42676
  • Bircsike
    10000 éve ismételt kérdes, ettől már a falra mászok komolyan! azért se mondom el!!! Aki keres az talál!
  • Disk
    :( ha akkor az nekem hosszú lesz.Egyébként kössz a segítséget.
  • FLeK0
    Le kell tolteni, a regi cd-ken levo jatektol teljesen fuggetlen a harom eve futo es frissulo steames.
  • Disk
    Hi!Szóval pár hete megvettem a Half Life 1-t eredetiben (HL Generation Pakk) most felraktam.Utána a steamben elkezdtem aktiválni ki is írja,hogy letölthetem,de azt nem veszi észre,hogy már felvan installálva.Nem akarom letölteni Steamen keresztül,hogy lehet azt ,hogy megtudja,hogy hol a HL 1 fel van telepítve?Vagy felismerje,hogy a CD bent van és érzékelje a Steam ,ha onnét installálom.
  • TRac
    Na megin egy gond! véletlenűl kinai cs 1.6ot tettem fel,és már a steam is kinai! nincs hozzá vmi angolositás?
  • Rapid81
    Szedd le a Non Steam-Downt, annak pont az a lényege, hogy nem eredeti verzióval is lehessen hálóban jáccani.
  • TRac
    Ok,thx! De a Half Life 2 - Deathmatch is ugyanezt irja ki,pedig az nem CS.
  • Guer
    elöszöris van cs meg css topic(ahol nincs warez :)
    nemnagyon lehet DE ha eggyáltalán lehet a css topicban van egy warez faq ott nézz körül
  • TRac
    Hát jah de ezt sokszor olvastam de arra nem találtam választ h hogy lehet azt megcsinálni nem eredeti verzióval CS-ezek,hogy ne dobjon ki minden szerverről h régi verzióm van.
  • Toughtful
    http://hl2faq.uw.hu/

Azt hiszem bármi is az a büntetőpont, neked kijár pár darab mostmár...
  • TRac
    Most megvan a Steam-Down. Beállitottam h CS Source-vel akarok jáccani,aztán tölti. Kb 3,4 giga. Meg szedem az 500 megás Counter Strike 1.6-ot. A 2 közül vmelyikkel menni fog,nem?
  • TRac
    Akkor nem is lehet vele multizni? Ehh csézni akartam haverokkal...
  • FLeK0
    Az egy 4 eves valtozat, online jatekhoz eredeti kell, az majd frissiti magat.
  • TRac
    Egy olyan izét is leszedtem hogy Counter-Strike 1.5 Mod Full Version : (121 MB) [csv15full.exe],de ez is régi neki. Nah mik kellenek még hozzá?
  • TRac
    Csá! Haverom kölcsönadta ezt a game-t,nem eredeti,és extra edition.Feltettem,bemásolgattam a cracket is,de nem megy multiba,mer megkeresi a szervert,és a CS Source is meg a Half Life 2 Multiplayer is azt irja ki h túl régi a verzióm. Ezekhez milyen firssítés kell,és hol lehet megtalálni?
  • FLeK0
    mar kesz lehet egy ideje, az atira vartak valoszinuleg
  • Istencsászár
    lol lefogadom még mindig nincs kész a lost:) valve powa
  • FLeK0
    Most epp oktober vegere teszik, de ez valtozhat kulonbozo frissitesek fejeben.
  • Rapid81
    OK! Akkor mondok egy ontopicot is, vagyis kérdezek. Mikor lesz végre letölthető a Lost Coast, mert már vagy 2 hete ott van acoming soonban, aztán semmi, még preload sem.
  • FLeK0
    Egyes szam elso szemelyben beszelj, egyebkent RDKF topic mar van itt.
  • Rapid81
    Igaz, hogy kicsit off a dolog, de ezúton figyelmeztetnék mindenkit, hogy a RagDoll Kung-Fuból nem lehet kilépni. Amikor ki akar lépni az ember eccerűen megáll a kép, a zene megy tovább, és kész. Semmilyen módon nem lehet eltüntetni a játék menüjét a képről, csak ha vakon vagy resettel újraindítjuk a számítógépet.
  • bigfoot
    nem tom sztem hangulatos kis game volt!
  • skristof
  • Zsoldos

:)
    szamomra is hasonlo volt, eltekintve tole, hogy abbahagytam a felenel.
  • ffxi
    THX!!

• janos666 #38633
    Nvidia.com, download driver és BETA drivers.
  • ffxi
    Hol van az új Nvidia Driver?

• Istencsászár
    nemfigyeltem mostnában az eseményeket, de mivan ezze a hdr "minikieggel" ? még ebben az életben kijön vagy Duke Nukem Forever?:D
  • Mayday
    De a Secret questiont Te valasztod ki, pont az ilyen esetek miatt ;)
  • Attila 007
    köszi, délután megnézem, remélem működni fog.
  • FLeK0
    FAQ: I can't log into my Steam Account, what do I do?
  • Attila 007
    Sziasztok, Nekem egy Steames problémám lenne.Elfelejtettem a jelszavamat. A steam.hu n elolvastam a FAQ ot aszerint jártam el, az accountom meglett, meg kaptam jelszavat, DE van egy úgynevezett secret question azaz titkos kérdés, amire SZINTÉN nem emlékszem. A kérdés az, ki volt a gyerekkori hősöm, példaképem. Enélkül a válasz nélkül nemengedi hogy az új jelszavam érvénybe lépjen, igy nemérek semmit az egész hercehurcával. A kérdésem igy a következő. Mit kell abban az esetben tenni ha a titkos válaszra nemtudom a választ? Elveszett az egész 20 ezres collectors editionöm?Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm. Üdv.: Attila
  • M@TriX
    jah, ezért jelent meg az új nVidia driver is :)
  • Mayday
    Kesz az uj ATI kartya?
  • Evogordon
    Lehet tölteni a rag doll kung fut
  • FLeK0
    Par hetet meg kibirunk amig szetszorodnak az uj ati kartyak.
  • Evogordon
    Én ezt nemértem már több mint 5 hónapja csinálják a lost coast-ot, már igazán kijöhetne.
  • musha
    ha Steam-Down-ban lehúztam az egész HL2-t, akkor ami előtte megvolt (a Provision-féle, amiben nem voltak gcf file-ok) az törölhető? csak mert nem mindegy azért, hogy nem egész 4 gigát foglal a játék vagy 9-et így együtt a Collector`s edition-nel.
  • artschiatwork
    pff... no comment :D
  • [NST]Cifu
    Elötte meg EKKORA betükkel hírdette, hogy eredeti játékkal játszott. Most vagy egy igen érdekes (és más által nem tapasztalt) bugba rohant emberünk, vagy simán hazudik (vagy abban, hogy eredeti játékkal játszott, vagy abban, hogy az MI kikapcsolt).

Amennyiben a második esélyes, úgy sincs sok minden hozzáfűzni való. Vagy lehet, hogy csak én fásultam bele az "AI disable" probléma felemlegetésébe?