42676
  • M@TriX
    "gyökér volt az MI, ráadásul hibás is, mert volt, amikor magától kikapcsolódott "

ez azért jelent valamit :)
  • [NST]Cifu
    Szerintem simán csak lépj tovább. Ilyen vélemény is van. Ennyi. :)
  • MagyaR
    Olvas, röhög a sok baromságon, megtalál az illetőt aki a cikket írta, kinyírja illetőt:

katt
  • FLeK0
    nem.
  • Evogordon
    Hy
    A hl2 meg a cs:s megkapta már azt a HDR efektet ami a dod:s-be van benne?? Mert az options-ba belehet állítani de nem tapasztaltam azokat a fény efekteket.
  • Rapid81
    Köszi, de ez nem sokat segített. Annyit írnak, hogy gyakorlatilag bármitől lehet.
    Ez olyan, mint az időjárásjelentés: "Holnap napos idő lesz, néhol futó záporok, zivatarok, a hegyekben hó, de lehet köd is"
  • FLeK0
    FAQ: I get the following error when playing Half-Life 2 'The Instruction at 0x####### referenced memory at 0x#######. The memory could not be 'read'
  • Rapid81
    A legutóbbi frissítés óta a játék időnként szépen kiszáll, aztán kiírja nekem, hogy a program xy memóriacímen nem tudta elvégezni a következő műveletet read/written, mikor melyiket. Valaki másnak is van ilyen problémája, vagy csak nekem? És ha nem csak nekem, akkor hogy tudom kiküszöbölni?
  • Mayday
    Volt mar parszor, es kicsit kicsinyithetted volna...
  • Mayday
    Nekem meg nincs meg (a heten remelem meglesz), de nem 4 palya van benne? 20???
  • FLeK0
    nagyon unatkozol?
  • strebacom
    Ja és még egy letöltöttem a DayOfDefeat(dod) tört változatát de, nem ér semmit mert,hogy a online games-re nem alkalmas és nem valami élvezetes magadba szaladgálni a közel 20pályán, amúgy ez az elsö tört verz. és az AI-tól kezzdve minden müködik rendesen, de hát a magány az sz....r!!
  • Gascoigne
    Nem tudna valaki linket adni ahoz a videohoz, amin a leggyorsabban végigjátszották a játékot? Bocsi, egyszer már megvolt, de elszált a gépem, most meg nem találom.
  • MattH
    Hi!

Nagyon keresem a 3-as updatet (Half-Life 2 Update 3 (c)Valve/Sierra), nem tudjátok honnan lehetne lehúzni???? Steamen kivűli helyre gondoltam!
    Köszi.
  • scorpeeon

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

így már remélem jó
  • scorpeeon
    :D
  • scorpeeon
    Breen gyakorolt 1 kicsit :D
  • [NST]Cifu
    Ugyanaz, mint nálam. Írj egy mailt a steampowered supportnak...
  • FLeK0
    valoszinuleg igen, erdemes oket felhivni.
  • Mayday
    Erre milyen ok lehet??? A bevitt adatokban hiba? Vagy mi?
  • FLeK0
    a bankod utasitotta el.
  • Mayday
    Recently, you submitted a purchase-request for Day of Defeat: Source through Steam.
    We were not able to process this transaction because the card issuing bank has identified use of this credit card as potentially fraudulent. We are doing everything we can to protect our customers from credit card fraud and will prosecute fraud to the fullest extent of the law.

Please confirm that the information you provided is correct.

(adatok...)

If the above information is correct, please contact your credit card company. Their customer-service telephone number is usually printed on the back of the card.

If the above information contains an error, please submit the corrected information by initiating a new purchase request within Steam.

(Mail is jon rola utana.)
  • [NST]Cifu
    Mi a hibaüzenet pontosan?
    Nekem anno azt írta ki, hogy a kártya valamiért le lett tiltva. Írtam egy mailt a [email protected], és egy hét múlva jött a rendes válasz, miszerint levették a ban-t a kártyámról (miért volt rajta ban?!?! Ezt én sem értettem). Utána ment gond nélkül.
  • Mayday
    Ketsegbe vagyok esve: mar 4-szer probaltam fizetni a DoD-ert, de ez a vacak mindig visszautasitja a kartyat. 100%, hogy jo a kartyaszam, a biztonsagi szam is, elegendo fedezet is van rajta (7 ezer korul), lejarat datuma is stimmel.
    Mi lehet a gond? A nevem megadas? (Steam nem enged beleirni ekezetet.) Miert utasitja el allandoan? (Virtualis kartya, OTP-s, ugye ez MasterCardkent kell megadni?) Eddig ket MMORPG-t fizettem rola, gond nem volt vele.
  • FLeK0
    Azok a cdkulcsok egyenertekuek, nem lenne ertelme kettot egy accountba regisztralni.
  • Random_
    Lenne Steam-es kérdésem.
    Vettem egy gyűjtős HL2-t és azt szépen bepötsögtem installkor a steam-be megjelentek a játékok.
    Van egy lehetőség ahol meg tudok adni cd kulcsot még én ott beadtam a régi HL-em és feloldott még csomó gamét és elkezdte preloadolni. Valami platinum csomagot emlegetett és hogy a szerver elfoglaltsága miatt később aktivál vagy mi. A letöltéseket kijelöltem és elkezdte lehúzni a HL-t, Blue Shift-et Opposing Force-t stb... Azután leállt mikor hazaértem és kiírta, hogy két cd kulcsot adtam meg meg valami baja van vele.

Nem tudom mi pontosan, mert elnyomkodtam nem olvastam el rendesen. Most a régebben vett kulcsokat amiből van egy HL és egy CS azt külön név alatt lehet csak beregelnem?
  • Mayday
    Hat, keresem a papirom... :)
  • [NST]Cifu
    Igen fizettem. A biztonsági szám az a CVC2, és a kapott papírlapon figyel (amin a virtuális kártyaszám ás a lejárati idő is van).
  • Mayday
    Egy gyors kerdes: fizetett mar valaki OTP-s elektronikus szamlacsomagban levo webkartyaval?
    Ennek a webkartyanak mi az a 3 szamjegy, ami a SECURITY NUMBER?
  • Tiby
    Hát ja.Meg néha össze vissza is beszélnek :)
  • Mayday
    Ugy ertettem, hogy sokan szidtak a Valve-et is, meg a jatekot is, hogy szar (mindketto), mert ilyen alapveto bugot hagytak a jatekban, mint ez az AI problema. Ugyanezek az emberek nem veszik a faradtsagot, hogy beleolvassanak mondjuk egy forumba, ahol le van irva, hogy ez a tores hibaja :)
  • Tiby
    Gondolom ,hogy a hibákra gondoltál.:)
  • Tiby
    Mayday - Most a hibára vagy a fejlesztőre gondoltál?
  • Tiby
    M@TriX - Ez így nem igaz.Nem fogom eledni az accomat se meg a játékot se.Még eddíg egyetlen egy játékot nem adtam el.Pedig van vagy 500 :)
  • Mayday
    Hat en csak az eddig olvasottak alapjan irom. Merthogy sokan sirnak itt a tort verzioval, hogy "deszar jatek, megallnak az emberek, ez rosssz benne, az rossz benne, meg jo hogy nem vettem meg, stb". Es olyan hibak miatt fikazzak, utaljak a jatekot/fejlesztot, ami alapbol nem is letezik :)
  • M@TriX
    ebbe jól belekavarodtál :) szóval érdemes megvenni, mert legfeljebb eladod az egész Steam accod és kész ha mégsem tetszene amit kétlek, mert sok mod is jön majd a HL2-höz amik szépen ingyenesek lesznek.
  • Tiby
    Már késő mert már letöltöttem :) Nem vágom tönkre a szórakozásomat.Amiben nagy védelem van azokat szoktam általában megvenni.Mármint játék.De amúgy is megveszem a játékokat ha nincs ha van benne úgyhogy össz vissz mindegy.
  • Mayday
    Hat, mindenesetre, sztem akkor ezzel a warezzal a sajat szorakozasodat vagod tonkre, miert nem varsz inkabb, es jatszol vele utana, ha megvetted?
  • Tiby
    Kicsit drága lesz.Saccra 20 ezer körül lehet.Ha törzsvásárló vagy a CD Galaxisnál akkor gondolom már megkaptad a legújabb katalógust.A 7. oldalon talaálható összes részt szeretném megvenni:)
  • Tiby
    Én majd meg is akarom venni eredetibe az összes részét.Csak azért töltöttem le ,hogy kipróbálhassam amíg nem veszem meg