42676
-
MagyaR #38257 Törölj le mindent, ami hl-el kapcsolatos (hl1, hl2, steam).
Azt elsőnek rakd fel a steamet. Azt ha az meg van, akkor a hl2-t.
Ha az megy, utána az 1-et.
Ha így se menne, akkor nálad van valami baj. -
Azt hogy kell, le kell tölteni, a steamről? Vagy hogyan? -
FLeK0 #38255 hl1-et is frissitsd steamesre, es takaritsd le a regit. -
Mindkettő (HL1 & HL2) eretedi játék. A steam valamit nem szeret. Csak nem tudom mi baja van. -
szaputo #38253 megvenni
-
Hl1-re gondoltál? Csak ez a megoldás. -
Meg lehet érteni őt is szerintem. -
FLeK0 #38250 torold le. -
HELP!!!
Megvettem régen a HL1 játékot, amikor packba árulták. És amikor a HL2 felraktam, minden egyes gép inditáskor, azt a könyvtárat nyissa meg automatikusan, ahova a HL1 telepítettem. Mi lehet a gond? Hogy tudom a problémát megoldani? -
ACE #38248 6000-et még talán meg is ér... -
ha jól látom, már el is kelt :) -
ProfBp #38246 Sziasztok!
Vettem egy Collector's Edition-t, ezért a korábban vásárolt normál Half-Life 2 csomagom átadó. Eredeti, dobozos játék, minden CD megvan, érvényes CD kulccsal. Természetesen működő Steam account-ot is adok vele. (Vagy segítek egy másik account-ra való átírásban is.)
Részletekért katt ide. -
HELP!!!! Állandóan kidob deskopra:(((( THX előre!!!!
-
FLeK0 #38244 ranezesre szomorubb port mint a hl:S. -
switch #38243 Ez kurva jó :
First Official BG2 Beta Released
eszetlen hentelés
-
vagy megveszed, de nem ajánlom.... -
nyomd meg a F12-őt és oda írd be a konzolba hogy AI_DISABLE 0
ha betöltöd ezt a pályát újra, újr abe kell írni, ha már másik pályára jutottál, már nem kell... -
FLeK0 #38240 kevesebb, mint egy napja, de ez ugyse szamit sokat ha a mellette levo jatekra nezel. -
régesrég -
Ohh, bekerült a coming soonba a LostCoast. Vagy már rég ott van? -
atys2 #38237 nektek megy a steam? nekem allandoan atmeneti hibara hivatkozik es azt irja probalkozzam kesobb. -
Half-Life a király!!! 
Mind a két rész
-
sorrow #38235
Én Hard - on (is) nyomtam végig a half_Life 2-t egy kisé zavaró, hogy a játék elején a katonák fejébe 2-3 lövés is kell, ez szerintem még hardon sem elfogadható.
A fejlövés az legyen shoot to kill... -
jobarát #38234 Sziasztok kéne egy kis segitség.A HL2-ben mentés és kilépés után ujra kezdésnél
kiirja a képernyore A.I.DISABLE és nem lehet vele továb játszani.
Mit lehet ilyenkor csinálni.
Elöre is köszönöm. -
MagyaR #38233 Ezt nem hiszem el.
Mér írják, azt hogy nem tudni kivel kell menni, amikor az egész trailerben alyxet láthatjuk ahogy lövöldözik? :DD -
MagyaR #38232 Ide azér is én linkelem be!
Íme: click HL2:aftermath trailer. klikk rá majd az oldalon jobb click és célmentése...
(tuggyátok)
Még nem tudni kivel megyünk benne! De valszeg nem gordonnal, ha a blue shiftet meg az op forcot figyelembe vesszük. -
Game Of The Year kiadas lesz, lesz benne HL1:S is, amit a simahoz nem kaptunk :( -
FLeK0 #38230 igen -
MagyaR #38229 Akkor majd újból kapható lesz? :D -
FLeK0 #38228 mert mar nem kiadoja a jateknak a vivendi, majd az EA csinal uj dobozokat szeptembertol. -
MagyaR #38227 Ménem csinálnak?
Valvenak úgyis mind1, mer Vivendi a kiadó, tehát gondolom azok megvettek x példányt a gameból, és azt árulják. -
FLeK0 #38226 de nincs tobb dobozos verzio, tehat a leheto legjobban jartak ha az osszeset maximalis aron adtak el :) -
MagyaR #38225 Na ezaz! Steamen keresztül szntem sokkal kevesebben veszik, mint a dobozos verziót! -
FLeK0 #38224 igy is teljesen elfogytak a keszletek :) -
MagyaR #38223 Mé nem?:D
Pedig kissebb árral szntem rávennék még páran magukat és megvennék -
FLeK0 #38222 Mert kb. negyed eve lehet tudni, hogy aug 31 utan nem aruljak tobbet boltokban ettol a kiadotol, es ezert minden penzt kihoznak belole. -
MagyaR #38221 Nem értem amúgy, hogy majdnem egy év után mér nem megy le a hl2 ára!
Az összes többi gamenak ilyenkor már majdnem felére csökken. -
MagyaR #38220 Rohadt nehéz ez a chapter 1.
Főleg azér, mert ha gépfegyverrel megyek easy módban, akkor 1 katonára a fél táramat kikell lőni. Ha meg normal módba megyek akkor meg egy egész tárat.
Hardon még nem próbáltam :D.
Chapter2 mikor lesz?:D -
Ricsike90 #38219 ha van hertzfrissítőg akkor azt tiltsd le -
Hi all! Már az elején, az első töltés pálya közben kidob deskopra. Ez miért van? Már fríssitettem a rend., de nem javult. THX