42676
-
Ibron #38217 Háhh,kúl,thanks.
Ibron -
FLeK0 #38216 tessék. -
Ibron #38215 Hmmm... bakke, írj egy normális linket légyszi, mert mindig csak1újabb oldalt hozz be,ha downloadra megyek:D.Előre is thanks.
Ibron -
titike #38214 Imádlak!!!!!!!!!
ez az amit kerestem
Nagyon szépen köszönöm

-
Van neki egy nagyfelbontású 1.5 GB-os változata is. -
Már a játékmagyarítás topikban is írtam, nekem a gugliban az első találatra bejött: Half-Life MODCENTRAL - Letöltés oldal -
titike #38211 Egy kérdés aki tud segítsen!
valamikor az év elején letöltöttem a Half-Life 2-höz egy videó végigjátszást kb 7-800Mb volt és ezért nem is tudtam kiirni de sehol nem találom, hogy honnan.Volt a honlapon magyarítástól kezdve mod-ok ok keresztül minden a HL-ekhez
Már két napja ezt keresem forumról-fórumra
Ha tud segíteni valaki megköszönném. -
Es ez Tkp mi? Uj HL2 palyak, de ugyanaz a jatekmenet, Freeman, meg minden? Vagy total mas? De HL2 "vilagban"? -
Ibron #38209 Thanks,leszedem:D.
Ibron -
Innen lehet letölteni! Jó játékot hozzá :D
-
FLeK0 #38207 mert egy modot ingyen csinalnak a kozossegnek ? -
Ibron #38206 Aham,vagy úgy..pénzért volt,de kurva kevés forintba nézve:D....szóval nem vesztettem semmit...és miért vertek át?Nem vágom.
Ibron -
FLeK0 #38205 ez egy mod, es atvertek ha penzert adtak. -
Ibron #38204 Aha....akkor ez lehet,hogy az..vagy1teljesen új...nemtom:D.
Ibron -
éncsak 1 half-life 2őről tudok és 1 kiegészitőről ami még nincs.. -
Ibron #38202 :D...yo...Szóval: Hal-Life 2 Return of the Resistance chapter1 játék van már Magyarországon?...vagy végre sikerült valamihez elsőként hozzá jutnom?:D
Ibron -
ezt a kérdést fogalamazd meg ujra:D -
Ibron #38200 Még nagyon az elején vagyok...csak az a kérdés,hogy van ilyen Half Life Magyarotszágon,vagy majd csak lesz?
Ibron -
hmm, ez a jelenet nekem nem ugrik be..... -
Ibron #38198 Hmmm...bocs a képért,hogy ilyen nagy lett.
Ibron -
Ibron #38197 Izé.....van olyan,hogy Half-Life 2 return of the Resistance chapter 1?Ti jobban tudjátok:D....csak azért kérdem,mert szüleim voltak Ukrajnába Krímben nyaralni és hoztak1ilyet....eddig1Half-Life játékkal se jácottam és ennek természetesen ruszki volt a telepítője:D. De szerencsére lehetett választani az angol nyelvet is és elraktam..nagyon kemény:D és tetszik..scak azt nem tudom,hogy ez van-e itt is Magyarozságon-e már..szóval please adjatok infot erről. Előre is thanks.
Itt1kép:
ha meg már réges rég van ez itt is,akkor 1 000 bocs a pampogásomért...csakhát soha nem játszottam ezekkel és így nemtom követni,hogy mi új,mi régi.
Ibron -
FLeK0 #38196 nem nagyon latok ebben olyan allitast ami ne lenne nagy butasag. -
http://www.petitiononline.com/nosteam/petition.html
-
Inkább november - a 3D Gamers szerint. -
Én úgy tudom ,hogy a Half Life 2: Aftermath szeptemberben jön.
Ez még mindig így van?? -
CUCLI #38192 :DDDDD a doki milyet nyög a végén :D -
fenese tudja hogy volte már Domino de kegytelen vad:D -
Hi all! Már az elején, az első töltés pálya közben kidob deskopra. Ez miért van? Már fríssitettem a rend., de nem javult. THX
-
hát nemtokj segíteni. max nézz szét külföldi fórumokon, hátha másnál is volt már ez. Itt nem fognak segíteni, ha hibád van, vedd meg a boltba (még ha legálisan is le lehet tölteni) -
#38146 számú üzenet -
Milyen hiba? -
Ennyi volt! Már megint ugyanaz a hiba, és gőzöm sincs miért jött elő. Felraktam, elindult, bemásoltam a gcf fileokat, aztán újraindítottam, és ez a hiba. Valaki mondon már valami okosat, de ne azt, hogy vegyem meg. Köszi! -
Valaki tudja-e, hogy Windows Vista alatt megy-e a HL2, ugyanis most szándékomban áll fölrakni, amint letöltődött.
-
Ez a VAC-os verzijó most elindult, kérdés, hogy meddig fog működni. Amúgy SP2 van fenn. -
jah, és a nagy SEMMIT!

-
Hát nemtom, de mindenesetre nem kell se megvennem, se kölcsönkérni, és attól félni hogy nem adják oda.
Sikerüt egy kis babrálással megcsinálnom hogy működjön az AI. -
MagyaR #38180 Ja most látom, hogy van. -
MagyaR #38179 Sznted kölcsön fogják adni? :D. Simán elcsórod a kódját, azt ő meg jól megszívja.
Amúgy nekem is ez volt az első gamem, ami 10000 huff volt és saját pénzből vettem meg. Elsőre nemis a hl2 miatt, de azt cs-vel alig nyomultam.
Amúgy nem kéne annak a hl2 after nemtomminek topicot nyitni? Tehát a hl2 kiegjének.
Vagy már van neki? Lusta vok rákeresni :D -
css az nem kell meg nem veszem meg, ahogy olvasgattam azt írják kezdjem ujból az uj játéknál ezt a fejezetet. megnézem, ha nbem megy, noclipppel addig viszem még tudom folytatni.
Ha meg mindenképp kell eredeti, majd kölcsönkérem olyantól akinek megvan eredetibe:) -
hát most nekem se lenne...
gyüjtögess rá megéri és kapsz hozzá jo kis css-t is :D
bár mostanában nagyon vadászni kell rá nem nagyon lehet kapni...

a nagy SEMMIT!