42676
  • athos1964
    Na,most őszintén,én segítséget kértem,már elolvastam minden hozzászólást,hátha kapok választ a problémámra, de például nem találom már sehol azt a rar fájlt, amit állitólag fel kell telepíteni erre a verzióra, aztán meg nincs tizenezer pénzem a bolti verzióra.Olvastam egy lehetdéges megoldást ezzel a Steam down progival csak nállam nem müködik,azért még nem kell döngetni, hogy nekem megvan az eredeti.
  • Mayday
    Nem tudom, hogy ez az a hiba-e, mert csak hallottam rola. Eredeti cd-rol, ha telepitesz, mindenkeppen valaszd ki a CS-t is, mert ha csak siman a HL2-t, akkor allitolag nem megy fel.
  • stp4trick
    Ja, meg nem ártana néha kicsit visszaolvasni.
    És most télleg kicsit, ott van a lapalján már 1x a kérdés és a válasz is.
  • stp4trick
    Az emberek blokkolását a konzolban az AI (mesterséges intelligencia) bekapcsolásával lehet meggátolni. Érdekes módon nekem se blokkolt soha Miért is?
    Ja, mert eredeti
    A warez rossz
  • iCESHiT
    szevasztok
    lenne egy problémám. cd-s HL2-m van, de telepítéskor 2.cd-nél ezt írja ki
    Mit lehet ezzel kezdeni? Vkinek volt már ilyene?
  • Mayday
    Az viszont tok gaz, hogy a dobozos GOTY-ba beledobjak a HL1:S-t, mi meg itt szivunk, hogy hatha egyszer kulon megvehetjuk a mi dobozunkhoz... Ez nem szep :(
  • [NST]Cifu
    Elég nehéz kiigazodni a Valve-n... Mondjuk annyi szent, hogy a tárgyalásoknál inkább a Valve szabta a feltételeket, és nem az EA. :)
  • Mayday
    Az Electronic Arts a Valve (egyik?) kiadója

(Shacknews) Azt hiszem megszületett a nap (hét? hónap?) legmeglepőbb híre, jelesül pedig az, hogy a Valve játékainak egy részét az Electronic Arts fogja terjeszteni. Egyelőre két pakkról van szó, egy Half-Life 2 GOTY kiadásról (HL2, HL: Source, HL2 Deathmatch, CS: Source), illetve a HL2 boxos változatáról. Meglepő, hogy az Aftermath kiegészítőről egy szó sem esik, a jelek szerint egy másik kiadó is állhat a háttérben (Activision?), vagy csak nem érett meg az idő a bejelentésre. Mindkét pakk még ez év végén megérkezik a boltokba.
    Mindenesetre az Electronic Arts-nak pont jókor jött ez az üzlet, ugyanis a játékipar prosperálásának szimbólumaként számon tartott cég jó néhány hónapja megfeneklett. Nem tudtak stabil növekedést, és profitot felmutatni, míg a tapasztalt, veterán fejlesztőik sorban hagyták ott a céget. Ezt tetézte a tavaly téli bejelentés, melyben az amerikai cég közölte, hogy a gyengén teljesítő frencsájzok miatt megvonják alkalmazottaiktól az éves prémiumot.

forras: hardwired
  • Mayday
    Kiveszed a cd-ket a dobozbol, siman felinstallalod.
    Ez automatikusan felteszi a Steam-et is a gepedre.
    Aztan interneten frissiti magat, meg aktivalod a jatekot. Letolti az osszes eddigi frissitest.
    Aztan siman kivalasztod a jatekot, elinditod, es jatszol.
    Nekem meg SOHA nem blokkoltak le benne az emberek.
    Jah, esetleg (ha ATI kartyad van) toltsd le a minap megjelent uj ATI drivert (5.7), javit a HL2-n is! :)
  • athos1964
    Segítséget kérnék,van egy 2,77Gb-os HL2 verzióm,állandóan leblokkoltak benne az emberek,most letöröltem,de ez a Steam-Down nem jött be,elolvastam mindent itt is,de letöltés után ha rákattintok,megjelenik egy pillanatra egy dosos ablak,de ki is kapcsol midjárt,megkérnék valakit,aki már kipróbálta irja le lépésröl lépésre,mit kel csinálni.Előre is köszönöm.
  • FLeK0
    hl2dm

[-] June 01, 2005 (current release)

Changes/Additions
    --------------------------------------------------------------------------------

Score in teamplay mode no longer wraps back to zero 0 when it goes past 127
    Added cvar "cl_autowepswitch" to allow automatic weapon switching to be turned off
    Flashlight no longer turns off when auxiliary power is drained
    Bug fixes
    --------------------------------------------------------------------------------

Fixed bug in player bounding boxes while crouching
    Auxiliary power now resets when a player respawns after drowning
    Fixed explosive barrels to allow burning after respawn
    [-] April 26, 2005

Bug fixes

Fixed an exploit in dm_runnoff where players could repeatedly call in airstrikes
    [-] April 25, 2005

Changes/Additions

Added new map, dm_runoff
    [-] April 13, 2005

Changes/Additions

Three Half-Life 2: Deathmatch maps are now available via Steam. The new maps are:
    Winner: dm_underpass by Scott M Jordan, USA
    1st Runner Up: dm_resistance* by Jonathan Linker, Germany
    2nd Runner Up: dm_powerhouse by Michael Schulz, Germany
    *Based upon "Bodies" from Blood.
    [-] February 24, 2005

Changes/Additions

Fixed model exploit that would allow players to select an invalid player model
    Added weapon type to server log
    [-] February 17, 2005

Changes/Additions

Added SLAM, Stunstick and Crowbar
    Added new map dm_steamlab
    Fixed game_score entity not awarding points
    Added team specific spawn points ( info_player_combine, info_player_rebel)
    Optimized weapon firing effects bandwidth usage
    [-] December 10, 2004

Changes/Additions

Fixed players entering the game with a score of -1
    Fixed combine ball tracking teammates
    Fixed not being able to grab level designer placed combine balls with the physics cannon
    Fixed players randomly spawning without physcannons
    Fixed multishot pistol exploit
    Fixed wrong footstep sounds while in team mode
    Fixed last RPG shot not tracking
    Added cl_defaultweapon -- defaults to weapon_physcannon but can be changed to any other weapon you spawn with
    Added HUD string to print team name
    Added model specific death sounds
    Switching to the physcannon is now instantaneous
    Toned down 357 damage
    Updated dm_overwatch
    [-] December 02, 2004

Changes/Additions

Players now play grenade throw animation and RPG fire animation
    Items and weapons punted from their original spawn position now return after x time has passed (sv_hl2mp_weapon_respawn_time, sv_hl2mp_item_respawn_time)
    Improved player crouch animations

hl2

[-] May 23, 2005 (current release)

Bug fixes

Fixed an intermittent crash ("failed to open models\gman_high.vvd") in Half-Life 2
    [-] May 12, 2005

Bug fixes

Fixed some NPC actions not being properly randomized
    [-] January 10, 2005

Changes/Additions

Weapon script files are preloaded at startup, instead of when they are accessed. This will reduce some hitches while playing Half-Life 2.
    Improved the performance of writing out save games. This will reduce the pause when you pass over an autosave trigger in Half-Life 2, or when you press the quicksave button.
    Improved the performance of writing out the thumbnail image for save games. This will also reduce the pause when passing over an autosave trigger or pressing the quicksave button.
    Increased cache memory usage for machines that have greater than 512MB of physical memory. This will reduce hitching due to cache thrashing.
    Optimized the sound cache manager, which will reduce hitching as a result of sound cache thrashing.
    Minor optimization to the world renderer and world collision.
    Minor optimization to the way that asynchronous sound files are loaded.
    Optimization to the way that sounds were loaded that are trigged by acting sequences.
    Optimization to reduced the number of times model sequences are iterated on per frame.
    [-] December 22, 2004

Changes/Additions

Fixed sound stuttering problems caused by thread contention in sound system
    [-] December 14, 2004

Changes/Additions

Optimization to the Steam filesystem to reduce game launch and level transition time
    [-] December 10, 2004

Changes/Additions

Solved disc in drive incompatibility error
    [-] November 30, 2004

Bug fixes

fixed graphics card crash caused by incorrect buffer allocations

igen, csak a steamen.
  • Evogordon
    Olyan érdekes hogy ehez a játékhoz nem adtak még ki javítást. Vagy van de a steam-en keresztűl lehet csak letülteni?
  • Stark
    De akkor 1 atomerömü kell a játékhoz:D
  • Mayday
    De lehet csézni is
  • FLeK0
    Kettot kell kattintani a "Half-Life 2: Deathmatch" feliratra.
  • Rash87
    Nekem valaki azt mondja már meg,hogy a ****** lehet multiba játszani?
    :((((((((((((((((((((((((((((
  • jackobgipsz
    Hello Mindenki!
    Van egy problémám. Nemrég letöltöttem az Eclipse nevű mod-ot (nem a Valve készítette) a HL2-höz, de nem tudom működésre bírni.
    Tudna valaki segíteni?
  • [NST]Cifu
    A Lost Coast Hardwer igénye eléggé magas lesz, mivel techdemonak készül, a röccenésmentes futáshoz 3Ghz-es P4 vagy 3000+-os AMD CPU, Radeon X800XT vagy nVidia Gf6800Ultra, ill. jobb videókártya és 2 Giga ram ajánlott. Minimum igény 2Ghz-es P4 v. 2000+-os AMD proc, 1 giga ram illetve Radeon X800 v. nV Gf6600.

A HL2:Aftermath és a DoD:Source esetén a HDR már kikapcsolható lesz, tehát nem kell hozzá X800 vagy Gf6x00...

• Mayday
    Spoiler azert mennyen az elejere, meg ha sokat nem is mondok

Hat, Lost Coastrol nem tudok semmit, sztem az inkabb csak egy plusz palya, es inkabb a HDR (ha jol mondom), demonstracio miatt lesz.
    Aftermath meg a HL2 befejezese utan jatszodik rovid idovel, Alyx elokerul, tehat el es virul, aztan folytatja a sztorit valamelyest, nehany elvarratlan szalat elvarr, nehany ujat meg "megnyit". A Combine katonak mar kevesebben vannak, es vezeto nelkul maradnak... neha meg harcolnak is mellettunk...
    Valami ilyesmik remlenek, hogy olvastam, nem tudom pontosan.
  • Borg
    És a történetük mi lesz ezeknek?
  • Mayday
    Talan meg kijon a nyaron, vagy csak szeptemberben, en mar nem is tudom. De az Aftermath elott mindenkeppen. Megkapja ezt az uj effektet, amirol egyesek oldalakat tudnak vitatkozni, es ez brutalisan megnoveli a gepigenyt, ha hasznalni is akarjuk a jatekban. Ha nem, akkor ugyanannyi marad, mint az alapjateknal, csak plusz egy palya. Lost Coast egy ingyenesen letoltheto plusz palya lesz, mig az Aftermath megvasarolhato kiegeszito.
  • Evogordon
    Gondolom csak egy kicsit lesz nagyobb gépigénye mint a sima hl2-nek. Vagy nem?
  • Evogordon
    Különben a LOST COAST mikor jön ki? Előbb mint az AFTERMATH?
  • Rash87
    Melyik gombra jön elő a Konzol (Console) ?
  • And5
    Szerintem már sehogy de ha megnézed a GYIK alpontot sok érdkes információra tehetsz szert ;)
  • Rash87
    Hi all.

Valaki,aki nagyon ért a Half Life 2-höz,az segítsen már.
    Vegeance verzió van meg,és ezzel hogy lehet NETEN játszani?
    pls help me!:
  • janos666 #38070
    Bejön utánna a Steam is ha nem lépsz ki a DOS ablakból. De odaírtam a szövegebe hogy ha gond van próbáld updatelni az autoupdaterrel.
  • Bluntside
    leszedtem a FAQ oldalon található SteamDownFull.exe file-t de miután elindítanám, egy fekete DOS ablak jön be, és kész, semmi más... Mit csináltam rosszul?
  • Noninnyó
    Azt már próbáltad, hogy felraksz egy régebbi nvidia drivert? Nem mindig a legújabb a legjobb. Nekem Asus Ti4200-am van, és a 66.93-as drivert használom. Megvan a Vengeance és a Collectors Edition dvd is, és mindkettő faszán megy, semmi gond velük. Csak valahogy nekem a Vengeance-s jön be jobban, a Provision-osban nem írja ki, hogy Saved, amikor mentesz, meg ilyesmik.
  • Light
    Megnéztem, sajnos nem segített:
    átírtam a default indításnál a képernyőméretet, de semmi..
    Vagy nagyon át kell írni vmit, vagy nem tudom..:(
  • [NST]Cifu
    ...\half-life 2\bin könyvtárban van egy dxsupport.cfg, nézd meg azt, valószinüleg ott lesz a megoldás.
  • Light
    Átolvastam a FAQ-t és rákerestem a problémámra, volt már ilyen gebasz más fórumozónál is, de a választ akkor nem kapták meg..
    Please help, aki tud..!

Köszi!
  • Noninnyó
    DE lehet, hogy rossz részre gondoltam. A másik ilyen helyzet, ami eszembe jut, ahol a kék hordókkal kell mahinálni. Az sem nehéz.
  • Noninnyó
    Fel kell mászni egy létrán a fent lévő erkélyre, és az ott lévő sütőt (vagy mosógépet) lökd be a liftbe, mire az egy ugratót csinál eléd. Előtte a liftnél található kart húzd meg. A létra pedig hátul lesz, balra.
  • Rash87
    DE már próbáltam,de semmi....
  • FLeK0
    libikokazzal
  • Rash87
    Hi all.
    Én elakadtam :D
    Valaki segítsen már.
    Ott tartok hogy csónakkal,vagy ilyesmivel kell menni a radioaktív részen:)
    És egy olyan pontra értem,hogy 1 fal van előttem,az előtt ilyen libikóka szerű valami,és 1*űen nem tudok átjutni itt.Már megpróáltam mindent,de hiába.
    Fogalmam sincs,hogy mit kellene csinálni.
    Valaki pls help!
  • Light
    Hali!

Kérdésem:
    Nekem a ProVision-féle DVD-s Half-Life 2 van meg.., szépen az install-progival feltettem a játékot; elindítom, az 'intro' lemegy, és amikor betöltené a főmenüt, kilép a Windows-ba egy ilyen felirattal:
    'Video Mode Warning - Failed to Set Video Mode - resetting to defaults - Game will now restart with the new video settings - Ok v Mégse'
    Itt 2x ha Ok-ot nyomok, ablakban és nagyfelbontásban indít, az intro szintén lemegy, de újból kivág a Desktop-ra, ezzel a felirattal:
    'Video Mode Error - Failed to Set Video Mode - This game has a minimum requirement of DirectX 7.0 compatible hardware'
    A legújabb Nvidia driver van fent, Directx 9c-vel..
    A videókártyám: Leadtek GeForce 4 Ti4600 128Mb..
    Régebben megvolt az Emporio-s HL2 törés, azzal simán tudtam játszani..

Mi lehet a gáz..?
    Ha volt róla szó, bocsi előre is..!
    Köszönöm

Üdv..!
  • Herold
    Inkább trainert használj, egyszerűbb. Ha már mindenáron cheatelni akarsz.
  • soulhunter
    megmondom őszintén,fogalmam sincs,hova kell használni a kódokat,mert nem szoktam csalni :)