Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl a SixSteam rendszerrõl tudna nekem mondani valami magyar oldalt?

gondolom a mostani, foleg az x850

janos666
A "top videókártya" a mostani top (Radeon X meg Gef6) vagy a következõ széria?
csak az ujsagokban van par kep rola, megint el kell telnie kb. 1 honapnak hogy online kozolhessenek rola ezt-azt.

ami meg huzos info a cikkbol, az a lost coast _minimum_ gepigenye: 3.2ghz, 1gbram, top videokartya.

ewuk
mind2 onnét van...
A 2. lehet,de a helikopteres is?Ilyen helire nem emlékszem,de lehet már szenilis vagyok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

IMYke2.0.0.0
A képek pedig az alap HL2-bõl vannak...

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha volt már,vagy nem hat az ujdonság erejével,akkor bocs...

576:
"Az Eurogamer vaskos elõzetes formájában rántja le a leplet a régóta szóbeszédek tárgyát képezõ Half-Life 2 expanzióról. A Half Life 2: Aftermath-ban a várakozásokkal ellentétben nem Alyx kapja a fõszerepet, azonban sokkal aktívabb résztvevõje lesz az eseményeknek, mint korábban. A várhatóan nyáron érkezõ kiegészítõ egyenes ágon folytatja a HL2 sztoriját, azzal az újdonsággal, hogy... de ezt tessenek inkább elolvasni, vagy megvárni a megjelenést, nem szeretnénk lelõni a poént. Az E3-on hivatalos formában is bemutatásra kerülõ Aftermath-ból az elsõ képeket is meg tudjuk mutatni a galériában. "

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

[NST]Cifu
A kocka és a gúla nem 3D-s object? 😉

A technológia a lényeg, és abban a Battlezone volt az elsõ, ahogy lent is írták, ettõl még nem lopás a késõbbi FPS nézetû játékok, csak fejletebbek. Amirõl az én hozzászólásom szólt, az az volt, hogy nem kéne azt propagálni, hogy az id "találta fel" az FPS játékokat, mert ez távolról sem igaz.

Egyébként nem írtam olyat, hogy nem várok választ, csak olyat, hogy nem szántam válasznak senki hozzászólására a #37331-es hozzászólásomat, csak váletlenül nyomtam rá a te hozzászólásodra.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

andriska
Jahh<#eljen>

Mayday
Tessek, egy regi FPS jatek, teljes 3D-s kornyezet, emlekeim szerint 10-15 FPS-sel szaladt a jo oreg C64-en 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Na jo.
C64-en is leteztek mar FPS jatekok, peldanak okaert ott van a Total Eclipse cimu. De annyira felesleges ezen vitatkozni, hogy ki kitol lopott. Van mondjuk - mindegy mennyi - legyen 10, jatekkategoria (szimulator, kaland, rpg, stb, stb), most akkor mindenbol csak az elso volt igazai jatek, a tobbi lopas? Olyan hulyesegeken lehet forumokon vitatkozni.
Honnan jott ez a vita tkp? Megint HL2 vs Doom3?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kocka és gúlaharc...
Ilyen megközelítéssel elõtte is létezhetett 2ds tankos játék..akkor azt is lopták. Azt meg a vslóságból lopták.
Miért nem vártál választ?

[NST]Cifu
Pardon, nem is figyeltem, hogy válaszként ment a hozzászólás, nem szántam válaszra semelyik hozzászólásra, csak ha már felmerült az id és az FPS párosítása, akkor a lenti véleményemet szándékoztam kifejteni.

Egyébként a Battlezone 1980-ban már tökéletesen 3D-s FPS volt, vektorgrafikával.

hiba
lopas+modositas=fejlodes 😊
vagy csak akkor nem szamitana lopasnak ha mondjuk 50 evet varnak?
minden arrol szol hogy vki kitalalta vki meg "ellopta" (masneven megtanulta es alkalmazta) majd tovabbfejlesztette.
ez nekunk csak jo

valoszinuleg majusban.

Kit erdekel hogy ki mit lop amig egy jobb jatekot csinal vele? Oruljetek neki hogy van ket jatek, ami egyre inkabb kihasznalja a fizikai motorok elonyeit, es nem csak asztalrol poharlelokdoses szinten mint a tobbi jatek.

Ombika
Engem az uj palya es effektek erdekelnenek mikor jelenik meg vegre!

Akkor úgy fogalmazok hogy igazi 3d-s fps-t.
De te is nagyon jól tudod mire utaltam.
Akkor máshogyan megfogalmazom:
Ha a gravitacios fegyver lopás akkor a pisztoly is az.

[NST]Cifu
Szvsz nem kellene az FPS játékokat az id-vel összemosni, mert azért nem õk találták fel a spanyol viaszt, már a Wolfenstein elõtt is voltak FPS nézetû játékok, sõt FPS nézetû lövöldözõs játékok is.
Ha jól rémlik, az õs-FPS játéknak a Battlezone-t szokták tartani, ami ugyan egy tankszimulátor-szerû játék, de gyakorlatilag mégiscsak egy FPS nézetû lövöldözõs game, és 1980-ban Carmack bátyó még csak 10 éves volt...

Helyesebb volna talán úgy fogalmazni, hogy a Wolfestein 3D és Doom segedelmével õk voltak azok, akik az FPS-lövöldözõs játékoknak a ma ismert formáját kialakították. Ez sem kis eredmény.

Az fps mûfaj lopás itten kéremszépen....

Istencsászár
agyatokat lopta el ha megnézéd köze sincs a s hl2be lévõnek a doom3hoz képest teljesene más mind2 funkciója....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Miert csokkentene'? Ez nem a sacrifice 😊
Pedig mar soha az eletben nem csinalhatnak jatekot/filmet amiben gravitacios fegyver van. A regi jedi-jatekokbol is szedjek ki az ennek megfelelo force-okat. De ha mar itt tartunk, csak az id software csinalhat fps-t, ez lopas ami itt megy kerem szepen <#shakehead>
janos666
Dinamikusan változik: sok a tétel, fix számú (jóval kevesebb) amit kiválasztanak 1-1 évre amibõl XX%-ot (évente) cserélni kell...
hiba
Es akkor a regebbi tananyagokbol leglabb elveszenk valamit vagy csak folyamatosan zsufoljak bele az ujat ?

hiba
Irodalom ?
Es a filmet kell megnezni?

kortars irodalom = popularis media?
muveszet = animaciotechnologia?

akkor ez a fejlodes?

heh

janos666
Vigyázz! Jövõre éretségizek, de a magyartanár már finoman adagolja, hogy addigra felkötött szempillával, fotelhez kötve is, de nézzük végig a Gyûrûk ura, Herry Potter, Mátrix (utóbbit még láttam is, de a többi...) trilógiát, mert tétel lessz egyikük kortárs irodalom címen.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav> (ehgyébként minden másban mintha nekem találták volna ki az egészet.)
IMYke2.0.0.0
Szerintem meg:
http://www.valvesoftware.com/about.htm
http://collective.valve-erc.com

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[NST]Cifu

IMYke2.0.0.0
Nooooooormális?!
Milyen suli az, ahol egy ilyen szakdogát elfogadnak?

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség!
Szakdogát írok a HL2-vel kapcsolatban és nekem a Valve-ról kellene infó... Mármint írás kellene a cégrõl meg ilyenek, már próbáltam Google-t meg mindent de nem sokmindent találtam, talán ti tudtok segíteni ez ügyben.
Elõre is köszönöm a segítségéteket!
ReTeK
HL2CTF-et tolja valaki ? (amíg nincs TF2)

RelakS
1: Nem érsz vele semmit. Ha egy gyárit megveszel kéz alatt, az már le van regisztrálva, ezért a steam logint is meg kéne kapnod. De ha valakinek van alatta cs, meg miegyéb, akkor attól is meg kéne válnia.
2: Ha eddig volt warez loginod, csinálj egy újat, amennyiben megveszed a gamét. Ne járj úgy, mint én... (hülyevoltam, megszívtam, kommenteket nem kérek. Köszönöm.)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sheke
kössz a demót rég meg akarom szerezni

Le Parkour

Sheke
Ez nem igaz a doom3roe ellopta a gravitit hl2<#gun><#zavart2>doom3roe

Le Parkour

Köszi szépen!

Hi
Régebben volt egy olyan videó, amiben végignyomták a HL2-t, (meg a Doom vmelyik részét is) igen rövid idõ alatt.
Esetleg nem tudjátok a nevét a videóknak?

|^^^^^^^^^^ ^^^ ^^^^^^^^^^||______
|.The WHO GIVES A      ||'""|""\_,_
| __ FUCK TRUCK __  ||__|__|_|)
|(@)(@)****(@)(@)****|( @)***

Rapid81
Hát lehet, hogy a végén mégis megveszem gyáriban. Most néztem a PCDome Shopjában 9990 HUF. Azzal legalább nem kell szórakozni, hogy meg, meg nem megy. Oszt annyi.
Valaki nem adja el a gyáriját ócsóér?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

soulhunter
van 1 olyan kérdésem,hogy:

felpakoltam a six-steam -et...
bemásoltam a GCF file-t,amit kér a sima steam acc.bol... aztán steam uninstall,és HL2 fel + CS:S
és semmi...
nem mûxik a HL2 retail install...
gondoltam biztos vmit elszurtam... reinstall (kemény 20 perc)
aztán hopp, betölti végre,akkor meg állandoan kilép,hogy mexakadt a steam szerverrel a kapcsolat...

most hogy is kell használni a six-steam -et? mer néztem a hivatalos oldalt is,de vagy én vagyok vak,vagy tényleg nincs rendesen leirva,hogy mit mire és hova kell telepiteni

six steam a c-program files -ban van,a HL2 + a CS:S a G-particion
ez lehet a baj? (csak azé gondoltam erre,mert telepitéskor azt irja ki,hogy tökmind1,hova teszem a 6steam-et,attol még müködni fog,viszont a sima steam nem rajong érte,h máshova pakolom)

vki segitsen plz! cs:s-ezni akarok! 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

DarkDemon
amikor kiírja hogy steam kell meg legitimate hl2, akkor csak nyomd az ok-ra és telepítsd fel, simán megy tört hl2-vel is, sõt ha csinálsz servert, még csatlakoznak is hozzád...

igen.

Rapid81
Sajna Dial-upom van és nincs 10k-m egy darab dvdre, meg ha lenne akor is volna mire költeni. Szóval akkor le is tehetek róla?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

janos666
Arra a verzióra nemigen tudod. Ha jó neted van és annyira érdekel töltsd le újra a játékot SIX-Steammel, azzal megy minden...
bodesz
pl vedd meg a gamet majd megtudod

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

rotfl

bodesz
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd újreg

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Rapid81
Hogyan lehet a Garry's modot warez HL2-re fölrakni, mert nekem telepítéskor kiírja, hogy valami Steam, meg zsír HL2 kell hozzá. Mi az a Steam és honnan tudom letölteni?