Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
De, amikor beírtam a keresõbe akkor a hl2nél dobta ki

Jáccottam is vele 😄.
A kocsikás résznél lövöldöztem még a rovarokat vele.
De szemetek, hogy kihagyták.
Már most vagyok annál a résznél, amikor a bogarakkal mész az épületben.
De sehol nem találtam az egész gameban, ezt a fegyvert.
Hol lehet felszedni????????
-katt hl2.exe ,,valve,, intró jön
betöltésnél monitort kikapcsolja készenlétbe
tipp??<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Az hogy lehet? Csak latod, hogy dvd lemezed van, vagy 5 cd-d!
A serial meg benn van a dobozban, valoszinuleg a belso oldalara van raragasztva, ott keresd! <#nemtudom>#nemtudom><#awink>#awink>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
elõre is köszi<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
u dont have to listen anybody else but me
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SWAT 4 magyarítás készülõdik 2...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy már megfontoltad a SWAT 4 magyarosítást?Remélem a demo-t már láttad <#vigyor3>#vigyor3>
Jah,és tudom hogy más is fordítja,de azért egy profibb munka jobb lenne <#wave>#wave>
Másik támával kapacsán meg annyi,hogy igazad van,nemtom miért pont a GH-es csávó került be (sztem eléggé benyalt neki),van itt más olyan,aki jobban tudna róla beszélni,miért szükséges ez,stb..<#nevetes1>#nevetes1>
Glory, Glory Man. United!
Amúgy már megfontoltad a SWAT 4 magyarosítást?Remélem a demo-t már láttad
Egy kérdésem lenne,hogy most én ezt a DVD-s verziót töltöm:
Half-Life 2 DVD Retail-VENGEANCE
Ez jó???Csak kérdem..Nem vok ebben otthon 😄
Elõre is köszi a válaszokat <#worship>#worship>
Bye!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Vannak olyan játékok, melyek a végigjátszásukat sem érik meg
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Vagy gyerekeknek egy evre kell vasarolni egy jatekszoftvert?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amugy én is egyszer végig vittem jo volt de nem ezért fizettem érte...
Nezopont kerdese, nagyon sok kisgyerek multizik vele. Vegye meg az, akinek tetszik, de ne irjal hulyeseget kijelento modban.
En mar nem tartom magam gyereknek (de mondjuk van egy 3 eves kislanyom), es megis nagyon jol szorakoztatott ennek a jateknak a single resze.
khm..
de végülis sikerült felnyomnom 8 cracket,és nemtom melyikkel ugyan,de mûxik,bár mindig feljön 1 ablak,hogy igy meg ugy... (nemtom mi az,mer német a szöveg)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...