875
  • Sephi
    Jaja :))) De meg nem akarom vegig vinni majd ma este melo utan :)
  • Sephi
    Semmi baj!

Meny abba a konytarba ahova telepitetted es ird at a mejerk.chr -t majerk.chr -ra :)
  • reaper4
    ilyennel ugyan nem találkoztam, de jött hozzá ki 1 crackfix, próbáld meg, hogy felrakod.
  • SecMan
    :)))) Előszöris az egyik helyen van egy sisak a földön(szarvakkal, én is alig vettem észre) azt is be kell dobni a karddal együtt a lyukba. Utána pedig hogy melyik lámpát kell felkapcsolni ahhoz használd a térképet(de nem csak simán jobbklikkel:))
  • Sephi
    Ahm nema... szal megvan a kard de az iment beneztem egy lukba es hat :)))
  • SecMan
    Onnan már fél perc az egész :)
  • Sephi
    -- AKI MEG NEM JUTOTT EL AZ OTODIK KULCSIG NE OLVASSA --

Most mondhatok rolam barmit de nekem akkoris durvanak tudnik az a dolog hogy baaz , megyek kiasom a sirt ott van Williams holteste eleveszem a kulcsot es lelepek. De erzted a sirt nem csukna es asna visza hanem ott hagya az esoben a sajat nagyapjat baaaaaazzzz....

Mind1. Most vagyok a foldalatti labirintusban es eleg nehez.
  • SecMan
    Szívesen, szerintem fogsz még párszor ide írni :)
  • SecMan
    Azt nemtom, bár én fejből csináltam meg a puzzlet:), de szerintem két bolygót ránézésre felcseréltél, szóval szerintem amik nagyon hasonlók azokat cseréld fel.
  • SecMan
    joe 69: a teáskannában van még víz.

horse: márpedig ezekszerint nem jól raktad rá a golyókat, mert amint jól raktad rá akkor kinyílik...
  • Faki
    víz
  • gyraph
    Szerintem még 3x-4x beleírhattam volna a mondatba, hogy "homályos pont" :)...azt hiszem fáradok.
  • gyraph
    Neked is köszi!
  • gyraph
    Köszi kijutottam.....Érteni nagyából értem a szöveget...kb 80%-ban, de azért van pár homályos pont. A kulcsokkal és a kombináciokkal remélem nem lesz gond, amikről ír, de azért tényleg van egy két homályos pont.
  • SecMan
    VÁLASZ: Nem, nem tartalmazza(de későbbi puzzleökhöz és storyhoz nem árt ha érted), csak anélkül nem hajlandó elhagyni a szobát. A fekete bástya(sakkbábu) megvan? jobb klikkelj rá és azzal próbáld kinyitni az ajtót.
  • gyraph
    Oké mostmár nálam van william naplója is, de ennek ellenére nem tudok kimenni a toronyból...William naplója tartalmaza a info-t? , mert akkor elkezdem komolyabban lefordítani, nem vagyok profi angolból, de azért lassacskán megértem, néhány szó teljessen ismeretlen....
  • SecMan
    joe69: ragasztó az nem a szerszámosládában van?

gyraph: jobb klikk a draweren, ja és persze a ládát se felejtsd el átnézni.
  • gyraph
    Visszatértem a játékhoz, és most a toronyban akadtam el...nem igazán tudok kijönni. Help!
  • SecMan
    LezLee: tesóm azt mondta ezt próbáld ki a dc-ben: http://www.1stleg.com/PublicHublist.config
  • LezLee
    Szerintem az az elhagyott házban van, egy fiókban, ha jól emlékszem.
  • LezLee
    örülök neki...
    amúgy néha próbálj magadtól rájönni a dolgokra, hidd el megéri, szerintem az önbecsülésnek is jót tesz, meg izgibb is úgy jóval a játék. Igaz hogy néha nagyon meg kell majd szenvedned. Csak akkor kérj segítséget, ha már végképp elakadtál, így szvsz nem sok értelme van..., de meg ne haragudj ezért.
  • LezLee
    Asszem most kell menned a faluba. A jelet a tornyon lefényképezted???
  • gyraph
    Segítettem volna szívesen, de látom megelőztek...
  • mochee
    Ok, kösz az már megvolt, utána mit csináljak? Lécci szánj rám még egy üzenetet!
  • mochee
    Ezt most természetesen nem horse-tól kérdezem, Ő nem tudhatja, LezLee nem emlékszik, ez az én mákom. Azért remélem valaki tudja a megoldást.
  • mochee
    Csá horse!
    Nyomjuk a kalandot, mi? A kandallóra jobbklikk a romos részlegben, az erkély után, ott a kép.
    Én most ott akadtam el, hogy nem tudok a bányában, vagy hol lejutni a lifttel. Van egy rongyom, egy hegyes végű rudam, meg kötelem. A helyen, ahol kitotóztam a kombinációt, és bekapcsolt az áram, van egy tekerő, amivel nem tudok mit kezdeni.
    Pls! segítség! S.O.S.! Mit tegyek?
  • gyraph
    Igen köszönöm...erre gondoltam én is, csak nem érte el...de aztán rájöttem, hogy jobb klikk kell neki és feléri. Köszi.
  • gyraph
    Ja és a szobámban túl magas az ajtókeret, de nem tudom mit kéne csinálni...
  • gyraph
    Hi All!
    Én nemrég kezdtem a játékot és elakadtam az első epizódnál a kastélyban...szóval a szobámba hogyan tudom kinyitni az alsó fiókot? Azt hiszem, ott találnék vmit, ami a tovább jutáshoz kell, mert már csináltam mindent amit lehetett, kivétel a torony alján látható titokzatos jelet, amivel még nem igazán sikerült semmit csinálni...7 órás találkozó már le van zsírozva és a képet is összetettem a furcsa tárgyat is megtaláltam a bokorban és ezekről beszélgettem is mindenkivel. Help!
  • LezLee
    A nagy gép mellett van egy olajtócsa vagy mi, azon próbáld meg használni a rongyot. De lehet hogy nem ez a megoldás, már tényleg nem igazán emléxem.
  • LezLee
    húúú erre már nem nagyon emléxem, de mintha vissza kellett volna menni és kikapcsolni a nagy gépet. Ha nem így kell, akkor bocsi...
  • LezLee
    Én nem a farkasosnál, hanem a James-es leütésnél szoptam sokat. Beletelt jópár visszatöltésbe, mire rájöttem, hogy a zenedoboz a megoldás. Ebben szerintem nem sok logika volt...., vagy csak én nem jöttem rá :)))
  • LezLee
    Tudom mi az a TLJ, és nem így kerestem rá a DC-n, egész délelőtt kerestem, de nem leltem rá, sajnos....
    Pedig mostmár furdal a kíváncsiság a gammát illetően.
  • Nibbler
    Amikor a farkas ölt/ölhetett meg. Azt rendesen el lehetett rontani, sőt.. Ha elmented mielőtt kimész, az egész játékod el van rontva (egy bizonyos esetben, ugye).
  • Esrohnoil
    Melyikre gondolsz?
  • Nibbler
    Valóban, nem sok helyen lehetett meghalni, de az egyik különösen idegesítő egy halál volt.. :)
  • Esrohnoil
    Remélem h. igazad van...
    Grafikai szempontból egyetértek, azonban számomra a hangulat és az összhatás az elsődleges.
    De legyen igazad, nem vitatkozni akarok. :)
  • Esrohnoil
    TLJ = The Longest Journey
    össz. 4 cd
    remélem nem TLJ-re kerestél rá...
  • Esrohnoil
    Ha jól emlékszem max. 2-3 helyen lehetett meghalni. :)
  • LezLee
    Neked csak addig best a Sanitarium, amig végig nem nyomtad a Black Mirrort... :))