42676
  • Rapid81
    Ezt ki az aki látta már?
    G-man a bíróságon:
    Video
  • FLeK0
    ez nem tartozik a hl2 topicba szerintem.
  • bigadam
    király. de mikor lesz kung fu?
  • Rapid81
    Rájöttem miért nem indult a Steam-Down 2 hónapig. Bekavart neki a Netlimiter. Azt, hogy miért, meg hogyan nem tudom, de ha addig lelövöm a Netlimitert amíg indítom a Steam-et, akkor gond nélkül elindul, és ha utána elindítom a Netlimitert újra, már semmi gond nincs vele.
  • bigadam
    ezexerint még nem jelent meg a rag doll kung fu? Pedig én úgy tudtam
  • rynn
    Csak írd be a konzolba, hogy ai_disable oszt kész.
  • twine
    Sziasztok....
    Ismét itt ismét probléma.. :(((
    Game feltelepül indit,,semmi gáz,,,majd egyszer-kétszer ujrindítás,,és az ellenfelek meg sem akarnak mozdulni játék közben. Nemrég volt itt egy ugyanilyen kérdés,,,a választ sajnos nem értettem utánna. A Faq-ot kb husszor olvastam el,,,,és probáltam utánna keresni,nem sok esélyel :( Javitja ezt valamilyen patch? ha igen honnan tudnám ezt leszedni? vagy egyáltalán mit keressek? köszönöm.
  • FLeK0
    Nincs hl2 goldod, egy feltort steam jateklistad van amin latsz mindenfelet, hl2 gold melle nem jar az a jatek jelen pillanatban.
  • Evogordon
    Én is próbáltam de nembirom pedig hl2 goldom van
  • FLeK0
    szerintem megjelenes elott nem fogsz tudni letolteni jatekokat, meg warez steammel sem.
  • bigadam
    ti le tudjátok tölteni a rag doll kung fut? nekem azt írja hogy nincs elérhető steam szerver. DE már vagy 2 napja próbálkozok. Nektek mi van?
  • FLeK0
    kulonbozo modok es custom tartalmak kesziteshez szukseges programok gyujtemenye.
  • Evogordon
    Hy lenne egy kérdésem
    A SOURCE SDK mi?
  • Mayday
    En latogatom :)
  • twine
    senki nem látogatja ma már ezt az oldalt? :((( lassan letelik a munkaidöm :)
  • twine
    Matrix barátunk átlátta a gondomat :)
  • twine
    De lehet rosszul fogalmaztam elöször,,,nem a telepitésben lenne szükségem segitségre :)))) hiszen az next-next-next :DDD hanem a törésben..
  • M@TriX
    "illetve a törésekhez"

tudja, hogy nem eredeti :)
  • twine
    Azt én pontosan tudtam, hogy nem eredeti,,csak "diszkréten" akartam közölni a forumon..További segitségek......?
  • Mayday
    Szerintem az lesz a baj, hogy ha van a dvd-n vengeance konyvtar, akkor az valszeg nem eredeti game :(
    Maskor jobban figyelj oda az ilyen dolgokra, mert teged nagyon csunyan atvertek!!!
  • twine
    Sziasztok
    Volna itt valaki aki segitene nekem,a játék telepitésében? :) Tudom,tudom olvassak vissza meg a gyik-ot.Higyjétek el megtettem,de mivel a gépem otthon van netem meg a munkahelyen,,,,igy a lehetöségeim is korlátozottabak,,meg már kezdem ugy érezni az agyam is :( Tegnap kaptam meg a gammát,,és kb 3 órán keresztül szarakodtam vele,,és nem sikerült,,,bár már 3 napja a forumokat bujtam vásárlás előtt. Ez a steam dolog uj nekem,,,azt sem tom mi van,,,pedig nem tartottam magam ennyire hülyének eddig a pc-hez,illetve a törésekhez. A kapott DVD-n "Vengance" mappa található igy gondolom aki ismeri tudni fogja mit kell tennem. nincs otthon netem nem is akarok háloban játszani,,szoval egy "alap" szájbarágásra lenne szükségem.ok-ok lehet hülyézni meg minden,,,de mellete légyszi segitsetek.
    [email protected] esetleg,,,,vagy bárhogy ahogy csak gondoljátok. Előre is köszi.
  • M@TriX
    jah, nekem is bár én nem is akartam :)
  • Mayday
    Nekem dobozos alapom van, azt nem lehet :(
  • M@TriX
    lehet updatelni nem?
  • Mayday
    Hat pedig en a megjelenes ota varom, hogy egyszer majd lehessen update-elni silverre, es esnek is neki a HL1:S-nek :(
  • M@TriX
    nem nagy veszteség az...
  • artschiatwork
    hát, ez van...
  • Mayday
    Bezzeg ok kapnak HL:S-t... :(((
  • artschiatwork
    HL2 GoTY a boltokban!

A Valve örömmel jelentette, hogy a Half-Life 2 Game of the Year változata berombolt a boltokba és legrosszabb esetben is heteken belül a világ minden pontján meg lehet majd vásárolni! A csomag tartalmazza az alapjátékot, a Counter Strike: Source-t, a HL2: Deathmatch-t és a Half-Life: Source-t.

gamestar.hu
  • janos666 #38388
    Persze, a tesztverziója már hónapok óta letölthető Steamen a kiválasztottak számára. (Speciális content szerverről, de a Steam-Down is látja, csak nem kapja meg)
  • CUCLI
    azt közben már rég készvan. hülyére játszották magukat a valvesok :D
  • FLeK0
    jo o tavaly karacsony elottre is igerte, es alapbol 'ati levels' neven futott a dolog, ugyhogy nem meglepo ez :)
  • [NST]Cifu
    Nekem rémlik valami még nyár elejéről, egy Gabe Newell féle kinyilatkozásról, melyben cáfolja, hogy az ATi új kártyája miatt csúszna a Lost Coast, és azt mondta, hogy semmiféle külső hatás nincs a megjelenésre. ;)
  • FLeK0
    nem mondtak semmi ilyesmit :)
  • [NST]Cifu
    Vagyis sehol sincs még. ;)

Ennyit arról, hogy nem az ATi X1800-hoz kötik a megjelenést. ;)
  • M@TriX
    tudom, de az engem nem érdekel :) HDRt akarok
  • FLeK0
    nekik sem, csak van fontosabb amit ki kell adniuk, es meg az ati uj kartyaja sincs ott mindenhol.
  • M@TriX
    Jól van, de ez csak egy HDRt felvonultató kis minikieg. már mióta készítik, azért ez nem annyira összetett, max nekik ;)
  • Istencsászár
    ez számodra meglepő? hl2őt nemtudták ennyi év alatt normálisan befejezni...
  • M@TriX
    "... a The Lost Coast-ról is kaptunk néhány érdekes információt. Ezek szerint a HL2 kiegészítőjének kiadását bizonytalan időre elhalasztották." hogy kapnák be, egy ilyen kis szart ennyit tologatni.