875
-
#435 Épp most keresem DC-n a TLJ-t, eddig mindhiába. A Sanitarium engem is érdekelne. Honnan szeded, dc-ről??? Esetleg adhatnál egy hub címet, nagyon megköszönném... -
#434 Kerem a Sanitarium az akcio jatek is egyben nem? En nem birtam idegekkel amikor jacottam mert regen jelent meg es kicsit csunyakat almodtam tole ejjel ... komolyan :(
A Monkey Island jatekot csak ugy erdemes jaccani ha az elejetol jaccuk sorba a reszeket mert baszot sok dologk kapcsolodik osze! Egyik legjobb kaland jatek a vilagon!
Sajnos 99% a nepnek alitja hogy a Monkey Island negyedik resze nagyon el lett baszva.
A Runaway meg egy nagy kalap szar szvsz! Baromsag nekem nem teccet!
Grim Fandango? Meg ma is viszaemlekszem arra a jelenetre amikor eloszor erunk az erdoben... nos amikor odaertunk (mert haverral jaccotuk) es megtortent a jelenet emelkszem hogy en leestem balra a szkerol a haver meg kiment a budiba sirni a rohogestol :) Es ez nem az egyetlen alkalom volt :)
-
Nibbler #433 Ezzel vitatkoznék.. Bár végülis nagyjából igaz, mert ha meghalsz, az nem számít visszatöltésnek ;) -
#432 :))
Szólj ha valahol nagyon elakadtok.
Egyébként végigjátszás nélkül izgi végigvinni.
Nem ismerek senkit, akinek segítség nélkül sikerült.
Elvileg bármit teszel a játékban, nem tudod megtörni a logikai menetét, magyarán, nem lehet elrontani dolgokat. Vagyis sosincs veszve semmi, nem kell előző állást visszatölteni, csak akkor, amikor elindítod a game-t. -
#431 Tesóm épp ma telepítette föl egyébként és próbálta ki :)) és ahogy elnéztem ezt nekem is ki kell próbálnom mert elég jó hangulata van.
LezLee: a Monkey 3-at(The Curse of Monkey Island) mindenképp ajánlom figyelmedbe. Nem nehéz, de nemis túl könnyű, nagyon(!!!!) poénos és NAGYON NAGY hangulata van, és NAGYON szépek a kézzel rajzolt dolgok, szóval gyönyörű! -
#430 LOL! Ilyen sincs! Épp most töltöm a Sanatorium 3.Cd-jét! Már hét elején elkezdtem tölteni, de csak most jött le az első kettő cédé. Régebben már megvolt de akkor valamiért rögötn lefagyott vagy loadingnál vagy kicsit utána... -
#429 A TLJ nekem is a kedvenceim közé tartozik.
Ismered a Sanitariumot? Olyasmi mint a Black Mirror, elég horrorisztikus, de nem egy mai darab.... Mindazonáltal 3 cd-s a sok átvezető anim miatt.
A topic címadóját még csak most töltöm, de eddig a Sanitarium a best nálam. -
#428 Nem tudom mér, de én eddig a Monkey island-ekről mindig azt hittem hogy 3D-sek, azért nem is érdekeltek. Hát ha én ezt tudtam volna....
Amúgy nemsoká jön a Midnight nowhere, a képek alapján olyasmi lesz, mint a Black mirror, bár szvsz nem fogja utolérni. De számomra biztos kötelező darab lesz. -
#427 Jah amúgy szögezzük le hogy én sem vagyok régi kalandjátékos, de szerencsére tesóm már régóta az és hát ezért nem maradtak ki az életemből. Amiket végignyomtam(nem időrendben): Syberia,TLJ,Grim Fandango,Monkey3,Loom,Sam&Max, DOTT,Full Throttle, Black Mirror. A LA kalandjátékok a hangulatuk miatt tetszettek, de a hagyományos kalandjátékokat a Syberia óta szeretem, és utána nyomtam végig a TLJ-t ami csak erősítette bennem ezt. -
#426 Point and click én is csak azokat részesítem előnyben... ÁÁÁÁÁÁ! Lucasarts kalandjátokok közül kihagytam a Grim Fandango-t!!! Igaz az 3d-s, vagyis bill-el kell irányatani, de van annyira jó a játék hogy ezen hamar túlteszi magát az ember. Ja, és a Monkey 4 is 3d-s ,de az szvsz úgy szar ahogy van(bocs ha valaki nem így gondolja de én így gondolom) -
#425 És ezek hagyományos (point n click), vagy külsőnézetes kalandjátékok. Mert én igazán csak az előbbieket kedvelem. -
#424 LucasArts kalandjátékokhoz tartozik: Monkey Island sorozat(bár szvsz inkább csak 1. és 3. rész); The Dig; Sam&Max; Full Throttle;Indiana Jones sorozat; Loom; Zak Macracken; Maniac Mansion; Day of the Tentacle. :))) -
#423 A Lucasarts kalandjátékoknál a Monkey Island-re gondolsz? Sajnos azzal sem játszottam. De az point 'n click kaland, vagy külső nézetes? Mert én igazándiból csak a point n click kalandokat szeretem. -
#422 Hát most már tényleg be kell szerezzem. Én még nem játszottam túl sok kalandgame-val, de nálam a toplista:
1. Black Mirror
2. Syberia
3. Broken Sword
4. Runaway: Road adventure -
#421 Istenitjuk? Ember! en garantalom neked hogy le fog esni a pofad ha elkezded jaccani a The Longest Journey-t!
Kb igy van nalam a toplista
1. Oszes eddig Lucas Arts kaland jatek
2. The Black Mirror
3. TLJ
4. Syberia
-
#420 Ok, elhiszem. Tényleg annyian istenítették már a játékot, hogy lehet, hogy holnap el is kezdem szedni. Magyarítás nincs hozzá véletlenül. Nem lenne egy hátrány. Amúgy hány cd-s? -
#419 Hát nem könnyű, de uhs van hozzá, tehát elakadás nem lehet gond, amúgy meg elég hosszú(és akkor még enyhén fogalmaztam) viszont a sztory az odaszögez a játék elé. Amúgy az a szomorú hogy kimaradt az életedből :), és a LJ nincs meg nekem, csak warezban, azt meg nem adom el, és nem postázgatok, de mondjuk 1 hetet szerintem megér(és szerintem nincs az a kaland-fan aki nem ezt mondaná)... -
#418 Az a helyzet, hogy kerestem már dc-n, de nekem sajnos nagyon lassú, és ha jól emléxem a LJ 3 v 4 CD, úgyhogy egy hétbe telne mire lejönne. De ha tényleg ennyire jó kaland, akkor elgondolkozok rajta. Az az igazság, hogy a demojával játszottam, egy hajón voltam, és valami vihar felé közeledtünk, de nekem túl nehéz volt, asszem a demot se jáccottam végig. -
#417 Hát most ezt fejtsd ki bővebben mert nem igazán értem. Mi a szomorú, és mi a nem éppen eredeti, egy kicsit homályosan fogalmaztál. -
#416 Ehhem, ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy azért minden második hozzászólásnál ott van hogy aki nem nyomta végig az ne olvassa el... -
#415 Hát ez szomorú, és hogy megmondjam az igazat, nem éppen eredeti sajnos, de ha az lenne akkor nem adnám el... amúgy Pécsen lakom. Milyen neted van? Dc-n kerested már?
A hype-olás nem az én stílusom, de ha a BM ennyire tetszett akkor a Journeyt soha nem felejtenéd el... -
#414 Talan azert nem olvasom nagyokos mert minden masodik hozaszolasban poen leloves van? (nem roszindulatuan mondtam)!
-
#413 Ja vagyúgy??? Nem kell paráztatni, úgyis lesz elég para a játék végén. De tény, hogy lesz nagy meglepetés, mikor belepillant a koporsóba...:)))))
Szerintem ezek után mit össze filózik, hogy mi lehet a koporsóban :)))) mekkora poén lesz..... -
#412 Najó, csak paráztatni akartam, hátha nagyon felmegy az adrenalin, aztán a vércukorszint :)) -
#411 Szerintem nem az ijedtségtől. Abban speciel nem volt semmi ijesztő. De szerintem elég jó poén volt. De akkor szentségeltem a játékot, hogy ezér szenvedtem én ennyit, hogy kinyissam azt a szar koporsót a szanatóriumnál... -
#410 Be fog szarni az ijedségtől -
#409 De lesz egy kis meglepetés, mikor kinyitod a koporsót...
-
#408 Keress hozzá csavart, hogy összecsavarozd. Logikus nem?? A kazán környékén találsz, de ezt már milliószor leírtuk ide. Te nem olvasod a fórumot?????? -
#407 U.I. : a cenzurazott rezzhez mindeki gondojon amit akar de kb nagyabol lovakk nemiszervet valamilyen egyeb emberi hatsoreszbe helyezeserol vala szo. -
#406 Nafene. En harakinit kovetek el... most keresem Lothar bacsit a temetoben es le kene vagjam a bokrokat... megvana ollo de el van torve... most kerdem... HOLAJOIDES$$%@%%%^&$%-ban van hozza valami amivel osze lehet barkacsolni hogy megint mukodjon? -
#405 Már mondtam, hogy sajnos a Longest journey kimaradt az életemből, mert amikor az megjelent még nem igazán voltam ennyire kalandjáték fan. Sajnálom. Azóta már próbáltam megszerezni, de sehol sem találtam rá. Neked megvan? Megveszem tőled, ha eladod. Hol laksz??? -
#404 Aki még nem nyomta végig ne olvassa!
Ez még nekem is homályos. Addig oké, hogy Samuelt megszállta Mordred szelleme, de akkor nem értem mire volt jó az a szertartás, ami a végén van a játéknak, amikor elhelyezzük az 5 kulcsot és elmormolja azt a versikét. Nem igazán értem hogy ez mire volt jó, mert akkor aszittem, hogy azzal űzte el magából a szellemet, de akkor mért lett öngyilkos a végén? Na mindegy. Kár hogy így lett vége, mert ezek szerint nem sok valószínűsége van a folytatásnak. Kár, kár. -
#403 Legjobb? Longest Journeyvel játszottál? -
#402 hole. -
#401 A megfejtés: gödör (hole)
Sok sikert, még van hátra neked jó pár ötletes puzzle.
Ejjh, de kár hogy már vége, életem legjobb kalandja volt -
#399 Aki még nem nyomta végig ne olvassa!
Mint mondtam a befejezésen eléggé meglepődtem mert nekem kicsit zavaros. Bár az oké hogy ennyi gyilkossággal a lelkén nem akar élni, de akkor miért kellett szenvedni az átok feloldásával? Főleg miután már Robertnek se valószínű hogy utódja szülessen... -
#397 már megtaláltam, de azért nagyon szépen köszi.titkon reménykedtem, hogy jól látható helyen lesz. -
Nibbler #396 NE OLVASD, HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG - Főleg Sephi ne olvassa :)
Én is reménykedtem abban, hogy lesz folytatás.. Persze mostmár lehetetlennek tűnik :\ -
#395 Te kritikus vagyok igen mert egy ket resz nekem gyanus akkor is. Ellenben kijelentem hogy kezd minden idok egyik legjobb kalandjatekava valni ez a gama! hihetetlen mennyi fasza dolog van benne es egyre jobb a story. Kar hogy a vege fele jarok! Ha ennek nem lesz folytatasa tokon szurom a Varga Tibort... ( akarki is az:))) ) -
Nibbler #394 Az alapálláshoz képest meg kell fordítani a színeket, a feketék legyenek a fehérek helyén és fordítva. Remélem erre a puzzle-re gondolsz.. Egyébként benne van William naplójában :)