Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy olyan dx8as kartyan alapbol nincsenek 'szar uj effektek', jo procival, sok rammal meg ertheto, hogy birja jo beallitasokkal a dx8 szintet. gamestarosok nem jatszottak a jatekkal a cikk megirasaig, csak az ajanlott gepigenyek alapjan irogathattak ilyeneket.
Majd benyomok egy print screenes képet is amin látszik is a rendes grafikája.
Íme a jatekból kihozható legjobb graf: katt (mivel nem print screen hanem saját készítésû screenshot, ezért kicsit rosszabbnak fog a képen tûnni).
Tudjátok mi a phoen ebben?
Minja leírom milyen gépem van és nevetni fogtok meg peresze perszézni : D.
P4 2,4 ghz 1 gbram (eddig jó). Geforce 4 ti 4200 (nah ez az, ami phoen. Hogyis mehet nekem így a game a legjobb grafon).
Elsõnek is a legújabb directx 9.0c van felrakva nekem, nehogy valami félreértés legyen. Tehát minden sza* új efektek lassítják a gamét 😄.
Másodszorra mielõtt azzal jönnétek, hogy a simítások nincsenek bekapcsolva igenis mindeggyik a max fokozaton van. Tehát az ilyen Anistropic meg ezek mind maxon. Felbontás is.
Nekem amúgy a jatek eleve mindent high fokozaton ajánl, csak ezek az élsimításokat nem ajánlja, hogy belegyen kapcsolva.
Elõsnek, amikor bekapcsoltam, még akadott, de nem jáchatatlanul.
Aztán, ahogy mentem egyre kevésbé akadott. Mostmeg szinte eggyáltalán nem akad csak teljesen levan lassúlva a gamem, ezért inkább visszarakom, ezeket az élízéket : D.
És gamestarba, azt írták, hogyha akarunk vmi látványt min. kell hozzá egy feroce 4 fx 5600 (256mb).
A nagy fenét kell!!!!!!!!!
Tudjátok mi a phoen ebben?
Minja leírom milyen gépem van és nevetni fogtok meg peresze perszézni : D.
P4 2,4 ghz 1 gbram (eddig jó). Geforce 4 ti 4200 (nah ez az, ami phoen. Hogyis mehet nekem így a game a legjobb grafon).
Elsõnek is a legújabb directx 9.0c van felrakva nekem, nehogy valami félreértés legyen. Tehát minden sza* új efektek lassítják a gamét 😄.
Másodszorra mielõtt azzal jönnétek, hogy a simítások nincsenek bekapcsolva igenis mindeggyik a max fokozaton van. Tehát az ilyen Anistropic meg ezek mind maxon. Felbontás is.
Nekem amúgy a jatek eleve mindent high fokozaton ajánl, csak ezek az élsimításokat nem ajánlja, hogy belegyen kapcsolva.
Elõsnek, amikor bekapcsoltam, még akadott, de nem jáchatatlanul.
Aztán, ahogy mentem egyre kevésbé akadott. Mostmeg szinte eggyáltalán nem akad csak teljesen levan lassúlva a gamem, ezért inkább visszarakom, ezeket az élízéket : D.
És gamestarba, azt írták, hogyha akarunk vmi látványt min. kell hozzá egy feroce 4 fx 5600 (256mb).
A nagy fenét kell!!!!!!!!!
És az hol van?
Jah az a lépegetõ? Lol! Én meg nem értettem mi a fenét keres ott.
Jah az a lépegetõ? Lol! Én meg nem értettem mi a fenét keres ott.
Nem értem, hogy mire jó ez a Strider Mod.
Van egy tér, ahol vannak fegyverek, azt annyi : D.
Neten meg egy szál szerver sincs belõle 😄
Van egy tér, ahol vannak fegyverek, azt annyi : D.
Neten meg egy szál szerver sincs belõle 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lol!
én így egyszer se vettem észre : D
én így egyszer se vettem észre : D
A takarítás az én mûvem volt, engem kell szídni.
Keresés a témában -> g-man -> #31341
11+2x
Meg tudjátok mondani, hogy G-Man hányszor bukkan fel a játékban kivéve mikor beteleportál az elején a vonatba és a végén vissza a sztázisba.
Nekem ötször sikerült õt screenshoot-olni a játékból,
nem volt könnyû õt észrevenni, ezért gondolom, hogy többször is feltûnhetett.
Köszönöm,
Nekem gef6-al se megy a farcry-ban. Olvastam itt vhol, hogy vmi regebbi driverban van csak meg a support.
Maga a játék nem szaggat, csak sokáig tölt tõle. Itt egy link, ha a lenti alapján nem találtad ITT keresd a DOWNLOAD gombot.
Rossz szokásom a mizériák kiváltása, de azért csinálok belõle ekkora kérdést, mert mikor legelõsször láttam pár videót a HL2-rõl a HDR techdemos, 'háztetõs' vedeó hagyta bennem a legnagyobb nyomot. 1,2 apróság mellett az volt a legérdekesebb ami miatt letöltöttem az ALPHA verziót annak idején, de bánatomra abban sem mûködött a HDR (pedig van benne hozzá egy .DLL). Aztán kijött a játék és ebben sincs benne. A Far Cry-hoz meg csak GEF6-ra jött ki HDR, vagyis azóta sem volt alakalmam élõben, itthon megcsodálni ezt a kis effektet...
Rossz szokásom a mizériák kiváltása, de azért csinálok belõle ekkora kérdést, mert mikor legelõsször láttam pár videót a HL2-rõl a HDR techdemos, 'háztetõs' vedeó hagyta bennem a legnagyobb nyomot. 1,2 apróság mellett az volt a legérdekesebb ami miatt letöltöttem az ALPHA verziót annak idején, de bánatomra abban sem mûködött a HDR (pedig van benne hozzá egy .DLL). Aztán kijött a játék és ebben sincs benne. A Far Cry-hoz meg csak GEF6-ra jött ki HDR, vagyis azóta sem volt alakalmam élõben, itthon megcsodálni ezt a kis effektet...
na,ugy látom,sokmindenbõl kimaradtam... ezt a HDR mizériát nem vágom,de a modot letölteném,ha nem kezd el tõle nagyon szaggatni a cucc a gépemen 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Hu de rég jártam erre. Sry ha már volt róla szo, de van vmi jópofa mod ami a 160Ft+Áfás boltban vásárolt hl2vel is müxik? 😊
Bazinga!
aha, köszi, kipróbálom
Grav gunnal helyre billented a kocsit azt mehetsz tovább!
Csak egy kis fantázia öreg és megcsinálod a játékot probléma nélkül!<#nyes>#nyes>
Csak egy kis fantázia öreg és megcsinálod a játékot probléma nélkül!<#nyes>#nyes>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Help!
elakadtam a játékban. tudna nekem valaki segíteni. kocsival kell mennem, asszem a csaj apjának a kiszabadítására, beülök a kocsiba, felemelik a kocsit azzal a mágneses targoncával, de rosszul dobnak le, vagyis a kocsi a fejére áll, akármit nyomok meg állandóan kiszáll a kocsiból és a földbõl közben jönnek a szörnyikék. na ott mit kell csinálni tovább?
elakadtam a játékban. tudna nekem valaki segíteni. kocsival kell mennem, asszem a csaj apjának a kiszabadítására, beülök a kocsiba, felemelik a kocsit azzal a mágneses targoncával, de rosszul dobnak le, vagyis a kocsi a fejére áll, akármit nyomok meg állandóan kiszáll a kocsiból és a földbõl közben jönnek a szörnyikék. na ott mit kell csinálni tovább?
<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor>
Hát nekem egy FX5800-on (DX9-ben, szintén 2XAA, 8XAF) ennyit csinál (bár menet közben baszogattam a level-t):
ELõtte:
Utánna:
Bár érdekes ahogy a fénycsóva elhagyja a neont, úgy emlékszem mikor november, decembel eleje körül végigjátszottam még nem így nézett ki, valamit csinálhattak már vele egy updateben.
ELõtte:
Utánna:
Bár érdekes ahogy a fénycsóva elhagyja a neont, úgy emlékszem mikor november, decembel eleje körül végigjátszottam még nem így nézett ki, valamit csinálhattak már vele egy updateben.
Khm.. az a HDM volt. Nem ugyanaz.
Ezt már anno olvastam. Pont azt írják le, amit én lent elragoztam
csak xboxra, ps2 keves.
Más, tényleg utolsó off. 😄
A Cryengine: The Projectet láttátok? Nah, az alkalmaz minden mai effektet...
A Cryengine: The Projectet láttátok? Nah, az alkalmaz minden mai effektet...
1.: A PS2.0-nak kellett kb. másfél év, a HDR esetén szvsz idén év végén már kijöhetnek az elsõ eleve HDR-es képességgel felvértezett játékok (várjuk meg az E3-at, ott majd több kiderül a jövõt illetõleg).
2.: Na ezt most nem vágom. Azt mondtad, hogy csak 1db nem ATi-s techdemo jött ki. Élbõl linkeltem 3-at, amihez semmi köze az ATi-nak, ha kicsit kutakodnék, még val'szeg lenne pár. Vagy te most arra céloztál, hogy csak 1db nV only techdemo jött ki??? Akkor meg pláne nem értem...
3.: Épp ezt mondom: nem tudok ilyenrõl, de pont az a lényege, hogy a sebesség erõsen függ az adott HDR megoldástól, tehát nincs is különösebben értelme a techdemók sebességét hasonlítgatni. Viszont így a #36960-es hozzászólásodnak sincs viszonyítási alapja, tehát az egész pont hogy csak egy flémindításnak volt jó!!!
Részemrõl tehát itt hagyom abba az offolást...
2.: Na ezt most nem vágom. Azt mondtad, hogy csak 1db nem ATi-s techdemo jött ki. Élbõl linkeltem 3-at, amihez semmi köze az ATi-nak, ha kicsit kutakodnék, még val'szeg lenne pár. Vagy te most arra céloztál, hogy csak 1db nV only techdemo jött ki??? Akkor meg pláne nem értem...
3.: Épp ezt mondom: nem tudok ilyenrõl, de pont az a lényege, hogy a sebesség erõsen függ az adott HDR megoldástól, tehát nincs is különösebben értelme a techdemók sebességét hasonlítgatni. Viszont így a #36960-es hozzászólásodnak sincs viszonyítási alapja, tehát az egész pont hogy csak egy flémindításnak volt jó!!!
Részemrõl tehát itt hagyom abba az offolást...
Szerintem amúgy a Far Cryban minden dx9-es karival van HDR, ha paradise rendering mode-ot állítasz be. HL2-es "moddal" is megy, ami be van itt is linkelve, csak sajna marha sokat tölt, de szaggatni legalább egyáltalán nem szaggat. Meg a Painkiller:Booh-ban is van valami hasonló. Az jó kérdés, hogy ezek közül melyik valós hdr, de látszatra nincs sok különbség köztük, s a belinkelt tesztprgi között, azt kivéve, hogy a tesztprogiban azért jóval kontrasztosabb\fényesebb expozúrákat lehet beállítani. A játékokban meg ezek a paraméterek nem, vagy nem tudom hol állíthatók.
Annyit akartam mondani, hogy a képek a megadott tesztprogival és DX9-es radeonnal készültek, s nem X-es szérájú radeonnal.
http://www.daionet.gr.jp/~masa/rthdribl/
Tessék, itt van.
Tessék, itt van.
1.Idõ???? 2002 ótá hány játék??? És techdemó =>2. pont
2.Én: évek óta 1db nem atis techdemó született. TE:Hát azért nem csak 1db... 😊 Én:Tudsz mutatni? TE: Linkeltél. Csak az az egy gond hogy a 1nv only 1 csak nv-t említenek (szóval valószínû hogy 6os széria elõtt nem volt) 1talán
-Persz az 1 eõs túlzás volt számomra.
3. Tudsz mutatni HDR tesztet game sebességteszt?
2.Én: évek óta 1db nem atis techdemó született. TE:Hát azért nem csak 1db... 😊 Én:Tudsz mutatni? TE: Linkeltél. Csak az az egy gond hogy a 1nv only 1 csak nv-t említenek (szóval valószínû hogy 6os széria elõtt nem volt) 1talán
-Persz az 1 eõs túlzás volt számomra.
3. Tudsz mutatni HDR tesztet game sebességteszt?
1.: Arról van szó, hogy idõbe tellik, amíg belehegesztik a játékba. Ez így volt a PS2.0-val is, egyszerûen a fejlesztési idõ nyúlik mint a rétestészta, és egy-egy effekt gyakorlati használatához el kell telnie egy bizonyos idõnek.
2.: A teljesség igénye nélkül pár:
Irrlicht (Irrlicht screenshots)
Final Fantasy XI benchmark
nV Demo Nalu (nV40 only)
A Demo Scene féle dolgokat most kihagytam, ahogy a k.riegert is (Ajánlott link).
3.: Miben van igazad? Abban (érzésem szerint) nincs, hogy "szarul/lassan" menne a HDR, mert ez nem igaz, lévén nincs megbízható HDR demo jelenleg, és különben is erõsen függ a sebesség a HDR megoldástól. Tehát nem hiszem, hogy ez alapján ilyesmi kijelentésekre kellene ragadtatnod magad. Nekem ez volt a problémám a #36960-es hozzászólással.
2.: A teljesség igénye nélkül pár:
Irrlicht (Irrlicht screenshots)
Final Fantasy XI benchmark
nV Demo Nalu (nV40 only)
A Demo Scene féle dolgokat most kihagytam, ahogy a k.riegert is (Ajánlott link).
3.: Miben van igazad? Abban (érzésem szerint) nincs, hogy "szarul/lassan" menne a HDR, mert ez nem igaz, lévén nincs megbízható HDR demo jelenleg, és különben is erõsen függ a sebesség a HDR megoldástól. Tehát nem hiszem, hogy ez alapján ilyesmi kijelentésekre kellene ragadtatnod magad. Nekem ez volt a problémám a #36960-es hozzászólással.
Nem igazán. Szerinted ennek mit kellen bizonyítania? Amúgy arról, hogy atin milyen a HDR álljon itt néhány kép... Az én gépemen készítettem:
Nincsen ezzel semmi gond... Bár mozgás közben ezerszer szebb. De az állóképek nem is iagzán alkalmasak HDR visszaadására.
Nincsen ezzel semmi gond... Bár mozgás közben ezerszer szebb. De az állóképek nem is iagzán alkalmasak HDR visszaadására.
Addig reklámozták amig sokan nem tudták pontosan miez...(2002 körül)
Láttál te az x szérián a megemlítési szintnél több utalást hdr-rõl?
Láttál te az x szérián a megemlítési szintnél több utalást hdr-rõl?