The Black Mirror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig mostmár furdal a kíváncsiság a gammát illetõen.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Grafikai szempontból egyetértek, azonban számomra a hangulat és az összhatás az elsõdleges.
De legyen igazad, nem vitatkozni akarok. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
össz. 4 cd
remélem nem TLJ-re kerestél rá...

A Monkey Island jatekot csak ugy erdemes jaccani ha az elejetol jaccuk sorba a reszeket mert baszot sok dologk kapcsolodik osze! Egyik legjobb kaland jatek a vilagon!
Sajnos 99% a nepnek alitja hogy a Monkey Island negyedik resze nagyon el lett baszva.
A Runaway meg egy nagy kalap szar szvsz! Baromsag nekem nem teccet!
Grim Fandango? Meg ma is viszaemlekszem arra a jelenetre amikor eloszor erunk az erdoben... nos amikor odaertunk (mert haverral jaccotuk) es megtortent a jelenet emelkszem hogy en leestem balra a szkerol a haver meg kiment a budiba sirni a rohogestol 😊 Es ez nem az egyetlen alkalom volt 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szólj ha valahol nagyon elakadtok.
Egyébként végigjátszás nélkül izgi végigvinni.
Nem ismerek senkit, akinek segítség nélkül sikerült.
Elvileg bármit teszel a játékban, nem tudod megtörni a logikai menetét, magyarán, nem lehet elrontani dolgokat. Vagyis sosincs veszve semmi, nem kell elõzõ állást visszatölteni, csak akkor, amikor elindítod a game-t.
LezLee: a Monkey 3-at(The Curse of Monkey Island) mindenképp ajánlom figyelmedbe. Nem nehéz, de nemis túl könnyû, nagyon(!!!!) poénos és NAGYON NAGY hangulata van, és NAGYON szépek a kézzel rajzolt dolgok, szóval gyönyörû!
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Ismered a Sanitariumot? Olyasmi mint a Black Mirror, elég horrorisztikus, de nem egy mai darab.... Mindazonáltal 3 cd-s a sok átvezetõ anim miatt.
A topic címadóját még csak most töltöm, de eddig a Sanitarium a best nálam.
Amúgy nemsoká jön a Midnight nowhere, a képek alapján olyasmi lesz, mint a Black mirror, bár szvsz nem fogja utolérni. De számomra biztos kötelezõ darab lesz.
1. Black Mirror
2. Syberia
3. Broken Sword
4. Runaway: Road adventure
Kb igy van nalam a toplista
1. Oszes eddig Lucas Arts kaland jatek
2. The Black Mirror
3. TLJ
4. Syberia
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A hype-olás nem az én stílusom, de ha a BM ennyire tetszett akkor a Journeyt soha nem felejtenéd el...
Szerintem ezek után mit össze filózik, hogy mi lehet a koporsóban 😊))) mekkora poén lesz.....

Ez még nekem is homályos. Addig oké, hogy Samuelt megszállta Mordred szelleme, de akkor nem értem mire volt jó az a szertartás, ami a végén van a játéknak, amikor elhelyezzük az 5 kulcsot és elmormolja azt a versikét. Nem igazán értem hogy ez mire volt jó, mert akkor aszittem, hogy azzal ûzte el magából a szellemet, de akkor mért lett öngyilkos a végén? Na mindegy. Kár hogy így lett vége, mert ezek szerint nem sok valószínûsége van a folytatásnak. Kár, kár.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Sok sikert, még van hátra neked jó pár ötletes puzzle.
Ejjh, de kár hogy már vége, életem legjobb kalandja volt
Mint mondtam a befejezésen eléggé meglepõdtem mert nekem kicsit zavaros. Bár az oké hogy ennyi gyilkossággal a lelkén nem akar élni, de akkor miért kellett szenvedni az átok feloldásával? Fõleg miután már Robertnek se valószínû hogy utódja szülessen...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Én is reménykedtem abban, hogy lesz folytatás.. Persze mostmár lehetetlennek tûnik :\