The Black Mirror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kazánház bejáratánál van az a kis ablak, amelett van egy vízelvezetõ csõ, abban van egy csavar.

reaper4
azt a bizonyos csavart a szanatóriumnál hol kell keresni?
remélem nem egy pixelrõl pixelre móka.
köszi

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Lasd be akar van fantaziad akar nincs,kritikusnak felsultel😊

Õszíntén szólva az elsõ gondolatom az volt, hogy leszúrom James-t (lévén ez nagy hülyeség, mivel szükség volt a fiúra), a második, hogy valahogy a pártomra kell állítani és onnan egyenesen következett a zenedoboz. Mivel a fickó 'enyhén' szellemi fogyatékos, ezért tényleg logikus volt a zenedoboz. Legalábbis szerintem.. 😊

Faki
Attól még lehet szegényes a fantáziád, ha regényíró vagy. Max olyanokat írsz amilyeneket...
Na most nehogy elkezdj ezé durcizni!

Sephi
Nekem? Ehh vicces vagyol tudod e ?😊

Fantazia regenyiro vagyok ha nem tudnad 😛

Szal ha emgnezed Samuel epp ott dugja be akezet minta doki... na mind1 ez csak egy megjegyzes.

Es amikor James assa a gondrod le merem fogadni hogy senki nem gondolt volna a zenes bodozra elsokent mert nem logikus! Vegulis en logikusan egy nehez targyat kerestem miutan meghaltam parszor 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Faki
--Aki meg nem jutott el eloszor a szanatoriumig ne olvassa-

-Sámuelünk tudta hogy áram van a rácsban, ígyhát nem ért hozzá, amikor kivette.
- Samnek ismerõs volt a zene, amit a zenedoboz játszott le, gondolta hogy Jamesnek is az, mivel õ is családtag.

Sephi bazze, semmi fantáziád nincs?

reaper4
nem találtam meg eddig, de már megvan köszi. életet mentettél

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Pedig így sokadjára már tényleg pofon egyszerûnek tûnik 😉 Ha valakinek esetleg gondja támad, szívesen kirakom neki is 😛P

Sephi
--Aki meg nem jutott el eloszor a szanatoriumig ne olvassa--

Na kerem egy ulyabb "eros" tenyalast fedeztem fel. Az hogy is van hogy a Smith dokit megrazza az aram es Samuel meg siman odamegyen es leveszi a zenedobozt ?😊))

gyerekek en a James celajaban levo lyukas jelenetnel aszitem fraszt kapok! Na es amikor James assa a sirt brrrr.... Honnan is tudta Samule hogy a zene megnyugtassa James-t?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SecMan
Na, asszem beugrott, de nem biztos, Morris sapiját megtaláltad az istállóban?

Nibbler: másoknak is kiraktad? 😉) Hát én ha visszagondolok arra a puzzlere akkor a hajam már magától is kihullik, nem kell nekem kitépnem 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Nekem így visszagondolva a zodiacos puzzle is tetszett. 😊 Fõleg, hogy azóta másoknak is kiraktam és úgy érzem, már csukott szemmel is menne 😉)

reaper4
a 347-nél feltetted ugyanezt a kérdést.
Te ott mit felejtettél ki?

reaper4
persze semmi.

reaper4
Igen.Lehet,hogy nem rögtön a kép megnézése után kérdeztem Victóriát?Megpróbálom újra..
Azért köszi.

SecMan
huhh, akkor nemtom mi lehet a hiba. Ha jól emléxem akkor a hajminták ekkor már össze lettek hasonlítva?!

reaper4
Igen.

SecMan
Széfet megtaláltad a szobában?

reaper4
Mindent felszedtem a szobában.Megnéztem a képet is.Valami okból kifolyólag nem beszél Victoriaval.Azt mondja majd késõbb.

SecMan
Robert szobájából MINDENT felszedtél(vagyis az órás puzzle-t megoldottad)? képet a falon megnézeted és beszéltél róla Victoriaval?

reaper4
Igazábol az a baj,hogy nem enged a szanatóriumba.

SecMan
EZ CSAK AZOKNAK SZÓL AKIK VÉGIGJÁTSZOTTÁK!

Elõször köszönöm azoknak akik segítettek, bármikor amikor elakadtam. Namost, igazából a gyilkos személyén nem lepõdtem meg. Már elég régóta sejtettem, fõleg ugye a rémálmok, amik ugye megegyeztek a gyilkosságokkal, továbbá fekete haj, ami a többiekével nem egyezett meg, nameg amikor kiderült hogy Bates ül be a gyóntatófülkébe akkor már biztos voltam benne. Plussz még ott van az is hogy nem épp szentekhez méltó dolgokat tettünk a játék során(doktor kiütése árammal, sírásó bezárása, tényleg szegényt ottfelejtettem), meg az is zavart azért hogy mindenki mást gyanusított Samuel, nameg James se véletlenül írta a falra a nevet...
Jó kis kalnadjáték volt, bár nem valószínû hogy olyan mély nyomokat hagyna bennem mint a Longest Journey. Szerintem azért eléggé elõrelátható volt, és nem volt akkora csavar benne,de S. végén kicsit meglepõdtem, bár nem is tudom mit vártam...
Na, ennyi összefoglalónak elég volt szerintem 😊
Jah, még annyit hogy szerintem nagyon érdekes puzzle-ök voltak benne, bár a horoszkópos nem ide tartozik(ugye Nibbler😊)

Na, csákány!

LezLee
Én sem, de viszonylag hamar rájöttem, hogy ezt kell csinálni. De szerintem egész ötletes. Brühüm, kár hogy már vége a játéknak. Sok ilyen kellene még....
SecMan
A robert szobája után nem gondoltam hogy lesz még1 ilyen feladvány...

LezLee
A gyertyával, amit meggyújtottál világítsd meg a labirintus térképét, akkor rájössz melyik lámpáknak kell égni.
SecMan
A térkép szerint kell? Hmm, az érdekes mert elvileg akkor jól vannak beállítva(a gyertyát is meggyújtottam...)

LezLee
Ha ezt megoldottad, akkor mingyá végzel is a játékkal. Te sejtetted, hogy ki a gyilkos, vagy teljesen ledöbbentél?
LezLee
Találsz a labirintusban egy sisakot is, azt is dobd bele, akkor át tudsz majd menni rajta. Ja és nem kell minden lámpának égnie, de szerintem te is rá fogsz erre jönni.
SecMan
Help me! Chapter 6ban a labirintusban miért jó nekem hogy a kardot bedobtam az abyss-ban? Mind1ik lámp ég már kivéve az amelyiket az abyss miatt nem tudok bekapcsolni. Pls HELP!

Sephi
Nezetek pl meg ha mar fantaziarol van szo hogy van itt ez a kis smiley :

Mostt huzatok at a kurzoral hogy kekujon be (nyomvatartva athuzuk a rohogos pofat es puff maris mi tortenik ?😊

SecMan
Menj a szanatóriumba...

Faki
Hmm de vicces kedvemben vagyok, ennyi szmájli 😊

Faki
Válasz: Ásóval , amit a templom másik oldalán találhatsz. (kell hozzá valami amivel észreveheted)

reaper4
"Végeztem" Robert szobájában.Beszéltem mindenkivel(azt hiszem).És most megakadtam megint.

LezLee
Ki kell ásnod a sírját, hogy megtaláld a kulcsot. Ásot találsz a templom mellett, ahol az elején ásta a sírt a sírásó.
SecMan
Újabb kérdés: William sírját hogyan/mivel tudom megvizsgálni közelebbrõl?

reaper4
Köszönöm.

Ugyertem nem feltetlenul bug,mer mindent lehet magyarazni vmivel.Pl.a legkezenfekvobb sztem,hogy samuel Creekbe menet talalkozott vkivel aki megmondta neki.Egy kis fantazia es mar nincs is bug😊

LezLee
Bemész a csatorna legvégébe. Van ott egy nagy kerék ami lánccal van rögzítve és nem tudja elfordítani. A savval marasd le a láncot és tekerd el a kereket. Tõle balra van egy kis rés a falon, oda dugd be az acélrudat. Azt fogja mondani hogy túl vastag. Menj vissza a pincébe és köszörüld vékonyabbra, utána már szerintem menni fog.
Sephi
Ouu bazz ne lojjel le nekem dolgokat hallod?

reaper4
Bocsi még egy kérdés.Miután lementem a csatornába,hogyan tovább?(chapter4)

Ahol James holtteste fekszik, abban a kis házban, a hordágy fejénél vannak dobozok. Az egyikben van egy törött.. Már csak egy csavar kell majd hozzá.

SecMan
Újabb kérdés: a szanatóriumnál lévõ Lothar sírjáról a dried shrubs-ot hogyan tudom leszedni?

SecMan
Kérdés: Chapter V-ben sikerült kinyitnom Robert széfjét, kiszedtem belõle mindent meg elolvastam mindent, szóval Robert szobájával végeztem, de most senkivel nemtok beszélni és nem tudom hova kéne menni!

SecMan
Jah, bocs, megtaláltam a kulcsot, szóval kösz!

SecMan
Kimegyek de hova? Mert a kazánember nincs sehol. Mondom hogy a kazán már füstöl és most nemtom mit kéne csinálni...

Ugyertem az nem bug sztem.

Ki tudja lehet hogy nem is bug😉

Faki
Válasz: Kazán tetejét kinyitod, aztán kimész. (körbe)

Sephi
kohi de mar kozben rajottem bar soha se gondoltam volna csak amikor a gozt meglattam akkor esset le 😊))

Gyerekek az a kurva horoszkopos resz baszot nehez volt! Elo kellet vegyek egy regi Zodiakos konyvet halegnek volt otthon de igy is kurva nehez volt!

Kicsi bugot fedeztem fel! Amikor hazatertem aszontak hogy meghalt egy gyerek! Jo jo ez rendben is van de honnan tudta Samuel hogy pont Vick halt meg????

Mekkorat rohogtem amikor Richardal kellet csinalni a kiserletet 😊))