42676
-
Ezt ki az aki látta már?
G-man a bíróságon:
Video -
FLeK0 #38416 ez nem tartozik a hl2 topicba szerintem. -
bigadam #38415 király. de mikor lesz kung fu? -
Rájöttem miért nem indult a Steam-Down 2 hónapig. Bekavart neki a Netlimiter. Azt, hogy miért, meg hogyan nem tudom, de ha addig lelövöm a Netlimitert amíg indítom a Steam-et, akkor gond nélkül elindul, és ha utána elindítom a Netlimitert újra, már semmi gond nincs vele. -
bigadam #38413 ezexerint még nem jelent meg a rag doll kung fu? Pedig én úgy tudtam -
rynn #38412 Csak írd be a konzolba, hogy ai_disable oszt kész. -
twine #38411 Sziasztok....
Ismét itt ismét probléma.. :(((
Game feltelepül indit,,semmi gáz,,,majd egyszer-kétszer ujrindítás,,és az ellenfelek meg sem akarnak mozdulni játék közben. Nemrég volt itt egy ugyanilyen kérdés,,,a választ sajnos nem értettem utánna. A Faq-ot kb husszor olvastam el,,,,és probáltam utánna keresni,nem sok esélyel :( Javitja ezt valamilyen patch? ha igen honnan tudnám ezt leszedni? vagy egyáltalán mit keressek? köszönöm.
-
FLeK0 #38410 Nincs hl2 goldod, egy feltort steam jateklistad van amin latsz mindenfelet, hl2 gold melle nem jar az a jatek jelen pillanatban. -
Én is próbáltam de nembirom pedig hl2 goldom van -
FLeK0 #38408 szerintem megjelenes elott nem fogsz tudni letolteni jatekokat, meg warez steammel sem. -
bigadam #38407 ti le tudjátok tölteni a rag doll kung fut? nekem azt írja hogy nincs elérhető steam szerver. DE már vagy 2 napja próbálkozok. Nektek mi van? -
FLeK0 #38406 kulonbozo modok es custom tartalmak kesziteshez szukseges programok gyujtemenye. -
Hy lenne egy kérdésem
A SOURCE SDK mi? -
En latogatom :) -
twine #38403 senki nem látogatja ma már ezt az oldalt? :((( lassan letelik a munkaidöm :)
-
twine #38402 Matrix barátunk átlátta a gondomat :)
-
twine #38401 De lehet rosszul fogalmaztam elöször,,,nem a telepitésben lenne szükségem segitségre :)))) hiszen az next-next-next :DDD hanem a törésben.. -
"illetve a törésekhez"
tudja, hogy nem eredeti :) -
twine #38399 Azt én pontosan tudtam, hogy nem eredeti,,csak "diszkréten" akartam közölni a forumon..További segitségek......? -
Szerintem az lesz a baj, hogy ha van a dvd-n vengeance konyvtar, akkor az valszeg nem eredeti game :(
Maskor jobban figyelj oda az ilyen dolgokra, mert teged nagyon csunyan atvertek!!! -
twine #38397 Sziasztok
Volna itt valaki aki segitene nekem,a játék telepitésében? :) Tudom,tudom olvassak vissza meg a gyik-ot.Higyjétek el megtettem,de mivel a gépem otthon van netem meg a munkahelyen,,,,igy a lehetöségeim is korlátozottabak,,meg már kezdem ugy érezni az agyam is :( Tegnap kaptam meg a gammát,,és kb 3 órán keresztül szarakodtam vele,,és nem sikerült,,,bár már 3 napja a forumokat bujtam vásárlás előtt. Ez a steam dolog uj nekem,,,azt sem tom mi van,,,pedig nem tartottam magam ennyire hülyének eddig a pc-hez,illetve a törésekhez. A kapott DVD-n "Vengance" mappa található igy gondolom aki ismeri tudni fogja mit kell tennem. nincs otthon netem nem is akarok háloban játszani,,szoval egy "alap" szájbarágásra lenne szükségem.ok-ok lehet hülyézni meg minden,,,de mellete légyszi segitsetek.
[email protected] esetleg,,,,vagy bárhogy ahogy csak gondoljátok. Előre is köszi. -
jah, nekem is bár én nem is akartam :) -
Nekem dobozos alapom van, azt nem lehet :( -
lehet updatelni nem? -
Hat pedig en a megjelenes ota varom, hogy egyszer majd lehessen update-elni silverre, es esnek is neki a HL1:S-nek :( -
nem nagy veszteség az... -
hát, ez van... -
Bezzeg ok kapnak HL:S-t... :((( -
HL2 GoTY a boltokban!
A Valve örömmel jelentette, hogy a Half-Life 2 Game of the Year változata berombolt a boltokba és legrosszabb esetben is heteken belül a világ minden pontján meg lehet majd vásárolni! A csomag tartalmazza az alapjátékot, a Counter Strike: Source-t, a HL2: Deathmatch-t és a Half-Life: Source-t.
gamestar.hu -
Persze, a tesztverziója már hónapok óta letölthető Steamen a kiválasztottak számára. (Speciális content szerverről, de a Steam-Down is látja, csak nem kapja meg) -
CUCLI #38387 azt közben már rég készvan. hülyére játszották magukat a valvesok :D -
FLeK0 #38386 jo o tavaly karacsony elottre is igerte, es alapbol 'ati levels' neven futott a dolog, ugyhogy nem meglepo ez :) -
Nekem rémlik valami még nyár elejéről, egy Gabe Newell féle kinyilatkozásról, melyben cáfolja, hogy az ATi új kártyája miatt csúszna a Lost Coast, és azt mondta, hogy semmiféle külső hatás nincs a megjelenésre. ;) -
FLeK0 #38384 nem mondtak semmi ilyesmit :) -
Vagyis sehol sincs még. ;)
Ennyit arról, hogy nem az ATi X1800-hoz kötik a megjelenést. ;) -
tudom, de az engem nem érdekel :) HDRt akarok -
FLeK0 #38381 nekik sem, csak van fontosabb amit ki kell adniuk, es meg az ati uj kartyaja sincs ott mindenhol. -
Jól van, de ez csak egy HDRt felvonultató kis minikieg. már mióta készítik, azért ez nem annyira összetett, max nekik ;) -
ez számodra meglepő? hl2őt nemtudták ennyi év alatt normálisan befejezni... -
"... a The Lost Coast-ról is kaptunk néhány érdekes információt. Ezek szerint a HL2 kiegészítőjének kiadását bizonytalan időre elhalasztották." hogy kapnák be, egy ilyen kis szart ennyit tologatni.