42676
-
Hat, razoomoltam egy kepnezovel, de nekem akkor sem latszik nagyon :( -
FLeK0 #38135 en nem vagom mi van odairva, de mivel par napja nyiltan szolaltak fel a valve reszerol az ujgeneracios konzolos es enginek ellen, ketlem hogy ez tobb lenne az ms osszeallitasanal random dolgokrol. -
valve akkor -
FLeK0 #38133 A vivendinek meg az xboxos hl2hoz sincs koze, nem hogy a hl3hoz. -
nagyíts rá valamivel, télleg olyan mintha: Vivendi: Half Life 3 lenne -
Ezt el tudod olvasni? -
középső kép 6. sor, hl3?? -
Hat, jozan paraszti esszel lepni fognak az ugyben, mert ha konkretan tudjak, hogy egy jatekban (eleg nagynevu jatekban) bugzik a friss driveruk, akkor biztosan javitjak.
ATI-nal legalabbis ilyen tendenciat latok, sztem Nvidianal is hasonlokeppen kell gondolkozniuk. -
jocika #38128 Köszi; tudni arrol valamit, hogy majd ez később megjavul,kijavítják? -
FLeK0 #38127 ez a 77.72+ nvidia driverek hibaja. -
és ez hol van kb? -
"Could not acquire necessary game files because the connection to steam servers was lost" ezt írja ki, ugy olvasom hogy kell hozzá ujra a clien.dll, ezt hol lelem?? vagy ha mnás megoldás kéne erre a bugra, mit csináljak? mert most már el sem indul:( -
Itt egy nagyon jo kis HL2 Music Video:
HL2 klip -
jocika #38123 Hali!
A következő problémával találkoztam: vid: Abit Siluro 64mb 4200 kártya; legujabb nvidia driver.
A hl2 indulásnál kiírja, hogy nem tudja beállítani a video módot. Elkezd kapcsolgatni a progi, próbálkozik, majd kiírja, hogy a progi futattásához legalább dx7-es kártya kell.
Végigpróbáltam vagy öt drivert, végül felraktam a 71.89-t. Na azzal végre semmi gond. A játék eredeti.
Találkozott valaki ezzel? Illetve van valakinek valami ötlete, hogy ezt mi okozhatja?
Minden más játék gond nélkül fut az új drivrekkel.
-
Zizzencs #38122 Aha. Tök hasznos, megöli a headcrabeket és leköti a zombikat, utána agyon lehet verni őket pajszerral :-) -
az hogy került erre a pályára?
elhoztad a roncstelepről? -
Zizzencs #38120 Milyen jó játék is a labdázás :-)
Egy
Kettő
Három
Négy
Öt
-
Kaslerka #38119 Ok, de ilyen nincs. CE verzióhoz nem kell steam, legalábbis az enyémhez.... Feltelepitem a gamét HALF-LIFE 2 könyvtárba (nincs benne steam fájl semmi) és a crack az pedig 1 hl2.exe és egy hl2.bat. Ennyi. Szóval itt hova kell másolni? Ez a kérdés.... -
FLeK0 #38118 ha az egy kulonallo mod, akkor a steamapps/sourcemods mappaba kell telepiteni, es a play gamesbol inditani. -
Kaslerka #38117 Jah még annyi, hogy nem lehet, hogy te a 8mb-os verzió readme-jét nézted? Mer ta Deuce telepitóje 60mb és ahhoz tuti nincs readme. -
Kaslerka #38116 Minek a readme-je? Mert én nem láttam ehhez readme-t. Az oldalon a FAQ-ban írja, hogy kell telepiteni a sima antlion-t, de a Deuce-t másképp kell. Amihez persze szintén irja, de akár a Half-Life 2 mappába telepitem a MOD-ot akár az azon belül levő HL2 mappába sehogy nem inditja el. Ha pedig inditom a console-t és begépelem a "map antlion_troopers_deuce" parancsot akkor is kiirja, hogy ilyen nem létezik. CE verziós Hl2-m van. Ha valakinek sikerült elinditani az jelezze légyszi, hogy hogyan. -
FLeK0 #38115 readme 5. sortol -
Kaslerka #38114 Innen lehet lekapni az Antlion Troopers Duece -t.
Viszont érdeklödnék, hogy, hogy a rákba kell telepíteni a game-n belül, és hogy, hogy kell elindítani? Mert nekem sehogy sem sikerül. -
Nem reklamozni akarom a ceget, de eppen most tunt fel, hogy a CDGalaxis oldalan 9990 HUF lett a HL2 CE. -
És honnan lehet letölteni?
-
Van a gamehez Starship Troopers mod :D -
CB SNIPER #38110 oh..thenk you szo máccs :D -
Sem a CD-s, sem a DVD-s VENGEACE-release nem kér CD-kulcsot.
Máshogy van megoldva a feltörés.
A VENGEANCE mappában (a CD-s verzióban az 5-ös CD-n van) találsz egy hl2install.exe nevű progit, amit a játék feltelepítése után kell elindítani, ami a krekkeléshez szükséges fájlműveleteket automatikusan elvégzi, valamint az Asztal-ra kiteszi az indító ikonokat. -
CB SNIPER #38108 skacok..tudna nekem adni vk egy CD kulcsot vengánszos verziohoz pls? :D -
addig húzzák azt a ******* pályát, hát kapják be...., már bocs. -
Hivatalosan: "2005 mid-Q3". De állítólag nagyon sok gondjuk akad a gyártási selejtaránnyal és a hőtermeléssel. Szóval valamikor Augusztus, esetleg Szeptember.
Az érdekes az, hogy eredetileg a Valve azt mondta, hogy nincs külső befolyásoló tényező a megjelenéssel kapcsolatban. A legutóbbi Valve news meg ugye azt tartalmazta, hogy a Lost Coast már gyakorlatilag kész, hamarosan ki lesz adva... -
És azt kb. mikorra lőttek be az utólsó hírben? -
FLeK0 #38104 lost coast mostanaban az uj ati kartya korul, aftermath pedig iden kesobb. -
Ki tudja, hogy akkor mikor is érkezik a Lost Coast, és az Aftermath?!
-
Akkor jó, csak nem tudom, a pálya melyik részéről van a mentés (eleje vagy vége). -
sickb #38101 oké köszönöm este lecsekkolom egyébként kb itt -
Küldtem egyet, a nézőkép alapján szerintem az lesz. Kb. a játék felénél lehet. -
sickb #38099 HElló valaki küldjön pls játékmentést ha tud mert elveszett minden a vinyómról (passz hogy hogyan)
kb ott tartok hogy van egy kurva hosszú híd és áramtalanitani kell dolgokat.
megköszönném ha a tari.zoltan kukac gmail.com ra valaki elküldené
Thx
-
athos1964 #38098 Ezzel sem volt,míg a FAQ-ban be volt linkelve az a rar leszedtem.és ment a játék,csak most már nincs meg,és az újratelepítésnél nem tudom rárakni a játékra.Ha valakinek megvan ez a 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar nevű file megköszönném ha elküldené, [email protected] -
Szerezd meg a Vengeance Retail változatot! Azzal nincs probléma.