudok eredeti HL2 modokat letölteni?? -
FLeK0 #38022 Ha hl2 mod lenne, akkor ott lenne a play games menuben, de az konkretan egy ut2004 mod.. -
FLeK0 #38021 Azert, mert honapok ota nem voltak hirek rajta, nem foglalkozott vele senki. HL2-es hirekert ajanlom a hlfallout.net es halflife2.net oldalakat. -
strebacom #38020 Igy másoltam be:steam/steamapps/sourcemods/neotokyo-ez a mod mappája, de nem találom sehol,hogy indítom el??Köszi elöre is!! -
elnézést a zavarásért, de nem tudja valaki mér tűnt el a half-life2.hu? -
FLeK0 #38018 steam/steamapps/sourcemods -
strebacom #38017 Hová kell tenni a játékban az uj módokat, hogy lássa a játék,melyik könyvtárba. Segitsetek??