Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami meg huzos info a cikkbol, az a lost coast _minimum_ gepigenye: 3.2ghz, 1gbram, top videokartya.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
576:
"Az Eurogamer vaskos elõzetes formájában rántja le a leplet a régóta szóbeszédek tárgyát képezõ Half-Life 2 expanzióról. A Half Life 2: Aftermath-ban a várakozásokkal ellentétben nem Alyx kapja a fõszerepet, azonban sokkal aktívabb résztvevõje lesz az eseményeknek, mint korábban. A várhatóan nyáron érkezõ kiegészítõ egyenes ágon folytatja a HL2 sztoriját, azzal az újdonsággal, hogy... de ezt tessenek inkább elolvasni, vagy megvárni a megjelenést, nem szeretnénk lelõni a poént. Az E3-on hivatalos formában is bemutatásra kerülõ Aftermath-ból az elsõ képeket is meg tudjuk mutatni a galériában. "
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A technológia a lényeg, és abban a Battlezone volt az elsõ, ahogy lent is írták, ettõl még nem lopás a késõbbi FPS nézetû játékok, csak fejletebbek. Amirõl az én hozzászólásom szólt, az az volt, hogy nem kéne azt propagálni, hogy az id "találta fel" az FPS játékokat, mert ez távolról sem igaz.
Egyébként nem írtam olyat, hogy nem várok választ, csak olyat, hogy nem szántam válasznak senki hozzászólására a #37331-es hozzászólásomat, csak váletlenül nyomtam rá a te hozzászólásodra.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
C64-en is leteztek mar FPS jatekok, peldanak okaert ott van a Total Eclipse cimu. De annyira felesleges ezen vitatkozni, hogy ki kitol lopott. Van mondjuk - mindegy mennyi - legyen 10, jatekkategoria (szimulator, kaland, rpg, stb, stb), most akkor mindenbol csak az elso volt igazai jatek, a tobbi lopas? Olyan hulyesegeken lehet forumokon vitatkozni.
Honnan jott ez a vita tkp? Megint HL2 vs Doom3?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ilyen megközelítéssel elõtte is létezhetett 2ds tankos játék..akkor azt is lopták. Azt meg a vslóságból lopták.
Miért nem vártál választ?
Egyébként a Battlezone 1980-ban már tökéletesen 3D-s FPS volt, vektorgrafikával.
vagy csak akkor nem szamitana lopasnak ha mondjuk 50 evet varnak?
minden arrol szol hogy vki kitalalta vki meg "ellopta" (masneven megtanulta es alkalmazta) majd tovabbfejlesztette.
ez nekunk csak jo
De te is nagyon jól tudod mire utaltam.
Akkor máshogyan megfogalmazom:
Ha a gravitacios fegyver lopás akkor a pisztoly is az.
Ha jól rémlik, az õs-FPS játéknak a Battlezone-t szokták tartani, ami ugyan egy tankszimulátor-szerû játék, de gyakorlatilag mégiscsak egy FPS nézetû lövöldözõs game, és 1980-ban Carmack bátyó még csak 10 éves volt...
Helyesebb volna talán úgy fogalmazni, hogy a Wolfestein 3D és Doom segedelmével õk voltak azok, akik az FPS-lövöldözõs játékoknak a ma ismert formáját kialakították. Ez sem kis eredmény.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Es a filmet kell megnezni?
kortars irodalom = popularis media?
muveszet = animaciotechnologia?
akkor ez a fejlodes?
heh
http://www.valvesoftware.com/about.htm
http://collective.valve-erc.com
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Milyen suli az, ahol egy ilyen szakdogát elfogadnak?
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Kellene nekem egy kis segítség!
Szakdogát írok a HL2-vel kapcsolatban és nekem a Valve-ról kellene infó... Mármint írás kellene a cégrõl meg ilyenek, már próbáltam Google-t meg mindent de nem sokmindent találtam, talán ti tudtok segíteni ez ügyben.
Elõre is köszönöm a segítségéteket!
2: Ha eddig volt warez loginod, csinálj egy újat, amennyiben megveszed a gamét. Ne járj úgy, mint én... (hülyevoltam, megszívtam, kommenteket nem kérek. Köszönöm.)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Régebben volt egy olyan videó, amiben végignyomták a HL2-t, (meg a Doom vmelyik részét is) igen rövid idõ alatt.
Esetleg nem tudjátok a nevét a videóknak?
|.The WHO GIVES A ||'""|""\_,_
| __ FUCK TRUCK __ ||__|__|_|)
|(@)(@)****(@)(@)****|( @)***
Valaki nem adja el a gyáriját ócsóér?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
felpakoltam a six-steam -et...
bemásoltam a GCF file-t,amit kér a sima steam acc.bol... aztán steam uninstall,és HL2 fel + CS:S
és semmi...
nem mûxik a HL2 retail install...
gondoltam biztos vmit elszurtam... reinstall (kemény 20 perc)
aztán hopp, betölti végre,akkor meg állandoan kilép,hogy mexakadt a steam szerverrel a kapcsolat...
most hogy is kell használni a six-steam -et? mer néztem a hivatalos oldalt is,de vagy én vagyok vak,vagy tényleg nincs rendesen leirva,hogy mit mire és hova kell telepiteni
six steam a c-program files -ban van,a HL2 + a CS:S a G-particion
ez lehet a baj? (csak azé gondoltam erre,mert telepitéskor azt irja ki,hogy tökmind1,hova teszem a 6steam-et,attol még müködni fog,viszont a sima steam nem rajong érte,h máshova pakolom)
vki segitsen plz! cs:s-ezni akarok! 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)