42676
-

akkor ez ciki...
nincs rá pénzem
-
ja az más
anno egyik haveromnál ugyanennél a résznél ugyanez volt (ami már az X-edik verzio volt és mindegyikkel volt vmi gáz)
ugyhogy mondtam neki hogy vedd meg inkább
és megvette és nemvolt több küzdés :)
-
de nagyon sokaknak ugyanigy warez, és ment:S -
vedd meg és nemlex vele gond -
Áhh megőrít a game. Most mit csináljak? Annál a résznél járok, mikor elvileg rontanának rám a katonák, ezért ki kell tenni 3! gépfegyvert vagy mit, pluszba én is lőjjem őket ahonét megjelennek. A vége felé meg fog jelenni az anőcike. ő biztosítaná atovábbjutásra az utat, de hiába használtam a noclip códot, a köv pályán is lesznke katonák, és szükszég lenne acsajra hogy kinyison egy ajtót, de igy nem jön velem:(
Már megint bugzik, és a sok katona helyet csak 3 vagy kevesebb jelenik meg, a csaj meg néha monjda arádióba hogy most hű de sokna jönke, hűűű, a végén megigéri hog yjön és nemjön, mert bugzik ez az egész.:(
Itt ki tudta tovább vinni? Vagy mit javasoltok, van valami patch, vagy crack amivel megjavulna?? már nem ez az első eset ebbe ajátékban:( -
bot_add konzolba -
bocsi, hogy, OFF, lesz de a cs:s forumban, nemszeretik a warez dolgokat...
szoval tudjátok, hogyan kell előhzoni, a warez-es cs:s-ben a bot.okat? az tudom hogy bennevan alapbol, de hogy hozzam elő? -
Antlion Troopers Duece mod sem megy Warez verzióval? -
Vindows updatek? Elsősorban az MSinstaller 3.1-re és az SP2-re gondolok. Csak a legújabb a VAC kompatibilis, régebbit kár feltenni (úgyse megy). -
Köszi, de ezzel nem segítettél, mert legalább 4 verziót kipróbáltam már, köztük a legújabbat is, de jelenleg még mindig ugyanaz a hiba, vagyis már a Steam-Down sem indul el, nemhogy a HL2!!!
-
Baszki, tényleg.
Most látom hogy elvitte a rendőrség.
És Maddox dobta fel, mert berágott amiatt hogy az ő Steamenginejüket használta a saját neve alatt.
Nem baj, van már utódja.
Már rég nem kellett arra felé olvasgatnom... -
A legújabb verziót próbálod te felpakolni? A filenévben nem jegyzik a verziószámokat (és máshol se nagyon), de attól még frissítik. Próbáld meg leszedni azt ami ide, a FAQ-ba is linkelve van. -
FLeK0 #38164 Ertesuleseim szerint csak az igeidokben nem vagy pontos. -
Nem, nem beszélgettem még el vele (csak Maddoxxal - EMPORIO tag - volt szerencsém röviden szót váltani 1X, és igen, az ő Steamemulátorukból buherálja össze) de legjobb tudomásom szerint HellBoss készíti a Steam-Down-t, legalább is az ő neve alatt jön ki, továbbá a skinre, telepítőre stb. is ráírja a nevét...
Vagy miben kell biztosnak lennem?
-
"mi a kódja az átjárás a falonnak?" - én erre válaszoltam.
Amúgy a feltörés miatti bugról van szó.
Egyébként próbálkozhatsz még az ai_disable 0 kóddal is - hátha csak az MI állt le.
Vagy egy korábbi mentéstől vagy a pálya elejétől kezdd újra. -
és e kód kihagyásával nincs megoldás? -
noclip -
vagy van megoldás hogyan lehet kikerülni ezt a rohadt NPC- aki az ajtóba ál hogy ne mehessek át? ennéla részénl jelennek meg az ellenséges katonák, vonatos pálya, alagutbol kiér igy kezdődik -
mi a kódja az átjárás a falonnak? mert van egy rész, ahol hibása game, és egy kék ruhás ember ott áll az ajtóba és nem megy arréb:( -
Hat igen.
Fenn volt, kozepen, az ujak kozott.
Annyit sztem tegyel meg esetleg, hogy nyitas utan felhivod oket, es megkerdezed, hogy lattad a het elejen, hogy van CE 9990-ert, (hetfo-kedden meg biztosan ott volt!), es van-e meg esetleg!
Bar valszeg elfogyhatott :(
(Gondolom a GOTY kiadas elott ki akartak porgetni a keszletet.) -
FLeK0 #38156 gondolom mar elfogyott, csak el kellett sozniuk a maradek vugameses dobozokat idoben. -
Nem Six-Steam, hanem Steam-Down!!!! Igaz ehhez jó gyors net kell, vagy sok türelem... -
A CDGalaxis oldalán nincs is fönnt a HL2 CE! Hol láttad Te ezt? Mert amúgy ha a CE 10k akkor arra vevő vagyok!
-
ok, tudom, ezt már nekem is sokan mondták, de volt rengeteg, olyan is, aki meg azt állította, hogy emgy, gondoltam most már bizti letisztázodott, hogy hogy,s mint, megy...
jah, és most kaptam egy levelet, hogy a six-steam el mennie kéne, ha jol csinálom... erről mi az igazság? -
Van egy sajnálatos hírem számodra.
Amint a több ezer hozzászólásból kihalászhattad már:
SEMMILYEN MOD NEM MEGY WAREZ VERZIJÓVAL!!!
-
hello.
már rég nem játszottam, a hl2vel mert végigvittem 6szor, aztán már kezdtem egy kicsit "megunni"... é sakkor mé anno próbáltam felrakni a garry's mod-ot, de nem ment... valaki kérem hogy segítsen, és vagy priviben, vagy itt, vagy a [email protected] irjon egy részletes ,minden fontosra kiterjedő leírást, hogy mit tegyek, hogy menjen...
anniyt, hogy hogy nekem 4cd-n van meg, sok kicsi .RAR-ban... csak tömöríteni kell és megy... vki tényleg segítsen, mert jó móka az a garry's mod de nagyon is az, ... előre is kösz... -
OK! Köszi! Mondjuk, mint ahogy írtam is, folyamatosan van valami hiba. Amikor felrakom elindul, majd egy idő után, 1-2 hét, mindig valami hibát generál és soha nem indul el. Múltkor is felraktam, rá egy hétre nem ment, utána leszedtem, majd 1 hónap múlva felraktam és ment, most meg 1 hete nem indítottam elé és megint kitalált valami hibát. Az én gépemmel lenne e baj? -
ASDF:ASDF:____ -
FLeK0 #38148 bizonyos on ebben? -
Hát ha ez megnyugtat én még ez életben nem láttam ilyen hibát. Megmutatjuk Helboss-nak (ő írja a Steam-Downt-t), jó? -
Hogy ez a nyavalya soha nem jeleníti meg a képeket.
Itt az url-je:
Steam kép -
Folyamatosan ezt írja ki a Steam-Down. De akárhányszor felrakom, egy pár napig működik, aztán megint valami teljesen más hibával el sem indul. Ha visszaállítom a dátumot, akkor meg teljesen más hibával, de akkor sem indul el. Mi lehet a baj???
-
A 77.50 volt az utólsó 77-es driver amit felraktam. Szerintem a DNA 80.40 a legjobb driver ami most kinnvan, Vista beta alatt is ugy olyan jól fut. (kivéve hogy nem fut az Avalon) -
ez bizony az ^^ -
jocika #38142 Találkozott már valaki olyannal, hogy az új kártyáján(6600GT) új driverrel(77.72+) nem ment a HL2? -
Persze, minden regebbi tipusu kartyakon is dolgozik az uj driver.
Van, hogy a driver hibaleirasaban (vagyis, hogy mit javit), konkretan csak egy regi tipusu kartyanal volt gond, de azt is megcsinaltak. -
jocika #38140 És ez csak a régebbi kártyákkal van, vagy az újakkal is? -
Szvsz aki a táblázatott csinálta, kicsit kapkodott. A többi esetben ha jól látom, akkor nem játékok, hanem engine-k vannak felsorolva (pl. CryEngine). Egyébként ha jól rémlik, anno arról volt szó, hogy a HL2 nem jön ki X-Box-ra, mert az M$ kiharcolta, hogy az új X-Box360-ra hozzák ki. De ez már jó régi hír, lehet, hogy rosszul emlékszem... -
Valve Half Life 3 -
http://www.gfdata.de/archiv07-2005-gamefront/campus08.jpg