Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Nem tud senki se segíteni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Majd benne lesz a kiegekben 😊

Seth
Ööö...ez a Team fortress asszem...ahhoz rengetek fegyvermodellt csináltak,akárcsak a counterstrike-hoz

PSN ID.: Beegabor

Vagy ez nem cs?
De, amikor beírtam a keresõbe akkor a hl2nél dobta ki

Vagy mi ez?

Még egy kihagyott fegyver?

nincs ra szukseg.

A béta verzóba is benne volt pedig.
Jáccottam is vele 😄.
A kocsikás résznél lövöldöztem még a rovarokat vele.

De szemetek, hogy kihagyták.

Seth
Nem. Úgy döntöttek, hogy ez nem lesz benne a végleges játékba

De a gamestar is írt errõl a fegyverrõl meg minden.

Akkor valamilyen patch kell hozzá??

Már 2.odszorra viszem végig a gamét, de nem találkoztam ezzel a fegyverrel.

Már most vagyok annál a résznél, amikor a bogarakkal mész az épületben.

De sehol nem találtam az egész gameban, ezt a fegyvert.
Hol lehet felszedni????????

Seth
ezt kihagyták....

Bakker, ezt a fegyvert melyik részen és hol lehet megszerezni?

ezt

Mi ez?
bazza
Hogy lehet ezt a szart kikapcsolni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Rash87
ÖÖÖÖÖ,szar ügy <#wow1>

Glory, Glory Man. United!

Evogordon
Emporio verzióhoz lehet valami update-t letölteni? Nem internetes update hanem singleplayer-es update.

Half-Life2 DVD-s Provision változat, magyarítással mûködött még este,reggel pedig
-katt hl2.exe ,,valve,, intró jön
betöltésnél monitort kikapcsolja készenlétbe
tipp??<#fejvakaras><#fejvakaras>
Mayday
Valoszinu?!
Az hogy lehet? Csak latod, hogy dvd lemezed van, vagy 5 cd-d!
A serial meg benn van a dobozban, valoszinuleg a belso oldalara van raragasztva, ott keresd! <#nemtudom><#awink>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hi! help me!!! most volt idõm elõször hl2 vel foglalkozni! valószínû nekem a DVD változat van meg! nem tudom a játékot telepíteni, elindítani! vmi leírást tudna vki nekem adni? illetve serial is kéne, mert már nagyon sokat próbáltam, de semmi eredmény!!!

elõre is köszi<#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun><#falbav><#banplz><#banplz>
VRSDM
aki tudja hogy hogyan kel (vagy hogy lehet e egyáltalán) azt a bizonos Garry's mod -ot elinditani warez HL2-vel az irja le kérlek hogy hogyna... 😄

u dont have to listen anybody else but me

Rash87
Ok 😉
Amúgy most melyik játékokat magyarosítod?
Ha nem titok-

IMYke2.0.0.0
Én nem vágok bele.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rash87
Köszi i2k.
Amúgy már megfontoltad a SWAT 4 magyarosítást?Remélem a demo-t már láttad <#vigyor3>
Jah,és tudom hogy más is fordítja,de azért egy profibb munka jobb lenne <#wave>

Másik támával kapacsán meg annyi,hogy igazad van,nemtom miért pont a GH-es csávó került be (sztem eléggé benyalt neki),van itt más olyan,aki jobban tudna róla beszélni,miért szükséges ez,stb..<#nevetes1>

Rash87
Köszi i2k.
Amúgy már megfontoltad a SWAT 4 magyarosítást?Remélem a demo-t már láttad

IMYke2.0.0.0
Jó.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Rash87
Sziasztok.

Egy kérdésem lenne,hogy most én ezt a DVD-s verziót töltöm:
Half-Life 2 DVD Retail-VENGEANCE

Ez jó???Csak kérdem..Nem vok ebben otthon 😄

Elõre is köszi a válaszokat <#worship>

Bye!

M@TriX
jah, spec a TTD, vagy a Settlers2-t elõveszem még mindig lekötnek korlátlan idõre 😊 ezt napjainkban megjelenõ játékokra kevésre lehetne elmondani. haj

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

IMYke2.0.0.0
Akkor én igencsak gyerek lehetek, mert épp két napja vettem meg egy 5 éves szoftvert: Diablo 2 Deluxe.
Vannak olyan játékok, melyek a végigjátszásukat sem érik meg , és vannak olyanok, melyeket egyszerûen nem lehet megúnni.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Mayday
Egy jatek arat minden esetben 1 evre, 365 napra kell leosztani? Ez valami megeri-e mutato???
Vagy gyerekeknek egy evre kell vasarolni egy jatekszoftvert?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

M@TriX
nem egészen értem a logikát, mert miért kellene 1 éven át a single-t nyomni, de biztos szubjektív...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mosoporr
Akor játsz 1 éven keresztül gép ellen,ha ez neked örömet okoz,
amugy én is egyszer végig vittem jo volt de nem ezért fizettem érte...

Mayday
Latod, ezert erdemes jarni forumozni, mert egy csomo okossagot megtudhatsz! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Jól van na! Olyan nagy múltú, grandiózus újságra nem is mertem gondolni... Azt hittem, hogy a Story a S.T.A.L.K.E.R.-t fogja az áprilisi számához csatolni. De így, mosom kezeimet... <#taps> <#wilting><#hehe>

Mayday
Most miert mondasz ilyet! Nem megmondta, hogy O egy ev mulva megveszi valamelyik ujsaggal? Szerintem nehany honap, es a HL2 lesz a teljes jatek a Story magazinhoz! <#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Valve terméket vagy - szerény tippem - 10 évig még nem fogsz látni CD/DVD-mellékleteken...

M@TriX
a HL1-et láttad már mellékleten?

Adam5
amúgy én is csak azé vettem meg mert majd jön hozzá több száz mod és azokat lehet majd neten nyomni (moddb-n mar kb 700-at ír hogy készuloben van, igaz jó ha 100 elkészul belöle)

Adam5
Garys modot mindenkinek ajanlom!!! nagyon jól ellehet vele szórakozni 😄

Mayday
A single gyerekeknek valo, LOL. 😊 Megszolalt egy nagyokos.
Nezopont kerdese, nagyon sok kisgyerek multizik vele. Vegye meg az, akinek tetszik, de ne irjal hulyeseget kijelento modban.
En mar nem tartom magam gyereknek (de mondjuk van egy 3 eves kislanyom), es megis nagyon jol szorakoztatott ennek a jateknak a single resze.

mosoporr
Ezt a játékot a multi része miatt kell meg venni,azért a 25 jegyü szám miatt,a single gyerekeknek valo

Solid Snake
Lényeg hogy mûxik <#vigyor>
" bukott vagy elavult játékok kerülnek fel"
khm..
Szerintem ne reménykedj ilyesmiben! Az újságmellékletekre (kevés kivétellel) bukott vagy elavult játékok kerülnek fel. Abban is biztos vagyok, hogy a HL2 nem lesz 1990ft egy év múlva sem! Én is megvettem, mert van amit érdemes.

soulhunter
hát ki tudja? miután a chrome a megjelenés után fél évvel rajt volt a pcguru vagy a gamestar mellékletén (ráadásul magyarul) TELJES JÁTÉKKÉNT,hát ezek után már nem tudom,mit gondoljak...

de végülis sikerült felnyomnom 8 cracket,és nemtom melyikkel ugyan,de mûxik,bár mindig feljön 1 ablak,hogy igy meg ugy... (nemtom mi az,mer német a szöveg)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

LOL aha persze 😄DDD

soulhunter
ja,amugy azé nem veszem meg,mer szerintem nem olyan jo,,hogy megérje megvenni... talán majd jövöre,amikor már csak 1990 lesz,vagy rajt lesz vmelyik ujság DVD mellékletén teljes verzioban 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
köszi 😊