Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
mint nickembõl látszik nem vagyok profi😊)),de:ott tartok hogy éppen lerakom a garázsba az autót és a levegõbõl oszt egy csúnya szerkezet😊)és itt elakadtam...
PSN ID.: Beegabor
u dont have to listen anybody else but me
Cold War: Melting Point
Battletech: Mobile Infantry
Jedi Timeline
Insurgency
Project: Hull Breach
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Most nekem is lenne egy =]
Fel szeretném tenni a HL2-Substance modot. Ez mûködik ökhmm.. nem teljesen legális játékkal? Mert ugye egy mod nevezetû mappába kellene tenni, csak nem tudom hogyan kéne elindítani. Tudom, hogy sokan útálják a warezes témát, én sem csípem, meg is szeretném venni, csak a nyári melóig nincs keret :]
Lécci segítsen valaki!
Elõre is köszi!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Itt találsz egy csomó serialt keresd meg!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
:3
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Valve és a Vivendi Universal Games (VU Games) között felmerült nézeteltéréseket sikeresen rendezte a két fél. A Valve 2002 augusztusában benyújtott keresete alapján a Vivendi nem rendelkezett megfelelõ jogokkal, mégis kiskereskedelmi forgalomban árusította a Valve játékait. A mai napon nyilvánosságra hozott megállapodás szerint a VU Games augusztus 31-tõl felhagy a Half-Life, a Half-Life 2, a Counter-Strike, a Counter-Strike: Condition Zero és a Counter-Strike: Source játékok terjesztésével. Továbbá a VU Games értesítette a terjesztõket, illetve a cybercafék tulajdonosait, hogy egyedül a Valve jogosult a cybercafé licenszek kiadására és saját játékainak terjesztésére. Ebbõl adódóan a VU Games vagy terjesztõi által biztosított licenszek semmisnek minõsülnek.
(Forras: Hardwired)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem ertem, miert kell ezt felfujni. Ugy adjak el, ahogy akarjak, az igazat megvallva en nem igazan vagom mi ez a HDR, de ha ezzel akarnak reklamozni, tegyek! A fogyaszto eldonti majd, hogy veszi vagy nem, meg hogy emiatt vagy nem.
De konkretan a szamitogepes jatekok kiegeszitojet soxor azzal reklamozzak, ami nem volt benne az alapjatekban, nem?
Rohadtul nem veszekedni akarok, de egyszeruen nem ertem, mi bajod van ezzel!?
Es ha raadasul - mint az utolso postodbol nyilvanvalo - ezt az egeszet "szar"-nak tartod, miert idegesited meg magad azzal is, hogy egyaltalan foglalkozol ezzel a szarral, es latogatod a topikjat, es meg be is irsz? (Mert gondolom a jatekkal ugysem jatszol, en sem szoktam szarral jatszani.)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de az az A.I. Disabledes baromság mért van?
én tök pipa voltam azmiatt!
aztán mindig new game chapter......
az volt a legszarabb amikor water hazard vége fele áramszünet😄
kicsit pipa voltam
nekem tetszett. hogy a jövõben szebb játékok jelennek meg? ki gondolta volna...
ez mindig is így lesz... még jó hogy nem azu Unreal 3 videóit hoztad plnak...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Lásd a jó öreg Unreal techdemók, meg aztán az abban látottak összehasonlítani az U2 és UT2k4 játékokkal...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A lényeg nem az volt Istencsászár mondandójában - miközben én a pénzéhség-dologgal is egyetértek [s lám, magam is pénzért dolgozó g***láda vagyok <#hehe>#hehe>] - , hanem az, hogy a Valve valóban sietõsen (értsd: fél-1 évvel korábban) adta ki a kelleténél, a kilopott forráskód után mihamarabb csitítani kívánva a játékosokat. Ennek pedig egyértelmû jelei azok a képek, amik egy brutális kártyán akkor jelennek meg, amikor 8.1-ben futtatod... Az eltakaró hadjárat valóban mûködõképes.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
megnézném mi a f**t csinálnak egész nap a munkahelyükön mer nem gémet fejlesztenek az tuti nevetséges már
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
érdemes megnézni a THE PROJECT nevõ techdemot és kitárul elõtted a világ milyen egy élethûséghez lassan:😊 közelitû face mer az tényleg olyan
na nemidegelem tovább a hl2 fanokat csak ez az uj effekt amit nemrég mutattak be
arra irtam mindek kelett huzni megugy csinálni mintha ez valami eszméletlen nagy tett lenne hogy tvbe kell mutogatni amikor pl uj gémbe SWATBA is van olyasmi féle megoldás
Pénzéhes a valve reklám pénz semmi más...