Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez megvolt, de ezek a hangyalesõk kiakasztanak😞
köszi.megyek megpróbálom
menj fel a toronyba, és ott vannak fegyverek, lõszerek

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

menj fel a toronyba, és ott vannak fegyverek, lõszerek

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Hello!

mint nickembõl látszik nem vagyok profi😊)),de:ott tartok hogy éppen lerakom a garázsba az autót és a levegõbõl oszt egy csúnya szerkezet😊)és itt elakadtam...
DJ RX7
hali,a bullet Time mod milyen?

:3

janos666
A szinkronnal mi a helyzet? Úgy érzem lassan végigjtszom másodjára is, mert haldoklóban van a SIx és ha végleg behal nem akarok csak azért új verziót letölteni...
Herold
Nem az volt a baj, csak (mert egy rokonnál régebben egy darabig eljutottam) s úgy emékeztem, hogy korábban kapom meg a pajszert. Már jóval a teleport kísérlet elõtt hiányoltam.

Adam5
jaj hopp 😄, sry most latom 1000éves

Adam5
õõ, ez mi? <#confused>, gamestaron talaltam letöltések között (most szedem) de hírt nem találtam róla.

Seth
Barney dobja le neked....látom te se figyeled a párbeszédeket csak rohansz elõre 😊

PSN ID.: Beegabor

Herold
Tudom, hogy égõ, de már az elején elakadtam. Nem találom a pajszert. Kijutottam az utcára és nem tudom, merre kell menni. Hol a pajszer?

VRSDM
van köztetek olyan akinek mennek a modok warez verzióval??? mert akinek megy az irjon légyszíves ide: [email protected] vagy vegyen fel MSN messenger-en partnernek [email protected] vagy irhat iottis privátba vagy a közösbe, valahogy adja tudtomra hogy létezike ilyen ember. (ami 100) elõre is kösz.

u dont have to listen anybody else but me

hykao
Köszi! Igen, egyik-másik elég ígéretes, bár még messze a befejezésük...remélhetõleg nem maradnak abba a fejlesztések! 😊
[NST]Cifu
Hírek természetesen vannak, eddig egy komolyabb TC jött ki, a Plan of Attack, kb. 30-50 mod van még készülõben (sok esetében nem tudni, hogy csak az oldalt ne frissitik, vagy egyszerûen csak behalt a fejlesztés), pár (szvsz) érdekesebb:

Cold War: Melting Point
Battletech: Mobile Infantry
Jedi Timeline
Insurgency
Project: Hull Breach

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hykao
Van hír esetleg már készülõ Totál konverzió mod-okról? Mint pl. a Doom3 esetében a DarkMod vagy a Hexen mod.
Blekk Síp
Uhh... látom összegyûlt pár kérdés...
Most nekem is lenne egy =]
Fel szeretném tenni a HL2-Substance modot. Ez mûködik ökhmm.. nem teljesen legális játékkal? Mert ugye egy mod nevezetû mappába kellene tenni, csak nem tudom hogyan kéne elindítani. Tudom, hogy sokan útálják a warezes témát, én sem csípem, meg is szeretném venni, csak a nyári melóig nincs keret :]
Lécci segítsen valaki!
Elõre is köszi!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

DJ RX7
vagy azzal a venegance patchel vagy mivel hogy lehet feltelepíteni?

DJ RX7
és az hogy van hogy nem kell hozzá net vagy azt a peatchet hová kell rakni???

DJ RX7
már megnéztem de eggyik se jó!

mesor
http://www.serials.ws

Itt találsz egy csomó serialt keresd meg!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

DJ RX7
vagy hogy lehet megcsinálni hogy ne keljen serial???

DJ RX7
valaki tud mondani serialt vagy egy honlapot ahhonan meg lehet nézni? please help!könyörgök!!!

Big Daddy
Hali!Fölraktam a hl2-t,de a magyarítással nem boldogulok.Az a gondom hogy nekem a game 1 steam fõkönyvtárba került és véletlenül sincsenek olyan könyvtárak ami a honosító útmutatóba írva van.Nem is jön létre miután újrakezdem a gamét.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

[oLe]
hi.
ilyennel talalkoztatok mar?

steamoffline.reg megvolt.<#szomoru1>
Siman talalnak masik kiadot egy kora oszi megjeleneshez.

Adam5
Még olyasmit tok elképzelni hogy kis dobozokat lehet majd kapni a boltban amiben csak egy cd-kulcs van és azzal leszedni steamen keresztül <#idiota> (bár tudom elég idétleg megoldás lenne de nekem pl megfelelne ugyanis nincs bank kártyám).

Adam5
Így má az a nagyon kicsi esély is elszállt hogy a hl2 kieg kijöjjön dobozos verzióban is :S

M@TriX
ez kicsit durva nem? ezért a Vivendi a kiadó vagy mi a szar...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Wow... <#wow2>

janos666
Huhh, nem is kicsit durva "megállapodás", nagy <#taps> a Valvenak <#worship>.
Mayday
Valve vs. Vivendi: Záróakkord

A Valve és a Vivendi Universal Games (VU Games) között felmerült nézeteltéréseket sikeresen rendezte a két fél. A Valve 2002 augusztusában benyújtott keresete alapján a Vivendi nem rendelkezett megfelelõ jogokkal, mégis kiskereskedelmi forgalomban árusította a Valve játékait. A mai napon nyilvánosságra hozott megállapodás szerint a VU Games augusztus 31-tõl felhagy a Half-Life, a Half-Life 2, a Counter-Strike, a Counter-Strike: Condition Zero és a Counter-Strike: Source játékok terjesztésével. Továbbá a VU Games értesítette a terjesztõket, illetve a cybercafék tulajdonosait, hogy egyedül a Valve jogosult a cybercafé licenszek kiadására és saját játékainak terjesztésére. Ebbõl adódóan a VU Games vagy terjesztõi által biztosított licenszek semmisnek minõsülnek.

(Forras: Hardwired)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

az alcohol 120% van fent! az is tré? szedjem le?

www.smart-bus.hu

tuntess el ha van ilyen daemon toolshoz hasonlo emulalo programokat, ha ezutan nem megy akkor hibas a cd, vidd vissza.

Sziazstok! Ez a hiba üzenet jelenik meg az ötödik cd-nél: error 1334. the file"counter strike_source_shared_countent.gcf" cannot be istalled because the file cannot found in cabinet file " hl25.cab. this could indicate a network error, an error reading from the cd-rom, or a problem with this package. Ez miért van??? a cs-t bejelöltem az installnál!! Kicsit láma vagyok...segítsetek!! 😊) Köszi

www.smart-bus.hu

Kiadnak ingyen egy plusz fejezetet, ingyen uj technologiaval ruhazzak fel az egesz alapjatekot, nem ertem miert gond ez. Foglalkoztak vele 15 percet egy gamer tv-ben, irtak rola par gamer ujsagban, szo van rola itt is mert a tavalyi ev egyik legnagyobb sikerehez kapunk valamit, ami uj. Azt hiszem ezek a normalis reakciok.

Mayday
Annyira kurva sok uj technologiat reklamoznak a tv-ben, azok nem zavarnak?
Nem ertem, miert kell ezt felfujni. Ugy adjak el, ahogy akarjak, az igazat megvallva en nem igazan vagom mi ez a HDR, de ha ezzel akarnak reklamozni, tegyek! A fogyaszto eldonti majd, hogy veszi vagy nem, meg hogy emiatt vagy nem.
De konkretan a szamitogepes jatekok kiegeszitojet soxor azzal reklamozzak, ami nem volt benne az alapjatekban, nem?
Rohadtul nem veszekedni akarok, de egyszeruen nem ertem, mi bajod van ezzel!?
Es ha raadasul - mint az utolso postodbol nyilvanvalo - ezt az egeszet "szar"-nak tartod, miert idegesited meg magad azzal is, hogy egyaltalan foglalkozol ezzel a szarral, es latogatod a topikjat, es meg be is irsz? (Mert gondolom a jatekkal ugysem jatszol, en sem szoktam szarral jatszani.)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Istencsászár
nemaz hogy hol reklámoz hanem mit? ezt a azr hdr technolgoiát ugy állitja be mintha ez valami olyan nagy dolog lenne meg mit találtk fel meg hûde jó ezt minek kell reklámozni mérnem volt benne alapjátékba mer nemnagy eresztés az egész? csak muszályvolt valamivel nekik reklámozni ezt a szart ezzel van a baj

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mayday
Nem mondta, csak valaszolt a kerdesedre, es mivel azt kerdezted, "miert van AI Disabled baromsag", ez volt a megfelelo valasz!

azt ne mond hogy te még életedben nem játszottál irott játékkal
azert mert loptal, es nem vettel.

na visszábolvasgattam és megleltem a választ.
de az az A.I. Disabledes baromság mért van?
én tök pipa voltam azmiatt!
aztán mindig new game chapter......
az volt a legszarabb amikor water hazard vége fele áramszünet😄
kicsit pipa voltam
Mayday
En mondjuk nem teljesen ertem, mirol van szo, vagy mi a baj, de ha nem vetted volna eszre, a mai vilagban kurva sok reklam van, nem is el meg semmilyen ceg reklam nelkul, akkor miert baj, ha a Valve is a TV-ben reklamoz? Biztos szivesebben neztem volna meg, mint a sok tisztitoszert, meg mittomenmiket.

M@TriX
meg mellékesen nem csak a látványon van a játékoknál és nálam a hangsúly. lehetett volna jobb is a HL2, de sokkal rosszabb is.

nekem tetszett. hogy a jövõben szebb játékok jelennek meg? ki gondolta volna...
ez mindig is így lesz... még jó hogy nem azu Unreal 3 videóit hoztad plnak...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Értelmes dolog egy techdemot egy játékhoz hasonlítani, tényleg... <#szomoru2>

Lásd a jó öreg Unreal techdemók, meg aztán az abban látottak összehasonlítani az U2 és UT2k4 játékokkal...

IMYke2.0.0.0
Ne abba az egy mondatba kapaszkodjatok bele, uraim!
A lényeg nem az volt Istencsászár mondandójában - miközben én a pénzéhség-dologgal is egyetértek [s lám, magam is pénzért dolgozó g***láda vagyok <#hehe>] - , hanem az, hogy a Valve valóban sietõsen (értsd: fél-1 évvel korábban) adta ki a kelleténél, a kilopott forráskód után mihamarabb csitítani kívánva a játékosokat. Ennek pedig egyértelmû jelei azok a képek, amik egy brutális kártyán akkor jelennek meg, amikor 8.1-ben futtatod... Az eltakaró hadjárat valóban mûködõképes.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
En is penzert dolgozom, ilyen szemetlada ember vagyok.

andriska
Pénzéhes valve lol.gondolom te utálod a pénzt,amid van azt szétosztod a szegények közt...

Istencsászár
meg hónap mire nyögve kiadnak sourcéhoz egy alap pályát
megnézném mi a f**t csinálnak egész nap a munkahelyükön mer nem gémet fejlesztenek az tuti nevetséges már

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
meg irkálják hogy ilyen meg olyanszép az emberek arca legélethûbb
érdemes megnézni a THE PROJECT nevõ techdemot és kitárul elõtted a világ milyen egy élethûséghez lassan:😊 közelitû face mer az tényleg olyan
na nemidegelem tovább a hl2 fanokat csak ez az uj effekt amit nemrég mutattak be
arra irtam mindek kelett huzni megugy csinálni mintha ez valami eszméletlen nagy tett lenne hogy tvbe kell mutogatni amikor pl uj gémbe SWATBA is van olyasmi féle megoldás
Pénzéhes a valve reklám pénz semmi más...